Hirdetés
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- PlayStation 5
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Call of Duty: Black Ops 6
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- GTA V
-
GAMEPOD.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
modflow
veterán
válasz XboxGamePass #167343 üzenetére
Köszi!
Bakker, ez az egy kontrollerem van.
-
AMD Power
titán
válasz Baltazár123 #167346 üzenetére
Nekem Magyar régióra állítva vagy és vagy 2 hétig beadta. Úgy ,hogy előtte igénybe vettem a BF 200Ft GP-t. Ki érti ezt.
-
maximilian4
addikt
Kit érdekel melyik a jobb konzol. Mindkettő nagyon jó és mindenki használja azt ami neki szimpatikusabb. Nem mi vagyunk a gyártókért, hanem ők vannak értünk. Én ha megtehetném az összeset megvenném. Bár már volt, csak eladtam őket, de lehet újra beszerzek egy ps4-et is. Mindegyiket másért szerettem. Másért szeretem a switchet, az xboxot és másért szerettem a ps-t is. Egyébként meg BUÉK minden kedves fórum társnak!
Maxi
-
veterán
-
IntelKiller7
Topikgazda
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
szimszonos
őstag
válasz BornToBePuli #167344 üzenetére
Köszönöm,vittem.Éppen ma járt le.
-
szimszonos
őstag
válasz IntelKiller7 #167356 üzenetére
Nem gyenge ez a hónap sem.
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz szimszonos #167358 üzenetére
Hát nem.
Viszont máskor légyszi használd a szerkesztés gombot, és oda írt a hsz-t. Köszi
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
Nayrobi
őstag
Lehet valami bug, de én ebből a lara croftból az x1 verziót is be tudtam húzni tegnap a 360 mellett, majd nézzetek rá.
-
Szabi®
addikt
válasz N.YCityBoy #167347 üzenetére
Ps4 Pro-d Tuti van mert tőlem vettél egyet
Én is nagyon régóta benne vagyok ebbe (mondjuk ez csak viszonylagos) 95' óta game-elek mindenen,(Nintendok,Amiga cd32,486-os Pc,Gameboyok,az öszes meg volt,ps1,sega saturn,ps2 stb)nekem az xbox calssic-os idők hiányoznak a Half life-al,akkori Far Cry-okkal. -
belan
addikt
válasz Szabi® #167361 üzenetére
Uraim nincs értelem vitatkozni hogy melyik gép a jobb ,én 22 éve ps felhasználó vagyok igaz volt Xbox 360 is , csak arra voltam kiváncsi érdemes venni egy Xbox x mennyi különbség lehet a multis címek között .
[ Szerkesztve ]
LG OLED C4 Playstation 5 slim Best games Last of us. Metal Gear Solid 1,2,3,4. ELDEN RING
-
AMD Power
titán
Soha rosszabb hónapunk ne legyen Live fronton.
-
StLui
veterán
válasz IntelKiller7 #167359 üzenetére
Ezt én mindig vitatom, ahogy az a fórumszabályzatból is kiolvasható!
"Válasznál mindig használd a válaszgombot" Bele szerkeszteni, nem csak szerintem, csak az ugyanabban a témában megfogalmazódott további gondolataidat kellene. De sokan túlértelmezik. Viszont ha úgy csinálják ahogy most te is szeretted volna, nem visszakövethető a válaszok láncolata. Én sokszor el is akadok a több embernek összeszerkesztett válaszok esetén.Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
S e t h
nagyúr
válasz Szabi® #167318 üzenetére
Neked a stílusoddal van gond, de azzal komoly.
Próbáld meg emberszámba venni azokat, akik azonos hobbinak hódolnak.
Egyébként meg majd megtanulom magam szégyellni az ilyen csőlátású személyek megnyilvánulásaiért, mert több topikot is látogatok a konzolok miatt amiken játszom.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
modflow
veterán
válasz XboxGamePass #167343 üzenetére
Hol érdemesebb cseréltetni?
Edigitálnál, ahol vettem, vagy Microsoft-nál? -
dussy
őstag
válasz modflow #167371 üzenetére
Szerintem hozzájuk is viheted, két opció esélyes:
-elküldenek és azt mondják keresd az MS-t
-felveszik és rajtuk keresztül intéződik a gari, így valószínűleg tovább fog tartani.
Madoc megelőzött.Más: rögzíteni szerettem volna játékmenetet külső HDD-re. Mindent ellenőriztem, menüben bekapcsoltam, hogy a mikrofont is rögzítse, ennek ellenére nem volt hallható. Valaki tudja, hogy mi lehet a bibi?
[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/apple_iphone_13_spigen_tough_armor_kek_tok/friss.html
-
StLui
veterán
válasz Madoc #167375 üzenetére
Az igazi válasz az szerintem, hogy az Edigitál is ugyanúgy csak az MS-nek küldi el, tehát hozzájuk leadva csak egy plusz lépcsőt iktat a rendszerbe, előnyt nem, csak hátrányt okozva magának. Hacsak nincs ezeknek a cégeknek valami gyorsabb kapcsolatuk az ügyintézéshez, de ilyenről eddig senki nem írt.
[ Szerkesztve ]
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
Beniii06
addikt
Colgate jó lesz?
Más.:
Az Edigi szervízét én is kerülném, igaz legutoljára 3 éve volt dolgom velük, egy zyxel powerline adapter bedöglött szó szerint, elég egyértelmű volt a hiba, be sem kapcsolt, ennek ellenére részletes hibaleírást kértek, pedig személyesen vittem be a boltjukba és elég egyértelű volt a hiba. Ott is kipróbáltuk, nem működött, majd a szerviz egy jó hónapot ült rajta és küldték az igazolást, hogy levásárolhatom az értékét. Szerk.: Igazából már vártam, hogy bemagyarázzák nálam nem ugyanaz a 240V 50Hz és az én hibámból romlott el, de szerencsére megoldódott.Szerintem is, ha náluk adná le az ember a javítandó eszközt(kontroller), az minimum +1-2 hét várakozást rádobna, mert nekik nem érdekük sietni. Ezt csak akkor választanám, ha csak személyesen tudja az ember leadni a hibás terméket és nem tudja napközben várni a futárt(mint én).
[ Szerkesztve ]
"Got any other secret weapons?"
-
Beniii06
addikt
válasz StLui #167383 üzenetére
Nem azt írtam le, hogy az Edigi javítja, hanem, hogy hetekbe kerül, mire a boltjukból elszállítják a központjukba, majd megvárják, míg összegyűlik egy szállítmányra való(így napokig is állhat a raktárukban, míg egy mérnök ki nem számolja, hogy mikor a legolcsóbb elvinniük), ne hogy azt hidd 1 darabot fognak szállítgatni saját költségükön(nem érdekük sietni vele) és mire visszajut hozzád, legalább is visszajeleznek, hogy mi lesz általánosságban. Egy kis logiszikának utána nézhetnél.
[ Szerkesztve ]
-
haris
őstag
Megszívtam.
Tegnap még KungFu Panda Showdown 990-ért megvehető volt. (1990-ről akciózva elvileg még 2napig)
Gondoltam ennyiért csak nem hagyom itt., erre ma már azt írja "A(z) Kung Fu Panda Showdown of Legendary Legends jelenleg nem érhető el."
Fasza, de nagyon nem fáj azért, csak fura.Más:
A GamePass 6 havira reagálva:
Nálam most semmi más lehetőség nincs, mint 1 havi 3000-ért
Sem 6 havi, sem 12 havi. Nincs vlasztható legördülő menü, eszem/ nem eszem, nem kapok mást.
Pedig naponta kattingatok rá, hátha meggondolják magukat.
Karácsonyi Xbox One X, magyar régió, a 200 HUF-os első hónap behúzva (itt még volt választás, hogy 15 nap ingyé' vagy 30nap 200FT naná hogy a másodikat választottam) Illetve van még egy ingyen hónap ami a dobozban volt, de mivel hosszútávra vettem volna, gondoltam azt nem váltom be, de lehet mégis ha b@szakodnak MS-nél mégis felhasználom azt. Az automatikus megújítást azonnal kikapcsoltam, mert azért havi 3000-t nekem nem ér még a Gold mellé. Marad a feltöltőkártyás ha más nem lesz. -
Beniii06
addikt
válasz modflow #167385 üzenetére
Ilyenről még nem hallottam, elvileg kapnod kellene csomagcímkét és azt kinyomtatva, ráragasztva a dobozra ki kellene jönniük érte. Max marad a miskolci edigital személyesen, ahogy írtam és bevállalod a min +1 hét várakozást, így optimális esetben 3-4 hét múlva kezedben lesz a másik kontroller, sajnos ez ilyen. Én is azért nem merem eladni a 2 konzolos bundle másik joy-át, pedig az bontatlan fóliában is van, mert mi van ha a jelenlegi pont akkor romlana el, az elektornikai dolgok ilyen ördögiek, mindig, akkor romlanak el amikor nem kellene.
-
modflow
veterán
válasz Beniii06 #167389 üzenetére
Kaptam levelet, de ezt írák:
1. lépés: Nyissa meg és nyomtassa ki a mellékelt levélcímkét.
2. lépés: Rögzítse a levélcímkét a csomagra. Az esetleges korábbi nyomkövetési címkéket távolítsa el, vagy fedje le őket.
3. lépés: Vigye a szállítandó csomagot bármely UPS-helyszínre, és adja le. A legközelebbi leadási hely megkereséséhez kattintson ide. -
őstag
-
Beniii06
addikt
válasz modflow #167390 üzenetére
Az egy dolog, hogy mi van e-mailben írva, holnap munkanap, én biztos elengednék egy telefont napközben az ügyfélszolgálatnak, hogy nem tudod személyesen elvinni és jöjjön érte futár.
Szerk:. felettem le is írták.
(#167392) predakon
Ezen nem lepődök meg, főleg egy ilyen cseh cégtől, de mondhatnám a román eMagot is, hogy hús-vér embereket alkalmazzon fordítónak, csak ráengedik a google translate-t és kész, ingyen volt, ha pedig csúnya hiba van, azt javítsák.
Én is meglepődtem, hogy alaplap vásárlásnál az volt az alzán írva "... X470 + JÁTÉK", mondom biztos valami steames vacak, erre meg lejjebb görgetve ott volt egy ~20000 Ft CM vízhűtés ajándékba is játék helyett, meg is vettem és ki is hozták[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
válasz haris #167386 üzenetére
A Kung Fu Panda Showdown a mai nappal lett levéve minden digitális áruházból: (PS, BOX, Steam) [link]
[ Szerkesztve ]
“Keep away from people who try to belittle your ambitions. Small people always do that, but the really great make you feel that you, too, can become great.” - Mark Twain | "PS4 Pro = PS4 Professional" - Alex Battaglia (Digital Foundry - 2021)
-
Stauffenberg
nagyúr
Most tettem csak rá a kezem a Forza Horizon 4-re (jobb később, mint soha). Nincs semmilyen lehetőség saját zenéket hallgatni benne?
Ennek a résznek a zenei felhozatala igazi kritikán aluli pudvás hígfosás néhány kivételtől meg a komolyzenei rádiótól eltekintve.
-
maximilian4
addikt
válasz Stauffenberg #167399 üzenetére
Fejhallgató alá dugj be egy fülhallgatót, aminek vedd le a hangerejét mintha a háttérben szólna.
Amúgy szerintem nincs baj a zenékkel, én nem is igazán figyelek rá, csak szóljon valami. Jobban leköt a verseny, meg az autók hangja.Maxi
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- BestBuy topik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Ukrajnai háború
- PlayStation 5
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- Eladó Nintendo Switch OLED Dual Boot játékkonzol
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest