Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Who
friss újonc
Még egy utolsó kérdésem lenne. Már nem lehet törölni a ph fiókot? Nemlelem. Igaz van már vagy egy éve is hogy nem jártam itt.
-
Who
friss újonc
Ezt a felhúzást nem igazán értem pláne hogy hogy kapcsolódik az én apimhoz.
Én csak azt tudom hogy idén töröltem 4 MS és vagy 15 google accountot. A routeremen több volt a ddos támadás mint a nemzetvédelmi hivatalban. Bolonduljanak meg a bankok meg a cégek letojom ha kell naponta csinálok 10 új accountot. Csak ez az api dll tűzfaldolog ami friss ezért gondoltam hogy esetleg. De ne foglalkozz velem annyira nem érdekel a dolog. Csak filmlopáshoz használom a lapost a fórumok, közösségi oldalak, és úgy az egész internet már rég nemérdekel. Bocs még1szer. -
Who
friss újonc
Igen. Én is ott igazgatok mindent. Akkor nem indul semmi magátol újra ha ott törlöm. Csak még arra nem derült fény hogy mit szabályoz vagy ez most miért mutatta meg magát. Ez alapján tele lehetne a fal mindenféle dll lel.
Egy külföldi gyerek azt irja hogy szerinte key loggerhez tartozik. Van aki vírust trójait emleget. Franc se tudja. De mióta létezik fura dolgok történnek a laposomon.
Nem csak a wifi tűnik el néha hanem a kábeles kapcsolat is ami sose fordult még elő eddig. A biosomban valakik, valami jegelte a beállításokat nem tudom beállítani pl a boot menüt vagy az f12 re induló usb setup ot. Csináltam vele már mindent. Elemet kiszedtem, biost újra telepítettem. Egyszer sikerült megcsinálnom de újra fogta magát és szét cseszte megint. Így kukáztam a francba.[ Szerkesztve ]
-
Who
friss újonc
Sziasztok.
Ismeri esetleg ezt a tűzfal bejegyzést valaki?
Eddig még nem találkoztam vele.
Mi lehet vajon a szerepe?
@FirewallAPI.dll,-80201
@FirewallAPI.dll,-80206
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Cáfolta az Intel és az AMD egyesülését az utóbbi cég vezetője
- Letiltás - hogy is van ez?
- World of Tanks - MMO
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- iPhone topik
- Path of Exile 2
- Ukrajnai háború
- Kompakt és jól szellőző alumíniumházzal indítja a jövő évet az Antec
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest