- Ravenswatch - Előrendelői előzetesen a Switch kiadás
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- PlayStation Plus 2025 Essential - A januári lista
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 14. nap: Kingdom Come Deliverance
Új hozzászólás Aktív témák
-
Salex1
őstag
Egy név, ami ismétlődik a doksiban, esetleg még hozzá egy azonosító szám.
Találtam egy oktató videót hozzá, amivel elvileg lehetne. A Beszúrás - Kész modulok - Dokumentumtulajdonságok, de nekem ez valamiért ki van szürkítve, nem aktív, és nem tudok rájönni miért.
A körlevéllel is próbálkoztam, de az nem jó. -
Telda
addikt
Arra gondolok excel esetében, hogy ha egy oszlopba írom a szavakat és ha olyat írok, ami korábban már szerepelt, akkor felkínálja. Ez nem szóismétlés ellenőrzés, de végül is jelzi, hogy ez a szó már be lett írva.
Az a baj az excellel, hogy a fonetikus megjelenítés-t nem bírom működésre bírni. -
Sasos
senior tag
Azért, mert a fontban nem szabványos "ohung" és "uhung" (az azonosítókódokra nem emlékszem) alá van betéve a két karakter, esetleg maga font nem bővítettként van elmentve, így egyes programok nem is nézik, hogy valójában benne van-e az adott karakter (a Word is ilyen). Fontszerkesztővel többnyire helyre lehet tenni. Ha estig ráér a dolog, akkor írj rám privátban, e-mailben átküldöd a fontot, én meg jól rálesek fontszerkesztővel, hogy mit lehet vele kezdeni. Persze nem garantálok semmit, mert vannak nagyon kacifántosan elbaltázott fontok, de többségében sikerülni szokott.
Szerintem a helyettesítés nem kikapcsolható, hiszen a leütött karaktert nem hagyhatja ki a program, bár még sose próbáltam.
Szerk: Ha magában a fontban a nodef karakter meg van adva, akkor elvileg azzal helyettesít a program, de ez is programfüggő.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
Az általad említett betűkészlet nem tartozik sem az OS-hez, sem az Office-hoz, ergo ez egy külön telepített avagy a word doksiba beágyazott betűtípus lesz. Ha esetleg ez utóbbi esetről van szó, akkor arra tudok gondolni, hogy nem 2010-es word-el készült...
[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NBA és kosárlabda topic
- Vicces képek
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- iPhone-t használók OFF topikja
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 1190 Ft-tól!
- Adobe Creative Cloud - 2024. 04. 05 - 2025. 04. 05-ig
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Újévi kedvező ár!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest