Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabag28
tag
Sziasztok!
Az itthoni szolgáltatók esetén az LTE képes eszközök mennyiben nyújtanak többet a gyakorlati tapasztalatok alapján? Nem arra vagyok kíváncsi, hogy az LTE miben jobb mint a 3G, hanem, hogy az eddigi itthoni tapasztalatok alapján van-e jelentős előnye, hátránya az LTE és a csak 3G-t ismerő telefonoknak egymáshoz képest. Napi 1 óra hanghívás és havi 4-5 giga adatforgalom mellett van lényeges különbség WP telefonok esetén?
-
gabag28
tag
Belépő szintű wp telefonok közül melyik ajánlott 30 ezer Ft-ig bezárólag? A Lumia 630 DS most 25-ért van 2 év gyártói garanciával, ezt néztem eddig, de nem ragaszkodom ehhez a modellhez. Nincs semmi extra elvárás csak az, hogy használható legyen és ne kelljen fél év múlva újat venni mert túl gyenge lesz addigra a hw. Ilyen igények mellett javasolt, vagy nézzek mást?
-
gabag28
tag
válasz Воланд #66429 üzenetére
Amit elfelejtettem írni, hogy mindenképpen két sim-es és szolgáltató független készülék kellene. Ha jól tudom a 635-ből csak szolgáltatónál volt 1G RAM-al, de ugye mivel csak 1 sim-es már emiatt kiesett. Különben ez lenne a befutó.
bwooster:
Megnéztem gyorsan a 435, 532-őt is. Előbbi az biztos, hogy nem, viszont az 532 esetén se látom, hogy a RAM-on kívül miben jobb mint a 630?. A RAM az ok, viszont mi az ami hamarabb problémát fog okozni később? A gyengébb processzor és kijelző, vagy a kevesebb RAM? Árban egyébként pillanatnyilag a 630 25.000Ft az 532 meg 30.000 az edigitalnál.burny
Előlapi kamera nem kell. Igazából a hátlapit se használom. Ami fontos az a megbízható működés az alap funkciók terén: telefonálás, email, web. A kategórián belül elérhető minél hosszabb üzemidő és a minél jobban látható kijelző. Nem a színhűsége a lényeges, hanem, hogy erős fényben is valamennyire olvasható legyen.[ Szerkesztve ]
-
gabag28
tag
válasz #42308056 #66433 üzenetére
Megnézem egy üzletben mindkettőt a kijelzőjét is összehasonlítva aztán majd meglátom. Azt 512 Mega RAM miben fog megmutatkozni? Korábban azt olvastam vannak játékok amiknek ez kevés, de annak aki egyáltalán nem akar rajta játszani annak is kevés az 512 RAM?
kszemi
A kijelző láthatósága az fontos. Ez ahogy látom a 630-ban jobb, de megnézem élőben is. Még az is lehet egy opció, hogy megvárom a W10-et és, hogy milyen tapasztalatok lesznek mindkét telefonnal. Illetve ami opcióban ott van csak még az ára több mint a keret az a 640. Idővel az is olcsóbb lesz. A 630 is ha jól rémlik 50 ezer körül nyitott és még egy év se telt el de már 25-ért hozzá lehet pillanatnyilag jutni.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- PlayStation 5
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Opel topik
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- iPhone XR 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3821
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- iPhone XR 64GB Yettel Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3818
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest