Hirdetés
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- PlayStation 5
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Call of Duty: Black Ops 6
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- GTA V
-
GAMEPOD.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kakuk.tamas
addikt
válasz XboxGamePass #168792 üzenetére
Ez teljesen normális.
Egyrészt lehűti magát teljesen, másrészt meg még menteget a végén. És lehet, hogy frissítést is ilyenkor rak fel, hogy játék közben ne terhelje vele magát.Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
DaveHutt
őstag
válasz kakuk.tamas #168852 üzenetére
Hibernálja a rendszert, a megnyitott játékkal együtt.
-
Madoc
veterán
-
válasz Madoc #168836 üzenetére
Műanyag és gumi ragasztáshoz én műköröm ragasztót használok. Baromi jól köt és könnyű felvinni. Évekig kerestem normális ragasztót, azután a feleségem megsajnált és adott egy ilyet. Szerintem ennél jobb nem kell.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
mcwolf79
veterán
Bocsi hogy ide írom, de gyanítom a HALO topic nem nagyon pörög.
HALO 4-benmiután először találkozom Didact-tel menekülni kell egy Ghost-tal. Hogy a picsába kell átugrani az első nagyobb szakadèkon? Hiába nyomom a boost-ot mindig leesek.
Oké, közben sikerül.[ Szerkesztve ]
Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
-
StLui
veterán
válasz icemad #168862 üzenetére
Attól hogy 6-12 részletben fizeted attól nem fizetsz semmivel kevesebbet a kontrollerért, csak kamatot nem kérnek pluszban (de sokszor az is be van építve az árba. Lásd opel hirdetés: kamatmentes részlet, vagy 1 millió kedvezmény)
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
-
válasz StLui #168868 üzenetére
Szerintem meg tök mindegy, hogy egy összegben veszed meg, vagy 10 részletre. Ugyanannyit fizetsz. Na mindegy, már nagyon sokat offoltunk...
Most látom, hogy a Far cry 5 gold is elég komoly akciót kapott. Akinek kimaradt eddig az jó vételt csinálhat. Nekem nagyon tetszik.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
törölt tag
GP-ben letöltöttem a Master Chief Collection-t, gondoltam, soha nem játszottam még Halo-val, lássuk, ez mire is jó.
Az első résszel kezdtem, 5 perc után kiléptem belőle, utána meg a negyedikkel folytattam, gondoltam az csak többet tud majd. Egész pofás volt látványra, de ez a játékmenet, amikor megláttam az ugráló teknősbékákat, vagy mi, akkor azt mondtam, jajj. Nagyjából fél órát bohóckodtam vele, soha többet nem indítom el.
Jó volt a megérzésem, hogy annyi évig távol tartottam magam tőle. És ez így is marad továbbra is.
-
fear2
tag
Hali mindenki!
Jó ideje csendes olvasója vagyok a fórumnak,de most felszökött a pulzusom a Far Cry 5 láttán...
Tudom,hogy nagyon LÁMA kérdés, de jól gondolom,hogy ha a "www.microsoft.com/en-us/store"-ba veszek 30USD Xbox Gift Card – Digital Code-ot, akkor az XBOX mobil applikációban a "Location"-t "United States"-re állítva meg tudom venni a Far Cry®5 Gold Edition-t 29,70USD-ért?
Ebben az esetben az Xbox-on már semmit nem kell állítanom,megjelenik automatikusan a "ready to install"-ba?
(Nem szeretnék úgy járni,mint a Török-Izraeli-Singapúri turistáskodó barátaink )
Elég nagy az árkülönbség.... -
Madoc
veterán
válasz fear2 #168873 üzenetére
Amazonról vegyél feltöltőt mert úgy tudom nem tudsz venni microsofttól. (Ha nem így van javítson ki valaki.) A többiben igazad van jól gondolod. Hogy jártak a törökből, szingapurpól vásárlók? Én onnan szoktam venni és mindig csak jól jártam.
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
slyder81
tag
Lenne egy kérdésem gold előfizuval kapcsolatban. Ha veszek cdkey oldalról régiófüggetlen kódot, azt hozzá tudom csatolni a meglévő előfizumhoz? A meglévő az régiófüggő volt, s áprilisig érvényes.
-
19Petya83
tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani olyan autós játékot, amit osztott képernyőn lehet játszani és lehet egymást szivatni aknákkal, rakétákkal, stb. A Joy Ride Turbot leszedtem a game passból de az már kicsit unalmas.
-
smokiii1
aktív tag
válasz #10186752 #168870 üzenetére
Nekem az első bejött, de a végére kifulladt és nem volt kedvem kinlódni vele hogy befejezzem mikor amugy is tudtam mi a vége. A másodikat ugyan végigjátszottam de hónapokba telt mert olyan unalmas volt hogy egyhuzamban nem tudtam vele 1 óránál többet játszani, meg jöttek közben más játékok. A harmadik pár napra beszippantott, sokkal jobb lett mint az első kettő, de más játék miatt azt is félretettem. A negyedikbe még csak épp belenéztem hogy milyen a grafika. Viszont az 5 engem teljesen beszippantott. Szerintem sokkal jobb az 5 mint a mcc 4 része együtt. Igy most várom az infinite-et.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Dirt 2.0 hivatalos magyar ar Xboxra: 11 990Ft.
Live-Die-Respawn
-
veterán
Sziasztok!
Tud valaki segíteni, hogy az Argentin storeban miként tudok vásárolni?
Baromi jó árak vannak Far Cry 5 Gold most 3000ft Resi 2 deluxe 11000 stb...
Beléptem a Microsoft accountomal az Argentin storera megadtam a kártya adatokat le is vont 32ARS-t de a játékot már nem engedte megvenni Kicsit bevásárolnék😀 Vagy itt is csak feltöltővel megy a dolog, ha igen hol lehet venni?
Köszönöm előre is![ Szerkesztve ]
-
Madoc
veterán
válasz N.YCityBoy #168890 üzenetére
[ Szerkesztve ]
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
veterán
-
veterán
válasz szimszonos #168893 üzenetére
Jaja Las Vegas pl ott nincs tax👍
-
modflow
veterán
Az MS support-al beszéltem, hogy megtudjam javított, vagy új kontrollert kaptam-e, amúgy újat, de ami a meglepő, hogy mondja hogy látja, hogy valami zavarja a kontroller BT-át.
Honnan látja ezt?
Csak mert most itt van ebben a szobában a PC-m is és konkrétan 0,5 méterről se megy a vezeték nélküli egerem, billentyűzetem... És nem értem mi zavarja.
Nem a kontroller, mert az be sincs kapcsolva.
És szeretném tudni, mi zavarja.Szóval ezért érdekelne, hogy MS honnan látja, hogy a kontrollert is zavarja valami.
Milyen szoftver mutatja ezt???[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Sziasztok!
Új kontrollert hol tudom beregisztráltatni.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- BestBuy topik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Ukrajnai háború
- PlayStation 5
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- PS1 játékok eladóak,csere,beszámítás van
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest