Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• Antonius1978

addikt

válasz Mcray #42238 üzenetére

Multkor premium nelkul - mar nem emlekszem hany ellent lottem ki, vegulis a sebzes szamit - a T-34-el rekordot dontottem, 30 ezer !!! penz jott :)

Emre : ha nem szukseges eladnod, akkor ne add el, varj meg vele :)
    En kivancsi vagyok mit tudok majd csinalni a KV-val, kell meg vagy 6 ezer TP a kifejleszteseeig.Gondolom jol hozza a penzt, az SU85 is, de amugy gyenge gep, ovatosan kell vele jatszani, marpedig en unom, hogy olyan apro tankokkal nyomuljak, mar kivanom hogy utos jarganyokkal is apritsam az ellent :)
    Kell csinalni egy olyan szakaszt, hogy 3 KV13 122mm-essel.Meg nem jott ossze, de kivancsi vagyok hogy mi lenne.Maganyos tanknak biztos halal az teny.
    Te meg nalam is jobban tudsz akkor jatszani a T-34/85-el.Persze en is csinaltam hasonlo koroket, csak sajna ez nem altalanos, mert papir a teste.

Whatnot : en 2/3 aranyban a gyorsabb 85-os agyut hasznaltam, mert tankok moge kerulve gyorsabban lehet oket apritani.Multkor az uj olasz kicsi palyan osszeakadtam egy KV13-al, es nem tudtam kiloni, o viszont kilotte a jobb athatolasu agyuval az en KV13-at.
    1/3 reszben meg a 122mm-est hasznaltam, de a fentebb leirt miatt visszavettem a 144 atutesu 85-st.
    Inkabb felderitesre, atkarolasra es tavolrol lovoldozesre erdemes hasznalni.Kozelharcban is lehet apritani a dontott pancel miatt, mert pattog, persze nem minden tankkal erdemes ujjat huzni :D

Aktív témák

Hirdetés