Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
dunc
nagyúr
válasz Wesder #173952 üzenetére
Nem lehet tudni sajnos az összes PS4 pron időnként előjön 4 K felbontásba, pár mp re elmegy a kép. Kábelcsere, és kijelző váltás után is. Kinek sűrűbben, kinek ritkábban.
[ Szerkesztve ]
-
hhenry
őstag
válasz l.skywalker #173941 üzenetére
F1
Valaki tolja? -
veterán
-
veterán
-
NoOne1976
őstag
Csak a Revoluttal való vásárlást lőtték ki, vagy mág a gift cardos se megy?
-
nak0n
aktív tag
Múlt héten vettem meg 14k-ért öcsémnek az F1-et születésnapjára.
-
törölt tag
F1 sorozatot mindig ki akartam próbálni, így legalább elsz lehetőségem. Az utóbbi időben ismét egyre fölöslegesebb pénzkidobásnak érzem a gp-t, pedig tele van jobbnál jobb játékokkal.
-
Csak érdekességnek írom, hogy nálunk is van most konzolbeszámítás. (Hollandia) Gondolkodom rajta, hogy becserélem a one x-et egy one x-re. 60 eurót kell ráfizetni és ajándékba adnak egy játékot. (metro exodus vagy division 2) És így tovább tartana a garancia 1 évvel... Szerintetek hülyeség vagy érdemes lenne?
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
oriic
HÁZIGAZDA
Akit érint:
Live-Die-Respawn
-
Köszönöm a válaszokat. Még megbeszélem a fiaimmal. 2 napot hogy fognak kibírni gép nélkül?
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
törölt tag
Felraktam a JC4-et. Tetszik is. Amint odaértem az irányító panelhoz szénnéfagyott na majd később újra megpróbálom.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz appleGjuice #173982 üzenetére
MCC PC-s kiadását pletykálják. Megint. (Reach 60FPS-nek jobban örülnék)
Live-Die-Respawn
-
l.skywalker
Topikgazda
Megelőztek, de olyan szépen megcsináltam, hogy már itt hagyom
Jövő héten kedden este 10-kor megint Inside Xbox
A kb. egy órás epizódban szó lesz többek között a következő témákról:
- Halo: The Master Chief Collection
- DayZ
- One Piece World Seeker
- Xbox Game Pass
és még sok másról, ami még most nem ismert...[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz l.skywalker #173984 üzenetére
Ejnye-bejnye, GIF-et nem tolunk ám be direktbe.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
yanesz
tag
Sziasztok,
Van egy problémám,illetve nem is olyan nagy probléma ez.A hometarsamnak (akiről homeolok) lejárt a goldja,viszont én tudok online játszani (sajatom és a hometars accountjan is!) a gépemen.
Viszont a hometars nem tud (se a saját és az én accountomon) az ő gépén.
03.04.lejart a gold....hometars fizetett élő én nekem nincs aktív elofizetesem.
Valami kocolodas van az biztos.
Valaki találkozott ilyen problémával?Esetleg ha megcsereljuk,hogy a hometars homeoljon rólam,akkor megosztható lenne a gold?tudom,hogy oda-vissza működik de más nem jut eszembe.
-
senior tag
-
hodostamas
addikt
Hogy tudom megvenni a SW BF2-öt ha van jelenleg aktiv EA Access-em? Csak giftnek engedi megvenni.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz hodostamas #173988 üzenetére
Keresd ki PC-n vagy mobil App-on és ott "Végleges vásárlás"
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
hodostamas
addikt
válasz l.skywalker #173989 üzenetére
köszi, mobil appban engedte csak
-
AMD Power
titán
válasz hodostamas #173988 üzenetére
Tegnap jott ra pont egy nagyobb patch SW BF2-re.
-
Bogyi007
veterán
F1 2018?! Azt a q©®a mindenségit!
Csak kell vennem éves előfizetést legközelebb amikor olcsón lesz...#173948) wesder és Cloud Strife (#173946)
Tavaly áprilisban egy ilyen gépért (akkor volt 1 év 3 hónapos) adtam 30000 forintot és egy 9 hónapos Ps4 500 gigás Slimet. Azóta szét lett kapva (nem volt poros) és kapott Thermal Grizzly Kryonaut pasztát és kifejezetten csendesen dolgozik, egyedül a Spiderman alatt hallani néha a hangját.[ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
KardosAttila
aktív tag
Tudja valaki esetleg, hogy meddig tarthat még ki az akciós game pass? Tényleg elhúzzák nyárig vajon? Voltak ilyen pletykák, vagy hírek. Mondjuk a saját profilomra már nem engedi 300-ért, csak a másodlagosra.
-
hhenry
őstag
válasz KardosAttila #173996 üzenetére
Lényeg,hogy van
-
l.skywalker
Topikgazda
Adatbányászok találtak részleteket a BFV Battle Royale módhoz, a Firestorm-hoz. [link]
Én nem olvastam el, de az tuti, hogy ez egy rohadt érdekes helyzet most, hogy kint van közben az Apex is
-
yanesz
tag
válasz l.skywalker #173993 üzenetére
Pubg,r6
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz yanesz #173999 üzenetére
R6 nem BR játék, hanem tacitcal shooter, de én kifejezetten arra értettem, hogy az APEX most a legfelkapottabb és azt is az EA futtatja. Ráadásul az APEX F2P.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen légkondit a lakásba?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen program, ami...?
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- Politika
- Gumi és felni topik
- Android szakmai topik
- Robotporszívók
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.