-
GAMEPOD.hu
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
4C
csendes tag
válasz
x360elite #55834 üzenetére
Igen, a gyári hűtő baromi hangos.
Amikor megvettem, akkor az olvasó sem működött benne, úgyhogy ezt biztosan tudom.
Amikor az olvasó is beindul, akkor az már vadászgép + légkalapács.(Kerreg-kattog)
A játékot természetesen azonnal feltelepítettem a HDD-re, szóval amikor az olvasó megáll, olyan mintha jó lenne, de a ventik bitang hangosak még így is. Ez akkor tűnik fel leginkább, amikor kikakapcsolom a készüléket, mert addig tudom ellensúlyozni azzal, hogy hangosra veszem a TV-t.
Az alapos tisztítás és portalanítás megvolt, miközben a DVD-t pofoztam helyre. Újrapasztázást nem csináltam.
Viszont propellereket mindenképpen cserélni akarok benne, csak nem tudom milyenre. Illetve azt tudom, hogy halkra, de fontos lenne, hogy milyen minimális légszállítás szükséges, meg ilyesmi.
Semmiképp nem szeretném ha a gép kárt szenvedne, ugyanakkor szerintem a gyári hűtés már nem valószínű, hogy hozza a gyári értékeket.
Szóval szerintem az cserére szorul, plusz minden bevált ötletre vevő vagyok, ami növeli a hatékonyságot, illetve csendesíti a gépet.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Raktáron, PlayStation 4 Slim 500GB SW:11.00!!!, györű szép állapotban, 6 hó garanciával, üzletből!
- Asus ROG Ally Z1 Extreme
- Raspberry Pi 4 8GB retro emulátor gép 8000 játékkal (NESPi 4 ház, 128 + 250 GB) + 8BitDo kontroller
- Nyugatinál gyerekeknek hétvégén is átvehető! Ps5 / playstation 5 lego, spiderman, horizon játékok
- Újszerű - MICROSOFT Xbox 360 Slim RGH 500GB HDD tápegységgel, vezetéknélküli gamepaddal
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest