Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
F_Peter
őstag
válasz s7evcsenko #143074 üzenetére
Köszönöm a segítségeket.
A dolog tovább bonyolódott. Elfogadtuk hogy ez így működik és kész, viszont sajna a közös játék sehogy nem ment. Amit írtam feljebb hogy szürke a invite game. Szóval tudunk egyszere játszani, csak nem együtt.
Ms support oldalán volt erre vonatkozó rész, végig is csináltam mindent, de hiába.
Ezután jött az online ügyfélszolgálat. Egy laza 2,5 órát csináltuk. Már addig fajult a dolog, hogy dugjuk másik konnektorba a gépet és hasonlók. Az a accountokat is alaphelyzetbe állították, volt helyi és online gyáribeállítás, stb. Eredmény nulla, de befejeztük, mert már hajnal volt.
Ma felhívtam a magyar supportot. Ott kb. 2 perc után azt mondták hogy azonos hálózatról nem lehet és ennyi. Egy ip címen jutnak ki a netre akkor nem fogja engedni.
Hát egyrészt ezt nehezen tudom elfogadni, másrészt emiatt lett véve még egy gép, még egy játék, stb.
Nem vagyok boldog...
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xbox Series X|S
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- További aktív témák...
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest