-
GAMEPOD.hu
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
BaLee_
csendes tag
Ingyenes Disney Jégvarázs játék elérhető Xbox One-ra és Xbox 360-ra!
Már napközben telefonról "megvettem". Lucának minden jöhet, ami Jégvarázs. :-)
-
Kvelstadt
veterán
válasz szabacsik #41297 üzenetére
Nincs megadva bankkártya adat merthogy bankkártya sincs.
De amúgy annyira benéztem!
Fel is írtam magamnak hogy mikor volt a régiócsere és ott b.sztam el mert rossz hónapot írtam fel. Júli helyett júni volt felírva.
Ez úgy derült ki hogy most a kedves support-os tag utánanézett az acc-omon a vàltásnak és közölte hogy nem júni hanem júli.
Egyébként ő volt az első aki utánnanézett a dolognak.
Tehát októberbe fogom tudni visszaàllítani.
Csak már rég nem sírtam volna itt ha már az első tag utána néz ezeknek és nem azt mondja hogy próbáljam meg pár nap múlva újra.
De lényeg hogy ez volt a régiós baromságnak az utolsó felvonása itt a topikba.
Innentől nyugodt vagyok és várok."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
félisten
Köszi mindenkinek, ezeket megnézzük, valószínűleg beszerzek egy kinectet is.
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
Kvelstadt
veterán
Lenne két kérdésem.
Az első hogy ha vezetékkel van netre kötve a box (tesómnak még a régebbi nem slim tipusw van) Akkor valamit be kell állítani hogy mikor bekapcsolja a box-ot akkor egyből legyen net vagy csak várni kellene vele hogy megtalálja a kapcsoltatot vagy ilyesmi?
Csak mert mikor bekapcsoljuk akkor nincs net és én azt csináltam hogy beléptem net settingsübe rányomtam hogy kapcsolat tesztelése, az végig fut és aztán van net.
Csak szerintem valamit be lehetne lőni hogy azonnal legyen net elvégre közvetlen kapcsolatba van a router-el.Másik dolog hogy még mindig nem tudtam visszaállítani a régiómat.
De ír egy olyat hogy ha a hitelkártyám vagy a tagságom le van járva.. Itt Most a gold-ra gondolhat?
Mert akkor az lenne a következő kérdésem hogy tudok e gold-ot aktiválni úgy hogy a régióm magyar de font-ért itt angolba veszek gold tagságot?
Csak mert ha igen akkor megveszem és megpróbálom úgy visszaállítani a dolgot.
Gold-ot meg amúgy is venni akarok megint csak azt gondoltam hogy majd ha visszaállítottam a régióm."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
BaLee_
csendes tag
válasz D1Rect #41290 üzenetére
Nagyon élvezi! Külön profilja van, a "My Pins"-be összegyűjtöttük az Ő játékait, hogy könnyebben el tudja indítani.
A kinect-es kedvencek: Kinect Party, Kinect Sports (1 és 2), Kinect Joy Ride, Kinect Adventures!, Kinectimals, Air Band (ingyenes).Az előző listából kifelejtettem még a Happy Feet Two-t és az ilomilo-t.
-
szmorrencs
újonc
Sziasztok,
én is kormány-ügyben kérdeznék.
30ezer a budgetem, forzázni, f1ezni, rallyzni fogok vele.
Mit ajánlotok?
Nem ártana, ha lenne 3 pedál, de ha választani kell a 3. pedál és a ffb közt, akkor az utóbbi.
Márkamegkötés nincs, tehát ha van vmi noname, de jó, akkor jó.kb ennyi.
Köszi szépen
Szmöre -
zsola32
őstag
sziasztok
hosszas várakotás után, úgy tűnik szerencsém lesz xbox 360 kormány ügyben.
az egyik munkatársam barátjának lenne egy említett vezeték nélküli eredeti xbox 360 kormánya (a pedálos)
holnap megkapom tesztelésre, ebben kérném a segítségeteket: mire kell figyelnem, milyen hibák jöhetnek ki?köszi a válaszokat
( a srácok 23ezer forintra árazták így elsőre) -
Vasy09
őstag
válasz MasterMark #41285 üzenetére
Ok, köszi szépen! Mondjuk én most regisztráltam be! De ez nem akadály!
Gamertag: Vasy09
-
Vasy09
őstag
válasz MasterMark #41282 üzenetére
Itt beregisztráltam, és írta, hogy 2016. február 17-ig érvényes a normál jótállás!
-
félisten
válasz MasterMark #41276 üzenetére
Wireless kell mindenképp, mi lehet a gond, ha nem eredeti?
Néztem aliexpressen, ~20usd.A lego játékokra ránézünk.
(#41277) Ispy: Lány, a kicsinél(3) nem is kérdés, hogy autós játékok.
(#41278) CineDOG1:
-
Vasy09
őstag
Egy olyan kérdésem lenne, hogy mikor megvettem a boxot márciusban használtan, az eladó csak egy hónap garit adott rá. Viszont most néztem a regisztrációnál, hogy a gép elvileg 2016. február 17-ig garis. Én papírokat nem kaptam hozzá, csak a gépet. Ezek szerint akkor még garis a gép igaz? Csak azért kérdezem, mert eladó, és így akkor ezt is beírnám!
[ Szerkesztve ]
-
Ispy
veterán
válasz D1Rect #41275 üzenetére
Fiú vagy lány?
Nekem a fiam 6 éves, autós játékok (dirt, grid, NFS sorozat) mehetnek, terráriát is szereti, fifa 2013.
Ja és persze a fantasztikus (nem ) goat szimulator.
[ Szerkesztve ]
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
MasterMark
titán
-
félisten
Honnan érdemes kontrollert venni? Fekete kéne, lehetőleg új.(használt ára mennyi ezeknek?)
5-6 éves gyerekeknek való játékot keresek, lehetőleg tapasztalatból.
Mit tudtok ajánlani?Mennyi helyet foglalnak a játékok, ha fel van téve HDD-re?
Ilyenkor is folyamatosan pörgeti a lemezt, vagy csak ellenőrzi induláskor, hogy megvan-e?[ Szerkesztve ]
-
SigmaW
tag
válasz MasterMark #41268 üzenetére
Nem nyert. szerintem fixen a HDMI kimenet ment szét benne, a kérdés hogy composite-ról tudunk varázsolni HD képet? Mondjuk egy ilyen működhet?
Rendszergizda :)
-
SigmaW
tag
Sziasztok, haverom Xbox360 slim-e nem ad képet hdmi-n, a kompoziton ad képet, mi módja van hd képet varázsolhassunk róla?
Rendszergizda :)
-
Buster17
addikt
válasz MasterMark #41263 üzenetére
Nincs xboxom neten próbaltam.
raziel01
Magyar accom van magyar régióval de az ip lehet osztrák -
r3ccardo
tag
válasz MasterMark #41263 üzenetére
Köszi
-
-
Buster17
addikt
Hali!
Van goldom, de nem bírom megvenni a Battlestations Pacific -ot mert ezt írja ki: A vásárlás most nem hajtható végre. Próbálkozzon újra.Mit csinálok rosszul?
-
r3ccardo
tag
Üdv!
Xbox 360om van a 250-es változat. A játékaimat kóddal vettem ami most ugye rajta van a gépen. El szeretném adni a konzolt. A kérdésem az hogy ha csinálok egy új accountot, akkor a vevő is hozzáfér a játékokhoz? Vagy hogy van ez ilyenkor?
Előre is köszi a válaszokat.
-
GoTReX
őstag
Mennyiért hirdethető meg egy Jasperes Xbox360 Fat Elite, 10-12 játékkal, és kifogástalan állapotban?
XBOX ID: GoTReX #4839
-
zsolti72837
addikt
válasz tomee007007 #41253 üzenetére
Köszi.
(#41254) vamzi: Tudom, le is töltöttem csak hamarosan ONE-ra váltok.
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
vamzi
senior tag
válasz zsolti72837 #41252 üzenetére
Van 360-ra ez a játék, nekem is megvan. Nem régen volt ingyenes.
-
tomee007007
őstag
válasz zsolti72837 #41252 üzenetére
Amit linkeltél, az csak Windowshoz jó.
-
zsolti72837
addikt
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy ezt Xbox ONE-ra és Xbox 360-ra is letölthető?
Válaszokat előre is köszi.
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
g@bo
nagyúr
üdv
urak, aki esetleg a lego játékokat tolja / sw complete saga, marvel super heroes, etc/ a mentés mikor megoldható? /játékon belül adott helyen, vagy x gomb nyomása után v?/
kölök lassan földhözvágja a gépet, mert mindig a legelejétől kezdheti újra..
[ Szerkesztve ]
-
Kvelstadt
veterán
válasz MasterMark #41247 üzenetére
Aha ott.
Voltam a winlive-on is mert anno ott kellett megváltoztatnom a számlázási címemet is magyarra.
Azt most állítottam vissza.
Meg emlékszem hogy régen még valamit állítgattunk a support-os taggal de már nem emlékszem hogy mit.
Box-on a lokáció meg a nyelv meg minden amit lehet vissza van állítva magyarra.Most mindezek után megint felmentem box.com-ra de még mindig nem sikerült.
Azt írta még kizáró oknak hogy: "Your account is currently suspended (for example, if the credit card on one of your memberships has expired)."
a credit kártyát értem de nekem az nincs is hozzárendelve. A másik viszont a tagság. Lehet kellene hozzá gold hogy vissza tudjam váltani? Ez esetben nem értem pc-n miért enged el odáig hogy váltsak.[ Szerkesztve ]
"Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
Kvelstadt
veterán
Itt vagyok újra a régiós hülyeségemmel.
letelt a 3 hónap. Próbáltam visszaállítani de nem engedte. Beséltem support-al de a korábbiakkal ellentétben most nem tudtak segíteni.
Viszont a múltkor mikor átállítottam is itt kaptam hasznos infót hogyan állítsam át.
A live profilom át van állítva angolra de az xbox.com mindig átvált magyarra mikor már ott járok hogy kiválasztom a régiót aztán kidobja a hibaüzenetet hogy ellenőrizzem a kizáró okokat.
Az egyetlen a 3 hónap azaz 90nap letelt 5.én és most 9.e van.
Szóval szerintem valahol valami beállítást kihagyok de nem tudom mit."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
csabamigo
aktív tag
Sziasztok
Kérdés:Hol tudom megnézni,hogy milyen címet adtam meg a live-ra csatlakozáskor és,hogy azt meg tudom e változtatni?
Live-ról vásárlás miatt kérdezem mert ha jól tudom akkor a bankártya adatoknál a címnek is ugyan annak kell lennie mint az acc. címe.Az Élet a Legjobb Méreg!
-
applause
aktív tag
válasz MasterMark #41240 üzenetére
Bocs, de ha érteném akkor nem kérdezném.
MacBook air m3 16/512, iPhone 13 pro, Mercedes A150 2005
-
applause
aktív tag
Köszi a segítséget.
-
dilipok
veterán
válasz zsolti72837 #41233 üzenetére
es akkor gondolom gold kell a multihoz
PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621
-
-
applause
aktív tag
válasz Döglött Róka #41231 üzenetére
Nem tudom hirtelen, mert a gép 30 km-re van, de valami zöld zombi kert.
-
applause
aktív tag
Segítséget kérnék. A családba lett véve egy új xbox360, melyhez adtak letölthető játékok kódot. Ma letöltöttük és el is indult, de játszani nem tudtunk. A gyenge angol tudás miatt azt következtettük ki amit a játék kiírt, hogy az account amit használunk nem kompatibilis, teljes az Xbox lívével
.MacBook air m3 16/512, iPhone 13 pro, Mercedes A150 2005
-
Zsolthy88
csendes tag
válasz MasterMark #41217 üzenetére
Na most végre megoldódott a probléma, le tudtam tölteni a profilt és be is jelentkezett! Köszi srácok az infókat!
Xbox Live - Zsolthy88HUN ------UFC3, Forza4
-
Kvelstadt
veterán
Tüntessünk egy külön live-ért!
-
DioRulez!
csendes tag
Nem tudja véletlenül valaki, törögetik a Live-ot?
Mert támadásoknál szokott ilyen hosszú szünet lenni és gyanúsan nagy a csend.Minél messzebbre sétáltak az erdőben Micimackóval, Malackát annál jobban aggasztotta, hogy Micimackón nincs nadrág.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Arolotifar #41223 üzenetére
PC-ről végig tudod vinni a vásárlást, hogy meglegyen az acc-odra a Gold-os játék.
@MasterMark: Jah, biztos a Forza 6, és a Fifa16 demó miatt van ez az egész!
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
-
Vasy09
őstag
válasz Arolotifar #41220 üzenetére
Ismerem az érzést, de ahogy írtam is, szerencsére nálam megoldódott, pedig én is először máshol kerestem a hibát, még a profilomat is töröltem, hogy majd leszedem újra, hátha, aztán gondolhatod, hogy mennyire meglepődtem, mikor hibát írt a letöltés közben! Mondjuk nekem ott van a PS4 is, szóval annyira nem aggódtam, játszottam közben azzal!
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Arolotifar #41220 üzenetére
Már egy ideje gond van vele 360-nál sajnos, más ügyben beszéltem a support-tal korábban, kb. 2-3 hete, akkor azt mondták, hogy folyamatban van a probléma kiküszöbölése. Lehet, hogy komolyabb a gond, mint gondolták.
Engem nem érintett, de amiért hívtam őket, azt mondták, hogy One-nál is lehetnek anomáliák a probléma miatt.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
DioRulez!
csendes tag
-
MasterMark
titán
válasz Zsolthy88 #41216 üzenetére
Jelszót ne változtas többször, ha Xbox.com-on be tudsz vele lépni akkor jó.
Múltkor én is eljátszottam hasonló köröket. (Ingyen Goat Simulátorért mindent. )
Beírtam a jelszót, de kidobott valami hasonló kóddal. Aztán megint beírtam és továbbengedett. Letöltésnél is elsőre megakadt, de másodszorra már leszedte a profilt.Szóval próbáld meg kicsit később. Kétlépcsős azonosítást ugye nem állítottál be?
Switch Tax
-
Zsolthy88
csendes tag
Üdv!
problémám akadt, amiben szeretném a segítségeteket kérni.
Kb. 2 hónapja nem játszottam az xbox-on, gondoltam ma veszek játékot live-on, ezt laptopon próbáltam, de végül mégsem vettem meg. De mivel nem tudtam a jelszavamat /elfelejtettem.../, biztonsági kóddal másikat csináltam. Mivel a konzolon nem egyezett a jelszó, beírtam az újat, el is fogadta, de belépni nem engedett, és a 8015820A hibakódot dobta ki. Eljátszottam az egész műveletet mégegyszer, de már a konzolon (új jelszót is ott csináltam), viszont itt sem engedett be, ugyanazzal a hibakóddal kidobott. Na mondom nem tol ki velem, letöltöm a profilomat újra. El is indult a letöltés, de kb. a letöltési sáv 1/4 részénél ugyanaz a hibakód, és a profilomat sem látom a gépen. Network test lefutott, elvileg minden rendben. Mit rontottam el, mit csináljak máshogy? és mi ez a hibakód? sehol sem találtam róla semmit...előre is köszönöm a segítséget!
Xbox Live - Zsolthy88HUN ------UFC3, Forza4
-
MasterMark
titán
Ó de kár, hogy ingyen lett meg a III, aztán meg a IV is a kis Live-os bugok miatt.
Habár én inkább bónusz jutalomként gondolok rájuk.Mondjuk ezekért pénzt se adnék.
Az AC2 triológia meg lemezesen meg van.
Az egyet meg valami másik akcióban vettem.Ami most érdekelne az a Rouge, de az még drága.
Switch Tax
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
Ispy
veterán
válasz MasterMark #41208 üzenetére
Mert hát nem vagyunk mi hülyék...
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
hackeeeee
Jómunkásember
Szegedi playIT MediaMarkt akciók (ha esetleg érint valakit)
Véleményem szubjektív...
-
Vasy09
őstag
válasz MasterMark #41205 üzenetére
Ez mondjuk jogos, azt nem is néztem, hogy a kolléga "buheráltat" akar eladni!
-
Vasy09
őstag
válasz piadex2 #41190 üzenetére
Szerintem ezt inkább ebben a topikban kellene feltenned!
Közben látom, már megelőztek!
[ Szerkesztve ]
-
Kvelstadt
veterán
válasz dilipok #41202 üzenetére
Kajak kiváncsi voltam hogy milyen infó alapján rendelik hozzá.
Más. Tesómmal split screen-be megcsináltunk minden mellékküldetésben minden módot gold-ra. Kivéve a tower def jellegü charlie küldiket de azokhoz rengeteg idő kell majd. Meg még hátra van a story line küldik is hold-ra szóval van benne tartalom de ami a legjobb hogy nem válik unalmassá.
Új hozzászólás Aktív témák
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- (nem csak) AMD FX / Ryzen tulajok OFF topikja
- Vallás
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Politika
- Apple Watch
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Spórolós topik
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- Konzolok karbantartása // Portalanítás - Pasztázás // www.brservice.hu // Posta // Számla
- Xbox Series X 1TB +2 konti+1 TB külső vinyó+Venom töltő
- The Legend of Zelda Tears of The Kingdom Collector's Edition Nintendo Switch gyűjtői kiadás játék
- XBox Series S 512GB játék konzol /Gyári állapot/Eredeti doboz/Beszámítás/Garancia
- Xbox Series X 1TB Halo Infinite Limited Edition
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest