-
GAMEPOD.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Diarmand
senior tag
válasz #95904256 #39406 üzenetére
Ilyen egész egyszerűen nem történhet meg. Ha az egyik oldalon kilőtték az összes tankot, míg a másik oldalt nem, akkor van egy győztes.
Még abban az esetben is, ha foglalás száz százalékos, már megjelent a felirat, hogy ellenséges bázis elfoglalva, de ha még ponty kilövik a foglalót, akkor ők lesznek a vesztesek, mert nem maradt tankjuk.Azért ügyes próbálkozás volt
mefistofeles: Csak a legutolsó oldalt háromszor futottam bele -moderálva- és mit ad isten, megint csak a kulcsszavak jönnek belőled. Teamkill, szopóág, win rate, vereség, stb...
-moderálva-------
Ne írj ilyeneket, mert ettől a hangnemtől csak a feszültség, vita, személyeskedés fog visszatérni ide - pedig sokat javult e téren a topik. Maradj te is a játéknál, kérlek!
[ Módosította: #40993792 ]
-
Diarmand
senior tag
Elárulom én hogy csinálom, habár nem vagyok pro, de igyekszem fejlődni. Én azt mondom mindig, hogy a legfontosabb dolog az, hogy tudni kell olvasni a térképen és ismerni a tankodat. Ennyi és nem több.
Nincs is fent más mod, csak a térkép mod, amit gyakran kinagyítok a controllal és átnézem a saját és az ellenfél csapat helyzetét majd eldöntöm, hogy hová kell menni, hol van lehetőség áttörni, feltartóztatni őket, hol kell segítség a csapattársaknak. A beidegződés a hellcatnél van meg annyira, hogy semmi nem kell hozzá csak érzés és megy minden mint a karikacsapás. A többinél a térképes módszerrel gyakok és próbálok segíteni a csapatnak. Mellesleg már rég leszoktam arról, hogy anyázzam a másik csapatot mert kilőttek, olyankor mindig elgondolkodom, hogy mit rontottam el? Legközelebb meg ügyelek már erre. Csak egyedül sokszor nehéz. Mondom megint, számomra a térkép megfelelő értelmezése a kulcs a győzelemhez.
Amennyire gyűlöltem eddig az AT8-at, kifullozva kimondottan megtetszett és ugyan lassú, de okos helyezkedéssel meccseket lehet vele eldönteni. És még csak egyedül megyek vele
Nagy ritkán pedig adódik olyan alkalom mikor a csapat hallgat rám és úgy darálunk le mindenkit, mintha cw-n mennénk. Csak ilyenkor sokat kell írni a chatbe, de szívet melengető, mikor kiadod az utasítást és egy Értettem! keretében indulnak végrehajtaniSzerk: mellesleg ha valaki segítséget kér, szoktam segíteni ha lehetőségem van rá.
[ Szerkesztve ]
-
Diarmand
senior tag
válasz Bad Pritt #38835 üzenetére
Miért omlik össze a játékom, mikor szakaszban megyek?
Egymagamban nincs semmi probléma, sosem fagyok ki, de ha szakaszban megyek akkor meccs közben random beakad a game ami úgy kell elképzelni, hogy megáll az egész. Néha a garázsban is kifagy de csak szakasz közben. Ötletem sincs mitől lehet. Másnak esetleg?
UI: igen, gondoltam hogy Neked feltűnt
-
Diarmand
senior tag
Feltűnt valakinek, hogy az Alecto howitzerébe az aranylőszer 5600 credit? Ez enyhén durva figyelembe véve, hogy az E4-é is csak 5200 credit. Valami bug vagy mérennyi?
-
Diarmand
senior tag
válasz mefistofeles #38654 üzenetére
Ferdíted vagy félreértelmezed a dolgot. Senki nem sír a jobb grafikáért és - az egyébként tökéletesen bevált WG recept LOL - még több tank/pálya metódusért. A több mag kihasználása csupán technikai optimalizációt jelentene, amit 2014-ben már kurvamód illendő lenne megcsinálni
Sh@dowMAN007: karácsony előtt ARANYÉR Ej, az biztos fájt
-
Diarmand
senior tag
Legyenek szívesek és mutassanak már azok visszajátszást akik számára felfoghatatlan, hogy miként pattognak le tankokról akár oldalról is. Én (és még sokan mások) valahogy el tudom fogadni, hogy a csövét lőttem meg oldalról, mert belemozdult az ellenfél vagy annyira a lánc alját lőttem meg, hogy lepattan mert ott nincs hitbox, esetleg elcsúszik egy-egy simább-görbébb felületen. Vagy ha oldalról lősz meg egy tankot akkor mindig minden esetben és kivétel nélkül azonnal de tüstént minden ellenállás nélkül át kell ütnöd?
mefistofeles: Szomorú dolognak tartom, ha egy játék sokmillió gamere azért remeg, hogy a következő fejlesztés a top gépek, top grafikák irányába legyen.
Áruld már el nekem, ezt honnan veszed?
-
Diarmand
senior tag
válasz PAtr0n #38427 üzenetére
hogy magasabb tierben könyebb az Wn-t növelni a nagyobb sebzés miatt.
Habzó arcodat ide vessed csak: [link]
Ha jól tudom ez az egyik fórumtársunk accountja. Ajánlon figyelmedbe a játszott meccsek számát és a hozzájuk kapcsolódó tiereket és a WN értékeket.
Nem diegho védelmében, de az értelmetlen fröcsögésnek helye nincs.
-
Diarmand
senior tag
AT2 tank ász: [replay]
Semmi extra igazából a meccsen, de én élveztem mert rettenetesen hülye módon játszott az ellenfél. Redshire, lenti kezdés és bementem a szokásos med helyre, G5-re. Onnan lövöldöztem a hülye ellenfél, meg mindenáron ki akart onnan szedni és rám rusholtak egyesével
A felderítőn meg nagyot röhögtem mikor megláttam a medálok közt, mégiscsak tierje leglassabb járműve az AT2[ Szerkesztve ]
-
Diarmand
senior tag
válasz CHaooSS #38218 üzenetére
Ha nagy td-vel megyek akkor azt akarom, hogy üssön, ezért ha muszáj és azt látom, hogy nem biztos a 300-as pen átütése akkor nyugodt szívvel betöltöm. Ahogy emre is írta sokszor egy lövésen múlik a csata és amíg van a játékban gold ammo, akkor biza be fogom tölteni bármiben is ülök.
Ami a Maust illeti, 258-as pennel fossá lövöm neked szemből a tornyát is...
a jgpz 299-el is simán átviszi a jgpz-t akár 400m-ről is a hasát biztosan, a felépítménye tapasztalataim alapján közel sem üthető ilyen könnyen, pláne nem 400 méterről.
-
Diarmand
senior tag
válasz L-e-f-i-e #38194 üzenetére
egyelőre az obj 268 egyetlen igazi előnye a viszonylag nagy sebzése volt.
Ezt te sem gondolod komolyan. Nem lehet, hogy a nagy előnyei a kurva nagy camo-faktor, a gyorsaság - akár hegymenetben is - és a sebzéséhez képest gyors töltés? No meg a 450-es átütésű gold ammo?
Hagyjuk is, én tévedek -
Diarmand
senior tag
válasz Cseri0058 #38055 üzenetére
Hallottam hírét, hogy nem bírsz az E-100-akkal menni, de csak attól, mert neked nem megy még nem lesz egy tank foch
(#38049) dfsz34 én konkrétan arra gondoltam, hogy szemből is be lehet ütni alap AP-val nem túl nagy távolságról, nem kell ehhez arany, mellesleg én csak akkor töltök goldot ha muszáj, mert minek verjem magam költségbe ha elég a sima AP is. 20/20/10 így viszem a lőszert az E-100-on.
Aztat meg árulják már el nekem azok akik fennen hangoztatják, hogy a nagy ágyú CSAK golddal jó, hogy ők csakéskizárólag golddal mennek a 150-sel vagy néhanapján betöltik a normal AP-t is? Mert nekem elég ránézni a túloldalt lévő tankokra és közel meg tudom mondani, hogy mennyi gold kel a csatában. Vagy urambocsá egyből azt kell tölteni, mert a végén még célozni is kell?
[ Szerkesztve ]
-
Diarmand
senior tag
válasz Amfiton #38044 üzenetére
No, te legény.
Áruld már el nekem, hogy hogy az édes nemiszervbe lesz jobb az E-100 ha a td sebzését csökkentikkb 10%-kal? Nem az átütését, a SEB-ZÉ-SÉT.Kicsit elegem van azokból, akik az E-100 siemkawagennek tartják, mert jajj átütik mindenhol, meg jajj gyenge az átütése. A teljesség igénye nélkül, az IS7-et normál ammoval lehet ütni szemből és nincs olyan tízes td amit nem pattintottam volna vele szemből akár a képemben állt akár nem. Rengeteg hp, brutál páncél, spaced armor oldalt a testen és úgy pofánbasz bármit, hogy a fal adja a másikat.
-------------
Szerkesztett rész moderálva - kérlek, kerüld a feszültség szítását/személyeskedést, mert nem megengedett a PH-n és amúgy sem tartozik a topik érdemi tartalmához a másik minősítgetése. Maradj a címbeli témánál!
[ Módosította: #40993792 ]
-
Diarmand
senior tag
válasz Bingisz #35474 üzenetére
Félreértelmezed amit írok. Igen, azt hangoztattam, hogy nem csinálnak érdemi fejlesztéseket. Csakhogy. Nem kell ide az "akkor is" duma, világosan látszik, hogy maguktól semmi érdekeltségük nem lenne a játék fejlesztésére. Csináltak egy játékot ami nagyon kellett már az embereknek (hiánypótló) és ráhúztak egy működőképes fizetési modellt. Most pedig mondj egy olyan nagy céget nekem, ami kötelességének érzi a fejlesztések szükségességét úgy, hogy az aktuális rendszerében is dől hozzájuk a pénz. Nem sok ilyen van.
Mind-mind évekkel ezelőtti ígérgetések voltak Bingisz. Már réges-rég beletehették volna a játékba az általad is felsorolt a dolgokat, de nem, csak miután megijedtek egy másik cég játékától. Egyszerűen nem értem, hogy nem lehet észrevenni a modellt amit csinálnak. Pedig már írtam. Olvasd vissza. Vajon miért akkor lendül meg a játék fejlesztése amikor veszélyben érzik magukat? Ott a két példa, az MWO és most a WT. Lehet ebbe belemagyarázni fordított fejlesztést, csak hülyeség, mert nem az.
A WoWp meg nemcsak a hprendszer miatt szarabb. Sci-fi gépek, egyetlen fajta játékmód (dogfight) vs AC/HB/FRB/Missions és olyan alapeffektek hiányoznak belőle (repülős játékról beszélünk), mint a felhő...
Ami a Warshipset illeti, annak a fejlesztése meg a kb a WoT-tal egy időben kezdődött csak akkor még Navy Legendnek hívták. Ezt megvette a WG és azóta nagy a csönd körülötte. Ha nem volt rá kapacitásuk, akkor miért kellett bejelenteni akkor, mikor a Gaijin bejelentette a saját játékukat? Ja igen, foggal-körömmel... rivaldafény...A fejreálló tankok meg, hát igen, szeretettel várjuk őket. Öröm lesz E100-zal felnyomni valami nyomit a falra
dfsz34: A lehető legprimitívebb dolog ez a reakció amit csinálsz. Csak címszavakban: senki sem kényszerít, pisztoly, rinyálás, fizetés. Ennyire telik? Imádom, mikor megnézek egy filmet és ha negatív véleménnyel vagyok róla akkor jönnek a "minek nézted meg" szintű magasröptű hozzászólások.
Írom megint, de jusson el a tudatodig. Játszok a WoT-tal - bár már nem annyira gyakran -, de engem nem tud elvakítani az a "hihetetlen mennyiségű és minőségű" fejlesztés amit terveznek. Én az elejétől nézem a dolgokat. Az új tankok/pályák modellt meg fejlődésnek hívni kicsit erősTény, hogy most egy kicsit megembereli magát a WG, de kíváncsi vagyok, hogy milyen minőségi dolgokat hoznak még be.
Tehát megint mindenkinek. Én járok ide sírni, hogy jaj szar az MM, jaj kilőttek, jaj lepattantam, ahogy oly sokan teszik. Én csupán összefoglaltam azt ami eddig történt avagy nem történt. A fanboyok meg kíméljenek meg az elvakult ha-nem-tetszik-ne-játssz című megcáfolhatatlan érveikkel. Köszi
-
Diarmand
senior tag
Hát ez elég hülye meglátás már bocs. Mondjuk nem tudom miért van Hollywood, hisz jó filmek már évtizedekkel ezelőtt is voltak, minek azokat újra megcsinálni? Vagy a kocsik, olyan jó kis benzinzabálók voltak már az ötvenes években is, minek újakat csinálni? Nem mellesleg Te sem egy 286-os gépen játszol nem igaz?
Játszok én még a WoT-tal nehogy azt hidd. Csupán nem szeretem, mikor xyz azzal védekezik, hogy már pedig igenis nagy fejlődés érhető tetten a játékon. Az eltelt idő és az okok nem elhanyagolható dolgok
Remusz: Csak a grafikáért nem fognak játékot váltani a playerek. Inkább a WoT-ba beleölt idő a tényező, amiért megmaradnak a játékosok ennél. Az elhamarkodott kijelentéseket meg hagyjuk meg másnak oké?
-
Diarmand
senior tag
válasz Bingisz #35452 üzenetére
Kérlek alássan, ne csak az elmúlt időszak WoT "fejlesztéseit" lebegtesd mindenki előtt, hanem menjünk vissza a legelejére. Mióta is van kint a játék? 3-4 éve?
Már a zárt béta idején jöttek az ígéretek, hogy lesz historical mód, fizika stb... ezek mikorra is valósultak meg? Historical mód azóta sincs és a (newtonitól elég messze álló) fizika bevezetését sem siették el a fiúk. Helyettük miket kaptunk? Új tankok és új pályák, új tankok és új pályák, új nemzetek, új tankok és új pályák. Mindezt nem hónapokon, éveken keresztül. Serbék pedig fürödtek a rivaldafényben (ami rivális nélkül valljuk be, tényleg kurva nehéz) és nyáladzva hangoztatták a WoT sikerességét. Tegyük a szívünkre a kezünk mondjuk ki hogy az a siker, amire ők gondolnak, kicsit távol van attól a sikertől, ami miatt a WoT valóban az.
De aztán...
Hohó! Feltűnőben egy rivális! A félelmetes Mechwarrior online! Ekkor Serbék beszartak és gyorsan bedobtak egy ún. "fejlesztést" a játékba, a két új - és mellesleg sokak által letiltott - játékmódot, a támadást és hangzatos nevű csata-ütközetet. Persze hamar kiderült, hogy az MWO sem tesz semmi érdemi fejlesztést a játékukba (csak új pályák és új mechek), így a rivális mégsem lesz rivális és visszatértek a jól bevált recepthez. Új tankok és új pályák...Eztán egy ismeretlen csapat bejelenti a World of Planest, amire Serbék rákontráznak a World of Battleships (a film miatt nevezték át Warshipsre) és a World of Warplanes bejelentésével.
Kijött a War Thunder és egész egyszerűen feleslegessé vált a WoWp fejlesztése, olyan elmaradott a WT-hez képest. Vajh miért volt az az akció, hogy menj repülőzz a ratyi WG termékkel, de majd kapsz érte prémiumfiókot a WoT-hoz? Másképp nem tudták volna becsalni az embereket játszani, ez a nagy helyzet.
Azzal dobálózni, hogy a WoT mekkora fejlődésen ment át az elmúlt hónapokban és fog átmenni (ROFL), az mit gondolsz minek köszönhető? Olvasd el újra a fentieket? Ha NINCS konkurencia olyannyira beleszarnak a fejlesztésbe ami már-már büntetendő is lehetne. War Thunder gameplay-videó, emlékszünk még amikor kijött? Mindenki oda meg vissza volt a fejreálló Stugtól és dicsak, hát nem bejelenti Serb, hogy ilyen náluk is lesz? (az indok nevetségesen szánalmas volt, miszerint azért, mert ez gyakori volt a harcmezőkön...). Sőt, lesznek lerepülő tornyok is! Melyik videóban is láttam én ezt...?Foggal-körömmel ragaszkodik a Wargaming a rivaldafényben való szereplésért és ezért hajlandó beinteni is más cégeknek, hálistennek a Gaijinnak van annyi tartása, hogy nem reagál Serbék fasságaira. War Thunderre is a WG miatt kellett átnevezni a játékot és pereskedés helyett a Gaijin meglépte. Sőt, Serb büszkén hangoztatta, hogy a WoT grafikája jobb lesz mint a nagy ellenlábasnak, mert a War Thunder csak directx9-et használ, az ő jövő nyáron érkező motorjuk viszont dx11-et fog. Pár napja jött ki a dx11-es peccs WT-hez.
Ott rúg-harap a WG ahol tud. És ez egy undorító aljadék hozzáállás a dolgokhoz.Tehát Bingisz. Ha nem lenne konkurencia, fejlődne bárhová is a World of Tanks?
Szerk: Ó igen, a linkelt videóval külön élvezet lehet dobálózni, 2011-12-ben már illő is volt felhúzni a grafikát egy 2008-9-es szintre. Ezt nem lehet fejlődésnek hívni. Ráadásul motort is rosszul választottak.
[ Szerkesztve ]
-
Diarmand
senior tag
-
Diarmand
senior tag
-
Diarmand
senior tag
Tudja esetleg valaki, hogy miért nem tudok replayeket megnézni?
A mappában nincsenek a játékhoz társítva a fájlok, csak egy fehér lap ikon van mellettük. Ha társítom a játék indító fájljához, akkor bejön az alap kisablak az indítással, amire ha rányomok akkor simán belép a játékba. Társítottam én már mindenhez a visszajátszásokat amihez lehetett, de rohadtul nem vezet eredményre.
Asszem akkor kezdődött ez az egész, mikor felraktam a 8.9 tesztszerót, mert mikor leszedtem, vitte magával a replayek lejátszásának a lehetőségét is. Véglegesen.
A vicc az, hogy a probléma fennállása óta már egyszer újra is raktam a játékot. DAFUQ?r1E3S3E7T: Plusz minél nagyobb a kaliber annál mélyebb modulokat tud elérni a tank belsejében (amint írtam, 120mm->1,2m, 183mm->1,83m).
Ne haragudj, de ez nekem irdatlan nagy baromságnak hangzik. Valami forrást tudsz esetleg?
[ Szerkesztve ]
-
Diarmand
senior tag
-
Diarmand
senior tag
Teljesen máson van a hangsúly.
Miért, ó miért van az, hogy a kimondottan jó effijű játékosok viselkednek a legundorítóbb módon a játékban? Természetesen tisztelet a kivételnek. Joergie-ék is kiszedték a szaros indipanzert, erre az meg retard arty-zik. Mire fel? Miért? Mert ó bocsánat, ki merték lőni? Btw ha az utolsó nyolc tankból hatot ő szedett ki 1:8 állás után, tehát azon a meccsen szerintem tényező volt.
Én is kapom a flémet v (akár perceken keresztül is) bőven mikor kiszedem a túloldalt a legjobbat, bezzeg mikor a siemkák hullanak az E100-am előtt egyik sem ír vissza. -
Diarmand
senior tag
válasz Bingisz #33414 üzenetére
Kár, hogy nem saját motorjuk a BWE, hanem vásárolt (és nem is teljesen alkalmas arra amire vették btw) és ennyi erővel, hogy az alapoktól írják újra (már ha megcsinálják), alapból készülhettek volna saját motorral is (mint a WT).
Csak azzal urambocsá' dolgozni kellett volna és egy kis tapasztalat sem ártana hozzá[ Szerkesztve ]
-
Diarmand
senior tag
válasz #35692544 #33245 üzenetére
A látótávból nem vesz el semmit a random faktor tudomásom szerint. Csak az átütés/sebzés duót befolyásolja.
Ami számomra érdekesebb, hogy elvileg minden tanknak más-más a camo értéke, ezért más és más távolságokból veszik őket észre. De ha egy spotterrel elbújsz a bokorban és más ellenséges tankoktól max 100 méterre vagy, akkor miért van az, hogy egyszer észrevesznek, másszor nem. WZ131-gyel elbújtam és egy JagdpanzerE100 vígan harcolt tőlem hatvan méterre, míg agyon nem lőtték a csapattársak. Azonban mikor egy T62A volt ugyanott ő azonnal spottolt engem, pedig ad1, nem volt közelebb mint a jagde100, ad2 mindkét jármű 400 méterre lát el. A ruszki mednek "fejlettebb" a spottolása vagy mi? Más és más távolságokból vesznek észre azonos látótávú gépek változatlan camo értékkel rendelkező tankot? Hogy van ez?
[ Szerkesztve ]
-
Diarmand
senior tag
Közben eltűnt unravel hozzászólása, de sebaj.
Ahogy Linkin, úgy én is az MVD tagja vagyok és elhihetitek nagyon nem örültem, mikor megtaláltam itt ezt a videót. Azóta Karvalyt lerendeztük, ezért nem elérhető a videó abban a formában ahogy volt. Több helyen is hibázott, pl nem kérdezte meg a többieket hogy felteheti e a ts beszélgetést, ráadásul olyan hitványul játszottak mind a heten, hogy az mindennek a legalja és ezt még tetézték a hőbörgéssel. Megkapták érte ami jár, mi meg a fasza kis negatív reklámot
-
Diarmand
senior tag
válasz Iratus bug #29703 üzenetére
Ahogy érzed testvér. Egyél egy kis macisajtot
-
Diarmand
senior tag
válasz Iratus bug #29699 üzenetére
Testvér, nem lüktet a szemed a benned lakozó kitörni készülő intelligenciától?
Én csak azt írtam, hogy mind a BiA, mind a Venti haszontalan cuccok, az esetek 85%-ában. Kapis? Semmi másról nem szólt az írásom.
És ahogy vhw kollega is leírta, van olyan arty amelyikre megy szellőzés
-
Diarmand
senior tag
válasz Iratus bug #29694 üzenetére
BIA+Venti+töltésgyorsító
Érted már drága barátom? Kérlek idézd már be, hogy mikor említettem meg a töltésgyorsítót. Amit írtam, az ki van számolva, le van vezetve. Mind a BiA, mind a Venti ~2,2%-ot gyúr le a töltésből (is). Gyakorlóban várok minden delikvenst aki jobban tudja Mondom megint testvér, töltésgyorsítótól szó nem volt. Ahogy periszkópról sem, és adrenalinrohamról sem.
De ha már utóbbi. Képzeld el mi lenne ha, cw-n az artyk a szokásos agyonturbózott töltésgyorsaság helyett még 10%-kal gyorsabban töltenének. Kapisgálod?
-
Diarmand
senior tag
Az örök vita, BiA és Venti vs minden más.
Én sosem ajánlottam egyiket sem, mert az effektív bónusza olyan mértékben elhanyagolható, hogy csak na. Valóban 2,2-2,3%-ot ad mindenre, ki lehet számolni mennyit ér.
Mi teszteltük. Azonos járműpárokban, skillezett legénységgel egyikben van BiA, másikban nincs. Mentünk medekkel, nehezekkel, td-kel.
A gyorsulásban látható a különbség, de csak akkor ha nagyobb távot mész, mint 2-300 méter és akkor is csak féltankhosszal előzöd le a másikat maximum. Igen, mi is láttuk a különbséget és gyorsan meg is kérdeztem magamtól, hogy megéri? Mikor fogsz 250 métereket egyenes vonalban futni td-vel vagy heavy-vel (indulás után rush a jó helyekre vagy vissza resetelni). Ez a féltanknyi előny lófasz, ráadásul kialakult harchelyzetben, ahol csak kilesegetsz a sarok mögül, megy a face-hugging, csiki-csuki, hidd el, nem fogod észrevenni, no nem azért mert nem arra figyelsz, egyszerűen csak azért, mert kis távolságon nem észlelhető az "előny".Test/toronyfordulás. Észrevehetetlen. Esetleg egy egy-két tizedmásodperccel fogsz gyorsabban körbeérni, de itt még kevésbé látható a bónusz, mint a gyorsulásnál.
Célzásidő. Hogy is működik a százalék? Minél kisebb értékből vonsz ki egy adott százalékot, annál kisebb lesz az adott érték. Kérlek, számold ki, hogy mennyi 3,4-nek a 2,2%-a. Nagyszerű. Tényleg azt hiszed, hogy észreveszed a gyorsabb célzást? Itt annyira kicsi az érték, hogy konkrétan kimutathatatlan.
Töltés. A másik olyan dolog a gyorsulás mellett, ahol talán van értelme, de azt is csak a lassan töltő tankokon. Egy t62-a-ra hót felesleges ventit és bia-t tenni, mert hétszentség, hogy érdemben nem javít a tankon, de egy jagdpanzer E100 vagy egy FV215b 183 már esetleg látja értelmét. Persze itt is csak a töltés miatt, mert érdemben csak ezen javít a két cucc. A 4,4% itt érhető a legjobban tetten, mert elvégezve az alap matematikai műveleteket tényleg 4,4%-ot von le a töltésből. Példa. 18 seces töltésből lesz (BiA-val és Ventivel) 17,2 és ez már egy igen lassú töltés. Minél kisebb, annál kevesebbet farag rajta.
És nem, nem az a fél másodperc fog megmenteni ha szarban vagy, azt garantálom neked. Kapaszkodhatsz szalmaszálba, de igen asszámííít, tízből talán egyszer. De meccset nem fogsz nyerni vele.Venti helyett sokszor vannak sokkalta hasznosabb cuccok, a BiA meg elvesz egy skillslotot mindenkitől a lófasz bónuszáért. Nekem nem éri meg.
[ Szerkesztve ]
-
Diarmand
senior tag
válasz mefistofeles #28233 üzenetére
"Ha mindenkit kizárólag a teljesítménye alapján értékelnének" akkor ez nem egy csapat alapú játék lenne.
Mi van?
-
Diarmand
senior tag
válasz #65537792 #28168 üzenetére
A vasmacska csókolja meg a ragyás képedet, te k3csk3baszó Ha már becézgetjük egymást.
A kérdésed is kétértelmű, no de sebaj. A lenti soron - aka előre beállított - lévő gépekkel mész csatába és mindig a legnagyobb tierű gépet fogja alapnak venni, így mehetsz a jó kis Csajkával sugárhajtású gépek ellen, már ha van olyanod. De ha csupa tier kettesed van, akkor nem fog felpakolni a nagyokhoz (már majdnem azt írtam, hogy de ezt úgy is tudod, de... áhh, dehogy tudod ).
De az igazán csúcs, hogy amíg várakozol a sorsolásra, akkor látod a tierbesorolásokat 0-1, 2-3 stb...
Az, hogy te a saját magad szopatása érdekében ész nélkül pakolod egybe a gépeket, nos, mindenki mást szeret.ON: Ha már XVM, nekem csak a térkép mod miatt van fent (Jacktor mod pack), de mintha rengeteg eladott accot látnék. Kék és lila játékosok olyan teljesítménnyel, hogy valami hihetetlen. Repesszel lő egy tizes meddel, hátul ül az E100-zal, E5-tel és hasonlók. Különösebben nem érdekel az XVM, max arra használom, hogy akinek a túloldalt jó, arra rámegyek hátha saját account
Btw manapság sokszor egész egyszerűen eltolnak, lelöknek ahová beállok. A legszánalmasabb az egészben az, hogy úgy tolnak el, hogy egy jó tizenöt méteres sávon beállhatna mellém és lőhetne ő is, de nem, engem lök le a szakadékba, mert én eltalálom ő meg nem és akkor én helyem biztos jobb.
-
Diarmand
senior tag
válasz mefistofeles #27915 üzenetére
Már meg ne haragudj, de [link]
-
Diarmand
senior tag
Gyakran dobálóznak emberek a dps-sel, ez még rendben is van, de erre alapozni már nem annyira célszerű, mert a dps azt jelenti, hogy egy percen keresztül folyamatosan lövök amint betöltöttem. Ilyet pedig a játékban csak akkor lehet ha egy nálad nagyobb afk-ra lősz vagy valami deus ex machina esetben. Tehát oké, hogy a T62-a, (meg az M6 hogy tanknál maradjak) rohadt gyorsan lő, de ha csak lövésnyi időre bukkan fel a másik tank, akkor inkább lőjön meg a ruszki meg egy 320-szal mint a kínai 121 440-nel. Meg ugye tölteni is kell, sarokharc is előfordul ugye, és ott már fájdalmas a KV1S 390-es alfjája, sokkal fájdalmasabb mint az M6 240-ese.
Az E100 meg kurvajó tank, én imádok vele játszani
-
Diarmand
senior tag
válasz mefistofeles #27591 üzenetére
Azért nehogy Stroke-ot kapj, amikor az IS7-eseddel tier nyolcasokra kell majd lőni.
-
Diarmand
senior tag
Kisapám neked még tényleg egyszer sem tűnt fel, hogy van egy kis nyilacska a gold mellet a szerviz fülön ahol a lőszereket/fogyócikkeket töltöd? Édes.....
Ez a low tier baromkodás meg már kezd átcsapni szánalomba. Olyan tieren vitáztok b*zmeg, amin pár óra alatt túl lehet lépni. Egy délután alatt el lehet vinni tier ötig a játékot alapfiókkal, de maximum két nap. Vagy én tudom rosszul a dolgot és tényleg több száz csatát kell menni a kis loltrakimmal az unimukkok között csilliónyi xp-t összegyűjtve a panzer kettesemre?
Anno kb a harmadik meccsemen (loltraktor - prokhorovka) elhűltem, mikor T57 artyval a srác egyet lőtt, egyet ölt volt. 10 kill én meg el sem találtam senkit. És valahogy nem vette el a kedvem. Ríttok itt, mint a fürdős nénik, védve a szegín kis tankocskákat, jáááj de sajnálom őket. Engem nem védtek és lám, azóta tier tízekkel is nyomom.Plusz az sem elhanyagolható, hogy a Tier1-ben nincs sem lőszer, sem javítási költség, így aki sosem használ prémet (mint én sem, mert nincs rá keret itthon) annak az egyik legjobb haszonhozó.
Ez pedig nettó baromság a javából.
-
Diarmand
senior tag
Feltűnt valakinek, hogy a Hellcat lassabban lő, mint eddig? Érezhetően tovább tölt, pedig nem hallottam nerfről. Silent nerfelnek megint Serbék? Édesannyukat azt...
-
Diarmand
senior tag
szerk...
[ Szerkesztve ]
-
Diarmand
senior tag
válasz Djuree #22419 üzenetére
A Maus a leghaszontalanabb T10 tank az egész játékban, korokkal marad el az E-100 mögött. Miért? Mert az E-100 tornyát szemből gold ammo nélkül igen nehéz belőni, a Mausét én bármikor átviszem neked ALAP AP lőszerrel.
250 pennel már lazán hasítható a Maus tornya szemből, így hiába dugdossa el a hasát vagy jön szembe a szűk utcában. -
Diarmand
senior tag
Az a baj a játékkal, hogy díjazza a semmittevést. Nem úgy mint abban a bizonyos másik (WG-verő?) játékban, ahol csak akkor kapsz értelmes mennyiségű xp-t ha odateszed magad a csatatéren.
Itt meg, ha elbújsz egy sarokban és lősz kettőt a szemben lévő épületre és nyer a csapat nélküled, máris kapsz 300 xp-t a NULLÁRA. Prémmel 450 xp. Ezt nem lehet szépíteni, ez orbitális baromság. Jusson el az idiótája Tier ötbe, de onnantól tényleg rakja oda magát ha előrébb akar jutni a magas tankok felé.
Egyébként emiatt vannak a botok is, hisz elég csak előre-hátra gurulni ha azért is folyik a zikszpé a zsebedbe. -
Diarmand
senior tag
válasz Djuree #17218 üzenetére
Amíg Warplanaesben csak kacsavadászat van (az is úgy-ahogy megvalósítva), addig War Thunderben van még két másik játékmód az alap Arcade-on kívül és nem hiszem hogy valaha is lesznek Historicalban vagy Full Real Battleben siemkák hisz még felszállni sem lehet ha nem értesz hozzá, tapasztalat Ráadásul Warplanesben hp-t lősz le mint Wotban, addig a WT-ben darabjaira hullik a gépek mindenféle hp csík nélkül, van hogy egy lövés és zuhansz, van, hogy a sajttá lyuggatott bombázód még tartja magát a levegőben, igaz kicsit nehezen, de tartja. Szálltam már le egy motorral, miután a sebesség eloltotta a lángokat a másikon.
Ha csak a fentiek felét megvalósítják a tankosban, már akkor is üvöltözni fog SerB bácsi. Ha pedig ott is lesz HB/FRB akkor megint csak nem kell tartani a siemkáktól.
-
Diarmand
senior tag
Srácok, az AMX 50B-vel pontosan hogyan kellene játszani? Az előző tárasok jól mentek, de valahogy teljesen más, nem bírok ráérezni.
-
Diarmand
senior tag
Srácok. Találkozott valaki olyannal CW-n, hogy nem kapott ellenfelet? Mert mi az utolsó előtti csatán faszán kifagytunk és nem kaptunk ellenfelet. Ma 23:05-kor mentünk volna és semmi. Semmi válasz, semmi eredmény és kiestünk. Ez mi a fasz? Már bocsánat...
-
Diarmand
senior tag
A mostani 50k-s xp küldetésben is érvényes az előző apróbetűs része, miszerint ha be van kapcsolva a gyorsított képzés, akkor csak a fele xp számít?
-
Diarmand
senior tag
válasz dorka16 #15442 üzenetére
Engem tegnap háromszor is kitoltak illetve lökdöstek. Arra már rájöttem, hogy kár ezen idegeskedni, mert nem tudsz mit tenni, esetleg ha bírja az öklöd, akkor üsd a falat/ajót csak ne kelljen utána glettelni
El-Halluf nálam is, indulás után megyek egy jó td helyre E4-gyel, erre a jagde100-unk persze kitol és csak röhög.
Ugyanúgy E-Halluf csak a másik oldal, ugyanúgy E4. Nem bírok célozni, mert egy VK Béla lökdös, aztán meg meglő.
Cliff, T-25. Megyek középre a medek ellen, jön velem egy Cromwell. Kihasználom a jó álcám, kiállok spottolni, erre az a szerencsétlen kitol, mert "ne balfaszkodjak előtte". Hazánk fia volt a nyomorék.
-
Diarmand
senior tag
Köszönöm mindenkinek aki írt klánügyben, találtam megfelelőt
-
Diarmand
senior tag
Nah, akkor hirdetés
A mostani klán amiben vagyok egy fórumos baráti társaság, különösebb dolgot nem csinálunk, csak szakaszozunk már amikor ráérünk páran. De szeretném kipróbálni a CW-t és ehhez egy megfelelő klánt találni.
T10 gépeim: E100-am lehetne, de nem vitt rá a lélek, hogy megvegyem, de ha kell, összeszedem rá a pénzt. T110E4-em van, nagy kedvenc. AMX 50 B is folyamatban van, 70k xp és a pénz. Max egy hét.
[link]Ha fél lábbal is, de átugrottam a lécet, keressetek
Megjegyezném még, hogy megpróbálok megfelelni a klán elvárásainak, de ha a klán nem felel meg az én elvárásaimnak akkor nem lesz közös utunk.
-
Diarmand
senior tag
-
Diarmand
senior tag
Bingisz után szabadon
[ Szerkesztve ]
-
Diarmand
senior tag
Szvsz a prémtankok a szintjükön lévő tankokhoz képest gyengébbek. Legalábbis én ezt mondom, talán a type az ami egy hangyányival jobb is, mint a többi T8. Egy másik srác jött nekem azzal, hogy de hát a preferred MM sok tanknál, meg hogy azért hatékonyabbak a többinél (velük egyszintűeknél) mert nem találkoznak túl nagy ellenfelekkel mint a f2p tankok. Én válaszul felhoztam neki, hogy ha pl az ágyú nem indokolja a T10-et - amennyiben T8-ról van szó - egyrészt minek kellene oda berakni, másrészt ettől még nem lesz hatékonyabb mint más tank. Szerinte elég durvák a prémtankok és vannak köztük nagyon OP-k.
Ti mit gondoltok erről?
-
Diarmand
senior tag
válasz Cingáriusz #14692 üzenetére
Ugyanez a bajom nekem is. Nekem ugyan több olyan csatám is volt ahol 3 kill és 3k sebzés felett voltam de ezeket számontartva mentem 50k fölé (egy tankkal) és mégsem kaptam. Bekaphatja a WG mert egymásután kilenc vereséggel és hasonló győztes/nyertes sorozatokkal nehéz folyamatosan játszani.... Fakje
-
Diarmand
senior tag
válasz jano_77 #14526 üzenetére
Ép még a homloklebenyed? Csak mert még nem láttam tőled olyan hozzászólást, amiben ne szerepelt volna az a bizonyos smile... mellesleg tudod, relax. Te stílusoddal élve: fasznak mindig verni magad minden szarért.
Mellesleg nekem nincs bajom a pinggel és nem laggolok. Nem lehet gyenge a géped? Akkor van ilyen
[ Szerkesztve ]
-
Diarmand
senior tag
válasz Angel1981 #14153 üzenetére
É azt mondom, hogy inkább csak kurva nagy szerencse. Két spottolt tank és egy spot damage T-50-2-vel nagy nudli, csak a mák mentette meg, hogy nem vakarták le a szerencsétlen objectről ami ráadásul ki is gyulladt.
Szép az xp, nem azt mondom, csak maga az eredmény nem méltó egy T-50-2-höz. -
Diarmand
senior tag
válasz balintka #14098 üzenetére
Tier nyolc volt a Lóri a beccset pedig kilences. Btw nekem pont megfelelt az 50 100 mozgékonysága, volt benne kraft a meneküléshez ha nem az utolsó utáni pillanatra hagytad a dolgot. Az 50 120, na aaaaz egy baszott
medvedisznóemberakarom mondani bálna az 50 100-hoz képest agilitásban. -
Diarmand
senior tag
Úgy-úgy, kollega jól írta le a dolgokat. Én kiegészíteném azzal hogy ennek a táras tanknak van egy hatalmas előnye az összes többi tárashoz képest, mégpedig az, hogy képes bármelyik vele megegyező tierű tankot a kispadra küldeni egyetlen tárból, de sokszor még öt lövés is elég hozzá. És sokszor kerül pool pozícióba, így nem muszáj vele hátul maradni, lehet előre menni csak sose menj egyedül egy oldalra és soha ne legyél legelöl. Nincs annál nagy öröm, mikor a rohamozó IS3 egyszer meglő, te meg szépen leabálod full hp-ról, aztán meg jön a jutalom chat
-
Diarmand
senior tag
-
Diarmand
senior tag
Te is nagyon jól tudod, hogy ha T8-as meccs volt régebben, akkor csak elvétve fordult elő T7-es arty, az ötös-hatos volt a legjellemzőbb. Ha pedig arra utalsz, hogy ha T8-at magas tierbe rakott, akkor az arty őket szemelte ki ez általánosítás, ez sem volt jellemző. Mellesleg a sok arty miatt kevesebb T9-10 tank pörgött mint most, ezt nem tagadhatja senki.
Hát, nem jött össze. Talán legközelebb
-
Diarmand
senior tag
Az 50 100-at imádom a mai napig, azaz ágyú istenkirály rajta. Ellenben az 50 120 azzal az ágyúval... te atyaúristen, teljesen más. Olyan fosadék stock-ként, hogy arra szavak nincsenek. Annyira nem ment a játék, hogy tettem rá felfüggesztést és egyből a nagy ágyúra mentem, különben adtam is volna el. Az utolsó pár ezer xp-t már úgy szedtem össze, hogy nyomtam a tripla r-t és lesz ami lesz, ráadásul sorozatos vereségek jöttek. Erre mi történik? Ugyanaz, mint a T28 proto grindnél, hogy az utolsó körben a nagy durrantóra való xp előtt nem bead egy nyerő kört Tankásszal? Bekaphatja a játék.... Nem engedte hogy a 120 milissel legyen meg áhh
[ Szerkesztve ]
-
Diarmand
senior tag
Az 50B frontja vetekszik az IS7 frontjával, majdnem átlőhetetlen Csak 170 mili de brutálisan döntött, mikor E75-tel pattantam róla full szemből csak pislogtam, mikor T30-cal pattant már anyáztam is, de mikor az E4-et is levette mellel, na akkor basztam ki magam az ablakon Szemből a tornyát kell lőni.
Amúgy ahogy írták a tár, a gyors töltés és a mozgékonyság a legnagyobb ereje. Én most gyűjtök rá. -
Diarmand
senior tag
Mindent eldöntő kérdés. Kell még valamit fejleszteni a tankon? Mert ha nem, akkor mifasznak minden nap a duplázással szenvedni? Ha igen, nos, akkor perpill rajtad van a szopóálarc ahogy rám is azonnal rám kerül ha bepattanok az AMX 50 120 volánja mögé. Mindjárt el is adom....
-
Diarmand
senior tag
Az 50 100-at imádtam még hosszú hónapokkal ezelőtt. Ugyan 45-7 sec a töltés, de gyors, agilis és bármelyik T8-at lealázza 1v1-ben. Mivel eladtam, meg mert jó emlékeim voltak róla, nemrég megvettem az utána következő 50 120-at. Tudom, hogy nem elit tankról nincs értelme bármit is mondani, de segítsetek ki. Mondjátok, hogy jobb lesz fullosan, mert stockként (az 50 100 ágyúja van rajt) semmire se jó, szartalicska. Lassú mint a tetű, dombon felfelé vetekszik a Ferdivel, kanyarodni nem tud, a 100 milis meg maximum ásni jó T10-ben és sokszor oda tesz, mert most hogy nincs arty, gyakoriak a tízes meccsek. Lesz valami változás ha kielitelem?
-
Diarmand
senior tag
válasz Black_Sheep #9602 üzenetére
Talán átképezte őket az előzőről.
-
Diarmand
senior tag
nyunyu: a Wolverine nyitott, így nem csoda ha az artyk nagyon tudják bántani.
Mottie: ez a maradj mozgásban, meg cikk-cakk, meg mozdulj mindig, annyira szar duma. Ha egyszer rád áll az arty és nem kapkod, hidd el meg fogja várni amíg megállsz célozni és akkor olyat odapörköl hogy csak lesel. Magas tierben meg főleg, mivel bőven elég ahhoz a célzásidőd, hogy odaérjen a kilőtt arty-középsőujj. Lényeg: előbb-utóbb mindig megállsz, mert nem versenyautóval cikázol hanem tankkal (skótok kivételek ofkorsz). A francia artyk meg békaphatják, mert rohadt gyorsan helyet tudnak váltani ha azt látják, hogy nem mozdulsz ki a fedezékedből, erre a T92-Gw E/Tiger, Obi meg a többi nagy arty nem képes, tehát még az az előnyöd is elveszett, hogy két, netán három oldalról védve legyél a nagy artyk ellen. Ennyit erről.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC + 170Hz Monitor (Ryzen 5 5600g, RTX 4060, 16GB RAM, garancia)
- félconfig - GIGABYTE GA-AX370-Gaming 3, AMD Ryzen 7 5800X Vízhűtő, FURY 32GB RAM
- Ryzen 5 3600X/RX 5700XT/256GBNvme SSD/1TB HDD/24 GB RGB memória 3200 mhz
- Eladó Gamer PC! I5-10400f+RTX 2070 Super+16 GB DDR4
- //ÚJ!!//"PC: Ryzen 5 5600X, RX 6700 XT, 16GB RAM, 480GB SSD, Corsair Ház Garanciával!"
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest