Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Celithrandi
addikt
ezzel próbálkozz http://www.netlimiter.com/
itt még egyes netet használló programokra lebontva is meg tudod adni, hogy ki mennyit kapjon
nálam nagyon jól működött régen.
azt sajnos nem tom, hogy meg lehet adni, hogy tlnet, ftp, tftp és egyéb kapcsolatokra mit engedélyezzen, de talán ha aszondod neki hogy mindent szűrjön, akkor megfogja azt is -
Celithrandi
addikt
én pont múlt héten hallottam ugyan ilyet , de az Suse linux volt, akkor azt javasoltam, hogy rakjon fel Ubuntut
arra kéne rájönni, hogy a kártyahelyet nem ismeri e meg vagy a wlant nem tudja e lekezelni szvsz.
vagyis vagy rakj be egy Rj-45 ös ethernet kártyát, ha az megy akkor a wlan lesz a ludas, vagy rakj be egy usb-s wlan adaptert ha az megy akkor a kártyákkal lehet baja.
józan parasztésszel
én most a workstationomba beraktam egy USB set és egyből megtalálta és látta a wlan hálózatokat is.
ez Ubuntu. sajnos nem laptop úgyhogy pcmca ról nem tudok nyilatkozni, de nem hiszem hogy azzal gondo lenne -
Celithrandi
addikt
hehe, a hétvégén egy kis vacak pendrive méretű adapterrel teljesen stabil AP t tudtunk csinálni
nem is gondoltam, hogy ennyire jók a pár ezres eszközök
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- Berettyóújfalu és környéke, adok-veszek-beszélgetek
- Androidos fejegységek
- Videó stream letöltése
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- EA Sports WRC '23
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Stabil pályára állt az Android 16
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Bontatlan GIGABYTE Radeon RX 9070 Gaming OC 16G 3Év gari 27% Áfás számla
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 7 5700/5800X + RX 7800 XT 16GB GDDR6 + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- Iphone 14 Plus 256GB // Független // 100% akku // Számla+Garancia //
- DELL G5 5590 I7 9750H RTX 2060/6G 16G DDR4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest