Új hozzászólás Aktív témák

  • Diarmand

    senior tag

    Elárulom én hogy csinálom, habár nem vagyok pro, de igyekszem fejlődni. Én azt mondom mindig, hogy a legfontosabb dolog az, hogy tudni kell olvasni a térképen és ismerni a tankodat. Ennyi és nem több.
    Nincs is fent más mod, csak a térkép mod, amit gyakran kinagyítok a controllal és átnézem a saját és az ellenfél csapat helyzetét majd eldöntöm, hogy hová kell menni, hol van lehetőség áttörni, feltartóztatni őket, hol kell segítség a csapattársaknak. A beidegződés a hellcatnél van meg annyira, hogy semmi nem kell hozzá csak érzés és megy minden mint a karikacsapás. A többinél a térképes módszerrel gyakok és próbálok segíteni a csapatnak. Mellesleg már rég leszoktam arról, hogy anyázzam a másik csapatot mert kilőttek, olyankor mindig elgondolkodom, hogy mit rontottam el? Legközelebb meg ügyelek már erre. Csak egyedül sokszor nehéz. Mondom megint, számomra a térkép megfelelő értelmezése a kulcs a győzelemhez.
    Amennyire gyűlöltem eddig az AT8-at, kifullozva kimondottan megtetszett és ugyan lassú, de okos helyezkedéssel meccseket lehet vele eldönteni. És még csak egyedül megyek vele :)
    Nagy ritkán pedig adódik olyan alkalom mikor a csapat hallgat rám és úgy darálunk le mindenkit, mintha cw-n mennénk. Csak ilyenkor sokat kell írni a chatbe, de szívet melengető, mikor kiadod az utasítást és egy Értettem! keretében indulnak végrehajtani :)

    Szerk: mellesleg ha valaki segítséget kér, szoktam segíteni ha lehetőségem van rá.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák