Új hozzászólás Aktív témák

• ρσгτσ

addikt

válasz zsolti72837 #61210 üzenetére

Én dolgoztam multinál. Igaz, hogy ekkora összeolvadás, változás nem volt, de hasonló esetben szét tréningezték az egész ügyfélkapcsolati részleget. Meg amúgy mindenkit.

Oké, a One nem multi, de ilyen volumenű átalakulásnál már legalább egy hónappal előre el kellett volna kezdeni oktatni őket. Nem csak az infókra. De amúgy vannak olyan kérdések, amire a mai napig senki nem tud válaszolni a One -nál.

Elmondtam mindegyiknek, hogy nem haragszom rájuk, de kész vicc, ahogy ezt az egészet kezeli a cég.

A technikusi rész se egyszerűbb. Kiküldik őket úgy, hogy fogalmuk sincs milyen eszközt visznek, vagy hogy kell használni. Oké, én hamar rájövök, de azért nagyon sokan nem így működnek.

Nem beszélve arról, hogy nincs egy hatályos ászf, csak módosítási lista.

Én kifizettem a Digi januárban érkező számlát is, amiből majd vissza fognak utalni, de erre sem tud senki válaszolni, hogy egyébként hol tartunk, mikor rendezik a szerződéseket. Mert amúgy most úgy állok, se a Digi -nél, se a One -nál nem mutat érvényes szerződést.

A Digi routert elvitték, de a Digi box és a CI kártya maradt nálam, mert elmondásuk szerint azt nem vehetik át. Nem értem miért. Nekem kell személyesen leadnom valamelyik üzletben. Vagy más is leadhatja, akit meghatalmazok. Szóval ezzel is rohangálhatok, és tényleg végül be kell mennem.

Megkérdeztem, hogy erre mennyi időm van. 8 vagy 15 nap? Az volt a válasz, hogy mindegy, amikor ráérek. Szóval akkor ennek sincs semmi hivatalos útja. Vagy megint nem tudnak valamilyen fontos infót és én szívom meg, ha későn viszem be.

Szóval akkora káosz van náluk, mintha mindenki 1 nappal átalakulás előtt jött volna rá, hogy mi történik. :D

Egyébként a box egész jó cucc, bár vannak hiányosságai. Mondjuk nem számoltam vele, hogy támogatja a DV -t, de legalább HDR van.

90 órát lehet vele rögzíteni felhőbe, így elég sok anyag elfér. Rengeteg a visszanézhető anyag, és végre Columbo -t is tudok nézni, amennyit akarok.

Jól kezelhető, stabilan működő szoftver. Ami nagyobb probléma, hogy előre telepített alkalmazások vannak, és nincs store, ahonnan lehetne még tölteni hozzá. Van több fontos streaming, de nincs például Disney+ és SkyShowtime sem.

Mondjuk engem ez a része nem nagyon érdekel, mert ezért használok okos TV -ket. Nem csak a megjelenítési minőség a fontos. De akinek mondjuk nem okos TV -je van (vagy csak elavult a szoftver), az nem tudja elengedni az okosító sticket vagy boxot.

[ Szerkesztve ]

ZX Spectrum - Commodore 64

Új hozzászólás Aktív témák