Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Steam topic
- Need for Speed: World Online
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Android játékok topikja
- Xbox Series X|S
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Path of Exile 2
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
-
GAMEPOD.hu
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jockas
senior tag
válasz viewdetails #68606 üzenetére
Független 920-ra is megjött. De mi ez a random reboot? Nem tapasztaltam ilyet...
-
jockas
senior tag
válasz Plazmacucci #64076 üzenetére
Nem fogja felfogni... Hasra ütésre vett egy Lumiát és csodálkozik, hogy elavult. Mintha ismeretlenül megvenné a legelső iPhone-t és azon problémázna, hogy a jelenleg legfrissebb iOS-t nem lehet rá telepíteni vagy utána használhatatlan a készülék... Előbb vásárol, aztán kérdez...teljesen logikus, nem?
-
jockas
senior tag
válasz Partyface007 #63608 üzenetére
Ötletem nincs, hogy mitől lehet. Azt viszont tudom, hogy nálam hamarabb jelez a telefon, mint az asztali e-mail kliens (ami percenként keres).
-
jockas
senior tag
Minden hónapban OS frissítés... De szép is volna... A Denimmel megdőlt az, hogy egy új OS verzióhoz kell új FW (lehet nagyobb váltásoknál kellhet) is, így ennyi erővel a havi szinten kisebb, de folyamatos fejlődés a WU által jöhetne is. Nem kellene 3-4 hónapot várni, amíg végre ideér...
-
jockas
senior tag
válasz Bukk900 #63241 üzenetére
Szerintem nincs. Volt amikor fent voltam még éjjel 1-kor és akkor váltott. Máskor is este még az előző volt, reggelre váltott. Mostanság meg tuti, hogy reggel van az áruházi frissítés. Az áruházi frissítésnek viszont lehet köze ahhoz, hogy mikor csinált az ember manuális keresést. Ezt ugyan nem teszteltem, de én erre tippelek.
#63247 Burt1793!
De komolyan mondom. Nekem még Cyan van PfD nélkül és így működik (és így működött mindig is, amióta Bing hátteret használok). Nekem meg mindig online a telefon és a mobilnetet sem szoktam soha kikapcsolni. Amikor nem volt interneten a telefon, akkor nem is váltott, csak a legközelebbi beállítási időben.
Egyébként meg a gépen lévő BingDesktop meg mindig délelőtt 10:00-11:00 között frissíti a képet (úgy látom, hogy annak elvileg lehet módosítani az idejét). Viszont a telefonon nem lehet ennek az idejét állítani, legalábbis eddig nem láttam erről semmit.[ Szerkesztve ]
-
-
jockas
senior tag
Mondjuk annyi, hogy rajta van minden készüléken (igaz, egy ideje nem minden készüléken...de ebben az esetben meg van virtuális vissza gomb, aminek ugyanaz a funkciója).
A rendszer (Operációs Rendszer) feladata túlmutat a hardverkezelésen. Úgy tekered ahogy akarod, WP esetében a Vissza gomb rendszerszinten működik és következetes a működése. Az, hogy a droid esetében ez nem így működik, az a droid logikája és problémája.
Egyébként szerinted az OS az mi, ha nem szoftver?@woland! Azon a lényegen nem változtat, hogy a működése szabályozva van és ezáltal következetes a működése.
[ Szerkesztve ]
-
jockas
senior tag
"A vissza gomb nem rendszer funkció."
Akkor mégis mi? Droidon lehet nem az, de az összes WP esetében mindig ugyanazt csinálja (készülék és OS verziótól függetlenül). Biztos csak önszorgalom, hogy mindig ugyanazt csinálja...
"Én ebben is látok logikát, csak szokás kérdése."
Aha, oké... -
jockas
senior tag
válasz gyurkikrisz #60973 üzenetére
Remélem! A fekete jobban tetszik, pedig nem AMOLED-es a kijelzőm.
-
jockas
senior tag
válasz Zsoleszhun #60971 üzenetére
Az csak a jobbuk eset, amikor buffering van...
-
jockas
senior tag
Több soros gyorsművelet az AC-ben és fehér háttér...az AMOLED-esek nem fognak örülni ennek.
-
jockas
senior tag
válasz bluemirage #60507 üzenetére
Sőt...ha féllábon állsz és banánt zabálsz miközben felrakja a gépről a tiszta rendszert, akkor alapból gyorsabb lesz a rendszer, mint egyébként...
Simán OTA-n keresztül raktam fel az Ambert, a Blacket és a Cyant is. Ugyanúgy nincs gondom a WP-os update-ekkel, mint asztali rendszeren a Windows Update-ekkel. Ott is mondják, hogy évente újra kell rakni a Windows-t mert összeszemeteli magát....aha, jó, ok. Ezt a több éves Windows telepítéseimnek is mondják meg, mert valahogy azokat nem érdekli ez a legenda!
-
-
jockas
senior tag
válasz diegho #54971 üzenetére
Remélem azzal tisztában vagy, hogy egy átlag felhasználót nem érdekli milyen droid van a telefonján! Csak azt látja, hogy nem jó. Laggol vagy ha megtelik, akkor belassul és hasonló rendkívül jó telefon tulajdonságok...
Pont ezen okok miatt tetszik sokaknak a WP a droiddal szemben...úgy működik, ahogy szeretnék és nem úgy, ahogy a telefon szeretné. Hiszen nem a felhasználó van a telefonért...
-
jockas
senior tag
válasz Alexios #53195 üzenetére
Ebből a szempontból az új szériában egyedül a 930 az, ami jobb mint az előző széria megfelelő kategóriában lévő készüléke. A 830 egyedül kamerában jobb, mint a 820. A 920/925-el van egy kategóriában. A 930/1520 készülékek megérik az árukat (mondjuk 930 esetében azért eléggé megosztja a potenciális vásárlókat a Glance hiánya). De a többi készülék csak új vásárlóknak éri meg (mivel a régieket már nem lehet kapni), egy régi tulajnak váltáshoz nem hoztak sok újat. Ez nem feltétlenül gond, amíg a támogatás megmarad a régi készülékekre is (a MS pedig a hosszabb támogatást preferálja, úgy mint az Apple...és ha esetleg valaki megint a WP7-el jönne, ne tegye! ), hiszen pont az a célja a MS-nak, hogy növelje a részesedést.
Egy jobb teljesítményű készülék (gyorsabb proci, nagyobb RAM) általában mindig azzal jár, hogy folyamatosabb a rendszer (aztán majd jönnek a 4GB vagy több RAM-os készülékek, amikhez kell majd a 64 bites támogatás...ami nem is biztos, hogy olyan távoli jövő...egy 1030 vagy 1040-es készülék esetében már nem annyira álomszerű az a 4GB RAM, az meg jobb teljesítmény fog adni a 930-nál, ez mindig is így volt).
[ Szerkesztve ]
-
jockas
senior tag
válasz bostone #53185 üzenetére
Akkor lehet problémád, ha nem frissítesz. WP8-as OS nem tudja futtatni a 8.1-es alkalmazásokat. Viszont a WP8.1-es OS tudja futtatni a 8-as alkalmazásokat is.
Nincsenek főzött romok és hasonlók... Ha a gyártó esetleg megfeledkezik (az OS-t ha más nem, akkor PfD-vel fel lehet rakni, de a FW-ekért nyilván a gyártó felel...ha az nem jön, akkor hiába gyártó független az OS update, lehetnek problémák), akkor többet nem kell a gyártótól készüléket venni...ennyi.
WP esetében nem tudsz belenyúlni a rendszerbe és ez így van jól.Nincs billentyűzet választási lehetőséged. Van a gyári azt kész.
Ami a WP7->WP8 -as bakit illeti...valószínűleg még pár főverzió után is téma lesz 1-1 update előtt, hogy vajon melyik készülékek kapják meg.
-
jockas
senior tag
Az utóbbi két hozzászólóval értek egyet. Hiába van a vodának 32GB-os változata (1. Telenoros vagyok, 2. nem szeretem a függő telefonokat), ha az nekem sem elérhető (mintha valaki az országunkban 928-ast szeretne).
Ugyanakkor mielőtt folytatódna ez a vitatkozás...önmagában a 925-nek sincs semmi baja. Viszont a 920-al összehasonlítva már nem az igazi...ennyi. Az meg hogy a 925-nek jobb a kamerája...nem minden esetben jön elő. Van amikor a 920-ast hozták ki jobbnak, van amikor a 925-öst...ezért inkább azt mondanám, hogy egál, nincs különbség.
-
jockas
senior tag
válasz viewdetails #53001 üzenetére
Az a sok negatív vélemény miatt volt, ami szerint túl nehéz a 920...ezért kihoztak egy lightos 920-ast 925 néven ugyanolyan áron, de pár dolgot kidobtak belőle. Könnyebb telefon kellett pár embernek, megkapták! Kár, hogy megfelezték a tárhelyet (ami ugyanúgy nem bővíthető és így már sokaknak nem elég), nincs benne alapból vezetéknélküli töltés (ami hiába oldható meg egy hátlappal, az plusz költség)... Egy újabb példa hogyan lehet egy újabb, de kevesebbet érő termékért ugyanannyit elkérni!
-
jockas
senior tag
válasz Liudvikas #52989 üzenetére
Tömkeleg? Ez eléggé félrevezető. Igen, régen volt pár hibás darab. Ugyanakkor nem láttam én olyan sokat (vásárlás előtt olvastam a 820 és a 920 topikokat...a hibás 920-asok száma nem volt kiemelkedő). Sőt...vásárlás után (920-asom van több, mint 1 éve és semmi olyan hiba nem jött még elő, amikről olvasni lehetett) ránéztem a 925-ös topikra is és ott is ugyanúgy volt pár hiba, pedig nem volt nagy számú hozzászólás. Minden készüléknél vannak ilyen hibák (főleg amikor még új a készülék)... Ha az ilyen hibák miatt nem vennél meg egy bizonyos készüléket, akkor soha nem vennél egy telefont sem
A 920/925 közül egyértelműen a 920 volt a jobb választás (amikor még mindkettőt lehetett kapni újonnan...), hacsak nem számít nálad olyan sokat a súly vagy a vékonyabb készülék. Viszont a 920-ast manapság csak használtan (ha jól tudom) lehet kapni, 925 talán még kapható újonnan is.
Valószínűleg több olyan 920 tulaj van, aki megcáfolná a hibás 920-asok "tömkelegét", mint ahány egyetértene ezzel.
[ Szerkesztve ]
-
jockas
senior tag
válasz junior11 #52436 üzenetére
Arra kíváncsi lennék, hogy szerinted hol olcsóbb az 830-as, mint a 920-as? Vagy netán write-only a kolléga?
920-ról váltani WP-ra úgy, hogy olcsóbb kategória...nem nagyon lehet, csak használtan 720/820-ra. De nem látom értelmét. Ha nincs gond a 920-al, akkor túl nagy a rizikó...vagyis még rosszabb üzlet is lehet belőle. A HTC 8x meg ha jól tudom lényegében a 920 kategória (volt)...
-
jockas
senior tag
válasz viewdetails #52273 üzenetére
+1
-
jockas
senior tag
válasz kolosanyi #52253 üzenetére
Pont ezért nem csodálkozok én ezen az áron a 8xx kategóriában. Inkább az a meglepő (ahogy confuser is kifejtette), hogy ebben a kategóriában nem kapott jobb hardvert vagy több extrát. Ennyivel nagyobb árcédula mellett azért több extra kéne, mint a nagyobb belső tárhely vagy a PV kamera. A 635 meg jóval olcsóbban ad hasonló teljesítményt... Akárhogy nézem elég gyér lett a különbség a kategóriák közt, miközben az árcédula nem. Konkrétan szerintem nem éri meg az árát.
A szolgáltatói árak nyilván mások lesznek (bár az országunkban erre sem vennék mérget), de csodát azoktól az áraktól sem várok.
[ Szerkesztve ]
-
jockas
senior tag
válasz csabi94 #52220 üzenetére
Az a 4 magos proci gyengébb, mint a régebbi 2 magos proci... De lehet a vásárlói szempontok alapján is nézni...alsó kategóriás telefonok esetében elég sok vásárlónak elég ha annyit lát, hogy 4 magos és máris megveszi (ugyebár android esetében is sokan az egyre több magos procik alapján vesznek telefont...ezt hiányolták WP fronton, hát megkapták ).
Ha minden készülékben 1GB (vagy több) RAM lenne, akkor miért venné meg a többség a drágábbat? Valamivel ösztönözni kell a vásárlókat a drágább készülékek vásárlására, amire elég ritkán elég a PV kamera vagy a nagyobb belső tárhely. -
jockas
senior tag
válasz beachsurferi #52164 üzenetére
Hívásnapló->Beállítások vagy a Beállításoknál az Alkalmazáslistában a Telefon...
-
jockas
senior tag
Telenornál visszakerült a készüléklistába a 925, mint kifutó modell...esetleg aki szeretne egy normális árú Lumiát, az megpróbálhat lecsapni rá.
-
jockas
senior tag
válasz Hegyirabló #51989 üzenetére
Mivel alapból gyártóra haragudtál meg, így WP esetében ajánlom a Lumiákat! Samsung és a HTC se veszi komolyan a WP-t (és így a WP-os vásárlóikat).
A rendszer maga zártabb. Ennek vannak előnyei és hátrányai. Az áruházban van rengeteg ingyenes alkalmazás is, de sok fizetős is. Nincs warez...azt felejtsd el.
Az értesítésekkel nincs komoly probléma. Talán csak a Viber esetében időnként...de az alapból ilyen vacak.
-
jockas
senior tag
válasz polonic #51627 üzenetére
Aha.
Itt van egy videó is a mai bemutatóról (pont az elején ott van a "Hey Cortana".
(#51626) JamesHun!
Az egész x30-as felhozatalból a 830-as az egyetlen, ami valamilyen szinten normálisra sikerült... Ez lehet elég szubjektív, de nem csak én vagyok ezzel így, ahogy látom. Ha nem lenne 920-asom, akkor ez a 830-as tudna érdekelni. Viszont Egy 920/925/1020-asról nem sok értelmét látom egy x30-asra váltásnak. Tudom, ez is magánvélemény...[ Szerkesztve ]
-
jockas
senior tag
Here are the missing features from the Nokia Lumia 730 and Lumia 830 that you may care about
A 830-ból csak a Cortana hang alapú aktiválása hiányzik. A 730-ból azért egy kicsit több minden: Dolby cuccok, kamera gomb és ebben sincs Glance (mint a 930-ban)
-
jockas
senior tag
válasz Воланд #51611 üzenetére
Miután most jött ki a 930, ezért valahogy nem hiszek abban, hogy jövő ősz előtt lesz normális utódja (olyat el tudok képzelni, hogy kijön egy 935, amiben lesz Glance...mint anno 920/925-nél csinálnak egy módosított készüléket "nagy" újdonságok nélkül.)
Jövő tavaszra egy 1030-at inkább el tudok képzelni.(#51613) HKorn! Mondjuk ha valakinek jobban tetszik az IPS, akkor az...
[ Szerkesztve ]
-
jockas
senior tag
Egy kézzel már a 920-at is elég nehézkesen tudom kezelni. Úgy látom a 830 egy kicsit még magasabb is... Elsősorban nekem telefonnak kell egy telefon. Ezért nekem is probléma, hogy ez a "minél nagyobb, annál jobb" a divat manapság. Ráadásul ezt úgy teszik, hogy akinek kell a minőség és kompromisszumok nélkül, az kénytelen felső kategóriás telefont venni...felső kategóriában viszont nincs már kisebb készülék.
Majd csak túl leszünk ezen a korszakon is...Úgy tűnik, ha nem történik semmi váratlan, akkor nálam teljesen ki fog maradni az x30-as korszak..
-
jockas
senior tag
Szerintem 1-2 kivételt leszámítva mindenki a beépített ébresztőt használja. Egyébként meg nekem csak a legkisebb méretben van kint, így még azt sem mutatja, hogy "bekapcsolva". De megnéztem...ha bekapcsoltam egy időpontot, akkor kijelezte a következő ébresztést (előtte nem). Ahogy látom nem csak engem nem érdekel az ébresztő élő csempéje...
-
jockas
senior tag
Mi mással tudnák rávenni a jelenlegi tulajokat a váltásra?
A 820-ról még van értelme váltani (főleg a kicsi akkuja miatt). De egy 920/925/1020 -ról váltani a legújabb készülékekre nem sok oka lenne senkinek sem, ha minden új szoftveres újdonságot megkapnak a régi készülékek is.
Vajon mikor lesz 1030 (ha egyáltalán lesz)? Mert ha csak jövőre WP9-nél lesz utódja a 1020-nak, akkor eléggé elhanyagolt terület a legjobb kamerával rendelkező kategória... -
jockas
senior tag
-
jockas
senior tag
válasz nagy.geri90 #51490 üzenetére
Üdv a 21. században!
Nem lehet. Szokj hozzá.
-
jockas
senior tag
válasz lexatan #51479 üzenetére
Nem tudom mennyire lehet hinni ezeknek a pletykáknak, de láttam már 830 mellett IPS szöveget is...szóval
Sőt...ha IPS lesz és lesz benne Glance (nem tartom valószínűnek, hogy csak azért ne lenne, mert a 930-ban sincs), akkor van amiben jobb is lesz, mint a 930...
[ Szerkesztve ]
-
jockas
senior tag
válasz Bukk900 #51467 üzenetére
820 fizikai méreteit nem tudom fejből (kezemben pedig nem volt), de kijelző méretben csak minimális a különbség 4,3 (ha jól emlékszem erre az adatra) vs 4,5.
Elég határesetek már ezek a méretek egy telefonnál...nem is értem miért nem csinálnak több kategóriát. Úgy látom, hogy felső kategóriás készülékeket csak nagy méretben hajlandóak kiadni... -
jockas
senior tag
A követéssel nem a kijelzőre céloztam, hanem a procira, ami 820/920 esetében teljesen egyforma volt.
(#50842) SsPL711!
Az összefüggést tökéletesen leírta Blyan. IPS esetében eddig csak alsóbb kategóriában kellett nélkülözni a Glance-t, így valószínűleg a 830 esetében is lesz. Viszont ahogy szintén le lett írva, ez hiányzik a 930-ból technikai okokból kifolyólag...[ Szerkesztve ]
-
jockas
senior tag
válasz Pinyo16689 #50837 üzenetére
Gyengébb proci, értelmesebb kijelző (de ha tényleg IPS lesz, akkor a "kistesóban" lesz Glance, míg a jobbnak szánt 930-ban nincs...ezek aztán tudják hogyan kell magukat t..n lőni )...eléggé felemás így (vagyis nem követi a 820/920 példát).
-
jockas
senior tag
Nekem nincs vele gondom (mondjuk a kezem és az ujjaim nem nagyok), elég könnyen meg tudom fogni. Ha már megfogtad, akkor az ujjad egy kicsit lejjebb is tudod csúsztatni és így láthatod az egész kurzort. Lehet csak idő kérdése, hogy megszokja az ember hogyan kell megfogni.
Karma!
Miután ráböksz egy szóra, ráböksz megint és a szó végére vagy elejére rakja azt a kurzort (kipróbáltam egymás után jó párszor és mindig megcsinálta).Szerk: Bukk megoldása is működik tökéletesen. 2 megoldás is van ugyanarra.
[ Szerkesztve ]
-
jockas
senior tag
válasz ghost364 #50251 üzenetére
Azért így nem kéne általánosítani. Itt a pH-n is vannak nagyon elfogult emberek (főleg a fórum részen, amikor meg sem látják a kérdező kérdését és már vágják is válasznak a kedvenc márkájukat...).
De vannak bajok ezzel a cikkel. Kifutott modellek és új készülékek hiánya miatt alig van WP a piacon (ez mostanság kezd enyhülni, de még mindig nem szűnt meg). Az hogy ennek mennyi köze van a Nokia mobil részlegének a felvásárlásához, az már ennek a témának a részletkérdése (mint az is, hogy valószínűleg a MS ki akarta vezetni a Nokia készülékeket a piacról).
-
jockas
senior tag
válasz Alexios #50225 üzenetére
Gondolom a részesedés mellett (hacsak nem nagy a részesedés, de ez nem jellemzi a WP-t) az is kell, hogy egy ideje már a piacon legyen egy adott rendszer.
A legnagyobb elbaltázott lépés az volt, hogy a WP7-est Windows CE alapokra készítették el és nem NT alapúra. Az hogy a bevezetés után nem sokkal konkrétan megszo....k azokat, akik bizalmat adtak a MS-nak már az elején, nagyon nem volt jó... (a rendszernek kellett a váltás és én szerencsére csak WP8-tól vagyok WP használó, de attól még ezt nagyon elbaltázták már az elején) -
jockas
senior tag
Azért csökkentek az eladások, mert elbaltázott lépés volt az, hogy az x20-as telefonokat kivezették úgy, hogy még bejelentve sem voltak az utódok...
Az app hiányról nem a MS tehet. Hozhat bármilyen szuper telefont a MS-t, ha a bankok, szolgáltatók vagy bármilyen másik cég magasról tesz a WP-ra fejlesztésre...
-
jockas
senior tag
Nem is lesz ez másképp ezután sem... hiszen a PfD-ben ugyanúgy a végleges OS van. Persze azt már nem hangoztatják, hogy FW nélkül (ami ugyebár nincs benne a PfD-ben, mert gyártó specifikus és nem MS) lehetnek kisebb-nagyobb anomáliák.
Attól, hogy könnyebb valamit elérni, mint az alpha verziókat,még nem jelenti azt, hogy egy átlag felhasználónak (aki csak a lehető legkevesebb hibával szeretné használni...még egyszer mondom használni és nem tesztelni) is ezt a verziót kellene felraknia. Nem poénból nevezik fejlesztői előzetesnek...
Egy átlag felhasználó ugyanúgy nem rak fel még RC verzióban lévő Windows-t sem a gépére éles rendszernek ugyanúgy, mint vállalatoknál sem.Vagy az a téma, hogy persze van teljes biztonsági mentésből való visszaállítás, de azt már jóval kevésbé reklámozzák ezzel a kijelentéssel, hogy vannak kivételek...pl. Rovio játékok még mindig nem szinkronizálnak felhőbe (elvileg Rovio acc kell majd hozzá, de az még nincs WP-ra), vagyis elveszik minden mentés (csak az achivementek maradnak meg).
-
jockas
senior tag
Bocsi az OFF-ért: A Skype-on (MS fiókos Skype fiók) nem tudom módosítani az elsődleges e-mail címet, mert amikor a jelszót kéri, akkor nem fogadja el a jelszót. Már kikapcsoltam a kétlépcsős belépést, de így sem... Mindig ugyanaz az eredmény, hogy szerinte nem jó a jelszó, pedig az. Valaki tud erre valami megoldást?
-
jockas
senior tag
520,720 (Vodafone) és 1020-ra elérhető a Cyan. Ahogy látom sok helyen már a 920 is (nálunk még nem), így remélhetőleg legkésőbb jövő héten mi is megkapjuk.
[ Szerkesztve ]
-
jockas
senior tag
válasz CsiguszMaxim #49267 üzenetére
Mert ha jól sejtem, akkor memóriakártyán vannak azok a számok...
-
jockas
senior tag
Arról lehet tudni valamit, hogy a Live Folders mellett a jelenlegi Nokia mappa megoldás megmarad-e vagy mi lesz azzal?
-
jockas
senior tag
válasz catroot #48655 üzenetére
Nem baj, de mitől lenne használhatóbb attól a WP azoknak, akik elégedetlenek a rendszerrel? Ha egy bizonyos dologra 1 app nem elég nekik, akkor mitől lenne elég nekik arra 4-5 app, amik ugyanazt tudják csak más a nevük?
Ha már app probléma, akkor az a legnagyobb gond, hogy amikor egy cél app jelenik meg (Bank, parkolás, vagy Győzike TV...teljesen mindegy mi a célja, a lényeg az, hogy nem világ nevekről van szó, mint Viber,Whatsapp vagy FB), akkor a fejlesztők tesznek a WP-ra, miközben sok esetben az adott térségben a WP részesedése nagyobb is, mint az iOS részesedése. Erről pedig nem a MS tehet.
-
jockas
senior tag
válasz Воланд #48588 üzenetére
Ilyen hozzáállással már rég nem létezne a Linux és milyen lenne már ha egy év nem a Linux éve lenne?
Van egy olyan érzésem, hogy nem a felhasználók vannak a fejlesztőkért... De lehet én tévedek és csak azért élünk, hogy a fejlesztők egy rakat szemetet tudjanak nekünk eladni... -
jockas
senior tag
válasz cattus #48541 üzenetére
Ideje lenne már, hogy a MS eldöntse mit is szeretne. Ugyanez van az asztali Windowsnál is...elindulnak egy irányba, aztán a felhasználók véleményét látva megijednek és máris visszafordulnak. A játék hubról nincs még hír, hogy mikor jön vissza? Vagy a WP9-nél már nem is lesz csempe, mert a droidosoknak nem kell csempe?
-
jockas
senior tag
"Ha frissíti a Windows Phone 8-as telefonját Windows Phone 8.1-esre, fiókadatai egy részét újból meg kell adnia." <-- windowsphone.com -on. Akik frissítettek már...ez így van?
(#48370) T.Peter!
Már aki feltette a PfD-t.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Asszociációs játék. :)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- LEGO klub
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest