-
GAMEPOD.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
jimmy74
őstag
válasz Kiki18 #144181 üzenetére
Grillèvel nem bírtam 6k-t sebezni.
Viszont elővettem az OB 268-at nekem azzal meglett talán 3-dikra.
Most mèg jobb is lesz a patch után mert buffot kap főleg a lövedék sebesség az ami jót tesz majd neki
Viszont az soha 15 nekem se jön össze.
Tegnap 1 vok M40/43-mal az se elèg legutóbb BC-vel az se elèg....
Egyszerűen nem azt lövik amit odaláncolok...
Gondolkoztam kisebb 6-7artyt kène visszavenni hátha azzal menne[ Szerkesztve ]
WoT:jimmbo
-
galervin93
addikt
Ezt pl. az imént futottam, ezért mondom hogy néhány tíz kör alatt tuti bead egy ilyet. A 8ezer sem olyan elérhetetlen vele szerintem, ahhoz sem kell sokkal nagyobb csoda, csak okosba' kell tolni. Én mondjuk a snipeolás helyett a heavyk mögötti játékstílust jobban kedvelem, persze nem nehéz vele túl agresszívnak lenni, a mobilitása nagyon jó.
[ Szerkesztve ]
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
galervin93
addikt
Nekem is elég lenne a másodlagos (ez lenne az SPG), vagy a HT15 elsődleges.
TD a Grille-vel lett meg, de már elég régen, addig hajtottam míg be nem adta, azzal szerintem pár tíz kör alatt össze lehet lőni, elég egy picit hosszabb csata hozzá, hogy legyen idő sebezni.Közben egy hazánkfia gyöngyszem tört angollal (már a nickneve is...) próbálja elmagyarázni, hogy mekkora király volt.
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkCentre M900 Tiny ÁFÁ-s 24 Hónap garancia
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 gen 11 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Gyönyörű! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Apple iphone 14 pro max kártyafüggetlen
- Steelseries Apex 7 TKL (Red Switch) Mechanikus gamer billentyűzet
- HP ProDesk 600 G3 mini PC i5-7500T /8GB/128GBSSD/Windows 10 ÁFÁ-s 24 Hónap garancia
- HP ProDesk 600 G3 SFF- i5 6600/8GB/256GB SSD ÁFÁ-s 24 Hónap Garancia
- Sony Playstation Wireless Stereo Headset 2.0 dobozos minden tartozékával eladó!