Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
- EA Sports WRC '23
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Steam topic
- Need for Speed: World Online
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Android játékok topikja
- Xbox Series X|S
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Path of Exile 2
-
GAMEPOD.hu
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
válasz Pttypang #50198 üzenetére
Pedig szerintem igen is nagy befolyásoló ereje van a cikknek, főleg azoknál akik 1-2 cikket látnak böngészés közben, mint reklám.
Hogy ne menjek MS-től túl messze.. volt egy cikk valamelyik éven, hogy nem szabad bekapcsolni a Windows Updatet a gépeken mert lassítja valamelyik hasonló oldaltól. Mai napig megjelenik felhasználók részéről, hogy azt olvasták és ott írták, hogy nem szabad használni.
-
veterán
válasz szabonagyur #50194 üzenetére
Aki a cikket olvassa, valoszinuleg nem az alapjan dont. Legalabbis szerintem..
Everybody lies.
-
legiaap
félisten
Marketinghadjárat? Nem tudom odahaza hogy van, de itt UK-ban a csappból is WP folyik. Óriásplakátok, újságokban teljes oldal, méteres műanyag lumia a kirakatban, stb.
Nem wp igaz de Londonban lehet még ott a bazi Surface is a Trafalgar square-en.
Mikor kijöttek a fotós Nokiák akkor tele volt minden a földbedöngöljük a másik gyártók kameráit reklámokkal.
Mi kell még ennél több? Ha ennyi nem győzte meg az embereket akkor több sem fogja.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
félisten
válasz Воланд #50191 üzenetére
Jó persze valamit írni kell! De azért egy oldal, amit sokan is olvasnak elég nagy közösség befolyásoló hatással van szerintem. Kíváncsi lennék ez után a cikk után hányan gondolták meg, hogy vegyenek e WP telót.
@(#50192) Crytec210: nincs bajom a droiddal sem még mielőtt valaki félre értené mivel használok olyan eszközt is. Csak kicsit el van túlozva a dolog, hogy egy vasalón is droid fut lassan, más kérdés, hogy használhatatlan.
-
Воланд
titán
azt "odafont" kellene megkerdezni, de az ilyen direkt kerdesekre altalaban csak hummoges a valasz. modjuk az kulon vicces, hogy a magyar ms-t kerdezik meg arrol, hogy mi lesz a wp-vel.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
veterán
válasz szabonagyur #50189 üzenetére
Kukarobinal a tamogatas hianya oli meg a rendszert magat, rettenetesen fragmentalt.
Majd meglatjuk Q4 hogy alakul, ha kijonnek a kozepkat modellek.Everybody lies.
-
Воланд
titán
válasz szabonagyur #50189 üzenetére
nem hiszem, hogy utalja, egyreszt uborkaszezon van, valamit irni kell, masreszt az adatok/helyzet adott. az, hogy ki milyen kovetkeztetest von le beloluk mar mas lapra tartozik.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
zack
nagyúr
válasz Воланд #50188 üzenetére
De miért nem mennek bele egy komoly marketing hadjáratba? A 930, 1520 az összes droidos flagshipet felpofozza, még is ez a tény valahogy eltűnik a süllyesztőben, és nincs óbégatva, így persze hogy a közvéleményben sem nyomatékosítja.
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
félisten
válasz netpeti98 #50182 üzenetére
Így van ahogy te is írtad, az Userek, akik nem is használták lehúzzák. De itt vannak a cikk szerzői is, véleményem szerint egy informatikával foglalkozó oldalnak nem kellene ennyire nyíltan "utálnia" egy adott rendszert sem, főleg nem ilyen jellegű cikket közölnie.
Másrészről én folyamatos fejlődést látok WP fronton, míg droid részről csak teljesítménypazarlást látok. Lassan egy átlagos irodai asztali számítógép teljesítménye kevés lesz a droidnak, WP részéről nem sokat változtak a hardveres követelmények. Lehet ha a droidnál is meg lenne szabva egy minimum szint ami alá nem lehetne rakni a rendszert akkor jóval kevesebb kerülne forgalomba belőle, illetve jóval kisebb részesedéssel lenne jelen. Kevesebb eszköz érhető el WP fronton, de azok legalább egytől egyik használhatóak a dobozból való kivétel után, nem úgy mint droid esetében.
-
Воланд
titán
az a baj, hogy semmifele strategia nem latszik az ms reszerol, hogy egyreszt mit kezd majd a nokia telefonos uzletagaval, masreszt ok, hogy most bejelentettek, hogy nem kell fizetni a wp-ert, es hogyan tovabb? megint az lesz, hogy tessek - lassek a kici kinai oem-ek kidobank egy - ket wp-t, azokat lehet majd ket - harom honapig kapni es csokolom.
-
Dave™
nagyúr
válasz Sofian #50185 üzenetére
Most nem a szoftverre gondolok, mert az már bőven megüti a korrektül használható szintet és messze kevésbé idegesítő, mint a sima 8.0, hanem a készülékek piacra dobására. Ha pár évig megy a töketlenkedés akkor tényleg Blackberry lesz ebből is, de ennyire azért a MS sem lesz kretén, én legalábbis bízom benne, most már minden ott van a kezükben, kicsit meg is "trágyáztak" a növekedésnek, innen már csak vetni és öntözni kell, aztán meg aratni.
Miért, a többinek mennyi időbe telt? A 7 elkaszálása gáz volt nagyon, és abba csoda, hgy akkor nem buktak bele, de a 8 óta szerintem jó az irány (ez meg ugye csak két év), és a 8.1 sok mindent hozott, ami rendszeresen visszatérő hiányosság volt.
woland: ha nem lesz stratégia, akkor borulni fog a bili, és meg is fogják érdemelni. Azért volt vezérváltás is sok szinten, ne induljunk ki az előző érából. Nyilván nem 2-3 hónap alatt fog beérni a dolog, de csak van annyi gondolkodó ember egy ekkora cégnél, hogy belássák: még egy bukta nem fér bele.
[ Szerkesztve ]
-
netpeti98
addikt
A probléma azzal van, hogy egy átlagember megkérdezi az ismerősét az egyből rávágja hogy nem szabad WP-t venni.
Persze az indokok mindig azok, hogy nincs rá semmi program és nem lehet warezolni. Illetve van egy réteg aki a WP7 hátrányaival dobálózik még a WP 8.1 esetében is. -
Dave™
nagyúr
Per pillanat az a gond, hogy a régiek már nem kaphatóak, új modellek meg még nem nagyon vannak (kivéve a 630 és a nemrég befutott 930). Telefonok nélkül pedig nehéz, szóval nagyobb fokozatra kell kapcsolniuk. Az x20-al paletta jó volt, le volt fedve teljesen, a mostani még erősen hiányos. Amint megjönnek, fel fog futni ismét, nem kell temetni. Főleg, hogy most már az appok sincsenek annyira lemaradva, mint mondjuk 1-2 éve. Ha akkor tudott gyorsan növekedni, most sem lesz gond az új modellekkel, csak kellenek az értelmes telefonok, korrekt ár/érték aránnyal és/vagy jelentős hozzáadott értékkel.
-
félisten
Nem az MS csinálja rosszul, hanem a felhasználók vannak kicsit berögzülve szerintem...
Mindenkinek android kell mert az a menő, arra van millió app. Másrészt nem csoda, hiszen a Milyen okostelefont vegyek témában is olyan ellenérvet olvastam ma is, hogy a WP nem átlátható meg, hogy úgy hallotta sok a hibás belőle. Az más kérdés, hogy az illető biztos vagyok benne, hogy ki sem próbálta, illetve nem tudja milyen okból voltak szervizben a készülékek...
És az ilyen hozzáállás miatt sokan megveszik a gagyi alsó kategóriát ahol pl. a WP jobban teljesítene.Párom telefont akart venni, mondtam neki vegyen WP-t amire akarja tökéletes. Ő nem akart mivel, hogy mennyi app kell neki (még én is droidos voltam akkor). Erre az övé után pár hónapra megvettem a L920-at, most már sír miatta, hogy az övé ugyanannyiért milyen kis csóri, napsütésben nem látni stb.
-
zack
nagyúr
válasz hroberto #50177 üzenetére
Olvastam, én is meglepődtem. Éveken át droid felhasználó voltam, és sokkal jobb ez a rendszer. Valamit nagyon elkúr az MS hogy így alakultak az eladások. Én első nap megszerettem, és azóta ez csak erősödött bennem. Csak megcsinálom azt a logout-os cikket.
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
hroberto
veterán
KTM 1290 Super Duke R Gen3, Alfa Romeo Giulia
-
polonic
félisten
Szepen ottmaradt a notif center. Nem lehetett vele semmit csinalni.
-
-
SOAD19
addikt
válasz gyurkikrisz #50166 üzenetére
A 8.1-nél már lehet külön állítani a Médiafájlok ill. a Csengés hangerejét külön is, és ezek alatt lehet bekapcsolni a rezgést is. Be van kapcsolva, de csak a csörgés elején rezeg. Ahogy az előbb írtam, valószínűleg folyamatos rezgés, csak akkor érhető el, ha a hangerőt teljesen leveszem. No mindegy, ez van, annyira nem nagy tragédia azért.
Akkor már kérdezek egy másik dolgot is:
A fényképeknél, nem tudom kijelölni az összeset, ez miért van? Kiválasztom a kijelölést, majd a kiválasztanám a "mindet kijelöli" parancsot, de nem elérhető/aktív. De miért? Túl sok kép lenne, amit ki kellene jelölnie, vagy más oka van? -
SOAD19
addikt
Azt miért nem lehet beállítani, hogy ha hívnak folyamatosan rezegjen, ne csak az elején rezegjen kettőt. Sokszor jó lenne, ha zajban vagyok, hogy rezegjen is a telefon a zsebemben, mert ekkor nagyobb eséllyel veszem észre. Bár lehet, hogy ha lenémítom a telefont, akkor fog csak folyamatosan rezegni?!
-
-
El Gringo
senior tag
válasz razzorr #50161 üzenetére
nem kell törölni, válts régiót, és megjavul.
ł----ł Myprotein regisztrációs kód belépésnél: 7UAY-R1 ł----ł Crypto.com meghívó (50$) ł-ł Revolut-meghívó (VISA ingyen posta) ł-ł CURVE meghívó (5 angol font ajándékba + MasterCard ingyen posta) PRIVÁTBAN ł----ł 5% iHerb kupon: LQV119
-
moleculez
veterán
Bing Translator nem nagyon működik. Csak nekem crashol a camera mód, meg dobal hibauziket a keyboard mód? 925-Cyan gdr1 (pfd)
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
razzorr
őstag
Mióta frissült a telóm (720) cyanra, és a sima drive is plusz verzióra, azóta nem akar működni a navi. Nem talál útvonalat, kidob a főképernyőre. Valahol olvastam hogy a térkép törlése és újrarakása megoldás lehet. Mondjuk most mobilnettel nem kísérleteznék.
Tippje van valakinek? -
tisti1965
aktív tag
hogy tudok,screenshotot csinálni? /8.1/
Lumia 930,Honor8, Hunor 9 lite, Samsung A71
-
Alexios
veterán
válasz szegecsovics #50150 üzenetére
ha wp8-at használsz akkor simán hozzáadod mint gmail fiók és menni fog. Ha automatán esetleg nem arra állítaná, akkor megnyitod a mailboxot miután hozzáadtad ... ->settings-> sync settings és átállítiod as soon as arrive-ra
-
Alexios
veterán
válasz szegecsovics #50146 üzenetére
igen
-
cattus
addikt
Ha jól emlékszem, a 8.1 újdonságai között volt az is, hogy az appok beállításait is el lehet menteni a biztonsági mentéssel. Nos, ezzel eddig konkrétan 0 appnál találkoztam, ami azért elég szomorú. Ennyire nem mutatnak hajlandóságot a feljesztők, hogy bekódolják ezt az amúgy nagyi hasznos szolgáltatást?
Do the thing!
-
szegecsovics
csendes tag
Sziasztok. Új vagyok a wp telefonok körében, egy kis segítség kellene. Gmail leveleket be lehet állítani úgy hogy azonnal megkapjam? (Push) ?
Előre is köszönöm -
soultrapp
senior tag
-
Ádám16
addikt
Ha HU regiorol valtok US-re, akkor szükséges HR, hogy a meg nem levo funkciók működésbe lepjenek, vagy azonnal megkapok minden extra dolgot?
-
soultrapp
senior tag
hy!
Nokia lumia 925höz az Nsu-t honnan tudom leszedni?
Egy linket adnátok? -
MasterMark
titán
Mennyibe kerülne egy Lumia 710 USB csatlakozó cseréje?
Switch Tax
-
Clemi
veterán
válasz hülyegyerek #50133 üzenetére
Nem igazán akarok downgradelni, ha megoldható máshogy is, csak kérdés mikor lesz elérhető a letölthető Cyan FW. Ha nem lesz egyáltalán elérhető, akkor legfeljebb.
-
Koló89
csendes tag
sziasztok! Nekem olyan problémám akadt hogy a mai napon kb olyan 10 óra kor kidobta a képernyőre a telefon hogy firssítés elérhető! majd én ezt elindítottam le is töltötte szépen! majd megkérdezte kezdheti e a telepítést! OK és már kezdte is! ki irta hogy normál esetben 5-10 perc s mivel nagyon hamar letöltötte a frissitést igy gondoltam nagyon hamar fel is települ de mikor ujra indult a telefon és elkezdtek forognia fogaskerekek és az alatta lévő csík kezdett tölteni az kb 1-2 milimétert halad aztán azóta is úgy áll és hiába csináltam resetet ugyanugy odáig tölti be és tovább nem! valaki nem találkozott hasonlóval?
válaszotokat előre is köszönöm! (L920)
[ Szerkesztve ]
-
Clemi
veterán
Van valami tippetek, hogy miért nem találja sem a NaviFirm+ sem pedig a CareSuit Data Package Manager a Cyan FW-t az 520-hoz? Már napok óta elérhető státuszban van, de a T-s product kódhoz csak az Amber-t a CV-hez pedig csak a Black-et listázza mint letölthető csomagot.
Mielőtt az OTA szóba kerülne, Pfd 8.1+GDR van rajta és USB kábelen rátöltve akarom kicserélni a rendszert, ahogy ezt megtettem korábban az Amber és a Black esetén is. -
Dave™
nagyúr
válasz kory24 #50130 üzenetére
Van valami magyar telefonszám is, woland múltkor beírta amikor rákérdeztem, de azt hiszem csak hétköznap elérhető.
Pikkolo: könnyen lehet, mert elég sokára sikerült felfogni a problémám, és még utána is sikerült ismét rácsodálkoznia, meg visszaismételgette azt, amit előtte már többször leírtam neki. Miután megértette és belépett 5 perc volt a dolog, csak idáig eljutni egy óra, szóval sok sikert mindenkinek
Az viszont nagyon gáz, hgy hiába adsz meg egy új kártyát, nem tudod átterhelni arra a beragadt tranzakciót, a régi éejártat meg nem engedi törölni, hiszen tartozásod van. Nagyon elmés megoldás.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
Воланд
titán
-
kory24
őstag
Sziasztok!
Ma kaptam ilyen emailt a MS-től:
"A vásárlás összegét az alábbi fizetési módra számláztuk:
Kártya típusa: MC
Sajnos megtörtént a fiókjának a felfüggesztése, és nem fog tudni további vásárlásokat végezni, amíg meg nem kapjuk a frissített számlázási adatokat. Amennyiben a fizetési móddal vásárolt más Microsoft-szolgáltatásokért a fizetés szintén esedékes, ez azokat a szolgáltatásokat is érintheti.
Számlázási fiókja megtekintéséhez vagy módosításához keresse fel a(z) https://commerce.microsoft.com webhelyet, és válassza a következő lehetőségek egyikét: "
A webhelyen a fizetési módoknál 2 kártya van felvéve MC és VISA.
A valóságban az MC már nem létezik (megsemmisítve lett), a telefonon mikor vásároltam HR után voltam és a VISA-t vettem fel, azzal akartam vásárolni nem tudtam a neten még bent van az MC is.....
De mindenáron azt akarja az ms hogy az MC kártyával rendezzem a tartozást....
De mivel az nem létező kártya ez esélytelen....Nem tudom a VISA-val rendezni valahogy??
Most 500Ft miatt ugrik a ms fiókom?
Miért nem mindegy nekik honnan, mivel fizetem a tartozást?
supportra írtam, de semmi válasz.....
-
Fl3x
aktív tag
Sziasztok!
Lehet nem jó helyen teszem fel a kérdést, de páromnak Nokia Lumia 610-es telója van és van ez a zune nevezetű szenny amit használ, a kérdés az lenne h magáról a zune program beállításáról backupot lehet készíteni? Ha igen hogyan? Kerestem, de csak a telefon backupot találtam -.-
Segítséget előre is köszi!
Üdv.: Fl3x
" Nem az számít mekkorát ütsz, hanem hogy hány ütést állsz ki mikor talpon kell maradni!"
-
Blyan
félisten
válasz Bogyó bá' #50117 üzenetére
Nekem nem baj, de megnézel angliai webshoppot (ahol angliai szolgáltatást kínálnak - ergo nem magyar viszonyokra vonatkozik, nem lehet hazarendelni, itthoni mércével mérni) majd kiejelented, hogy milyen drága mert 12K forint.
Ráadásul azért is vicces, mert ugyanez, így mai árfolyamon átváltva sem lenne drága magyar viszonyok között. Persze, nem olcsó. De megfizethető és olyan ajánlat ami párját ritkítaná idehaza. Szerintem elég népszerű lenne.Mindegy.
[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
no1r
őstag
válasz catroot #50116 üzenetére
az első reakció ez. nyilván mindenkiben aki nem élt / dolgozott még kint.
de aztán a második az, hogy ugyanezzel a munkával kint 2,5-3szorosát megkeresném, így azért más a helyzet jó nyilván odakint a lakhatásra megy el a legtöbb de még így is élhetőbb a helyzeta gúny a győztesek kiváltsága - https://www.instagram.com/nimrodnyul/
-
-
-
-
Dave™
nagyúr
Ha kint élne, nyilván ahhoz hasonlítaná, de mivel magyar viszonylatok között szocializálódik, szerintem el lehet nézni neki. És igazából drága, mert az USA-ban még olcsóbb lenne. Ami szintén tökre nem érint senkit, aki nem ott él, tehát kár az elvi dolgokon rugózni.
Nem tudom itt élsz-e vagy külföldön, de a szülőhazádat - remélem nem tévedek, hogy az - nyamvadtnak nevezni azért szintén nem egy érett felnőtt szint. Igen, sokkal könnyebben lehet adott esetben külföldön érvényesülni, attól viszont még illene nem rászarni a hazádra. Na de részemről téma lezárva.
[ Szerkesztve ]
-
Blyan
félisten
válasz Bogyó bá' #50111 üzenetére
Na de hogy a kócos f.szba hasonlíthatsz egy UK árat a magyar fizetésekhez?
Egyébként a magyar minimálbér olyan 260GBP, igen ehhez képest nem olcsó, de ha azt nézem, hogy az angliai minimálbér átlagosan 800 font körül van akkor talán beláthatod, hogy nem ugyanaz a szint.
(más kérdés, hogy ennek a 800-nak a fele elmegy lakbérre pl)[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
catroot
veterán
válasz Bogyó bá' #50106 üzenetére
Most komolyan forintosítottad az ottani előfizetési díjat?
Tudod mennyit ér ott 12E forint egy hónapban? Hát nagyon nem annyit, mint itthon. És még finoman fogalmaztam.
"de többnyire itthoni csóró magyarok beszélgetünk ezen a magyar fórumon.."
Hát aki pl. linkelte pont kint él, szóval... de értem azt is, amiről írsz.
[ Szerkesztve ]
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
Bogyó bá'
nagyúr
-
Blyan
félisten
válasz Bogyó bá' #50106 üzenetére
Jó ember ne bosszantsál már fel a 12000 forintos hasonlatoddal. Komolyan nem lehet leszokni, hogy mindent ehhez a rupótlan Magyarisztánhoz kell hasonlítani?
Odakint ez egy átlagos előfizetési díjnak számít, gondolom nem kell ecsetelni, hogy nem 330 font a minimálbér emellé, ugye?[ Szerkesztve ]
-
alevan
őstag
Nyugi, a Deezer faszsága.
Nekem pl a webfelület kiakasztja a notebookom, IE11 és Chrome alatt is lefagy. És ez a probléma az utóbbi napokban jelentkezett...
"Ezért lovagol a pokolba a konzumer IT piac. A hülye igények... . Azt sem tudod, hogy mit akarsz de az jöjjon havonta frissités formájában."
-
-
Bogyó bá'
nagyúr
12 ,ezer "forint" havonta. Én 2790,-et fizetek a Telenornál az 500MB-os Smarttarifa Extra csomagért. a kettő különbözetét ha felszorzod a 24 hónappal, akkor már - részletre - ki is fizetted a készülékeket.
(#50105) pzstm: nagyon szégyellem magam, de nekem a havi 50 perc elég szokott lenni (ez a saját telefonom, a céges butafont meg nem én fizetem), és kb. 2 éve (!!!) nem küldtem SMS-t...
[ Szerkesztve ]
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
zack
nagyúr
válasz legiaap #50098 üzenetére
Komoly. Nem is olyan vészes a mellékelt 33 fontos havidíj.
Nálunk ilyen sosem lesz.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- EA Sports WRC '23
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Asszociációs játék. :)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest