Új hozzászólás Aktív témák

  • superfly2

    tag

    válasz rlazol #135368 üzenetére

    1. Sand riveren hogy tudsz úgy állni T95-el hogy el rejted az alját és csak lövegtől felfelé látszódsz, hol van olyan hely?
    2. Ha nem tudod sem flankelni sem sebezni sehogyan sem akkor otthagyod mert valószínű hogy nálad erősebb ellenfelet találtál, és mész másik ellenfél után esetleg láncolgatod spotolod.
    3. Senki sem mondta hogy CSAK vérpistikék játszanak vele. Olvasd el még1x hogy mit írtam.

    (#135367) wwenigma: Olyan replay-em nincs és valószínű nem is lesz. :B
    Ott az a baj hogy valószínű hogy közben jön 3-4 ellenség mivel a fronton vagy, esetleg ők is betalálnak + mondjuk 30-40 másodpercenként az arty is levesz 500-at... ha 2x betalál -1000 HP...

    sebijani1982: Nem vagyok sem tiszteleten sem semmilyen, csak azt magyarázom hogy semmi szükség artykra, ha ez téged zavar ne olvasd el :) Egyébként én is évek óta játszom a játékkal, sőt elég régóta olvasom a fórumot is, persze nem követem nap mint nap és nem írok csak ritkán.

    (#135372) Papooo: Ahh itt annyi tényezőt felsoroltál hogy iylen nincs is, mikor láttál olyat hogy mondjuk ott lohol egy med egy T95-ös seggében és védi azt? T95-öt nem nehéz megkerülni, ha mellé mész is elég, lövöd a dönött oldalsó részt és ha mákod van le is égeted... Hidd el mikor 4-5 HE lövedékkel meg kínálják és ugrik róla 800-HP, akkor meggondolja hogy visszább megy-e vagy sem.

    (#135371) stork13: Attól függ milyen tankkal vagyok.. ha mondjuk IS-7 akkor be vállalom, messziről nem olyan könnyű belőni... ha 3-ból 2 lepattan 1 beüt és közelebb tudok menni esetleg egyfolytában spotolni őket a többieknek akkor megérte. Viszont BC-vel nem fogok párbajozni 3 T95 ellen...

    De most léptem, bye bye. :))

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák