-
GAMEPOD.hu
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
VR6-Fan
veterán
válasz S_E_R_I #1631 üzenetére
külön kódos mindkető(külön is van csomagolva) , tehát akkor elvileg jó.
a 2. az meg azt jelenti amit whitezo88 írt.
ill van egy olyan gondom hogy elsején lejárt úgye a az accom, de most már a honlapon se enged be és így már feltölteni se tudom. annyit ír ki hogy helytelen acc/kód
no és mik lehetnek a lehetséges hibák?
köszönöm"Már a kép is kimeríti a cserbenhagyásos nemi izgatást. " by tomcsi23
-
LucifeI2
őstag
Érdemes a hozzászólásokat oldalt elolvasni.
Song list:
10 Years - The Autumn Effect (2nd half)
Finger Eleven - First Time
Hell is for Heroes - You, Me, and a Whole Lotta Funk 45's
36 Crazyfists - Aurora
Seether - Because of Me
Breaking Benjamin - Evil Angel
Trivium - Dying in Your Arms -
whitezo88
nagyúr
jól emléxem hogy Ripa vagy? én még Sötétségben taposom. jó fejek de nincs rendszeres event meg amiket felsoroltam. amúgy a Resttored Flamet néztem ki, meg szemeztem a LosTSoulS-al is, jópár tagjukkal játszottam is meg ventrin is voltunk mikor anno ZGbe mentünk és jó fejeknek tűntek ők is.
Majd még megcsinálom Kara kulcsot (bár így nem lesz könnyű) aztán goo máshova. -
Ptech
addikt
Jaja, emlékszem, mondjuk már akkor is fax kivolt BSel, de utána jött a marha nagy lag meg kiesések, DCk, fél-egy órás visszadobások. Megvannak ott még a karijaim, csak nem játszom már velük. Itt kb ezredannyi tapló paraszt (aminek 80%a magyar) van, mint BSen, összességében egy kellemes szerver.
Horda oldalról nem tok mondani semmit, mert csak egy trial accon van hordás karim itt, hogy tudjak AHt scannelni. Horda vagy alli tökmindegy nekem már, azt szokták mondani, hogy sok noob kezd allist, de van agyilag noob mindkét oldalon épp ugyanannyi, én meg már untam a hordát, 1.8 óta folyamatosan hordával toltam. Komoly full magyar guild tuti nincsen itt egyik oldalon sem. -
Ptech
addikt
Amikor kezdtem ismerősök rádumáltak a BSre, mer ott milyen jó sok magyar van. No igen, csak a magyarok nagy része 11 éves idióta, aki nem pont emiatt megy oda, hanem mert csak magyarul gagyog, mellesleg sík hülye, de marha eszesnek hiszi magát, szal veszélyes kombináció. Realm fórumon is szokott menni az anyázás hogy hülye magyarok, stb. Szomorú, akit és ismertem onnan normális embert, a nagy része rerollolt.
Jelenleg Sporeggar RPPVP - Alli, intl guild, jó móka és nem felejtem el az angolt mert egész este venten lógunk, az MTnk magyar, meg 1-2 magyar emberkét ismerek még. Az egyetlen gond a szerverrel, hogy kevesen vagyunk, és a horda:alli arány kb 3:1, nehéz a helyzet, de szeretem a kihívásokat -
anulu
félisten
2 szerveren van jelenleg high lvl karakterem, azokról tudok nyilatkozni:
Ragnaros: PvE kicsit halott BC óta, outdoor PvP van, a hordás magyar társaság elég korrekt.
Twisting Nether: itt is elég sok magyar van, akiket eddig megismertem, ők jó fejek, a szerver korrekt."Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- XPEnology
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kikapcsolva is megtalálható a OnePlus 13
- Két Redmi Note 14 Pro és egy Pro+ futott be
- Milyen program, ami...?
- Trollok komolyan
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Digitális Állampolgárság Program
- További aktív témák...
- Huawei P30 Pro 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone Xs 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 12S 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 8/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!