Új hozzászólás Aktív témák

  • Dark Wander

    tag

    Néhány szót szólnék a Combat tech controllerről:
    Dobozba van maga controller, 2 db duracell elem, használati útmutató, köztük magyar nyelven is! Plusz 14 nap Gold és 14 nap Game pass.
    Usb kábel nem jár. Ami azért érdekes mert Controllerhez jobban illene mint Stereo adapterhez(ehhez adtak, csak nem tudom melyik végébe dugjam be, mégis hogy jött ez a elgondolás... :S ) ,amit nem is értek .
    A controller belső markolata gumírozott, ami elég kemény tapintású és recézett is. Meglepődtem mikor először készbe vettem. Gamepad teljes alja fekete színű, tehát nem teljesen olive zöld mint sokan azt mondják.
    Hátul van 3,5 mm jack csatlakozó és egyedi usb csatlakozó. Elől persze micro usb csatlakozó van. Amiről néhány fórumos nem számolt be hogy a gamepad dpad illetve jobb analóg kar mellett azok a vonalak nem csak festések. Finoman bemart vonalak amit lehet érezni, jobb tapadást add kézbe vételkor.
    Játékokba egyértelműen az jön le, hogy a kezemet nem nyomja az a fránya, gagyi, fehér műanyag, hanem 1 sokkal kellemesebb tapintású gampad van a kezembe. Nekem kapásból érezhetően jobban megy a célzás, több fejest osztok ki, valamivel gyorsabban célra találok.
    Nem sokkal drágább mint a fehér controller, így simán megéri.

Új hozzászólás Aktív témák