-
GAMEPOD.hu
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
spiritex
veterán
válasz lupus_l #3143 üzenetére
Mit lehet csinálni akkor, ha az előző (joomla) oldal készítője nem akarja megadni sem az ftp, sem a cpanel elérést? De még azt sem akarja megmondani, hogy melyik tárhelyen van az előző oldal.
Mit lehet ilyenkor tenni, hogy át lehessen irányítani a régi oldalt az új WP oldal tárhelyére és a google helyezés is megmaradjon?
Előre is köszi!Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
-
spiritex
veterán
válasz lupus_l #3148 üzenetére
Nem teljesen értem, hogy miért érdekes az oldal struktúrája, ha a domain név változatlan. Onnantól kezdve, hogy a fő domain át lesz irányítva nem mindegy milyen volt és milyen lett az oldal struktúrája?
Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
-
spiritex
veterán
válasz lupus_l #3143 üzenetére
A régi joomla oldal jelenleg is üzemel, és a tartalmát napról-napra másolom a saját weboldalam egyik aldomain-je alá, ahol a WP oldalt fejlesztem.
Az a tervem, hogy amikor majd elkészülök, lementem az egészet Akeeba Backup-pal, és áttelepítem a domain jelenlegi tárhelyére egy másik könyvtárba, mint ahol most a joomla van, vagy pedig egy másik tárhelyszolgáltató tárhelyére, a domain-t pedig ide irányítom. Így nem kell a .htaccess-el játszani, nem?Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
-
spiritex
veterán
válasz lupus_l #2999 üzenetére
Köszi szépen!
Én nem szeretném, de a weboldalon, amit az előző hozzászólásomban linkeltem és amit meg kéne újítani így van, és sajnos ragaszkodik hozzá a tulaja... de lehet, hogy megpróbálom lebeszélni, mert engem is idegesít ez a dolog.Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
-
Barett 50cal
senior tag
válasz lupus_l #2976 üzenetére
Nem ajánlott fel semmit, amint ráfrissült elszállt és már sehogy se értem el FTP-n letöröltem az összes mappáját akkor jó lett, utána kiírta hogy egykét fájlt kiiktatott.
Most félek újra felrakni, vagy felrakhatom szerintetetek? Minden mindig teljesen új, nem is értem, hogy történhet ilyesmi egy ilyen közkedvelt és fizetős pluginnel
[ Szerkesztve ]
Time you enjoy wasting, isn't wasted time
-
infectedmann
őstag
válasz lupus_l #2911 üzenetére
Egyáltalán nem baj, de mióta a WooCommerce totálisan elszabta a szállítási beállításokat sehogy sem tudom odavarázsolni, hogy kiszállítás vagy személyes átvétel.
Illetve lenne még egy problémám. Nem tudok ÁSZF elfogadás checkboxot se berakni, régen ezt is halál egyszerűn volt berakni.
Visszafelé fejlődik ez a plugin vagy mi az isten?
-
LógaGéza
veterán
válasz lupus_l #2190 üzenetére
Na sztornó ez a buli, felhívtuk az OTP-s üzletkötőt, és azt mondta, hogy nem adnak virtuális POSt egyéni vállalkozóknak... Marad a Barion.
[ Szerkesztve ]
"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
LógaGéza
veterán
válasz lupus_l #2188 üzenetére
Kicsit félreérthető volt valóban. A Transgate cég, ami magát a WooCommerce plugint adja, az ajánlja a Bariont.
Teljesen jó lenne a Simple, csak nem tudom, hogy hogyan lehet beleintegrálni a WooCommercebe stabilan, és legfőképp biztonságosan.
Szerk.:
Bár most találtam egyet, ez legalább ingyenes lenne, csak nem tudom mennyire biztonságos.[ Szerkesztve ]
"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
Új hozzászólás Aktív témák
- Ukrajnai háború
- iPhone-t használók OFF topikja
- iPhone topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Autós topik
- UHD filmek lejátszása
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest