Hirdetés
Aktív témák
-
Mcray
senior tag
Tegnap megvolt az első Tier 6 Tank Company parancsnoklásom. 6 csatát irányítottam, és csak egy csatát buktunk, ahol kezdő parancsnokként nem tudtam mit kezdeni az ellen taktikájával. Csatáról csatára kezdtem belejönni, ahogy elkezdtem bízni a csapatban. Vakon követték a parancsaimat és általában, csak a TD-inket küldtem halálba...
Az utolsó csatában abból a vereségből tanult módszert sikerült ráerőszakolni az erős ellenfélre és nyertünk. Két "fire team"-et állítottam fel (T-150 vezeti a sort, őt követi egy M18 Hellcat, és őket támogatja egy KV-2 vagy M6). Miután a 2 db T-50 felfedezte nekem hol, van az ellenfél, az egyik "fire team" lefogta az ellen támadást (Gyakran 2-szeres túlerővel szemben), míg a másik egy darab arty támogatásával oldalba/hátba kapta az ellen védőit. Nagyon jó, hogy ezekben a csatákban mindig lát az ember valami tanulni valót.
Másik csatámban M6-tal irányítottam. Sikerült teljes harcba eresztenem a csapatot az ellen csapatával akik mind 1600 Eff rating feletti játékosok voltak. Láttam, hogy ők egyenként akarnak minket leszedni, és oldalt a magaslatra már felzavartam a TD-ket. Ollóba fogtuk őket és 2 perc alatt nyertünk. 4 killt szereztem parancsnokként szinte egyedül, a csapat meg bedarálta a többit.
Más: VÉGRE láttam egy E-100-at aki tudta, hogyan kell használni a tankját (1200 Eff ratinges srác). Nagyon szépem megnyert nekünk egy bukott csatát.
"Dö Pávaa det wí ár díling hír iz immezsöréböl" WoWs: das_booty
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest