Hirdetés
- PlayStation 5
- Path of Exile 2
- Call of Duty: Black Ops 6
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Limitált ideig ingyen játszható a Diablo IV
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Elindult a Test Drive Unlimited Solar Crown második szezonja
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- World of Tanks - MMO
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
Táblázat? Ha igen, akkor az első cellába beírod amit szeretnél, kijelölöd, CTRL+C, összes cellát kijelölöd a táblázatban, CTRL+V.
Kijelölöd a teljes táblázatot (bal felső sarkánál van egy "plusz jel" szerű képződmény), táblázatelrendezés fül és ott vízszintesen és függőlegesen is középre igazítod. [kép]Az ilyen feladatokat érdemesebb címkével megoldani.
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
félisten
válasz Mbenyo97 #2887 üzenetére
Androidon nincs gond, akkor lehetséges, hogy az IPhone-s Office-l van a gond.
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
félisten
Ez a megoldás egy biztonsági opció kikapcsolásával jár, de jobbat nem tudok
Admin joggal kell indítani az Outlook-t(egyébként nem lehet állítani ezt az opciót), a többi a képen. [kép]Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
félisten
válasz CoolBoy323 #2847 üzenetére
"Körlevélnél az adatfájl oszlopainak sorrendje mitől függ?"
Általában olyan sorrendben jelennek meg, ahogy az adatforrás alapját szolgáló forrásban (támogatott adatbázisfájlok, excel stb stb) szerepel
Az adatforrás kijelölésénél az oszlop azonosítókat (fejlécek, ha úgy jobb) fogd és vidd módszerrel cserélgetheted. Ettől függetlenül teljesen mindegy, hogy milyen sorrendben vannak az oszlopok, hisz a word törzsdokumentumban biztosan az lesz, hogy pl.Kedves «Megszólítás»
és még véletlenül semKedves «Dátum»
, szóval tök mindegy, hogy az adatforrás melyik oszlopában van a megszólítás, biztosan jó helyről fogja venni.UI: Bocs, ha valamit félreértettem.
-
félisten
válasz Brezon47 #2789 üzenetére
100%, hogy csak makróval lehet megoldani.
Sajnos, egyáltalán nem mindegy, hogy a 2 Word doksi milyen felépítésű....
PL. nem mindegy, hogy -esetleg- táblázatban vannak a mondatok, avagy épp LINK-kben is kell keresni.Bocsi, ha tudod, de az világosnak kell lenni, hogy mi is egy mondat (sentence)
-
félisten
válasz wolfman #2784 üzenetére
Ja bocsesz... Én néztem a fogammal, rájöhettem volna az Excel említése kapcsán, hogy mire gondolsz...
Nincs ilyen lehetőség Word-ben, csak ilyen módokon lehet mókolni.
Ha az a cél, hogy valamiféle egységes "alakzatot" kapj, akkor is a táblázat lehet a legjobb megoldás, a cellák egyesítése/felosztása ill. a cellák szegélyének és mintázatának buherálásával személyre szabható, pl így
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz wolfman #2782 üzenetére
Az egyik lehetőség, amit írsz is (szövegdobozzal), a másik lehetőség meg a táblázat, mert a beszúrt táblázat celláit lehet formázni, többek közt a szövegirányt is.
Természetesen ha kell, akkor a táblázat szegélyét eltüntetheted, ha nem kell, hogy látszódjon.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz Thunderzolee #2756 üzenetére
A Word nem saját méreteket jelenít meg, hanem az aktuális nyomtató által kezelt méreteket. magyarul, ha nincs a listában az A3 lehetőség, akkor a kijelölt nyomtatód beállításában sem szerepel. (nyomtató nem támogatja, nyomtató drivere nem támogatja, rossz (több nyomtató esetén nem a megfelelő) nyomtató van kijelölve)
-
félisten
itt találtam pár kézírásost, szvsz van köztük olyan, ami jól is néz ki (Great Vibes/Parisienne) ill. minden ékezetes karakter benne van.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
félisten
válasz Fundiego #2741 üzenetére
Ööö, ahogy a képeken van, úgy csináltam...
Létrehoztam egy Excel táblát fejléccel (sorszám/név/dátum), ez képezi a word körlevél alapját, word-ben beszúrtam egy táblázatot(nem 1 soros táblát, hanem több sorost, hogy könnyebb legyen majd copy/paste-ezni később, lásd alább), a táblázat első sorába rendre beillesztettem az adatmezőket (sorszám/név/dátum) ill. a dátum adatmező mögé egy következő rekord nevű mezőt(azóta módosítottam az előző hozzászólásom, van egy plusz link ezzel kapcsolatban, olvasd el), majd a táblázat első (teljes) sorát kijelöltem és másol/beillesztéssel (copy/paste) beillesztettem harmincakárhányszor.(beillesztés után elég ha az F4-t nyomkodod, mert az F4 megismétli az utolsó műveletet, ez esetben a beillesztést)[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
félisten
válasz szpeti40 #2731 üzenetére
Ja, hogy kép. Az "macerásabb". A bal feslő matricát készre készíted (elhelyezed a képet (formázod), szöveget adsz hozzá (formázod) stb stb, aztán másol-beilleszt.
Persze nem kell ez esetben 21x eljátszani, hisz ha megvan az első sor, akkor már a sort másolhatod és illesztheted be.[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz szpeti40 #2729 üzenetére
Öööö, hát használd a Címke lehetőséget. Ott vannak beépített címkék (frissíteni is lehet), avagy legegyszerűbb (már ha nem találod ezt a címkegyártót avagy pont ezt a címkéjét), hogy leméred vonalzóval mi mekkora (van margó vagy nincs stb stb) és létrehozol magadnak egy egyéni címkét.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz lumpy92 #2696 üzenetére
Sajnos arról nem tudok, hogy egy mezőkódon belül, több formázást el lehetne végezni. tehát vagy az van, amit korábban írtam, vagy csak pl. az ábra sorszáma (1. ábra estén 1), ez utóbbi esetben a pl. a
{ REF _Ref81123132 \h \##}
formázás használható.Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
félisten
válasz lumpy92 #2693 üzenetére
Tehát ha a képaláírás pl. 1. ábra, akkor ne kötelezően a kereszthivatkozás szövege is ugyanaz legyen, hanem bármi? (Pl. kereszthivatkozás szövege Donald kacsa, de rákattintva a 1. ábra képaláírásra ugrik)
A képaláírást békén hagyom, nem veszek fel új feliratokat a képaláírás beszúrásakor (ábrán, ábrára, ábrát stb stb), hanem simán a kereszthivatkozás szövegét módosítom mezőkód szerkesztésével. Így a kereszthivatkozásnak bármi lehet a szövege, amire hivatkozik az marad, ergo frissülni is fog mindig.
Képben mutatom meg, beszédes lesz és remélem erre is gondoltál.
(ALT+F9-l lehet megjeleníteni és elrejteni a mezőkódokat, F9-l pedig frissíteni, csak előbb ki kell jelölni őket (ráállsz egyre, beszürkül és F9 vagy az egész doksit kijelölöd CTRL+A-val és F9)[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz Ganz-[HUN] #2691 üzenetére
Biztos, hogy szóközök (több) van ott, nem csak annak látszódik, pl így néz ki?
Ha nem, akkor dobj egy képet a problémáról (rejtett karakterek megjelenítése legyen bekapcsolva előtte)[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz slett27 #2688 üzenetére
Ez tipikusan olyan CPU-k esetén szokott előjönni, amikben integrált VGA van. Az Intel CPU-kkal (integrált UHD VGA tekintetben) más, egyéb gondok is szoktak lenni, nem mindig felel meg számukra a Windows Update-ről letöltött driver, gyakran a gyártó támogatási oldaláról szükséges driver-t telepíteni hozzá.
Ezenfelül (mint kérdeztem is, csak nem válaszoltál rá), az Office-nak is naprakészen lefrissítve kell (vagy legalábbis melegen ajánlott) lenni.
(Bármely Office alkalmazás indít/Fiók/Office frissítések/Frissítés most. Letölti, telepíti, gép restart)[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz slett27 #2685 üzenetére
1. Az Office uptodate?
2. Csak a Word-ben van ez a jelenség, vagy pl. Excel/PowerPointban is?
3. Word-ben próbálkozz ezzel. Beállítások/Speciális/Megjelenítés csoport és a Hardveres grafikus gyorsítás letiltása opciót jelöld be, okézd le és Word restart. Nem biztos, hogy segít, de egy próbát megér.[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz gigabytman #2682 üzenetére
Csak egyetlen sorral bővül a kód, egy Selection.Copy sorral.
Sub Makró1()
With Selection.Find
.ClearFormatting
.Replacement.ClearFormatting
'mit cseréljen
.Text = "ezt cseréli"
'mire cserélje
.Replacement.Text = "erre"
.Forward = True
.Wrap = wdFindStop
.Format = False
.MatchCase = False
.MatchWholeWord = False
.MatchWildcards = False
.MatchSoundsLike = False
.MatchAllWordForms = False
.Execute Replace:=wdReplaceAll
End With
Selection.Copy
End SubMindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
félisten
válasz gigabytman #2680 üzenetére
Remélem erre van szükséged...
Sub Makró1()
With Selection.Find
.ClearFormatting
.Replacement.ClearFormatting
'mit cseréljen
.Text = "ezt cseréli"
'mire cserélje
.Replacement.Text = "erre"
.Forward = True
.Wrap = wdFindStop
.Format = False
.MatchCase = False
.MatchWholeWord = False
.MatchWildcards = False
.MatchSoundsLike = False
.MatchAllWordForms = False
.Execute Replace:=wdReplaceAll
End With
End SubMindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
félisten
válasz AssAssynn #2677 üzenetére
Nem tudom milyen módszert alkalmazol a másolásra (vágólapra ugyebár), de beillesztéskor -legalábbis ilyen esetben- a CTRL+C aztán CTRL+V nem járható út.
A kijelölést és másolást bármivel megteheted (bill. vagy egér stb) de a beillesztéskor célszerű az egér jobb gombra felugró menüt használni és a [képen jelölt, forrásformátum megőrzése] opciót használni.
-
félisten
válasz gepesz13 #2671 üzenetére
Neked is csak azt tudom mondani, hogy osszad meg a problémás doksit(amiben jelen van az említett "jelenség") vagy küld el az email címemre és persze, azt tudni kellene (lehet nem számít, de lehet mégis fene sem tudja), hogy hanyas Office-ról beszélünk...
-
félisten
válasz HaZsolt #2668 üzenetére
Word doksiban nincs olyan, hogy "FIX" hely...(persze, lehet, nem egyről beszélünk)
Ha kifejtenéd (vagy csinálj egy FAKE doksit), akkor biztosan megérteném mi a problem és talán segíteni is tudnék...[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
félisten
válasz ForRedGlory #2662 üzenetére
Körlevélell nem lehet esetleg megoldani?
Vagy annyira különböző tartalmú és felépítésűek a leveleknek szánt doksik, hogy ezért nem jó a körlevél?Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
félisten
válasz ArthurShelby #2659 üzenetére
Nem tudom, hogy még aktuális-e, de ezen javaslatokon végigszaladhattok:
Elveszett, nem mentett vagy sérült Word-dokumentum helyreállításaHa a linkben leírtak nem segítettek, akkor még ezt lehet tenni, igaz kevés az esélye a dolognak, de ki tudja...
Az a lényeg, hogy egy másik gépen töltsétek le a Recuva Portable (hordozható) változatát, még mindig a másik gépen másoljátok fel egy pendrive-ra és ott tömörítsétek ki. Ezt követően dugjátok rá a "problémás" gépre és a penről futtassátok a Recuva-t admin joggal.
vagy megtalálja vagy nem.UI: amíg az elveszett fájlokra vadásztok, addig semmit nem szabad arra a gépre telepíteni, még a netet is szüntesd meg, nehogy a Windows frissítéseket töltsön le és telepítsen stb stb, mert akkor még az a kevés esély is elkopik a visszaszerzésre, ami van...
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz modflow #2656 üzenetére
Google Translate tudja, de csak 5000 betűig. Chrome-al megy csak (Edge alatt próbáltam, WebCam-be van a miki, az Edge így hibát dobot, Chrome nem)
Esetleg ITT kérdezz rá hátha valaki tud segíteni.
-
félisten
-
félisten
Makróval megoldható.
Ez megadott X*Y Pixelre méretez (itt a példában 200*200)
Sub ResizeByPixel()
Dim i As Long
With ActiveDocument
For i = 1 To .InlineShapes.Count
With .InlineShapes(i)
.Height = 200
.Width = 200
End With
Next i
End With
-
félisten
-
félisten
válasz DrojDtroll #2622 üzenetére
És akkor mi volt az a "vonal", ami csak vázlat nézetben törölhető?
-
félisten
válasz DrojDtroll #2620 üzenetére
Ha jól értem, akkor pl ha az új bekezdésre kattintasz és backspace-t nyomkodod, akkor sem törlődik avagy az egérkurzort elviszed a problémás sorban a doksi bal oldaláig, klikk és DEL gomb, akkor sem történik semmi?
Amúgy ez egy szegély, nem?Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
félisten
válasz peter889 #2617 üzenetére
Elnézést, hogy eltűntem egy időre, de melóztam rogyásig...
Megnéztem a NAPS2-vel is, nálam ott is lehet állítani a fényerőt: NAPS2
Amit még megnézhetsz az a vueScan, mert ebben a cuccban rengeteg beállítási lehetőség van ill. tud letölteni régi nyomtatókhoz is driver-t. Ha ezzel sem jutsz semmire, akkor passz... (Sajnos nem ingyenes, de legalább kiderül, hogy driver gond-e a dolog avagy sem)
-
félisten
válasz peter889 #2614 üzenetére
Nem biztos, hogy jól értelmezem a kérdést, de a szkenneléskor átállítod fekete-fehérre és a Fényerő csúszkával tudsz operálni. [kép]
Olvastam, hogy nem tudtál telepíteni megfelelő driver-t a HP-hoz, de azért leírom, hátha jó lesz másnak is...
Másik opció, hogy a Beállításokban átállítod, hogy a nyomtatód szoftvere által biztosított beállítási lehetőségeket használja szkenneléskor, és ott tudsz operálni (ez nyomtatónként eltérő, szóval nálad ez esetben más kép fog fogadni) [kép]UI:
Azt lehet tudni, hogy miért nem sikerül a HP kütyühöz felpakolni driver-t?
Amúgy mi a pontos típusa a HP kütyünek?[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz paolinho #2611 üzenetére
Címsor alatt gondolom az Excel táblázat 1. sorát érted, a Fejlécet...
Persze, ha a táblázatban valami szöveg-re van formázva, az módosítás nélkül kerül át a Word-be...
Azt nem tudom, hogy a leírásom miért nem működött, de legalább megoldottad.Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
félisten
válasz paolinho #2609 üzenetére
A Word-ben, az egyesítés előtt, a Törzsdoksiban kell megtenni.
Beszúrom az adatmezőt | ALT+F9 után
Az adott mezőn jobb egér és Mezőkód - váltás lehetőséget is próbáld ki, ha az ALT+F9 valamiért nem csinálna semmit.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz paolinho #2607 üzenetére
Meg kell formázni a beszúrt adatmezőket, ez esetben a dátum mezőket.
Ütsz egy ALT+F9-t az alábbi módon módosítod a mezőkódot (az alábbi példában Dátum a dátum mező neve, nálad vélhetően mások lesznek, de az nem érdekes)MERGEFIELD Dátum \@ "yyyy. MMMM d."
UI: Értelemszerűen nálad 2 dátum mező van, mindegyiken el kell végezni a formázást...
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz csferke #2602 üzenetére
Sajnos nekem is csak annyi ötletem lenne, hogy beszúrni egy szövegdoboz activex vezérlőt és annak egyik eseményéhez hozzárendelni egy userform-ot, amit telepakolni gombokkal (0-23 és 0-59) és azon kattintani, ami visszaadná és beírná a szövegdobozba a kiválasztott időt, erre gondolok: [kép]
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz csferke #2600 üzenetére
Kicsit konkrétabban leírnád, hogy miért lenne erre szükséged, mert nem igazán értem.
Félre ne érts, nem rosszmájúságból kérdem, csak így első nekifutásra nem látom értelmét, hisz könnyebb egy szövegbe beírni/beszúrni egy időpontot, mint ehhez egy vezérlőt igénybe venni és azon kattintgatni...Ha konkrétabban leírnád, hogy mihez, milyen módon, milyen formában stb stb van szükséged erre, akkor talán tudnék segíteni.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz csferke #2598 üzenetére
Ha 32bites az Office, akkor van OCX hozzá, ha 64 bites, azon nem telepíthető.
(ActiveX Controls/Additional Controls és a listában Microsoft Date and Time Picker Control 6.0 (vagy ehhez nagyon hasonló) néven szerepel)[ Szerkesztve ]
-
félisten
1. indítsd a Word-t azzal a doksival, amiben a módosított stílusok vannak
2. jobb egér az adott stíluson/módosítás és a képen jelölt opció legyen bejelölve, OK és mentés (ezt azért lehet célszerű elvégezni, mert legközelebb az új doksiknál már nem kell eljátszani az alábbi műveleteket, nem kell másolgatni a stílusokat új doksi létrehozásánál)
3. ha a Fejlesztőeszközök menü nem látszódik, akkor elő kell varázsolni
Fájl menü/Beállítások/Menüszalag testreszabás és pipa a képen látható helyre és OK
4. Fejlesztőeszközök menü/Sablonok csoport/Sablon/Sablonok fül/Szervező gomb Szervező
5. bal és jobb oldalon Fájl bezárása gombokon katt, bal oldalon megjelenő Fájl megnyitása gombon katt, szűrő -> minden fájl és betallózod azt a doksit, amiben a módosított stílusok vannak.. Jobb oldalon eljátszod ugyanezt, csak ott azt a doksit tallózod be, amibe bele akarod másolni a stílusokat (mintha egy 2 ablakos fájlkezelő lenne).
