Hirdetés
- Metroid Prime 4: Beyond - Hosszabb bemutatón a Switch 2 kiadás
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- Premier előzetesen a South of Midnight
- Free Play Days 14. hét: Age of Wonders 4, Dead by Daylight, Catan
- The Last of Us Part II Remastered - Premier előzetesen a PC-s kiadás
-
GAMEPOD.hu
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Pttypang #56991 üzenetére
Jópofa, mert belépek és ott már a valósat látom. Kilépek a kis nyíllal és elkezd számolni a valós százalékig egyével. Késve mutatja a valósat. Jó nem gond, tájékoztató jellegű a dolog.
Még a legelején a 635-nél mondtam, hogy miközben frissít nem szabad piszkálni mert kilép a menübe és lemegy a menü aljára. Na ez mindkét 530-nál így volt. Ez sem gáz, csak mondtátok, hogy ilyen nincs. Van. És nem bonyolult dolgot csináltam csak a beállításokban görgettem le, vagy volt hogy beléptem egybe.
Azt is észrevettem, hogy szoft telepítés után illik restartolni. Nem is tudom mi volt ami amikor indult közölte a telefont újra kell indítani, Ok gomb.
Én úgy érzem ennek az OS-nek fejlődni kell még, de van jövője. Azért remélem nem kell tőle nagyon tartani, bár a droidot kicsit megszorongathatná, mert miért ne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 10400F 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7900 XTX GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest