Hirdetés
- Metroid Prime 4: Beyond - Hosszabb bemutatón a Switch 2 kiadás
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- Premier előzetesen a South of Midnight
- Free Play Days 14. hét: Age of Wonders 4, Dead by Daylight, Catan
- The Last of Us Part II Remastered - Premier előzetesen a PC-s kiadás
-
GAMEPOD.hu
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Burt1793
veterán
válasz
Plazmacucci #60081 üzenetére
Nem baj, végre találtam itt pár WP fant, kár hogy csak ilyen kevés van...
(#60076) hülyegyerek: Tudom, a droid gyerekeknek való, de az s5-tel profin lehet emailezni (a 930cal is), 20+ órát eltelefonálok vele egy töltéssel, ezzel a szar gyerektelefonnal. Van rajta 2 játék, de az is csak mutatóba, ha valaki elkéri. A 930 is műanyag, az s5 fogása egyáltalán nem rossz, egy szinttel mondjuk gagyibb a hátlap minősége, de ennyi.
Nem nyomok HR-t. Samun se kellett.
A HR miért oldhatja meg? Én nem látom... Nincs fent más tárcsázó, se sms program (ha van ilyen egyáltalán).A lényeg: fölöslegesen vitázunk, én is szeretem a wp-t, de el kell ismerni, hogy mi használhatóbb. De azt biztosan mondom, hogy a 930at nem adom el/oda senkinek soha. Megtartom örökre, remélem nem lopják el.
(#60083) Crytec210: Ja, csak azért mondtam, mert eddig nem láttam wp fant, woland már wp hater... ti meg szenvedtek a wp-vel, mint mindenki (majdnem)
-
sz.balazs.95
veterán
válasz
Plazmacucci #60081 üzenetére
Nem tudok QR kóddal Alipay-jel fizetni, és ujjlenyomat olvasó nincs.
Hát valahogy eddig is megvoltam nélkülük.
Jójó, értem, ez már mindjárt két hatalmas feature, ami hiányzik, de... mindegy, nem hiszem, hogy ezeknek a hiánya olyan mellbevágó lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Samsung Galaxy Watch 7 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest