Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
pocok28
tag
Én nem tudom, hogy mi van most este!!!!
Egyszerűen rettenetesen szórnak a lövéseim.
Beszűkült célzókörrel álló helyzetben toronymozgatás nélkül.
A célzókör 2/3-ad részén mennek el a lövedékek.
100m-ről becélzok és 1-1,5 tanknyival mellé megy a lövésem.
Lag nincs.
Szerver oldali célkeresztet használom. Néha az is ugrál.
Nem értem az egészet.
Már két csatám is el lett cseszve emiatt. Találati arány 40-50%
Szórakozik a szerver?
Tapasztaltatok már ilyet?„A fociban az a lényeg, hogy a labdát, ahhoz passzolod, akin ugyanolyan színű mez van, mint rajtad. Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad.” (Hofi)
-
veterán
-
törölt tag
válasz Linkin #32218 üzenetére
na, ez a dolog ez úgy működik, hogy van 100 gamer, abból 1 pro, a többi 99 balfasz (én is)
Na most a pro az nem megy fel heavyvel a hegyre, mert nehéz és lassú, ám a többi 99 balfasz igen (én is) és szarrá lövik a (pro) medeket ott fenn a csúcsonrommel tábornok (stílszerűen)
-
bimbilla09
tag
"A
héten is mentem vele, az enyém
biztos másik cégtől van mert
szarrá lőtték."ettol befostam, igy kora hajnalban DDDDDDDDD
-
HungAryan
tag
Igen, nekem is van. Igazából majdnem az összes top heavy a garázsban áll, szóval van viszonyítási alapom. Valószínűleg a te példányoddal van a probléma, mert rólam szoktak pattogni rendesen. De ezzel a szemlélettel ne játssz 50B-vel, mert azt tényleg átviszi minden...
Ja, még egy dolog:
Tegnap este cw-n 3 lövést adtam le, mielőtt egy rush-oló kb. 10 fős E5 csorda kilőtt. Szóval volt ott pattanó rendesen...[ Szerkesztve ]
WT account: Cpt_Hungarian
-
tytyty
tag
válasz Antonius1978 #32253 üzenetére
-
törölt tag
hi
március óta nem játszottam 9-10 tankokkal
az alábbiak vannak kifejlesztve
T110E5
E100 nincs még meg a nagy ágyú
IS7
IS4 ennél nem tudom hogy megvan-e sosem mentem veleT30 fullos
Lorraine 40T fullos
AMX 50 120 alap
T54 fullosesetleg pantherII
melyik 10 tankot lenne érdemes megvennem beleértve amit a 9-esekből is ki tudnék fejleszteni
egyenlőre random csatákra[ Szerkesztve ]
-
scyllarus
veterán
válasz Antonius1978 #32268 üzenetére
Köszönöm a részletes tájékoztatót.
Nekem a P-t még nem gyújtották ki, mondjuk nincs sok csatám vele."Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
törölt tag
-
Patrick76496
őstag
válasz Dobi 562 #32312 üzenetére
Az IS-4 miért is jobb a 7-esnél? A 4-es lassú és papír, a 7-esnek legalább van egy kis sebessége meg páncélja. A gun dep mindkettőnél -6, abban sem veri meg. Egyedül a pontosság, célzásidő és átütés. Örülnék én, ha a 7-es lenne meg helyette. De akkor már inkább az angol heavy, brutálisan jó az a tank. Az IS-4 kiváló arty csemege, főleg mivel randomban nem képes berakni egy értelmes városi pályára, csak nyitottakra. Kb olyan, mint egy IS-8, csak sebesség nélkül, meg picivel jobb gun dep-pel. De még azzal is élvezetesebb a játék, pedig néha az a tank sem egy leányálom.
"I have a few jokes about unemployed people but none of them seem to work.."
-
törölt tag
válasz Patrick76496 #32313 üzenetére
az angol heavy-vel az a baj hogy nagyon messze vagyok tőle (tier 3)
a pár hsz-szel korábban felsorolt 10-es és 9-esekből kifejleszthető 10-es tankok közül keresem a "leginkább" használható 10-est[ Szerkesztve ]
-
gzbotii
nagyúr
Churchill I-re melyik agyut?
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
Dobi 562
addikt
Mentem velük összesen olyan 400 csatát, úgy alkotok róluk véleményt. A kérdés különben az volt, hogy melyik használhatóbb randomban.
Az IS-4-nek jobb a páncélja, a 7-esnek szemből ért valamit, de mivel nagy valószínűséggel gold ammo-val fognak rálőni szemből így ez nem számít. Kevés az élete, szemből gyullad. Közel kell vinni az ellenfélhez, de még közvetlen közelről is képes mellé lőni az a pontatlan 130-as hajóágyú. Az IS-4 ezzel szemben jobban körbe van páncélozva és az ágyúja is jobb, lehet vele lődözni messzebbre is (közepes távolságokra).
-
Patrick76496
őstag
válasz #35692544 #32314 üzenetére
A heavy-k közül szvsz T110E5 és IS-7. E kettő közül pedig az E5.
Dobilaci: A löveg az tényleg jobb. Szerintem nem mindenki lő golddal, sokan nálunk mág cw-n is "dicsekedtek", hogy ők nem használnak goldot. Érdekes, én akárhogy forgatom a 4-est, bármi belövi, és én is belövöm lazán, ha ellene vagyok. Hamarabb várom, hogy átmenjen rajta a lövedék, mint a 7-esek, viszont ha 400 m-re áll veled szembe, akkor egyértelműen a 7-es a jobb (ismét a páncél miatt), még egy FV sem képes eltalálni a hasát. Tegnap mentem teszten IS-4-el, még a tornyát is belőtték szemből a lövegpajzstől jobbra.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Nem cserélünk?
Nekem a 7-essel nincs szerencsém lehet odaadnám egy 4-esért.Més que un club!
-
Dobi 562
addikt
válasz Patrick76496 #32317 üzenetére
400 méterről az IS-7 nem talál el még egy toronyházat sem.
-
D.Orion
veterán
válasz #21346560 #32285 üzenetére
Mert ehhez volt kedvem.
(#32315) gzbotii:Egy jó ágyú van rajta az az egyetlen T6-os! Az kell rá mindenképpen. Ha nem fejleszted ki, akkor később a Churchill VII-el oltári módon szívni fogsz, mert ott ez az elérhető maxos kezdőágyú. Ha nincs meg, akkor ki fognak röhögni szó szerint a csatatéren. Amíg nem fejleszted ki a jobb tornyot és az utána lévő ágyút, addig Churchill VII-el az a T6 ágyú lesz az egyetlen reményed.
#32320) GeGexx: Szegény amx-ek, hogy ha nem voltak maxos ágyúval felszerelve, akkor bizony esélytelen volt, főleg a 13 75-nek.
[ Szerkesztve ]
-
virkir
veterán
válasz #35692544 #32311 üzenetére
Látom nem ment át a reggeli irónia.
Nem az a lényeg, hogy neked mennyi az effid meg mennyire vagy jó, átlagjátékosnak, nekem, mostanában katasztrófa a hiegh tier. Annyi siemka láma érte el a top tiert, hogy számomra pl a játékélmény ott már nulla, a fülemnek van kedve sorba bukni a köröket.
Mostanában a T8 ahol még aránylag élvezhető köröket megyek, ha platoon akkor még el is tudunk dönteni csatákat és ez lefelé csak javul."Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
törölt tag
válasz Patrick76496 #32317 üzenetére
akkor marad egyenlőre a T110E5
és a med-ek T62 vagy bat mobil? esetleg E50M
-
nyunyu
félisten
válasz GeGexx #32320 üzenetére
Regi J1mb0 crosshaired van, hibasan jeleniti meg a csata allasat.
Ha a par hozzaszolassal feljebb linkelt ujjal sem jo, akkor kezzel torold a c:\Games\World_of_Tanks\res_mods\0.8.2\gui\flash\FragCorrelation.swf fajlt.
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
D.Orion
veterán
-
veterán
Érdekes az orosz arty ág, egyszerűen mintha direkt úgy lenne tervezve, hogy elvegye az ember kedvét...
Írtátok, hogy SU-8-ig kegyetlenül rossz lesz, de onnantól jó lesz.. ^^ Na de odáig elszenvedni... -.-"Everybody lies.
-
bullseye
addikt
válasz gzbotii #32326 üzenetére
Én stockként majdnem abbahagytam az egészet. Tetülassú, minden átlövi, viszont alacsony pen és sebzés... gold ammoval sikerült túljutnom valahogy ezen, és a legjobb ágyúval már barátságosabb, de azt hiszem a kedvencem már nem lesz így sem.
Viszont itt is megkérdezem. Lassan kifejlődik a Jpz100, Jtigert kedvelem, érdemes róla váltani (ha összeszenvedem a pénzt...), vagy inkább tartsam meg a kis dobozt?
@Crytec210
Menjél át a tankokról, nekem bejött...[ Szerkesztve ]
'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
Fel
addikt
Elképesztően sok az idióta...
Egyik magyar gyöngyszem:Csak tudnám melyik fraget sikerült tőle ellopnom, mert 0 (nulla) sebzéssel zárta a csatát.. A Matildát is csak én sebeztem.
Másik:
Valami lengyel kis görcs.. Mai első csatában, rögtön a kezdésnél elindulok a T-34-85-tel, fordulok jobbra a pálya széle felé véve az irányt. Majd belém jön oldalról egy VK2801, aki abban a pillantaban ébred, mikor előtte elhaladok, és már abban a pillanatban lő is.. Sikeresen eltalálva a lőszerrekeszt is..Később hasonló szitu, csak nem velem:
Két csapattárs a kezdőről nem tud elindulni, mert nem ismernek mást csak a 'W'-t.... Ezért mi a megoldás? Nem, nem tolatunk, megállunk, elengedjük egymást, hanem retorzió! Lövünk, mert van mivel!Hurrá hétvége!!
-
AVarice
tag
válasz Pttypang #32328 üzenetére
Szerintem nincs igazad. Nekem bejönnek az orosz artyk. SU-26 még nem egy állat, de SU-5-é a legkevesebb célzás idő, elég fürge, jól fordul, bár kevés lőszer fér bele, de jól lehet vele játszani.
SU-8 nekem nagyon bejön, szép nagy dög igaz, de tegnap pl 1104 sebzést adtam 1 lövéssel, aztán kerek 1000-ret, stb. Jól lehet vele játszani, nem gyors mint az amx, de meg lehet szokni a lassúságát. -
nyunyu
félisten
Hmm, alacsonyan szallnak ma az ace tankerek.
T25 AT
Persze szokas szerint en spotoltam mindent a bal szelen, mert az elottem 1 bokorral araszolgato KV-3+KV-1S-on nem volt szemuveg.T25 AT ennyire ritka lenne, hogy ilyen alacsony a lec?
JP-vel, AC Mle46-tal prem nelkul kb. 1300XP, 3000dmg kornyeke kellett az ace-hez.Sherman E8 trollkodas
Ezuton is csokoltatom a T49-et aki belem rohant, miatta buktam a sniper plecsnit. (+6k lett volna)Nemet penznyomdan (VK3001H) egyelore hagyom a 88mm-es agyut, mert azzal nem lehet olyan jol bujocskazni a varosi palyakon, lassabban forgolodik, mint az E8.
Asszem ideje lenne lefekudni...
[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
nagyúr
Jéé milyen rendes emberek vannak. Most egy csatában Ferdivel kb sikerült megfordítanom az állást 5 killel és egy társ ISU beírta chatbe hogy hagyják nekem az utolsó arty-t hogy meglegyen a Top Gun.
Mondjuk nem hagyták de nem is izgatott a lényeg hogy nyertünk. De jólesett hogy ezt kérte valaki a többiektől, mondjuk tettem érte rendesen.
Az ellenfél T-44-e viszont lenoobozott mert valam majd 1100-as életről oneshotoltam mivel oldalt állt.
Picit nehezen viselte na.Més que un club!
-
veterán
-
AVarice
tag
válasz Pttypang #32334 üzenetére
Én eddig a grillel nemigazán vagyok megelégedve, minden full rajta, legénység 98%, de sokszor olyan pontatlan, hogy az hihetetlen. Elméletileg pedig, ahogy olvasgattam a német artyk pontosabbak, mint az orosz, én viszont nem ezt tapasztaltam. Van ez így.
A hummel-ről mi a véleményetek? 2 ezer tp és megvan.
-
jozefgucci1
addikt
válasz #35692544 #32324 üzenetére
A batchatilton-t semmi képp , mert az fizika nagyon hazavágta a használhatóságát .El is adtam miután három egymást követő csatában az arty egylövésezett . A klántársak is eladták , mert bár platonban még használható , de randomban már nem . Bármi meglő tuti , hogy modul sérül vagy legénység .Arról nem beszélve , hogy bármi átlővi szemből és ha csak nem a tornyot lövik tuti leláncolnak és akkor mindenki téged lő.
Amúgy én is szivesen elcserélem az IS7 et egy T110E5-re ! Sajna kreditem nincs még rá , hogy megvegyem .
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
Mcray
senior tag
válasz Antonius1978 #32268 üzenetére
Anti! Jó a leírásod.
Tigrishez: Ha megtalálom a visszajátszást felrakom neked letölthetőbe. Igazából nem terv-szerűen váltogattam a szöget, hanem megpróbáltam össze vissza. Mázlimra, mindig akkor jött a lövés, amikor nekik előnytelen helyzetben voltam. Ha jól emlékszem folyamatosan mozogtam, így nem adtam könnyen magam. Bukó volt a csata, de nagyon sokat tettem le az asztalra és nem azért buktuk a kört mert nem sebeztünk eleget, hanem mert az idióta közepes tankok leszarták hogy egy ellenséges SU-152 egyedül szépen elfoglalta a bázist....2000 Effi pontom van vele és folyamatosan emelkedik.
T29: Kellően gyors gép ha a legénység és a tank ki van gyúrva. Nem sokkal lassabb az IS-nél Most fejlesztek újra rajta egy kezdő legénységet. A BIA az első skill ami kell. Nincs is jobb mint 200 áthatolással "gépágyúzni" egy gödörből 1600 Effi pontom van vele és folyamatosan esik. Ritka rosszúl megy most vele, pedig iszonyat jól kezdődött a "kapcsolatunk"...Azóta nem megy vele mióta megvettem a T32-t és átvittem a legénységet. Ez a bosszú, hogy "megcsaltam"...
Összehasonlítás: KB egyforma sebesség, de a Tigris gyorsabban riszálja magát oldalra. A Tigrissel a legjobb a Tier 7-es statom. A T29 követi de jelentől lemaradással. Ez vicc, mert a T29-cel sokkal többet tudok sebezni, miközben bekapni alig kapok, be ha elrejtem a törzset...DE mégis csak igaza van a statnak, mert Tigrissel olyan mészárlásokat végzek 3-400 méteren, hogy öröm nézni. Nincs is jobb mint 300 méteren újra és újra átvinni egy dög hasát, vagy egy Tiger P kupláját A T29 csak közelre jó, mert pontatlan sajnos. 150 méter fölött már csak akkor találok be ha Buddhista imát mormolok: "More Accuracy-More Accuracy-More Accuracy"
Hogy a túróba lehet IS-sel tank ászt szerezni? 4000 sebzés kevés volt hozzá...Imádom, de ha nem farkas falkában van használva akkor a sebességből származó előny elvész...
KV-3: Már halálra unom szegényt...
Tigris P: Nem nyilatkozom, még túl friss, de már jobb vagyok vele mint a KV-3-mal.
[ Szerkesztve ]
"Dö Pávaa det wí ár díling hír iz immezsöréböl" WoWs: das_booty
-
Antonius1978
addikt
Koszonom.
Nos, ha mar ennyit irtam, nem esik nehezemre, hogy picitt meg fossam a szot
A tegnap miutan beirtam a sok litaniat, nekifogtam jatszani.Szandekosan a leirt jarganyokkal nyomultam szakaszban, hogy lam valoban azt erzem-e amit leirtam.