6. bal oldalt kijelölöd a másolni kívánt stílus(oka)t (esetedben pl a Normál stílust), Másolás -> gombon katt (mindez képen), felülírásra rákérdez, Igen, majd egyből felajánlja a cél doksi mentését, amit természetesen tegyél megBocs, hogy ennyire "szájbarágosan" írtam le, de lehet, hogy másnak is jól jön, aki esetleg nem annyira jártas a dologban...
UI: Word 2013 alapján készült a leírás, de az újabb verziókban is használható
[ Szerkesztve ]
-
félisten
Nem tudom hány darab stílusról beszélünk, de ha csak 10-20 darabról, akkor azért nem fog sokáig tartani az alábbiakat kivitelezni.
1. nyisd meg azt a doksit, amiben a kívánt stílusgyűjtemény van
2. jobb egér az adott stíluson/módosítás és a képen jelölt opció legyen bejelölva és OK
3. Ezt kellene minden egyes stílussal (mármint az "extra" stílusokkal) eljátszani és a végén elmenteni a doksit.Ezt követően, ha egy új/üres doskit nyitsz meg, akkor ott kell sorakozni az összes "extra" stílusnak is a stílusgyűjteményben.
(Erről nem érdeklődtél, de azért leírom, hogy van arra is lehetőség, hogy egy fájlban használt stílusokat bele lehet másolni egy másik fájlba is)
-
félisten
Lehet, hogy a billentyűzetszűrés be van kapcsolva (bár az az egész OS-re hatással van, nem csak a Word-re)
1. Ha esetleg a tálcán látsz egy ilyen ikont, akkor duplakatt rajta és szedd ki a pipát a bejelölt helyről és OKézd le.
Ha nincs is ott ez a kis ikon, akkor a Vezérlőpulton keresztül is elérheted itt:
Vezérlőpult\Könnyű kezelés\Kezeléstechnikai központ\Billentyűszűrés beállítása
(Ez W7 alatti elérés, most nincs előttem W8.1 vagy W10, lehet, hogy ott is ezen az útvonalon van vagy hasonlón...)2. Nyiss meg egy doksit a Word-ben és tartsd lenyomva legalább 10 másodpercig a JOBB SHIFT-et... Látszólag nem fog történni semmi, de ha felengeded, akkor helyre áll a rend.
Ha meg esetleg pont, hogy 10 másodperc után feldob egy ablakot (billentyűzetszűrés "címmel", akkor válaszd a NEM-et, de akkor nem is ez volt a gond)huliganboy
Csak a Word csinálja ezt vagy az Office többi alkalmazása is?
Ha intézőben ütsz ENTER-t (vagy kattintasz duplán) egy doksin, akkor mi történik?[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz kovszabolcs #2567 üzenetére
Mi a probléma?
-
félisten
válasz SunMount3r #2560 üzenetére
A stílus legyen "nincs térköz"-ön és úgy próba ill. egy "fapadosabb" módszer, hogy kijelölöd az enter-t tartalmazó sor(oka)t és a betűméretet kicsire/kisebbre állítod.
mastodon
Én sem tudok ilyen sablonról, de esetleg csinálj magadnak egyet vagy esetleg beszerzel (igaz nem ingyenes) egy progit erre a célra, pl ezt: [link]
Sajnos csak a fizetős változatában van címzett lista lehetőség (max 100 ill. korlátlan), de van demó verzió próbáld ki, hátha.Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
félisten
válasz Braavos #2556 üzenetére
Hali!
Remélem jól értettem a problémát...
Eredeti | Körbevágott (Kijelölésen kívül valami "elcseszett" szín legyen, ami a kijelölésen belül biztosan nincs, itt ez egy "randa lila")
1. Beszúrod a képet, méretezed, igazítod (itt vízszintesen középen), körbefuttatod (itt szöveg elé), képen katt
2. Formátum fül/Kiigazítás csoport/Szín lenyíló/Áttetsző szín
3. Egérkurzort vidd a "randa lila" szín fölé és katt és ez lesz a végeredményHa így jársz el, akkor már mindegy, hogy Word formátumban mented avagy PDF-ként exportálod, mindkét esetben átlátszónak kell lennie a kép külső részének.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz bexinho23 #2551 üzenetére
Nem tudom, hogy még aktuális-e, de leírom, hátha másnak még jól jöhet.
1. Kezdőlap fül/Betűtípus csoport/Szövegkiemelő szín segítségével kiemelgeted, amit szeretnél és így elmentegeted a doksit.
2. Mielőtt kinyomtatnád Fájl/Beállítások/Megjelenítés/Kiemelési jelek megjelenítése elől kiveszed a pipát és OK.
3. Miután kinyomtattad utána meg "visszapipálod" a 2. pontban említett opciót.Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
félisten
válasz Flowtation #2498 üzenetére
És ha nem bemásolod, hanem beszúrás/képek és bettallózod a lementett képet, akkor is ez van?
Ezt is ellenőrizheted: [link][ Szerkesztve ]
-
félisten
Kijelölöd a táblázato(ka)t-Tervezés fül és egy megfelelő táblázatstílust állítasz be.
the radish
Meg kell formázni a beszúrt adatmezőt, ez esetben a dátum mezőt. Ütsz egy ALT+F9-t az alábbi módon módosítod a mezőkódot (itt a példában az M_42370 a dátum mező neve, nálad valami más lesz természetesen, de az úgy is van jól).MERGEFIELD M_42370 \@ "yyyy.MM.dd"
-
félisten
válasz littleNorbi #2236 üzenetére
Vélhetően a szövegdobozok formázva vannak, azaz kerettel vannak ellátva, míg ahol nem látszónak, ott meg nincs keret. Jobb egér a szövegdoboz sarkán/szövegdoboz formázása/színek és vonalak fül/vonal csoporton belül meg állíts be egy szín-t meg szaggatott típust.
-
félisten
válasz Carasc0 #2203 üzenetére
Nekem eredeti az Office 2013 és szintén SP1 nélküli. Most csak kíváncsiságból feltoltam egy virtuális gépre, hogy mennyi frissítés van hozzá, és hát jól rémlett, hogy kb. olyan 2GB, de egy kicsit több is.
Csak Office frissítések vannak kijelölve természetesenHa eredeti az Office és minden frissítés fent van, akkor tudnánk érdemben beszélni, a korábban felvázolt hibákról(nálam nincsenek ilyenek amúgy), nehogy azért beszéljünk el egymás mellett, mert egy nem eredeti szoftver avagy hibajavító frissítés(ek) hiánya okozza a jelenséget.
Mondjuk ennyi frissítést felpakolni nem kevés idő, szóval lehet, hogy valóban lenne ráció abban, ha kipróbálnád a 2016-t (mert gondolom nem lennél túl happy, ha újra telepítenéd eredetiből a 2013-t, meg teljesen lefrissítenéd, aztán mégis megmaradnának a hibák)
UI: Mint látod W8.1 az OS, tehát W10 nálam még nem is játszik, mert még nagyon bugos, ha egy szoftver furcsán műxik alatta, akkor nem biztos, hogy azt a szoftver okozza...
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz Carasc0 #2200 üzenetére
2 kérdés csupán
1. Eredeti, érintetlen MSDN ISO-ból lett telepítve ugye, még véletlenül sem ilyen neten fellelhető, frissítésekkel "integrált" ISO-ból?
2. A SP nélküli változathoz megjelent Sp1 is ill. összességében több, mint 2GB frissítés azóta. Ezek is fent vannak?Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
félisten
válasz Tothgera30 #2198 üzenetére
1. Azt nem tudom(nem emlékszem már rá ), hogy Office 2010-ben kivitelezhető-e(korábbiban biztosan nem, mert nem tudtak PDF-be menteni Word doksit), de 2013/2016-ban biztosan
2. Word-ben a Navigációs ablakban CÍMSOROK vannak listázva és azokra kattintva ugrik az adott dokumentumban a megadott címsorra
3. PDF-ben a címsorok "megfelelője" a könyvjelzők
4. Office 2013/2016-ban van lehetőség PDF-be menteni Word doksit.
Fájl menü/mentés másként/megadod hova mentsen/fájltípus lenyílóban PDF-t választod/az azonnal megjelenő lehetőségeknél a Beállítás gombon katt/megjelenő ablakban a képen látható opciót bepipálod és OK
5. Ezt követően egy PDF reader-ben(megjelenítve a könyvjelzőket, ha szükséges (én az ingyenes PDF-XChange Viewer-t használom)), már ez a kép fog fogadni.[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz Carasc0 #2194 üzenetére
[link] (Mivel ezer éve nem használtam Publisher-t, ezért azt viszont nem tudom, hogy van-e benne képszerkesztő rész vagy ha igen(gondolom azért van valami) az bír-e olyan tulajdonságokkal, mint a Word képszerkesztője... )
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz anonymus89 #2190 üzenetére
Ó, bocsesz, ez a megoldás képpel (vízjelnek szánt képpel) nem megy...
Azt kell tenned, amit írtál, csak végén egyszerűen kattints megint az első oldal élőfejébe , majd jelöld ki az első oldalon a képet és egyszerűen DEL gombbal töröld ki...UI: Remélem ez a szösszenet, hogy "...2. oldal előfejében csatolás a következőhöz pipa..." az úgy értendő, hogy inaktívvá tetted az opciót...
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz anonymus89 #2190 üzenetére
1. első oldalon beírod amit szeretnél, beszúrsz egy szakasztörést, aminek a típusa következő oldal
2. első oldalon beszúrod a vízjelet
3. első oldalon duplaklikk a szakasztörésen(hogy rá tudj kattintani, ahhoz persze a minden látszik opciónak be kell kapcsolva lennie (Nézet fül/Bekezdés csoportban ez a "PI-re" emlékeztető gombocska), majd a megjelenő ablakban az Elrendezés fül/Első oldal eltérő opció legyen bejelölve és OK.[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz kőbaltazár #2086 üzenetére
Nem írtad milyen Office-t használsz, de 2010-2013-ban Kezdőlap fül/Szerkesztés csoport/Kijelölés lenyíló/Objektumok kijelölése
Ha sikerült kijelölni, akkor jobb egér a képen/szöveg körbefuttatása->szoros, majd ismét jobb egér a képen/előrehozás->előrehozás[ Szerkesztve ]
-
félisten
Hozz létre egy új, teljesen üres doksit és azon is próbálkozz. Ha így nem jelentkezik a jelenség, akkor a másik doksiban van "valami" elkettyintve/beállítva.
UI: Küldtem privet-t.
-
félisten
"Abban tudna valaki nekem segítséget nyújtani, hogy lehetne megoldani mondjuk 2010-es wordben(vagy akármelyikben), hogy le tudjam védeni a fejlécet és láblécet, hogy ne tudjanak bele módosítani? hanem csak a szöveget tudják a lapon írni és kész?"
Nem tudom még aktuális-e a dolog, de azért leírom(nem bonyolult), hátha másnak is jól jön.
1. Hozd létre a doksit, szerkeszd meg a kívánt módon az Élőfejet és Élőlábat ill. az x oldalt
2. Dokumentumtörzsön állva (tehát ne az Élőfejben vagy Élőlábban legyél) CTRL+A (ezzel az összes oldal kijelölésre kerül)
3. Véleményezés fül/Védelem csoport/Szerkesztés korlátozása
4. Használd a képen látható beállításokat és katt az Igen, bekapcsolom a dokumentumvédelmet
5. Adj meg jelszót és OKézd leMindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
félisten
A 2 kulcsszó a könyvjelzők(bookmarks) és a hivatkozások (hyperlinks).
A példában egy 2 oldalas dokumentum lesz, amelynek első oldalán lesz egy szöveg, majd az azt követő hivatkozás, amelyet [1] nevű hivatkozás követ(amely fölé víve az egérkurzort egy megjegyzés lesz látható), amelyre CTRL+klikkel kattintva, a 2. oldalon Könyvjelző1 néven létrehozott könyvjelzőhöz ugrunk.1. Alapállapot
2. Létrehozzuk a Könyvjelző1-t, ehhez a megfelelő oldalon, vidd a kurzort a megfelelő pozícióba(példában a 2. oldal 1. bekezdésének elejéhez tettem), majd Beszúrás fül/Hivatkozások csoport/Könyvjelző, elnevezed(példában Könyvjelző1-nek) és Hozzáadás gombon katt: [link]
3. Létrehozzuk a hivatkozást, ami a létrehozott könyvjelzőhöz ugrik a dokumentumban, ehhez jelöld ki azt a szövegrészt, amit hivatkozásként szeretnél használni(példában az 1. oldalon található [1] került kijelölésre), majd Beszúrás fül/Hivatkozások csoport/Hivatkozás/bal oldalt Dokumentum adott pontja/jobb oldalt a kívánt könyvjelző kijelöl(példában Könyvjelző1) és OK: [link] | [link]
4. Jelöld ki a hivatkozást(példában az 1. oldalon található, [1] szöveget), jobb egér/új megjegyzés és add meg, amit akkor szeretnél látni/olvasni, ha az egeret a hivatkozás fölé viszed. [link] | [link] | [link]Remélem így már sikerül a dolgog (elnézést, ha túl szájbarágós voltam).
[ Szerkesztve ]
-
félisten
Mármint a pl [1] megjelölés egy web-es linkre menjen avagy amolyan Wikipedias-an, esetleg a doksin belül kellene?
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz aizen92 #1992 üzenetére
Őszintén szólva egy "csempés" Office-nak eddig sem lett volna értelme, hisz -ha józan paraszti ésszel belegondolsz- annyi funkció van benne, amit csempés ákom-bákomokkal csak a user-eket xopatták volna.
Van az a játék(nem tudom hirtelen a nevét), amikor tedd a lábad a piros körre, kezedet meg a kékre stb, na hát úgy nem lett volna egy élvezet az Office, hogy a tíz ujjam nem lett volna elég, még a cookie-mmal is meg kellett volna érinteni a kijelzőt bizonyos funkciókhoz.(W10 meg amúgy is szakít a csempével...)
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
félisten
válasz hoffman_ #1979 üzenetére
"ha a stílust utólag módosítom, akkor alapértelmezett módon korrigálja ehhez a kész szöveget, és nem kell kijelölni újra az igényelt részeket, igaz?"
Igaz.[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz Zola007 #1963 üzenetére
Modifying the NORMAL Template
(Mivel a NORMAL template rejtett attribútumú mappában van, ezért először az OS-t kell beállítani, hogy jelenítse meg azokat. W7-nél start-ba, W8+ esetén meg a csempén elkezded begépelni a mappa beállításai. Megjelenő ablakban Nézet fül és a Rejtett fájlok, mappák és meghajtók megjelenítése opciót bejelölöd és leokézod)Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
félisten
válasz V.Stryker #1960 üzenetére
Word-ben sehogy, mert a legnagyobb papírméret, amit enged beállítani, az 55,87x55,87 cm...
Publisher tud ilyet (A2-es poster(plakát) és tetszőlegesen feldarabolható, pl 4db A4-re is, margó nélküli nyomtatással.Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
félisten
válasz Fire/SOUL/CD #1959 üzenetére
1. A dokumentum fejlécébe belépsz, majd ALT+F9(mezőkódok megjelenítése), beírod (példánál maradva) az SB 121212 szöveget, majd a CTRL+F9, a megjelenő kacsacsőrű zárójelek közé bemásolod ezt a kódot: PAGE \# "0000"
Ismételten ALT+F9 (elrejtjük a mezőkódokat) és így már ezt kell, hogy lásd: [link]
Értelem szerűen, ha több oldal van, akkor az oldalszám automatikusan növekedni fog minden oldal fejlécében így: [link]2. Most jönnek a makrók, ehhez megnyitjuk a Macro Editor, ALT+F11 (amennyiben jobb oldalon megjelennek ablakok, azok mindegyikét zárd be most, csak hogy a későbbi dolgokkal szinkronban legyünk)
3. Insert menü/Module(megjelenő ablakot zárd be), majd Insert menü/ Class Module(megjelenő ablakot zárd be). Ha jól jártál el, akkor ezt kell, hogy lásd: [link]
4. Duplaklikk bal oldalon a ThisDocument-en, a megjelenő ablakból mindent törölj ki, majd másold bele az alábbi kódot
Private Sub Document_Open()
Call FSCD_Register_Event_Handler
End Sub5. Duplaklikk bal oldalon a Module1-en, a megjelenő ablakból mindent törölj ki, majd másold bele az alábbi kódot
Dim MyApplication As New Class1
Public Sub FSCD_Register_Event_Handler()
Set MyApplication.App = Word.Application
End Sub6. Duplaklikk bal oldalon a Class1-en, a megjelenő ablakból mindent törölj ki, majd másold bele az alábbi kódot (mint láthatod, a makróban is az "SB121212 " sztringet használom, de az úgy módosíthatod, ahogy szeretnéd.
Public WithEvents App As Word.Application
Private Sub App_DocumentBeforeSave(ByVal Doc As Document, SaveAsUI As Boolean, Cancel As Boolean)
With Dialogs(wdDialogFileSaveAs)
.Name = "SB 121212 " & Format(ActiveDocument.BuiltInDocumentProperties(wdPropertyPages), "0000")
Select Case .Display
Case -1
.Execute
Case 0
Exit Sub
End Select
End With
End SubHa jól jártál el, akkor így kell kinéznie a dolognak:
[link]7. Bezárhatod a Macro Editor-t és ments el a doksit Makróbarát Word-dokumentum-ként, majd zárd is be. Ezután nyisd meg újra, ha kérdezi a Tartalom engedélyezését(makró miatt teszi), akkor engedélyezd
8. Ezt követően viszont mentéskor mindig SB121212 + legmagasabb oldalszám néven menti majd el(mint írtam ezt a nevet módosíthatod a 3. makrónál, a Class1-ben). Példaként nálam 9 oldalas a most a doksi így SB121212 0009 néven mentené: [link]
Remélem sikerül kivitelezned és -ha nem értettem valamit félre- akkor úgy is működik, ahogy kell. természetesen elsőre ne éles doksival próbálkozz, hanem egy üressel, amibe csak próba jelleggel írsz adatokat, csak hogy minden úgy működik-e, ahogy kell.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz C$igu$sz #1958 üzenetére
OK, akkor ha érdekel, akkor írj, mert a többi "kívánságodat" csak makróval lehet megoldani(úgy, hogy az SB 121212 0001 azonosító a fej- vagy láblécben van)
Addig nem írom ide a megoldást.Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
félisten
válasz C$igu$sz #1956 üzenetére
Tehát akkor erre gondolsz?
-
félisten
válasz Serius1974 #1898 üzenetére
Szakasztöréssel kell operálni, nem oldaltöréssel. Többször előkerülő(vagy hasonló) problémáról van szó: [link]
ANT - "Vagy ennek így kell működnie?"
Nem. Az Excel tábla megnyit, kívánt adattartomány kijelöl, CTRL+C, Word doksi megnyit, Kezdőlap fül/Beillesztés lenyíló/Irányított beillesztés/Csatolás->Microsoft Excel munkalap objektum
(Beillesztés esetéln nem fognak frissülni az adatok a Word doksiban, hiába módosultak az Excelben, csatolásánál viszont Word doksi megnyitásakor rá fog kérdezni a Word, hogy frissítse avagy sem)Ennek így működnie kellene. Ha nem, akkor általában közös használatú doksiknál jöhet elő(rosszul vannak megadva a jogok és/vagy, hogy egy időben hogyan lehet szerkeszteni, módisítani egy doksit illetve ha az adott Word doksi pl hálózaton megosztott.
-
félisten
-
félisten
Nem írtad, milyen "évjáratú" a Word. A fenti lehetőség Word 2010/2013-ban biztosan létezik (meg emlékeim szerin 2007-esben is), viszont 2003-asben nem rémlik.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz terencehill #1729 üzenetére
-
félisten
igen, ott a doksiban van valami gixer, de hogy azt mi okozta, az passz. Ha a macro-ból kiszedem a dátum összehasonlítást, akkor ugyanúgy működik, mintha a word-ből, a menüből indítottad volna a módosítások véglegesítését. "gyorsan" debuggoltam a macro-t, de nem is találja meg régebbi dátummal azt módosítás.
Mindegy, azt a pár javítást már kézzel megoldod.
-
félisten
Hát azt nem írtad, hogy a beszúrt/törölt módosítások is elfogadásra kerüljenek (beszúrásokat véglegesíti, törlésre jelölteket meg törli értelemszerűen)
Ehhez egy kicsit kell csak bővíteni a kódon, teszteld, remélem így még egy lépéssel egyszerűsödik az utólagos munkád. (itt jegyzem meg, hogy a makró továbbra sem fog "dolgozni" az élőfej/élőlábban és bizonyos objektumokon belül, pl szövegdoboz stb stb, ez továbbra is kézi beavatkozást fog igényelni, de számos egyéb módosítást elvégez)Public Sub fscd_accepter()
Dim MyRevision As Revision
Dim MyStartDate As Date
Dim MyRevisionRange As Range
MyStartDate = "2013.05.10 0:00:00"
If IsDate(MyStartDate) Then
If ActiveDocument.Revisions.Count > 0 Then
ActiveDocument.TrackRevisions = False
Application.ScreenUpdating = False
For Each MyRevision In ActiveDocument.Revisions
If MyRevision.Date < MyStartDate Then
If MyRevision.Type = wdRevisionDelete Or MyRevision.Type = wdRevisionInsert Then
Set MyRevisionRange = MyRevision.Range
End If
MyRevision.Accept
End If
Next MyRevision
Application.ScreenUpdating = True
ActiveDocument.TrackRevisions = True
MsgBox ("Művelet kész.")
Else
MsgBox ("Nem található egyetlen revízió sem.")
End If
Else
MsgBox ("A megadott dátum formátuma nem értelmezhető!" & vbCrLf & "A program módosítások nélkül kilép.")
End If
-
félisten
Tégy egy próbát ezzel (ez kb 760 revíziót fogadott el az általad küldött doksiban, 2013.05.10 dátum előttieket). Szúrópróbaszerűen megnéztem a módosított revíziókat és azok mindegyike valóban korábbi volt, remélem úgy működik, ahogy azt szeretnéd. természetesen másolatot mindig készíts a doksiról, mielőtt futtatnád a makrót.
Public Sub fscd_accepter()
Dim MyRevision As Revision
Dim MyStartDate As Date
Dim AcceptedCount As Long
MyStartDate = "2013.05.10 0:00:00"
AcceptedCount = 0
If IsDate(MyStartDate) Then
If ActiveDocument.Revisions.Count > 0 Then
Application.ScreenUpdating = False
For Each MyRevision In ActiveDocument.Revisions
If MyRevision.Date < MyStartDate Then
MyRevision.Accept
AcceptedCount = AcceptedCount + 1
End If
Next MyRevision
Application.ScreenUpdating = True
MsgBox (MyStartDate & " dátumot megelőzően " & AcceptedCount & " revizió került elfogadásra.")
Else
MsgBox ("Nem található egyetlen revízió sem.")
End If
Else
MsgBox ("A megadott dátum formátuma nem értelmezhető!" & vbCrLf & "A program módosítások nélkül kilép.")
End If
End Sub[ Szerkesztve ]
-
félisten
Ha nincs semmi akadálya(személyes adatok vannak a doksikban stb), akkor töltsd fel egy fájlmegosztóra az egyik problémás doksit vagy küld el az email címemre (amit akkor adok meg ha nem gond, hogy elküld)
-
félisten
-
félisten
Az a gond, hogy nem tudom, hogy egyáltalán hogy fordulhatott ez elő...
Nézd meg, hogy esetleg background-ként tette-e be, ha igen, akkor ott kilőheted. Ha nem, akkor a kijelölés lenyílóból(szerkesztés csoportban van remélhetőleg(nem emléxem már biztosan a 2007-re)) válaszd az objektumok kijelölését és ezt követően kattints a "háttérre"/mintára. Ha így kijelöli, akkor DEL gomb és remélhetőleg kitörli.Ha nem boldogulsz vele és az anyag publikus, akkor írj privátot és ott megadom az email címem, ahova elküldheted a doksit, talán tudok vele mit kezdeni.
(Az időjárás miatt ma nem kockáztattam meg, hogy elinduljak, ezért ma többet leszek PH!-n is és lesz időm a feladatra is)[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
félisten
válasz cellpeti #1637 üzenetére
Feltételezem a "vonaltól jobbra' alatt a hasábot érted, mert oda tudok írni
-
félisten
-
félisten
Nem többszintű listára van formázva és/vagy nem megfelelő behúzás van alkalmazva és/vagy egyéni Számozási érték beállítás van alkalmazva.
Ha az alaphelyzet után, a fennemlített lehetséges hibaforrások kizárásra kerülnek, akkor kivitelezhető, amit szeretnél.
-
félisten
Akkor sajnos passzolok. Ugyanúgy jártam el, ahogy leírtad, és csak a számot biggyesztette be és természetesen CTRL+klikkre meg ugrott a képhez.
-
félisten
Ne hozz létre olyan új feliratot, ami már alapban létezik, nem lehet, hogy csak ez a gond?
Az új felirat legyen jenő vagy akármi, de ne ábra...Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
félisten
válasz Cilindrik #1609 üzenetére
Őszintén szólva nem tudom mivel lehet esetedben gond. Nyilván most lépésről-lépére nem írom le a menetét, mert nem magával a körlevélkészítéssel lehet a gond.
Inkább azt feltételezem, hogy magával az alapdokumentumként szolgáló HTML-ben keresendő a probléma(persze, lehet hogy nem)
Azért leírok 2 dolgot, hátha az segít.1. HTML 4.x Strict típusú legyen
2. egy globális DIV-et helyezz el, az legyen középre igazítva és ezen DIV-en belül dolgozz: erre gondolokSajnos más ötletem nincs, időtlen-idők így készítek körlevélnek szánt HTML-t, sosem volt olyan gond, mint amiről írtál.
-
félisten
válasz Cilindrik #1607 üzenetére
Nem biztos, hogy értem a gondot, ezért inkább megkérdem:
Ilyet szeretnél csak itt nem kerül középre, aminek oda kellene?[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz Geryson #1604 üzenetére
hát van egy halvány esély még, nevezetesen ha az autosave mentett korábban. Ha igen, akkor az alábbi útvonalon nézd meg, hátha még létezik az előző verzió
C:\users\FELHASZNÁLÓNEVED\AppData\Roaming\Microsoft\Word(Rejtett fájlok / mappák megjelenítése legyen engedélyezve)
-
félisten
válasz Carasc0 #1601 üzenetére
A különböző, de egybe tartozó radiobutton-okat egy, azonos csoporthoz kell rendelni. Ezt úgy lehet elkövetni, hogy a radiobutton-on jobb egér/tulajdonságok és a GroupName tulajdonságba megadsz egy csoportnevet.
Amely radiobuttonok egybetartoznak, azoknak a GroupName tulajdonsága is legyen azonos[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz MIFtIli #1599 üzenetére
Készítesz egy négyzethálót(összes cellát kijelölöd, majd azonos oszlopszélességet és azonos sormagasságot állítasz be), majd a cellák keretével/szegélyével lehet játszani a továbbiakban.
Most hirtelen felindulásból elkövetve: [link]
(természetesen nyomtatásban nem látszódnak a rácsok, ha csak nem azt akarod)[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
félisten
Melyik Word-ről van amúgy szó? Na mindegy.
1. Zárj be minden alkalmazást
2. indítsd el a registry editort(start->regedit és enter)
3. navigálj el ide: HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Office\12.0\Word\Data
(a 12.0 helyén Word verziótól függően más szám lehet)
4.jobb egér rajta és töröld
5. indítsd el a Word-öt.Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
félisten
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Path of Exile 2
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Projektor topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- További aktív témák...
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Adobe Creative Cloud - 2024. 04. 05 - 2025. 04. 05-ig
- Windows 7 Home Premium, Pro, Ultimate és Windows 8, 8.1 Pro licenckulcsok 64, 32 bit - MEGA Akciók!
- Surfshark Starter VPN 1 év / Végtelen eszköz / Előfizetés hosszabbításra is alkalnas Kupon
- Xbox Game Pass Ultimate 3 hónap
- Diablo IV! Battlenet GIFT! + Vessels of Hatred
- Windows Server 2016, 2019, 2022 Standard, Datacenter, Essentials termékkulcsok - MEGA akció!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest