Hirdetés
- Metroid Prime 4: Beyond - Hosszabb bemutatón a Switch 2 kiadás
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- Premier előzetesen a South of Midnight
- Free Play Days 14. hét: Age of Wonders 4, Dead by Daylight, Catan
- The Last of Us Part II Remastered - Premier előzetesen a PC-s kiadás
-
GAMEPOD.hu
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
betegphiu
senior tag
Elmaradt a szokásos keddi update.. Mert ugye kéthetente kedden szokott lenni. vagy nem jól tudom?
Közben jött hír,hogy nemsokára itt a pakk
-
betegphiu
senior tag
válasz
scyllarus #94273 üzenetére
na ezt nagyon érti a Microsoft,hogy a büdös k..va anyjukat. megint írtak egy oldalt és semmi nem derül ki belőle,csak bizonytalanabbá teszi az embert. Azon a mondaton totál kibuktam,hogy azért nem fejlesztik a rendszert,mert kevés a felhasználó..
volt felhasználó bőven,hogy rohadjanak meg.
-
betegphiu
senior tag
Igen,frissült a coc coc,meg megjelent a storeban 2gagyi coc coc is
-
betegphiu
senior tag
14.-e van...
-
betegphiu
senior tag
RP körön kapás van (L735)
-
betegphiu
senior tag
Mikor már alig bírod kivárni, hogy jobb lesz-e, vagy rosszabb ?
-
betegphiu
senior tag
válasz
this is life #94041 üzenetére
Előkapartam egy régi huawei telómat.
Mondom ilyen gyenge lenne,hogy már a facebook sem működik rajta mint applikáció..
Felmegyek playre,látom mindenki írja,hogy nem indul el,használhatatlan,kidob,lefagy stb..
Feltettem a galaxy tab 4-re. Ugyanez...Már látom lelki szemeim előtt, hogy fejvesztve menekülnek az emberek vissza a wp-re ,mert itt meg kijavítják majd....
-
betegphiu
senior tag
válasz
zsoltzsolt #94033 üzenetére
lehet majd érdekel egy 930,ha nem lesz ménykű.
-
betegphiu
senior tag
nem tudom már melyik topikban volt,de melyik az a launcher,ami windowsos csempéket varázsol androidra?
szoktatnom kell magamat hozzá,mert ha 14.-én beüt a ménykű,akkor biza ájfonra nem lesz pénz.
de úgy gondolom,hogy egy Nokia 5 már odaveri az egész lumia sereget.. (kivétel talán a 930,meg a 950)
köszönöm. -
betegphiu
senior tag
válasz
this is life #93980 üzenetére
és szerintetek 15.-én elsötétül a 735?
-
betegphiu
senior tag
válasz
Auratech #93975 üzenetére
messenger :
Pont a napokban teszteltem le a messenger betát.
Le is töröltem. Habár lassan,de betöltött,viszont értesítéseket nem küld.
Szóval visszaraktam a 8.1-re készült messengert.
Az jobb valamivel,az jelez mindig. Első indításnál lassú,de ha nem zárod be,teszi a dolgát.Tárhely:
Menj a beállításokba és nézd meg,hogy hova menti a telefon az alkalmazásokat,képeket,videókat.
Lehet,hogy nem az SD káryta van kiválasztva elsődleges mentési helynek. -
betegphiu
senior tag
válasz
this is life #93970 üzenetére
14.-én úgyis megváltják a világot.
-
betegphiu
senior tag
Ez egy w10 bug.
Az usb beállításoknál ki kell kapcsolni az értesítést a picsába.
Problem solved -
betegphiu
senior tag
válasz
MasterMark #93935 üzenetére
2A-os töltőre , usb-n is kiírja nekem,hogy lassan tölt.
-
betegphiu
senior tag
válasz
this is life #93910 üzenetére
Ilyenkor kár,hogy nemtok angolul, a google fordítóval végigszenvedtem a cikket,de nehéz volt.
Annyit le tudtam szűrni belőle,hogy (elvileg) komolyan akarják ezt venni,de ha nem lesznek rá appok,akkor ez is kuka lesz. -
betegphiu
senior tag
válasz
tomboy0013 #93586 üzenetére
Én beszéltem 735-ről.
-
betegphiu
senior tag
válasz
this is life #93528 üzenetére
Nemenem. Én most épültem be,éjszaka benn maradok titokban bugokat javítani
Viccet félretéve most tettem fel insider 15063.332-őt RP-n.
Meglátjuk, következő wdrt mikor lesz
Eddig nincs gond.. -
betegphiu
senior tag
válasz
this is life #93521 üzenetére
Pont most akartam írni, hogy asszony 640-e,az én 735-öm,és a gyerek 532-je is az rs2-es rendszerrel van telepítve,a múlt héten csináltam meg őket. (heti program letudva
)
Nekem rs1-en kezdte a villódzást és a kapcsolat bugot.
Most lekopogom mind a 3 jól működik,hajtépős hibát nem tapasztaltunk.
Feltettük a messengert is próbaképpen,nem a bétát,hanem a régit.
Az első bejelentkezés valóban döcögős,de utána teszi a dolgát. Jelez időben, képeket elküldi. Kicsit fapados,de a beta el sem indul...
Szóval majdnem megdicsértem volna,erre 4-5 órája nem lehet a facebookon belül a csoportokba belépni.
Ezt edgen meg slimen is próbáltam igaz az egyik a másikhoz van kötve.
Valai megnézné UC browserrrel,hogy ott jó-e? -
betegphiu
senior tag
válasz
Lalikiraly #93492 üzenetére
Üdv a klubban
-
betegphiu
senior tag
válasz
LacTom #93343 üzenetére
Pedig milyeneket zuztunk volna
Ha a faszbúkért nem is,de a PES miatt most tényleg megéri androidra váltaniAmúgy azon szoktam mosolyogni,amikor felmegyek a play áruházba (igen abba a szuper ,sokszínű,változatosba) hogy az appok 1/3-ada feleslege,1/3-át ugyanúgy szarozzák,mert fostalicskák...
-
betegphiu
senior tag
válasz
this is life #93307 üzenetére
még 3-ra is meghíllak. (én közben elfogyasztottam egy2 literest...,mert kiégtem
-
betegphiu
senior tag
válasz
this is life #93305 üzenetére
szerinted megállt a stabil .1066-os -nál
nem. továbbá egy csomó névjegyem eltűnt.
most felrakta a 14393.1198-ast. nem tudtam kikerülni sajnos. pedig az insiderbe még be sem jelentkeztem.
ez tartott eddig.komolyan veeni fogok egy androidos ájfont
jamost látom,hogy a .1198 az rs1 teteje. akkor csak jó lesz.az időt meg húzta el,hogy itt ugrál a két gyerek a fejemen és hát kétszer is 40% alá engedtem az akksit
. -
betegphiu
senior tag
Na két ügyvéd meg is jött..
-
betegphiu
senior tag
Nem kell mondani semmit. Arról (is) volt szó,hogy az app pótló appok.. A Viber ilyen. A Line is. Messenger helyett.
Kompromisszumokat kell kötni. És inkább ilyen kompromisszumokat kötök,mint hogy vegy egy szifont,vagy droidot 100Felett,csak azért hogy csillapítsam msn függésemet..
Pacsi -
betegphiu
senior tag
Am a Protube app is tök jó youtube potló. Itthon letöltök valamit,aztán offline megnézem ha utazom vagy nincs wifi. Ok van egy két reklám,de sztem jó.
-
betegphiu
senior tag
Nem hülyéztem le senkit,visszaolvashatsz ,bár nem hiszem ,hogy megérted,mert akkor most nem írtad volna,hogy hülyézek.
A másik ez a paranoia dolog. Mit fognak velem tenni ha kikerülnek az adataim ? Megtudják ,hogy hogy hívnak,meg hogy hol lakom és eljönnek értem szervkereskedők ? Nevetséges. Te itt velem együtt egy senki nulla vagy,viszont én nem érzem magamat fenyegetve a slimsocial használata miatt...
Ennyi erővel akkor minek csatlakozol fel fb-ra ? Azok is ellophatják az életedet,vigyázz velük.
Megnyitom a vibert és a telefonomban lévő összes emberrel tudok viberezni (akinek fel van telepítve) szvsz nem sok barátod lehet,valszeg előlük is bujkálszVak meg nem vagyok,hisz látod most is el tudtam olvasni ezt a fölényeskedést,sőt,működő WP-ről írok éppen,amire ez a fos 10-es van feltéve.
Az üzenetem hangnemét pedig te magad kreáltad.
Majd biztos reagálsz, meg lesz pár ügyvéded is,de inkább pattanhatnátok innen,ahogy írtam a wp-t fikázók fórumára...
Én még VAKON hiszem,hogy lesz valami javulás,mielőtt magára hagyják a rendszert...
Ha mégis meghal teljesen,akkor valahol,egy homályos helyen májfoltosra,meg herpeszesre isszuk magunkat bánatunkban.Tengermély tisztelettel :Gábor
Úristen ,nyílvánis lett a nevem,végem vann... Aaaaaa.
-
betegphiu
senior tag
válasz
#32839680 #93209 üzenetére
Értesítéseket alapból kilőttem,amikor még volt használható facebook,mert kit érdekelt,hogy Marika néni hozzászólt a posztomhoz. Majd ha belépek úgyis meglátom. (ez a függő es nem függő közt a különbség.. Van akinek azonnal kell minden,mert azon a szar FB-on éli az életét
Másrészt ha simán edgével nyitod meg a facebookot az másabb,mint a social.
Messenger valóban jó lenne,de amíg nincs,addig ott a viber,vagy a (múltkor sikeresen elbaszott ) LINE.
Mindkettő tud videóhívást és időben értesít. Illetve a LINE-al pont az lett a probléma,hogy nem jött meg az értesítés,vagy az üzenet,csak később. Ezért tettem vissza a Vibert. (ami azelőtt szintén ezt csinálta,de mára már jó ) -
betegphiu
senior tag
válasz
Sztyepadzso #93210 üzenetére
És akkor mi van ? Mit fognak vele csinálni. ?
Vesznek a nevemre egy mosógépet ?
Ez már paranoiás tünet.. -
betegphiu
senior tag
Az viszont nevetséges ,mennyire függő emberek vannak..
Már nem azért de az emberek 90%-a azért lépett le WP-ről,vagy azért szidja,mert nincs fészbúk,meg messenger és akkor vége a világnak...
Az ,hogy alternatívát keressen,az már túl melós lenne.Facebookra ott a Slim Social (csak wp10) . Nem ez nem a light social,féle fos,hanem egy frankó facebook,amit egy csapat csinált wp10-re
És ebben lenne is valami fény az alagút végén. (csak ne a vonat legyen az..)
Az hogy lesznek majd lelkes csapatok esetleg,akik csinálnak appokat,akik nem hagyják veszni. -
betegphiu
senior tag
kéne csinálni egy új topikot "Akik a windows phonet fikázzák" innen rengetegen átnyargalhatnának már,mert k.rva unalmas a fröcsögésetek...
-
betegphiu
senior tag
válasz
this is life #93155 üzenetére
Csak kíváncsi voltam,hová tűnt a frissítési tanácsadó.
A többi jött magától -
betegphiu
senior tag
válasz
this is life #93148 üzenetére
Upgrade advisor szintén nincs.
Ha a linkre megyek,akkor beadja,de letölteni nincs mód. Viszont tovább visz a frissítési tanácsadó -hoz,ahol nincs letöltés gomb.
Halkan jegyzem meg,hogy az áruház egy hete akad,lassú.
Feltettem az insidert,rövid körön,de nincs elérhető update,pedig tegnapelőtt jött elvileg. Jó,mondjuk lehet az enyémre nem (735). -
betegphiu
senior tag
Csak a 735-ön tűnt el a frissítési tanácsadó ??
Tegnap rányomtam,kifagyott. Letöröltem,hogy újrategyem,de nincs az áruházban.
Valaki,akinek más vasa van ránézné,hogy neki ott van-e ?
Köszi -
betegphiu
senior tag
válasz
spiderpig820 #93122 üzenetére
Mert most fogunk kapni egy ájfon-android földbedöngölős buildet.
-
betegphiu
senior tag
Srácok. Eltűnt az áruházból a Frissítési tanácsadó...
Nektek megvan ?
Köszi -
betegphiu
senior tag
válasz
tomboy0013 #93109 üzenetére
Messengert amúgy sem szerettem. Skypeot sem.
viber,line,netezés,telefonálásra használom. Úgyhogy nekem ezért marad a WP. Nincs messenger,meg Facebook app,azt pont leszarom,megy az böngésző ből is. Filmezésre ott a tablet,játékra pc..
-
betegphiu
senior tag
válasz
Luck Dragon #93104 üzenetére
Viszont eddig nem lehetett beírni facebook csoportokba,csak ha kiraktam egy hangulatjelet,majd szerkesztettem. Ez kb egy hónapja szűnt meg. Úgyhogy itt egy pozitívum is
-
betegphiu
senior tag
Van valakinek tapasztalata olyanban,hogy bár én a 735-re nem kaptam meg a cu2-őt,mégis az utsó update elbaccta az addig úgy ahogy stabilnak tűnő rendszert. villódzik a kép teljes képernyős lejátszásnál,stb...
Szerintetek ha visszarakom a 8.1-et ,azzal jobban járok ? Aztán majd ősszel,ha lesz nagy update (remélem WP-re is) akkor megint megnézem a 10-est.Mindent összevetve én maradok ezen a platformon telefon terén.
Sőt ! vagy egy 930-ast,vagy egy 1520-as phabletet be is fogok szerezni -
betegphiu
senior tag
válasz
Luck Dragon #93033 üzenetére
8.1 alatt nincs messenger. Leállították. Kész, vége, nem megy, eltűnt,meghalt,hátbabaszták szaros lapáttal. Miért nem lehet ezt felfogni ?
Különben sem böngésző kezelte,hanem külön app volt.
Szóval még a kérdésed is értelmetlen. -
betegphiu
senior tag
válasz
univerzita #92999 üzenetére
Na ez a COC browser letöltve,első körben megnéztem a gyorasásgát... marad
köszönöm, megy a 8.1-re is mingyááá'
Az edge is tűrhető volt amúgy a 735 W10-en..
-
betegphiu
senior tag
Üdv az utolsó WP-seknek
Lenne itt pár kérdésem. WP10-el kapcsolatban...
-Találtatok jobb facebook pótlót,mint a SlimSocial alkalmazás ? (én hiába kutatom nagy erőkkel..)
-Valami értelmes böngésző az Edge helyett nincs? (Monumentet próbálgattam,meg az überlassú UC-t)-Továbbá :
Asszonykám telóján (mic 532) nem tudom a hard resetet megcsinálni
!
(be+le felkiáltójel, fel,le,be,le)
Amikor megjelenik a felkiáltójel és nyomok egy fel gombot eltűnik a felkiáltójel és indul a rendszer. (tuti nem én hibáztam,az 520-at,meg a 735-öt redben végigvittem így)
erre felraktuk a 10-est ,pár hét múlva napi 3-4 kifagyás jelentkezett,ezért valahogy visszavarázsoltam a 8.1-re,de még mindig bugos maradt. most meg nem tudom lesikálni és újratenni az egészet !
valaki tudna valami megoldást?Előre is köszönöm...
-
betegphiu
senior tag
Sziasztok.
Telefon vásárlás előtt vagyok,segítsetek dönteni.
Előre leszögezem,pénzem nincs,így tuti,hogy használtat
veszek.
Hármat néztem ki.Nokia Lumia 735
Nokia Lumia 925
Microsoft Lumia 640Előre is köszönöm,üdv.
-
betegphiu
senior tag
Sziasztok.
Olyan gondom van,hogy hiába dugom rá az 532-es lumiát a pc-re, nem látja sem filekezelő,sem totalcommander. Viszont az eszközkezelő látja,de sárga felkiáltójel van ott.
Ha rányomok a hibajavításra, nem csinálja meg.
Esetleg kell valami progi hozzá? Mert win8.1- en nó volt,de win10 nem akarja.Köszi előre is,üdv.
-
betegphiu
senior tag
Halihó.
Nem tudjátok, WP- re van valami műhold kereső alkalmazás,mint pl droidnál az A-GPS ?
Köszi. -
betegphiu
senior tag
sziasztok.
az a problémám,hogy nem tudom feltelepíteni a gépemre (w8.1-64b) a windows phone power toolst,mert a GAC nem megfelelő. ilyenkor mi a teendő?
8.1 sdk is fenntvan,meg visual studio,de valahogy nem jön össze..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Beszámítás! Lenovo Legion 5 gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650Ti 4GB W10
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS ROG MAXIMUS Z790 EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest