Hirdetés
- Metroid Prime 4: Beyond - Hosszabb bemutatón a Switch 2 kiadás
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- Premier előzetesen a South of Midnight
- Free Play Days 14. hét: Age of Wonders 4, Dead by Daylight, Catan
- The Last of Us Part II Remastered - Premier előzetesen a PC-s kiadás
-
GAMEPOD.hu
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
scyllarus
veterán
Valaki nagyon bátor volt a MS-nál...
A kimutathatatlan piaci részesedésű platform kb 80-90%-át kitevő 8/8.1-et így ellehetetleníteni..
Nem normálisak, ha abban reménykednek, hogy ezek az emberek mind rohannak 10-es telefonért a boltba. -
scyllarus
veterán
válasz
kovacsroli #90896 üzenetére
A Frissítési tanácsadót töltsd le, utána fog frissítést (win10-et) találni.
-
scyllarus
veterán
Minden napra jut 1-2 appmegszűnés. De persze a platform nem halott.
-
scyllarus
veterán
Nekem az előbb elment a wifim, lehúztam a redőnyt a ki-be kapcsoláshoz, a bekapcsolással sikerült úgy megfagyasztanom a telót, hogy csak akkukivétellel tudtam feléleszteni.
Rájöttem, nekem droid van a telómon, win10 skinnel. -
scyllarus
veterán
-
scyllarus
veterán
válasz
turidenes #90753 üzenetére
Apk-t soha nem fogsz futtatni, az droidra való. Appx-et tudsz fejesztői módban.
Közben megelőztekAz a baj, hogy ilyen letöltések sokszor jönnek a web, khmmm sötétebb oldalairól. Nézd meg a gépedet vírusirtóval utána.
Az utolsó mondatoddal kapcsolatban: nézz csak fel a jobb felső sarokba a win logo alá írt vastagbetűs részre, és töröld gyorsan, ha még tudod. -
scyllarus
veterán
válasz
westcoastog #90705 üzenetére
Frissítettél
Olvass vissza vagy használd a keresőt, most jártak páran ugyanígy. -
scyllarus
veterán
válasz
Partyface007 #90663 üzenetére
Engem speciel halálra idegesít, hogy lehalkítja a rádiót. Azt hagyja csak békén, mondja a magáét, ne piszkáljon a zenébe.
A Waze droidon kb. 5x jobb a Térképeknél, ezért és az előző miatt használok droidot navigációra. -
scyllarus
veterán
válasz
turbulencia8 #90607 üzenetére
Nem mondtál ellent nekem, max. kevesebbszer fog lezajlani a folyamat.
Amúgy sem érdemes 100% körül tartani az akkut.
Továbbra sem javasolnám. -
scyllarus
veterán
válasz
terembur@ #90605 üzenetére
Ne tedd. A töltés ugye megáll 100%-nál, aztán amint veszít egy kicsit (email szinkron, hálózatkeresés, wifi, stb.) rögtön töltődik is kicsit. A Li-Polimer akkuk nem érzékenyek a csepptöltésre, de ez rengeteg töltési ciklust jelent (tökmindegy, milyen rövidet), ami viszont nem tesz jót neki.
-
scyllarus
veterán
Szerintem a Creator's Update-re gondol. Bár egy mondatban használni a "normál" és a "Win 10" szavakat tényleg zavaró lehet
Jellemző egyébként, hogy a mostani kumulatív update jót tett a telónak, de asztalin megszenvedtem, mire sikerült felimádkozni, és nem csak nekem, általános volt a probléma. Nehogy már valami teljesen jó legyen... -
scyllarus
veterán
válasz
Lalikiraly #90521 üzenetére
Pont így vagyok én is. De eddig a sokadik indítás is ugyanolyan lassú volt, szóval mindenképp előrelépés.
-
scyllarus
veterán
válasz
Partyface007 #90471 üzenetére
Így volt, mondom, nem először csináltam.
Drag77: erre majd ránézek, azt tuti nem piszkáltam, eddig nem kellett.
-
scyllarus
veterán
válasz
Partyface007 #90468 üzenetére
Én meg tegnap este próbáltam beállítani, először minden UK, aztán minden US, de nem jött elő.
A korábbi 8.1-ről 10-re húzott telómon bármikor elő tudtam hívni, ezen a gyári 10-en nem. -
scyllarus
veterán
válasz
MasterMark #90460 üzenetére
Egy-egy esetben lehet a bank (vagy egyéb fejlesztő cég) a hibás.
De a mostani tömeges elvándorlásért már egyértelműen a Microsoft a hibás, ezt nem lehet kimagyarázni. -
scyllarus
veterán
Nekem nem sikerül életre keltenem a Cortanát (L550, 14393.726).
Ezen most próbálom először, a régi 532-őn be tudtam kapcsolni ugyanígy. Régió, nyelv átállítva, mit akar még? -
scyllarus
veterán
válasz
this is life #90423 üzenetére
Nagyon remek, de jó hír
-
scyllarus
veterán
válasz
Lalikiraly #90326 üzenetére
Az a FB IOS port appja, amelyik lassan indul.
Vagy az MS-é is? -
scyllarus
veterán
válasz
turbulencia8 #90293 üzenetére
Pontosan így jártam én is.
(Még a 8 óra is stimmel)
Kipróbáltam, és az egész naposakat tényleg nem jelzi. Újabb remek feature... -
scyllarus
veterán
válasz
this is life #90204 üzenetére
Simán lehet. Én inkább a wdrt-re szavazok HR helyett, ha már ilyesmit kell csinálni.
-
scyllarus
veterán
válasz
#65388800 #90198 üzenetére
Szereti a +36-os formátumot és régebben az is kellett, hogy mobilszámként legyen elmentve (tehát ne otthoni- vagy munkahelyiként). De első körben a +36-ot állítsd be.
Mi az a sim kód? Ha a PIN-re gondolsz, akkor Gépház-Telefon-Mobilhálózat és sim kártya-Sim kártya beállításai: Biztonság. -
scyllarus
veterán
válasz
zsoltzsolt #90172 üzenetére
Az új Lumia 3 nap alatt is fagyogat/kidobál/lassul, szóval ha másfél év múlva kell piszkálni a droidot, megyek vissza
-
scyllarus
veterán
válasz
Partyface007 #90018 üzenetére
Elméletileg az a cél.
-
scyllarus
veterán
válasz
ZavaBalazs #89951 üzenetére
De ott alapból megy, te nem ezt a plusz programot használod
Fura, hogy pont az újakon nem használható -
scyllarus
veterán
válasz
ZavaBalazs #89947 üzenetére
Kivéve az x50-eseken
-
scyllarus
veterán
válasz
this is life #89886 üzenetére
Olvastátok is a hírt?
"Február 15-én, magyar idő szerint a délutáni-esti órákban érkezik a frissítés a Facebook-applikációhoz, mind Androidra és iOS-re. " -
scyllarus
veterán
Mert az ember kíváncsi
Én is Release Ringen vagyok, nekem az megfelel, kapom hamarabb az új dolgokat, de nem kockáztatok sokat. Voltam Fast Ringen is korábban, de amiket most olvasok a RS2-ek buildekről, azok alapján még túl sok a probléma ott. Ha már az is kiforrottabb lesz, lehet, hogy újra kipróbálom.
-
scyllarus
veterán
válasz
plau85 #89768 üzenetére
Abban igazad van, a kamera nekem nem volt szempont soha.
Ilyen alapon viszont lehet megéri egy "igazi" okostelefon + egy kompakt gép, mint egy hibrid, amelyik azért mindkettőnek gyenge. (A fényképező része egy kompakthoz viszonyítva, nem a többi telefonhoz, azok között tényleg jó.)
Átlagos felhasználónál azért nem 10 s a nyereség naponta, hanem 50x 10 s. De stabilitásban, szinkronizálásban is jobb a windowsos appnál. -
scyllarus
veterán
Én is simán a gmaillel költöztem át droidról. Sőt a hétfői telefoncserénél is simám áthozta (lumiáról-lumiára, de gmailen keresztül).
Nem kell gmail app, csak simán felveszed a fiókoknál a gmailt.
De ha a droidon a telefonon megvannak a névjegyek, az Adatátvitel gyári app is áthúzza bluetoothon.
A Gmaillel voltak gondok a héten droidon is, volt hogy 5 óra múlva jött meg egy mail, szóval lehet, hogy nem a telefon hibája nálad sem, és idővel megjavul. -
scyllarus
veterán
válasz
plau85 #89758 üzenetére
van céges levelezés, privát levelezés - van, bár időnként érthetetlenül későn érkező értesítésekkel.
teamviewer, naptári események szinkronizacioja - ezek tényleg működnek. Igaz, a másik két rendszeren is.
skype privát es céges dolgokra - ez is jó pont. Bár az újabban a rendszer által erőltetett összevonás az Üzenetekkel pont nem igazán működik.
facebook, messenger, viber - Az első kettő mondjuk pont sz@r, úgy ahogy van.
képzeld tudok játszani - akkor nagyon kis igényű vagy. Játék kevés van, azok sem olyan szintűek, mint a másik két platformon. Én pl. egyetlenegy játékkal játszom, de az kb. féléves folyamatos lemaradásban van az androidos verzióhoz képest, és még örülök, mert legalább fejlesztik még.
Összefoglalva: nem elsősorban az a baj, hogy itt minden használhatatlan. Az a baj, hogy a másik két rendszeren jobb, droidon még ugyanennyi pénzről is beszélhetünk. És a panaszok általában nem csak úgy ide vannak fröcsögve. Úgy szokott kezdődni, hogy valaki segítséget kér valamiben, rácsodálkozik, hogy itt így (nem) működik az adott dolog, erre szokott a válasz az lenni, hogy ez ilyen, fogadd el vagy válts.Ez pedig az adott helyzetben adekvát válasz. -
scyllarus
veterán
válasz
st3v3np3t3r #89743 üzenetére
Én is 520-szal kapcsolatban láttam a legtöbbször ezt a hibaüzit.
Úgy tűnik, sajnos minden egy irányba mutat... -
scyllarus
veterán
Senki sem fog azért beírni, hogy de jó, x app, vagy y funkció működik. Ezt természetesnek veszi mindenki a teló megvásárlásakor. A fórum természetéből adódóan ide a hibák, segítségkérések és panaszok kerülnek. Nézd meg bármelyik játék topicját, többnyire oda sem azt írják be, hogy de jó, 100 fps-sel fut nálam, vagy szuper, hogy ez is működik benne
Az 550-nel én is elégedett vagyok, a 10-zel már kevésbé, de használható. Igazából a probléma gyökere az appkínálat mennyisége-minősége, de ezt sokszor leírták már sokan. Ha az ember ezt elfogadja (vagy kénytelen elfogadni, mint én), akkor a legtöbb készülék valóban nem sok panaszra ad okot.
Jut eszembe: valaki járt úgy, hogy autós kihangosítóhoz csatlakozva 2-10 másodpercre megszakad a Bluetooth kapcsolat, majd visszaáll? Az 532 egyáltalán nem csinált ilyet, az 550 minden nap, ugyanaz a 2 build volt fent mindkettőn (utolsó hivatalos, 6xx illetve insider release ring .726). Mindkettővel ugyanaz/volt a helyzet. -
scyllarus
veterán
válasz
joysefke #89670 üzenetére
"app menüjében semmiféle opciót nem látok arra, hogy a titkos kulcsot exportáljam, vagy hogy az üzenetváltásokat mentsem" - Ez a Windows Phone, ami alkalmazás működik is rajta, az is funkciószegényebb a másik két platformhoz képest.Megszoksz vagy megszöksz... (Az adatok alapján a többség a szökést választotta)
-
scyllarus
veterán
válasz
st3v3np3t3r #89661 üzenetére
Ott pont azt írják, hogy ezentúl elérhető lesz (nem lesz többé gond a kapcsolódással)
-
scyllarus
veterán
válasz
domojko #89641 üzenetére
"Szerintem a WP10 nem kezeli az SD kártyákat," - Én pl. erre reagáltam. Ez így biztosan nem igaz. Vagyis pont akkora az igazságtartalma, mint a fórumtárs válaszának. Ha jól rémlik, a WP7 még nem is engedte az SD kártyák használatát, simán lehetséges, hogy az utólagos beleszerkesztés nem sikerült tökéletesen. Lehet, hogy van benne igazság, de általánosítania neki sem kellene.
-
scyllarus
veterán
válasz
EQMontoya #89627 üzenetére
Én többször visszamentem 8.1-re, de végül 10-zel használtam.
Az amúgy sem túl acélos appkínálat 8.1-en tovább szűkül. Nekem a nem éppen bivaly hardveren (532) nem volt gondom a 10-zel, szóval azt mondom, megéri váltani. Mostanra elért oda a 10, hogy funkciógazdagabb a 8.1-nél, és együtt lehet élni a hülyeségeivel is. -
scyllarus
veterán
válasz
Kin Tan Te #89588 üzenetére
Nem nagyon nézek youtube-t a telefonomon, lehet, hogy sok szempontból nem ez a legjobb program, nekem a Tube Pro van fent, az megy lezárt képernyőnél.
-
scyllarus
veterán
válasz
SOAD19 #89549 üzenetére
Nem lehet, hogy akkor még nagyon preview 10-es volt fent, amikor 8 lett HR után?
Én a tegnap meghalt 532-esemen csináltam HR-t, 8.1-gyel jött ki, 10 volt fent és HR után is a 10 maradt.Kin Tan Te: sajnos nyelv- és régióváltással oldható meg a dolog. Ha működik a Cortana, megy a Quiet hours opció is.
-
scyllarus
veterán
válasz
aprokaroka87 #89531 üzenetére
Most frissítettem a Filmek +TV-t gond nélkül, 550-en.
-
scyllarus
veterán
Ha csak a kijelzője sérült, de működik maga a teló, akkor PC Suite-tal le bírod róla menteni a számokat.
Vagy a felhőből Gmailra, és onnan exportálható. A lényeg, hogy nem úszod meg a konverziókat, de a végén át tudod rakni.
Próbálkozni kell, mit fogad el a pótteló, van a neten egy csomó ingyenes konverter program, azokkal lehet bűvészkedni.
Régen csináltam ilyet, nem rövid és nem is szórakoztató, de ha kellenek a számok, ez marad -
scyllarus
veterán
válasz
Partyface007 #89385 üzenetére
Nekem is megy mindkettőm, no insider, 14393.693 verzió.
-
scyllarus
veterán
-
scyllarus
veterán
válasz
this is life #89328 üzenetére
Az asztali W10 a legstabilabb Windows, amit valaha használtam, pedig a 7 béta kora óta fent volt nálam, és elégedett voltam vele.
Persze az Edge, saját képnézegetője, stb. ilyesmit sosem használtam, arra vannak jobbak. -
scyllarus
veterán
A kommentekben van a lényeg: Windows Central
-
scyllarus
veterán
Komment nélkül: Minecraft
-
scyllarus
veterán
válasz
bluemirage #89180 üzenetére
És most az új A sorozatnál is mindenki el van ájulva az always on funkciótól, ami ugye az s7-től ered. Persze
Ez a MS: a kitalált/készen kapott jó ötleteiket más viszi sikerre más platformon. -
scyllarus
veterán
válasz
zsamiatt #89176 üzenetére
Mivel az idelátogatok többsége viszont egyszerű magánszemélyként keresi a következő telefonját, így részükről jogos a felvetés: számukra ez a rendszer halott.
És az üzleti szektor appigényének és a magánvásárlók appigényének metszete is kevés közös elemet mutat, így érthető az appok hiányára panaszkodás is. Kevés vállalati rendszergazda veri az asztalt a MS-nál egy jobb FB kliens miatt. Szerintem. -
scyllarus
veterán
"csak ezzel a 2 appal kapcsolatban problémáznak itt oldalakon keresztül." - Mert egyrészt ezek a legnépszerűbbek, másrészt más külső app szinte nincs is wp-re
"Mennyire életszerű, hogy az van kiadva a programozóknak, hogy vacakul működő programot készítsenek?" - Te sem dolgoztál még fejlesztőként, gondolom. Nem az van nekik kiadva, hogy vacak legyen, csak az allokált erőforrások és a ráfordítható idő van limitálva. Az első demó után megkapják, hogy ez jó is lesz, 1-2 nagyobb bugot még javítsatok ki azt jólvanazúgy.... Arról nem is beszélve, hogy ugye IOS-ról portolták, a port után megnézték, és csak azokat javították, ami indulást akadályozott, vagy alapvető funkciókat nem engedett. Optimalizálásról, a többi platform időközbeni fejlesztéseinek integrálásáról már szó sem esett. -
scyllarus
veterán
-
scyllarus
veterán
Kopnak ki a WP 7-es, 8.1-es mobilok [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- AKCIÓ! ASUS ROG THOR 1000W Platinum II tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- Beszámítás! Lenovo Legion 5 gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650Ti 4GB W10
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V320-17IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 17,3" HD+ I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest