Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Secretive

aktív tag

válasz The DJ #1520 üzenetére

úgy emlékszem, hogy nem ajax kosár volt (ezt később a lentiek alapján újragondoltam :)
    szóval a kosár beállításnál mindent kipróbáltam, de semmi változás nem volt, majd mikor már tele lett....továbbléptem, feldobtam a nyilván profibb woocom-t, minden beállítva,minden a legfrissebb, php memo is bőséges stb...a kosárhoz adásnál ugyanez a szitu! csak ott nem homokórázik, hanem stroboszkópként villogtatja a gombot. :Y :W aztán mivel ott alapból ajaxos a kosár, a megérzésed alapján ezt kiszedtem, és egyelőre úgy néz ki, ez volt a gondok forrása, tehát nagyon köszi!!!! :R
    nem tudom mennyivel jobb vagy rosszabb az ajaxos megoldás, de az érdekelne, kit kell csesztetnem azért és mivel, hogy az is működjön?! szerveroldali ajax támogatás függvénye?
    még persze tesztelgetem, és nagyon remélem, hogy "CSAK" ennyi volt a gond.
    mégegyszer nagyon-nagyon köszönöm a tippet! :K

(más téma, ami engem rendkívül bosszant a wp kiegészítőkkel, hogy több is vígan teleszemeteli az adatbázist, leszedés után is mindent hátrahagyva.mindig meg kell nézni, és eltávolítani,amit ott felejtettek. erre azért jobban is figyelhetnének)

Szeretem a munkát, lenyűgöz! Képes vagyok órákig ülni és nézni.

Új hozzászólás Aktív témák