Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
ftamas0201
senior tag
Sziasztok.
Szeretnék egy olyan dolgot kérdezni tőletek, hogy létezik esetleg kültérre olyan megoldás, hogy kb50-60méterre wifit juttassak egy kamerának? Kábelezésen nagyon sokat gondolkodtam már és egyszerűen nem tudom megoldani. Vásároltunk a házhoz még egy kicsi telket ahol a vállalkozásunknak alakítottunk ki kis raktárakat a gépeknek, szerszámoknak és oda szeretnék egy kamerát feltenni, egy Dahua Imou Cruiser IPC-S42FP. Egy már van, szeretem ezért vennék még egy ilyet hogy egy alkalmazásban legyenek akkor már.
A rálátás szabad lenne, mert a ház tetőteréből tudnék kivinni kábelt mondjuk egy antennának, és a tető széldeszkájára simán tudnám rögzíteni is, így magasan lenne minden felett.
Csak létezik erre valamiféle megoldás, hogy ne kelljen a másik oldalra is fogadót szerelnem meg ilyesmit, hanem csak elküldöm a wifit?Köszönöm szépen Nektek!
Új hozzászólás Aktív témák
- Politikai mémek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Unigine Superposition Benchmark
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- .LnB: ProtonMail(?)
- PlayStation 5
- Hálózati / IP kamera
- Autós topik
- További aktív témák...
- ÁRESŐ! Dell Inspiron 3493 /10.gen i5-1035G1/8GB/512 GB SSD FHD
- Kingston 2x16Gb DDR5 5200Mhz CL40
- Remek áron Lenovo Flex 5 14 laptop/2in1/Touch/Ryzen i5-1135G7/8GB/512 GB SSD/14"/Gari
- AKCIÓ% Dobozos HP VICTUS Gamer laptop/i5-11400H/16GB/512GB SSD/RTX 3060 6GB
- EVGA 850 BQ 850W 80Plus Bronze félmoduláris táp, összes kábelével,nagyon keveset használt
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest