Hirdetés
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Nintendo Switch
- The First Berserker: Khazan
- Premier előzetesen a The Talos Principle: Reawakened
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- Friss előzetesen a DOOM: The Dark Ages
- Elden Ring
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
Aktív témák
-
bosston
tag
válasz
Xirtam #47150 üzenetére
Köszönöm mindkettőtöknek a segítséget! Ha már a hangkérdés megoldódott, felmerült bennem a kép kérdése is. Ahhoz hogy ne kelljen farigcsálni, a hdmi+component kábel helyett elég lenne egy VGA HD AV kábel, aminek a legnagyobb továbbítható felbontása 1360x768 pixel. Kérdés: észrevehető-e a különbség a két kábel közt egy 23-as fullhd monitoron? Hall az ember olyanokat, hogy az 1080-as felbontást is csak interpolálva érik el a játékok, szóval nem feltétlen szükséges a hdmi, de a fene tudja kinek higgyen az ember, jobban járok, ha megkérdezem.
-
bosston
tag
válasz
Xirtam #47144 üzenetére
Tehát ha jól értem, fogom a hdmi kábelt, szerzek hozzá egy dvi-átalakítót, és megvan a képem, emellé kemény 120Ft-ért beszerzek egy ilyet amibe beledugom a fülesem és voila? Nem zavarja egymást a két kimenet?
No jó, most veszem észre, hogy amit linkeltem, az mono, ámde sztereót véletlen sme találok sehol.
-
bosston
tag
válasz
Tomics #47135 üzenetére
Hoppá, azt hiszem rosszul fogalmaztam, nem headsetre, csak egy egyszerű fülesre gondoltam, amivel tudok hallgatózni, nem akarok multizni és beszélgetni sem a gépen. Szóval ilyen formában megoldható volna, vagy továbbra is csak a microsoft eredeti fülesével lehetne használni?
-
bosston
tag
Hello szakik!
Tervezem egy box vételét, de ezt egyetlen feltételhez kötném: ahhoz, hogy tudok-e rá 3.5-ös jack headsetet kötni. A gépet hdmi-dvi átalakítóval kötném egy FullHD monitorra, tehát a kép rendben van, de a hangot nem tudom, hogyan lehetne megoldani. Ha segítenétek a problémámon, egy fővel duzzasztanátok az xboxos társadalom számát!Kösza választ előre is!
Aktív témák
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Autós topik
- Amazon Fire TV stick/box
- sziku69: Szólánc.
- Ukrajnai háború
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Videó stream letöltése
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...