1 csata : Tigrissel megyek, puff a volgyon keresztul oldalbalo egy IS.Na mondom nem baj, meg nem a vilagvege egy talalat.Megyek tovabb a domb menten, ami eltakarja a volgyet, elottem megjelenik 2 IS, piff puff, 2 talat, marad kb 100 pontja a tankomnak.Visszahuzodtam, kozben 3x meglottem a 2 IS-t, akik kozben kinyirtak McKeyt.Ha jol emlekszem, vereseg.
2 csata : Lakeville, a varosban harcolok, kozben kozepen elorenyomult az osvenyen par tank.Valahogy kinyirjuk a varosban levoket, es kaptak par lovest akik kozepen voltak, azokat a bazisvedok nyirtak ki.
Eredmeny :Gyozelem!
Csata: Lakeville Saturday, January 05, 2013 12:10:12 AM
Jármu: PzKpfw VI Tiger (P)
Szerzett tapasztalat: 2,510 (2x szorzó a nap elso gyoztes csatájáért)
Szerzett kredit: 29,726
Csatában elért Achievement: Mesterlövész
4 kilott tank, 3150 sebzes+ 170 sebzes felderitessel.3. csata ha jol emlekszem, Serene Coast T29 : itt semmi nagyot nem alkottam, bal oldalt felmentunk es mindket oldal tamogatasaval gyoztunk, 1 tankot lottem ki, 2000 sebzes.
Ehhez csatlakozik viszont az az eredmeny, ami miatt irtam a toronyrol es arrol hogy kb 10 fokba beforgatva tud pattani par lovedek.
Gyozelem!
Csata: Steppes Wednesday, January 02, 2013 4:06:25 AM
Jármu: T29
Szerzett tapasztalat: 7,025 (5x szorzó a nap elso gyoztes csatájáért)
Szerzett kredit: 37,209
Csatában elért Achievement: Testvériség, Spártai, Kiváló soför jelvény: "Tank ász"
Ha jol emlekszem en 4 tankot nyirtam ki 3150 sebzessel, a tarsam meg 5 tankot, o IS-ben ult.4 csata : kivalasztottam a lomha, lassu stb KV3-at.Varosi csata - Ruinberg, ellenunk 3 Black Prince (jelenleg altalam a legjobban utalt tank), akik nem is voltak szar jatekosok.Szerencsere epp megtalaltam a tank egyik gyenge pontjat, az orran levo keskeny savot kell loni, ott atmegy.Szembol se a tornyot, se a vezeto nyilasat nem tudtam regebb atloni az IS-el.
Eredmeny :
Gyozelem!
Csata: Ruinberg Saturday, January 05, 2013 12:56:29 AM
Jármu: KV-3
Szerzett tapasztalat: 2,362 (2x szorzó a nap elso gyoztes csatájáért)
Szerzett kredit: 34,401
Csatában elért Achievement: Acélfal, Mesterlövész
Itt jol jott, hogy fedezekbe huzodva ritkan tudtak atloni a BP-ek a tornyot - nem tudom hogy miert nem, de nekem tetszett.
2900 sebzes + 500 felderitessel, 4 kilott tank.5 csata : elovettem az IS-t. Pont arra a palyara kerultunk, ami miatt figyelmeztettelek a tank rovid latotavjara.Mint kattintgattam a megfelelo helyre, hogy menjen mar oda 1 kozepes tank, mind elorerohantak.
A lenyeg hogy a dombon levo erdoben levo ellenseg meglatott es a tuzerseg (3 db volt mindket oldalon) segitsegevel szarra lottek. 2000 sebzes, vereseg.Ezek utan meg megint elovettem a Tigrist es az IS-t ez sikerult gyozni veluk, de nem alkottam valami fenyeset, mert mar nem emlekszem hogy hogy voltak azok a gyoztes csatak.Ugy emlekszem, hogy az IS-el szinten 2000et sebeztem a gyoztes csataba, a Tigrissel meg 1000 felett.
-
Antonius1978
addikt
válasz tytyty #32307 üzenetére
Igen, ismerem ezt a dalt, regebb leszedtem olyasmit hogy Nemzeti Dalok (ilyesmi) / valogatast - rengeteg mas zenekartol.Koztuk volt ez is.Utolag olvastam hogy ez valami cseh? (lehet keverem egy masik szammal) nota feldolgozasa.A masodik darab is koztuk volt, azt is ismertem mar.
Veletlenul ezt talaltam most meg, amig ellenoriztem azokat amiket mutattal [link]
[ Szerkesztve ]
-
Antonius1978
addikt
válasz bullseye #32329 üzenetére
En tesztszerveren kiprobaltam, es nem mondom hogy rossz, de azzal marha nagy loveggel is simman tudsz lepattanot loni, a nagy atutes ellenere is.Lehet okorseget mondok, de egyes helyzetekben lehet hogy HE-vel hasznalhato(bb).Pl amikor egy ellenseges tank be van forgatva, es lepattanoeselyes a lovesed.Csak nem tudom hogy a legnagyobb trollgun a jatekban mennyit sebez pl 10es tankon HE-vel.Jo lenne ha valaki meg tudna mondani.
Mindenesetre en ugy dontottem hogy nem kell nekem, nagyon veszteseges tud lenni, es prem nelkul sztem elvezhetetlen, mig a JT-vel prem nelkul is tudok neha +os koroket menni. -
KaLeun
senior tag
válasz AVarice #32331 üzenetére
A SU-26 pont, hogy durván OP állat. A klánban néha azzal szórakoznak, hogy SU-26-tal gyűjtik a BiA medált. Úgy tíz meccsből kilencet simán megnyernek.
Grille még mindig baromi jó arty, most századoztam vele és simán kiosztottam 1-1,5k sebzést csatánként, pedig pár hónapja csak rohadt a garázsban. Egy elhúzódó csatában minden nehézség nélkül összeszed 2k+ sebzést is.
Cila
-
Patrick76496
őstag
válasz #35692544 #32324 üzenetére
Én próbáltam mind a 3-mat a teszt szerveren, a T-62-n kívül a másik kettő bejött. Az E-50M hajszálpontos és egy pillanat alatt beszűkül a célkeresztje. A batchat is eszméletlen jó, ha nem rohan eszetlenül az ember, akkor össze lehet hozni 3-4 ezer dmg-s csatákat lazán. Egyébként meg stílusfüggő, érdemes kipróbálni mindet 8.3 CT-n. Egyedül az angol med, ami szvsz nagyon gyenge, nem is találkoztam még vele ingame a normál szerveren. Lassú mednek és páncélja sincs.
Fel kedvéért rakok egy ilyen képet
Nem tudom próbáltátok-e az FV4202 gold ammo-ját (HESH). Kb semmit nem ért, kevesebbet sebez, mind egy normál HE. Hiába a 200 mili átütés, alig sebez 60 valamennyit a 10-es kínai med 80 mm-es oldalába.
(#32318) Napfénysüti: Oké, megegyeztünk. Legalább többet visznek majd CW-re, ráadásul az IS-4 most úgyis ki van fagyva.
(#32319) Dobi 562: Tudom, de őt se lövik be könnyen olyan távolságról.
[ Szerkesztve ]
-
Antonius1978
addikt
A elobb kifelejtettem bemasolni ezt az eredmeny, amit a sima Tigrissel ertem el.
Gyozelem!
Csata: Dragon Ridge Tuesday, December 11, 2012 1:50:56 PM
Jármu: PzKpfw VI Tiger
Szerzett tapasztalat: 4,202 (2x szorzó a nap elso gyoztes csatájáért)
Szerzett kredit: 58,041
Csatában elért Achievement: Kritikus együttmuködés, Top Gun
6-6 kilott ellenseges jargany, a tarsamnak Mesterlovesz plecsni jutott ha jol emlekszem.3as szakaszban voltunk, 2 IS + Tigris, csucstankok is voltunk egyben.Az egyik tarsunkat mar az elejen kilottek, maig nem emlekszem hogy hogyan.
A kinai Dragon Ridge palyan voltunk bal kez felol a volgyben.
Annyit emlitenek meg a dologgal kapcsolatban, hogy szerintem azert tudtuk megforditani a csatat (a vegen mar csak mi ketten eltunk), mert akik a volgyben tamadtak minket, azokat visszaszoritotta az IS nagyot sebzo lovege, akik pedig fentrol vettek tuz ala minket a falu felol, azokat en tudtam visszaszoritani azzal, hogy viszonylag keveset sebzett a Tigris agyuja, de azt eleg gyorsan.Tehat valaki ha kijott a domb melletti fedezekbol, akkor a gyorstuzelovel sakkban tudtam annyira tartani, hogy lehet nem tudott rendesen becelozni minket, elkerult par loves minket, es mivel nekem 1450 pont volt a tank elete, sok loves kibirtam, es vedtem az IS-t.Kulonben ezt mar regebb eszrevettem, hogy elegge elonyos ha egy gyorsabban lovo tank egy lassabban lovovel kerul ossze.Pl varosi palyan is elony, mert aki kijon fedezekbol en azt lelancolom, hogy ne tudja a nagyobbat sebzo tankot loni amig az ujratolt stb. -
Antonius1978
addikt
McRay : ime a valaszom a kerdesedre :
Majd gyakorloba jo lenne ezt a riszalos dolgot kiprobalni a Tigrissel.
A T29-re meg ma fogom osszeszedni a penzt - marmint a legjobb motorra, kivancsi vagyok milyen lesz, mert amugy mar vettem ra toltesgyorsitot es ventit, mert elhataroztam hogy megtartom.Ugyanis a legjobban 7es szinten szeretek jatszani.
Termeszetesen en is a BIA-t fejlesztem, csak mivel az egyik legeny le van maradva - az M6-bol csak 5 legenyt tudsz atultetni a T29-be, igy meg van mit jatszodjak, mire az utolso is eleri a 100% BIA-t, a tobbi mar 90% korul van ha jol emlekszem.Buddhista ima : az egyik szakasztarsam mantrazik (csak vicc), es altalaban mindig csucstankkent vegezzuk ha IS+IS parban megyunk
A KV3-at nem unom, csak nem szeretek vele annyira jatszani, a lassusaga es a fordulekonysag hianya miatt.
Persze Kuplung egetovel tuti jobb lenne, de a Parancsnoknak Mentor van, a tobbinek meg mind javitas.Es raadasul a telefonszamert kapott aranyon leszedtem a ventit meg a toltesgyorsitot es a KV4-re tettem, mert sztem, az is nagy kedvencem lesz, mivel jatszodtunk egyutt Patrik-al, amikor meg neki megvolt.Tiger P : a tegnap ugy ereztem, hogy azert epp nem fordul annyira lomhan mint ahogy en emlekeztem (szerencsere). A statisztika viszont azt mutatja, hogy azzal vagyok az 5 tank kozul a legjobb, 64% nyeres, kb 1,1 vagy 1,2 kilott tank es 1300 sebzes csatankent.
[ Szerkesztve ]
-
kisküzdő
tag
Sziasztok.
Győzelem Murovanka 2013. január 5. 13:12:57
Jármű M4 Sherman
Szerzett tapasztalat 1 054 + kredit: 23 256
Csatában elért Achievement: Top Gun
(troll gun sima HE lőszer) 6 kill.Más. Nem tudom mi történt de csomó lövésem mellé"alá fölé" megy biztos elfeledtem célozni.
Legjobb Su-152 122 mm D-25 Mod 1944 131-219 átütés,T29 hasárol ! 3 * egymásután lepattan.
Hát ez már tényleg vicc.Számos problémát okozott már a szelekiv látás (is)
-
Plokijuma
aktív tag
Mi a hiba a képen?
[link]U.i.: ez lehetne akár egy új játék mód: "arty vs scouts" -.-
-
jozefgucci1
addikt
Helló valaki esetleg egy kis platon ?
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
Aktív témák
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest