-
GAMEPOD.hu
Windows XP kérdések és válaszok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
Ha jól látom, egyszerű, ingyenes regisztráció, ránézésre pár kattintás. Spamgyűjtésre alkalmas email-cím létrehozása esetleg további néhány kattintás, nem nagyon értem a gondot.
Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.
-
Kicker
őstag
hogy tudnámezt letölteni? XP update pack nincs regisztrációm,de ilyesmi kéne nekem, akár korábbi verzió...
Arról ismerik futball körökben, hogy egyik meccsén kettőt bólintott, egy gólt és egy nézőt.... muhaha
-
Kernel
nagyúr
válasz Sk8erPeter #6789 üzenetére
Minden NT alapú oprendszerben van boot.ini, a telepítő minden esetben létrehozza. De nem csak rejtett, hanem "System" attributummal is el van látva. Intézővel is előhozható, ha akarja valaki, de én mondjuk TC-t használok, amit megszokva (ehhez képest) az Intéző csak egy szerencsétlenkedés.
Azért is lehet megjeleníteni az általad leírt módon, mert létezik a boot.ini. A bootpartíción kell lennie, ahol az Ntldr is található.
Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.
-
virkir
veterán
válasz Sk8erPeter #6783 üzenetére
Milyen sorrendben telepítettél?
Melyik HDD-re melyik rendszert?"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
icons
addikt
Oszttársamhoz átmentem, hogy újrarakjam a Winjét. Elindul a gép, alaplap logója lemegy. Utána fekete képernyő, fehér betűkkel, ilyen bootszöveg, de legalul vmi olyasmi volt, hogy Driverek nem találhatóak. Vagy legalábbis néhány driver, nem tudom pontosan. Utána az jött, hogy lehet választani, Csökkentett vagy normál mód, itt mindegy, hogy mit nyomsz, kékhalál:
"A rendszer problémát talált, és a Windows károsodásának megelőzése érdekében leállt.
Ha először látja ezt a képernyőt, akkor indítsa újra a számítógépet. Ha ismét megjelenik, kövesse az alábbi lépéseket: "
És így tovább, szerintem mindenki ismeri, szokásos kékhalál. Ezt egy frissítés erejéig (tehát mondjuk, 0,2mpre rakja ki, csak úgy tudtam elolvasni, hogy felvettem videóra, és kimentettem ezt a képkockát, tehát csak egy pillanatra) mutatja meg. Ezután újraindul a gép, és minden előlröl. Gondoltam az én wincsim megoldja a problémát, rákötöttem, beállítottam elsődleges wincseszternek...hát a probléma ugyanez...
Mit lehetne csinálni? -
Lejszi
senior tag
Sziasztok! S.O.S.
Lenne egy problémám és választ szeretnék rá kapni, ha tudja vki:Windows XP betöltése után az alábbi hibaüzeneteteket kaptam, és az "OK"-zások után nem jött be az XP hanem ujraindult.
Az elso hibauzenet:
winlogon.exe - A komponens nem található
Az alkalmazast nem sikerult elinditani, mert COMCTL32.DLL nem található. Az alkalmazás ujratelepitese megoldhatja a problémát.Ezt végigolvasva ütök egy ENTER-t, majd....
Masodik hibauzenet:
Isass.exe - Rendszerhiba
Érvénytelen a végpont formátuma.Mit tegyek?
A segitseget elore is koszonom
-
Sk8erPeter
nagyúr
Köszi, majd kipróbálom az általad leírtakat! Így elsőre nem tűnik egyszerűnek, pedig lehet, hogy nem is bonyolult.
Egyébként nálam a c:-n nincs is "boot.ini" fájl, mert az itt hozzászólók szerint amíg nincs több oprendszer, addig nem is jeleníti meg ezt a fájlt az XP (nem azért nem jelenik meg, mert nem engedélyeztem a rejtett fájlokat!).
De asszem ezt a Vezérlőpult-Rendszer-Speciális-Indítás és helyreállítás fül Szerkesztés parancsával elő lehet hívni.Sk8erPeter
-
Sk8erPeter
nagyúr
Azért kell a Win98, mert van egy régi scannerem, amihez sajnos nem jelentettek meg újabb drivert XP-re, hanem a fejlődés megállt a Win98-nál. (Gondolom így akarják az embert arra kényszeríteni, hogy vegyen új scannert... Vagy valami hasonló oka lehet, mert más elképzelhető magyarázatot nem találok... )
Új scannert pedig jelenleg nem akarok venni, és használni szeretném a régit. Ezért vagyok rákényszerülve a Win98-ra.Sajnos az argumentum, amit írtál, nem működik. Itt a kép arról, hogy milyen hibát ír ki a VLC Player.
Ettől függetlenül kösz a tanácsot, ha van másik ötleted, szívesen fogadom.Sk8erPeter
-
SzakaPet
csendes tag
127.0.0.1 localhost az kell.
A másik kettőt viszont ha így hagyod, akkor nem fogod elérni azokat az oldalakat. A 127.0.0.1 ugyanis minden pc saját IP címe... Azaz, ha fast.freemail.hu-t beírod a böngésződbe, akkor megtalálja a 127.0.0.1-et és saját magához próbál kapcsolódni a gép és hibaüzenetet kapsz, hacsak nincs webszerver a gépeden -
Kernel
nagyúr
válasz Hujikolp #6740 üzenetére
A vint kéne újrarakni, de format helyett milyen megoldások vannak még?
Kissé viccnek tűnik ez a kérdés. Van pár módja adatok (vagyis a Windows) törlésének egy vinyóról, de nem nagyon értem, mire gondolsz?
Van még javítótelepítés is, sőt rendszervisszaállítást is lehet végezni halott XP-n, vagyis pusztán Javítókonzolból. De az viszont nem újrarakás, hanem javítás.
Ami még viccesebb, következő hozzászóló adott egy tippet, erre megjegyzed, hogy nem arra gondoltál. Mindamellett továbbra sem közlöd, mégis mire gondoltál?
Egy lehetőség volna tudomást sem venni ilyen kérdezőkről, akik még a betűkkel is sprórolnak (jól lealázva a magyar nyelvet mellesleg), mintha ez itt egy SMS-fal lenne a TV-ben.
Holott ez nem SMS és nem chat, hanem ez itt egy fórum.
Másik lehetőség, hogy jól leírtam az észrevételem, innen kezdve én leszek a legaljasabb, akadékoskodó tetű, ismerem már ezeket a dolgokat, de mindegy, ez az én véleményem, szólásszabadság van, ez ilyen dolog....
-
Kernel
nagyúr
válasz Sk8erPeter #6783 üzenetére
Magától nem is fog megjelenni, de sokféle módon megoldható. Egyik lehetőség egy bootmanager program telepítése (sokak számára a legegyszerűbb).
Van lehetőség az XP bootmenübe is beépíteni más oprendszereket, de aki még soha nem csinált ilyet, annak komplikáltabb. A biztosabb működéshez ilyenkor a Win98 vinyóját kell beállítani boot-eszköznek. Az aktív partíció (jelenlegi DOS) bootszektorát fájlba kell menteni, mondjuk bootsect.dos néven. Utána az XP javítókonzol fixboot parancsával a DOS bootszektor átjavítása NT típusúra, majd XP indítófájlok átmásolása (ntldr, boot.ini, ntdetect.com, bootfont.bin) következik
Boot.ini-ben az rdisk(0) átírása rdisk(1)-re, ezáltal lehetséges a másik vinyón lévő XP indítása.
Win98 indítása pedig:
C:\bootsect.dos="Windows 98"
Ha mindez elsőre túl nehézkesnek tűnik, az XP telepítő maga is felismeri és elvégzi ugyanezeket a dolgokat, de csak akkor, ha a Win98 vinyója van beállítva boot-eszköznek, így azon észreveszi az előző oprendszert (konkrétan az aktív partíció bootszektorát nézi ilyenkor).
A telepítőprogram ugyanis csak a számítógép boot-vinyóját és a bootpartíciót nézi ilyen szempontból, de azon kénytelen is módosítani, hogy működhessen a bootfolyamat, illetve az új oprendszer. Másik vinyón lehet bármilyen rendszer, azt nem "bántja", nem veszi fel a bootmenübe sem, úgyhogy mintha nem is lenne.
Az XP által készített boot.ini-ben egyébként ilyet láthatunk:
C:\="Windows 98"
De ez csak azért van, mert az ntldr alapból egy bootsect.dos nevű fájlt keres, így ezt nem fontos külön közölni vele, feljebb az érthetőség kedvéért írtam ki rendesen.
-
lúzer
veterán
-
Sk8erPeter
nagyúr
Két külön vincsire telepítettem az XP-t és a 98-at.
Bootolásnál azt szeretném, ha választani lehetne, melyiket akarom indítani, viszont bootnál a 98 meg se jelenik. Van vkinek ötlete, miért nem jelenik meg? (Az XP gond nélkül megy, és látja is a FAT32-es partíciót, amin a Win98 megy, szintén gond nélkül, csak persze ez utóbbi nem látja az NTFS-partíciókat.)Sk8erPeter
-
lúzer
veterán
válasz Sk8erPeter #6780 üzenetére
szvsz talán pl.
progr...\player\player.exe %1supported media:video files
MO. RIP. - az utolsó kapcsolja le a villanyt.
-
Sk8erPeter
nagyúr
Hello!
Tudja esetleg valaki, hogy a Tweak UI-ban az "automatikus lejátszási lista" szerkesztésénél (My Computer-Autoplay-Autoplay Handlers) az elindítható programoknál milyen argumentumokat kell beírni, hogy normálisan működjön az elindított progi? (nem találtam google-ban sem beírható argumentumokat (Args)) Itt a kép róla.
Mit lehet írni az "Args" sorba, hogy ne legyen gond?
Már megpróbáltam üresen is hagyni, meg a "%L" paranccsal is, de egyikkel se működött rendesen a progi.Példa: avi fájlokkal teli DVD berakása után jelenjen meg az automatikus lejátszásban a VLC Player, és kezdje lejátszani az avi-fájlokat. Lehet ilyet?
Köszi előre is!Sk8erPeter
-
Bundás22
őstag
nagyon alap kérdésem lesz
hogy kell kikapcsolni az XP-n h felmenjen a netre, meg se kisérelje? 1X már sikerült csak elfelejtettem
játékre kell az XP Vista netreEgo sum magister vitae - I am the teacher of life
-
Balinov
titán
na,Moonman siteján már el tudok indulni. Nod32 a win telepítése óta fennvan,kisebb,khm.nagyobb megszakításokkal.3.xx-et is kipróbáltam. Érdekes,mert IM-ből is csak MSN Live + van meg Skype,külföldi w.oldalakat ritkán,poreszt mégritkábban látogatok,azt is inkább rs-ről letöltve.torrenten sem vok aktív.nemtom hogy mi kaphatódott be. ja,nod32 teljes keresés még nem volt..
10yrs, 41.5kg, 3yrs 42.7kg (Lab) :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Balinov
titán
CCleanerrel volt teganp,de most hogy ujra lefuttattam,ismát talált vagy 81 bejegyzést,javítás után még ~11-et,utána meg még 3-at,aztán már csak vmi ZoneAlarm-os bejegyzést talál
10yrs, 41.5kg, 3yrs 42.7kg (Lab) :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Khaal
őstag
Van egy kicsi, de számomra idegesítő problémám:
A Lomtárat úgy szeretném beállítani, hogy csak a c: meghajtón legyen aktív, másikakon (usb-s hddk, mobil usbn rákötve) legyen letiltva. Kipipáltam, hogy egymástól függetlenül kezelje a meghajtókat és a lemezkezelésben fix meghajtó betüjelet adtam az eltávolítható lemezeknek, mégis mindig elfeleljti a beállításokat a lomtár. Pontosabban csak a mobilomra vonatkozót és így alapból 10% lemezterületet lefoglal a memóriakártyán mindig amikor rádugom a gépre, és folyton át kell állítgatni. Tudtok mondani valami tippet, vagy ez egy xps bug lenne? -
Balinov
titán
de,igen volt,de uninstall lett belőle.elkezdett vmiért instabilkodni.Mert? köze lehet hozzá?
-
őstag
Hi all!
Letöröltem a Vista-t és visszaraktam az xp sp2-t! Ami érdekes, az az, hogy a vistán 3 csíkot bootolt, xp-n pedig 8at Ez normális? Lassabb az xp?? A gépem adatai a nickemnél -
drpele
senior tag
válasz VectorworksH #6763 üzenetére
Ez így tökéletes ahogy van. Akkor máshol van a bibi...
"Mily különös a mi helyzetünk, a Föld gyermekeié. Csak rövid látogatásra van itt mindenki. Nem tudja miért, de néha azt hiszi, hogy sejti." - Albert Einstein
-
-
Balinov
titán
üdv srácok,
segítéséget kérek a következőben. Pár napja vettem észre,hogy windows induláskor egy ilyen üzenetet vág fel a Biztonsági Központ
Rákattintva látszik,hogy a WinXP Prof. HUN SP2 tűzfala ki van kapcsolva.Ha bekapcsolom,következő ujraindítás után újra ki van kapcsolva.Spyware irtás volt,egy malware-n kívül csak tracking cooki-kat talált.A jogtiszta sp2-es xp prof beépített tűzfala mellé a nod32 2.7x.000 30 napos trialját ill egy jogtiszta ZoneAlarm Anti-Spyware-t használok,mindkettő friss.P2P program gyanánt uTorrent.Távvezérléshez a LogMeIn legfrisebb free változata van felrakva.Nem jövök rá az istenért sem,és már kezd idegesíteni.Köszi minden tippet
üdv
Balinov10yrs, 41.5kg, 3yrs 42.7kg (Lab) :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
drpele
senior tag
válasz VectorworksH #6759 üzenetére
Nézd meg ezt a file-t:
c:\windows\system32\drivers\etc\hostsNincsen benne véletlenül az a domain amit próbálsz esetleg egy helytelen IP címmel?
"Mily különös a mi helyzetünk, a Föld gyermekeié. Csak rövid látogatásra van itt mindenki. Nem tudja miért, de néha azt hiszi, hogy sejti." - Albert Einstein
-
Viszlát
addikt
Sziasztok,
azt, hogy lehet kideríteni egy serial key-ről, hogy milyen XP-hez való? Van egyáltalán erre mód?
Üdv, V
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
Kernel
nagyúr
válasz VectorworksH #6756 üzenetére
Pingre válaszol?
-
Kernel
nagyúr
válasz VectorworksH #6751 üzenetére
"Nem jön be" ez nem egy precíz meghatározás.
-
ent
őstag
Szia
Nagyon kösz, nem az a baj, hogy nem látja, hanem a letöltésre kerülő 90 db frissítést nem tudja telepíteni. hibaüzenete: "Egy, a számítógépen fennálló probléma megakadályozza a frissítések letöltését és telepítését."Letöröltem, semmi. Lementettem és frissítettem windows installer-t, semmi. Átneveztem c:\windows\system32\spupdsvc.exe fájlt, semmi.
Semmelyik frissítést nem tudok telepíteni, se a sürgős és se az egyedi frissítések közül egyet se. Egyesével is megpróbáltam nem megy.
Más ötlet?
WEBOLDAL, WEBÁRUHÁZ, ADS ►► www.redesignteam.hu ◄◄ (Profizmus és az alacsony ár találkozása!)
-
Kernel
nagyúr
válasz VectorworksH #6744 üzenetére
MTU beállítási probléma előfordulhat ilyen jellegű esetekben, de ez csak egy tipp, látatlanban.
-
VectorworksH
tag
És ami a legjobb a dologban, hogy 2-3 hete még semmi gond nem volt.....csak 1szercsak, hoppá és nem jött be. Letiltva nem vok az oldalon. Ezért gondolom hogy Bill Gates terméke csinálja valahol a fesztivált.....
Grafikai tervezest vallalok! Kivitelezes is megoldhato! behance.net/vectorworkshun
-
Kernel
nagyúr
válasz #64321792 #6743 üzenetére
Meg lehet nézni például az autorun bejegyzéseket a registryben (Futattás: msconfig). Lehet olyan, hogy el akarná indítani az oprendszer, de időközben törölve lett maga a fájl. Amennyiben úgy látod, hogy ez egy Windows rendszerüzenet, nem pedig valamilyen más program szól be. Szöveg magyar?
A hibaüzenet pontos szövegét szokás még beírni a Google keresőbe, bár ennek angol üzenetnél van inkább értelme (jobban van találat).
-
sekli
addikt
válasz VectorworksH #6744 üzenetére
melyik weboldal, milyen bongeszovel nem megy, es milyennel megy...?
-
VectorworksH
tag
A következő problémám lenne, amiben a segítségeteket kérem:
egy weboldal az én gépemen nem jön, be, másik gépen ( melóban ) pedig csont nélkül. semmilyen tűzfal vagy hasonló nem tiltja le.
1. : mi lehet a probléma?
2.: milyen programmal - ötlettel lehetne orvosolni a dolgot?
Előre is köszi, mindenkinek!
Grafikai tervezest vallalok! Kivitelezes is megoldhato! behance.net/vectorworkshun
-
Hujikolp
őstag
A vint kéne újrarakni, de format helyett milyen megoldások vannak még?
-
ent
őstag
Sziasztok!
Egy jogtiszta xp frissítése sikertelenségeinek milyen problémái lehetnek?
Letölti és a telepítésnél sikertelent ír ki mindegyikre.
Sajnos többet így nemto mondani, logmein felületen keresztül kellene megcsinálnom!thx előre is a gyors helpet vkitől!
páWEBOLDAL, WEBÁRUHÁZ, ADS ►► www.redesignteam.hu ◄◄ (Profizmus és az alacsony ár találkozása!)
-
Terapeuta
őstag
Sziasztok!
A segítségeteket kérném csak a kérdést rossz helyen tettem fel tehát:
[link]
Köszönettel:Tp[ Szerkesztve ]
Egyszerűen gondolkodni nagyon nehéz...
-
DexC
csendes tag
Lecsekkoltam ezeket, de nem hiszem hogy ez lenne az oka,
a fagyások az egér mozgatása közben is előfordulnak.Van esetleg valami program amivel naplózni tudom a fájlműveleteket, így meg tudnám nézni mit művel a vinyóval a fagyások után?
ASUS P5Q SE2, E6750, 4GB 800 Kingmax DDR2, ASUS EAH 5750 1GB, 2xSAMSUNG 500 GB,
-
Kernel
nagyúr
Amint említettem, ez szokott okozni ilyen jelenséget, nem eredeti CD-t használsz, gondolom. Én is kísérleteztem valamikor felügyeletnélküli telepítő készítésével, akkor tapasztaltam ilyeneket.
Ha készítesz egy másik CD-t, amiből kihagyod a winnt.sif fájlt, azzal közelebb kerülsz a CD gyári állapotához, mivel eredetileg nincs ilyen rajta. Az elképzelhető, hogy lemez készítője más módosítást is végzett, de az említett kellemetlenségnek ezután meg kellene szűnni.
Az NLite program is kreál winnt.sif fájlt, beleírja a sorozatszámot is (ha valaki akarja), de én az NLite-ot nem igazán kedvelem, magam is össze tudok rakni egy igényem szerinti telepítőt. Az unattend telepítésnek megvan a Microsoft által dokumentált módja, egy program is található hozzá a telepítő CD-n: a deploy.cab kitömörítése után lehet hozzáférni.
A winnt.sif egyébként nem csak az i386 mappában helyezhető el, hanem floppy-lemezen is beadható, a telepítő ott is keresi automatikusan. Ennek az az előnye, hogy bármikor átírható igény szerint, valamit eredeti, módosítatlan CD-vel is működik, illetve a floppy-t beteszem, ha akarom, vagy nem.
[ Szerkesztve ]
-
DexC
csendes tag
Sziasztok
Szeretném a segítségeteket kérni, hátha valaki már találkozott az alábbi problémával. XP alatt kb 2-3 percenként 1-2 másodpercre lefagy a gép, ha szól valami zene ilyenkor akkor elkezd szkreccselni. A rövid fagyás után tekeri egy fél másodpercig a vinyót és fut tovább a gép rendesen.
A gép nincs tuningolva, fent van az összes frissítés, driver, Spybot, Avast, ZoneAlarm (a hiba akkor is jelentkezik, amikor ezek nem futnak).
Érdekesség, hogy a játékok futtatása alatt ez a probléma ritkán jelentkezik.A konfiguráció az alábbi:
Mainboard : Gigabyte P35-DS3L
Chipset : Intel P31/P35
Processor : Intel Core 2 Duo E6750 @ 2666 MHz
Physical Memory : 2048 MB (2 x 1024 DDR2-SDRAM Kingmax 1066MHz)
Video Card : ASUS 8600 GT 169.21_forceware
Hard Disk : SAMSUNG (500 GB)
DVD-Rom Drive : ASUS DRW-1814BLT
Network Card : Realtek Semiconductor RTL8168/8111 PCI-E Gigabit Ethernet NIC
Network Card : Atheros Communications Inc AR5212 802.11a/b/g Wireless Adapter
Operating System : Microsoft Windows XP Professional 5.01.2600 Service Pack 2
DirectX : Version 9.0c (december 2007)ASUS P5Q SE2, E6750, 4GB 800 Kingmax DDR2, ASUS EAH 5750 1GB, 2xSAMSUNG 500 GB,
-
hun005
csendes tag
Olyan gondom van hogy bármilyen média lejátszót elinditok XP alatt egyből
átvált teljes képernyőre és nem tudok onnan sehogy visszajönni csak ha kikapcsolom a gépet.Valaki adhatna valami tippet hogy mit meg hol kellene matatni. -
Kernel
nagyúr
Mindamellett a HijackThis és Autoruns programokkal szét lehetne nézni, vagy legalább Futtatás: msconfig, Automatikus indításnál vírusgyanús bejegyzések megnézése.
Látom, volt itt egy elütésem: pillanatában természetesen.
-
Kernel
nagyúr
Feladatkezelőnél a futtatáshoz beírhatod simán az explorer parancsot, ekkor (normál esetben) megjelenik az Asztal.
Elképzelhető olyan hiba, hogy tulajdonképpen amúgy is elindul, csak az indulás pilanatában rögtön le is áll. Ennek sok oka lehet, vírus stb., aminek kitalálására én távolról nem vállalkoznék. Célszerű átgondolni, hogy milyen esemény történt előzőleg, ami kiválthatta, volt-e piszkálva a rendszer, mi lett telepítve stb.
Talán meg lehetne nézni a Rendszervisszaállítást is. Bár ezt rövid időn belül másodszor ajánlom, de azért nem jelenti, hogy idáig terjednének a "képességeim", sőt magam soha nem is használom ezt a lehetőséget, ki van kapcsolva. De némelyek hasznát szokták venni.
-
King79
csendes tag
Szevasztok! A problémám az hogy reggel bekapcsoltam a gépet és az asztalom tök üres! Semmi nem jön be,még több óra eltelte után sem,csak a Ctrl+Alt+Delete Windows feleadatkezelővel tudok belépni a programokba! Mi lehet a baj?
-
nd-nori
csendes tag
Sziasztok!
Remélem tud valaki nekem segíteni!Nem tudom,hogy jó topicba írom-e, de nem találtam megfelelőbbet.. :-)
Az a problémám, hogy nem tudok feltelepíteni programokat. pl: MSN, Adobe Flash Player, Mozzilla stb.
Újra lett telepítve a gépem, minden jól működik! De amikor telepíteni akarom pl. az MSN-t, nem engedi! Kapok egy hibaüzenetet...
" A Windows problémát talált ebben a fájlban
Név: ....
Gyártó: Ismeretlen gyártó
Ez a fájl nem rendelkezik a gyártót igazoló érvényes digitális aláíróssal. "
[link]Eztuán
Megint megpróbáltam az MSN-t eltenni, de nem rögtön futtattam, hanem lementettem az exe fájlt és utána azt indítottam el. Ekkor már nem írta ki azt a hibaüzenetet, elindult a telepítés, el kellett fogadnom a feltételeket. Rákattoltam, s ezután jött ki egy hibaüzenet, ami már nem az előbbi volt.
" Probléma merült fel a telepítés során. A következő program nem lett telepítve: Windows Live Suite.
Rendszerhiba
Kód: 0x80096010
Leírás: Az objektum digitális aláírása nincs ellenőrizve. "
- ezt csak leOKézni lehet.
Ezután rögtön feljön egy másik ablak, mielőtt leOKéznám, hogy: "A(z) WLinstaller.exe hibát észlelt, ezért leáll. A kellemetlenségért elnézését kérjük. ...... "
:-(((((((
[link]Légyszi írjatok ötleteket, hogy mit kéne tennem!
Köszi előre is a segítséget!!! -
Kernel
nagyúr
Talán nem eredeti telepítőd van, hanem warez/átalakított.
Amennyiben a CD i386 mappájában találsz egy winnt.sif nevű fájlt, akkor a lemez már nem eredeti gyári állapotában van. De ha nincs ilyen fájl, akkor is lehet módosított a telepítő.
Ez a fájl egyébként hasznos dolog, felügyeletnélküli (unattend) telepítésre szolgál. Szövegszerkesztővel megnyitható, esetleg bele van írva a sorozatszám is és egyéb adatok, ami egyszerűsíti a telepítést. Akár olyan szinten, hogy csak berakom a CD-t, magára hagyom a gépet, majd mire visszajövök, kész a telepítés.
-
04ahgy
nagyúr
válasz Sk8erPeter #6646 üzenetére
Az XP ebben az esetben is "jobban plug 'n' play", speciel ez annyit jelent, hogy kissé kevésbé nyögdécsel a PnP része, mint a 98-nak. A 98 épp azért kevésbé PnP, mert alapból, mindig 60Hz-re lő be monitort. Az, hogy az XP beállítja, amit az érzékelt monitor felismerése után az inf fájlból kiolvas, az lehet, hogy valóban nem működik. De attól az XP nem lesz kevésbé PnP.
#6615: A helyesírásommal azt hiszem, hogy minden rendben van. Te valószínűleg a gépelési hibákra gondoltál. Átolvasva az ominózus hozzászólásom, nyilvánvaló, hogy az összes csak gépelési, elütésből eredő hiba. Hiába, nem túl nagy méretű, és nem is túl kényelmes egy subnoti billentyűzete.
HGyu
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
lúzer
veterán
na ezzel én is szívtam
na szóval, a 250-esen csinálj egy partíciót 130 alattregedit:[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\atapi\Parameters]
éscsinálj egy EnableBigLba kulcsot
DWORD és 1
ha jól csináltad restart után 250g leszMO. RIP. - az utolsó kapcsolja le a villanyt.
Új hozzászólás Aktív témák
• Tilos a warez
• Tilos az OFF!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest