Hirdetés
Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
Multkor premium nelkul - mar nem emlekszem hany ellent lottem ki, vegulis a sebzes szamit - a T-34-el rekordot dontottem, 30 ezer !!! penz jott
Emre : ha nem szukseges eladnod, akkor ne add el, varj meg vele
En kivancsi vagyok mit tudok majd csinalni a KV-val, kell meg vagy 6 ezer TP a kifejleszteseeig.Gondolom jol hozza a penzt, az SU85 is, de amugy gyenge gep, ovatosan kell vele jatszani, marpedig en unom, hogy olyan apro tankokkal nyomuljak, mar kivanom hogy utos jarganyokkal is apritsam az ellent
Kell csinalni egy olyan szakaszt, hogy 3 KV13 122mm-essel.Meg nem jott ossze, de kivancsi vagyok hogy mi lenne.Maganyos tanknak biztos halal az teny.
Te meg nalam is jobban tudsz akkor jatszani a T-34/85-el.Persze en is csinaltam hasonlo koroket, csak sajna ez nem altalanos, mert papir a teste.Whatnot : en 2/3 aranyban a gyorsabb 85-os agyut hasznaltam, mert tankok moge kerulve gyorsabban lehet oket apritani.Multkor az uj olasz kicsi palyan osszeakadtam egy KV13-al, es nem tudtam kiloni, o viszont kilotte a jobb athatolasu agyuval az en KV13-at.
1/3 reszben meg a 122mm-est hasznaltam, de a fentebb leirt miatt visszavettem a 144 atutesu 85-st.
Inkabb felderitesre, atkarolasra es tavolrol lovoldozesre erdemes hasznalni.Kozelharcban is lehet apritani a dontott pancel miatt, mert pattog, persze nem minden tankkal erdemes ujjat huzni
Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest