Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacess
tag
Erre esetleg rá tudnátok pillantani?
Sokan most váltanak Windows 10-re, pedig nekem már a 98 is megvan.
-
Lacess
tag
Ha már WiFi...
Tegnap meglett az Anniversary Update (ne is menjünk bele ), azóta az óra melletti WiFi ikon nem animált már. Magyarul az összes csík folyamatosan fehér, nem változik a jelerősség függvényében.
Ha ráklikkelek, akkor a hálózatok listájában kapcsolat neve melletti ugyan ilyen jel már változik, a jelerősség függvényében. Az óra melletti állandó, "minden csíkja mindig fehér".És nálatok?
-
Lacess
tag
válasz cattus #42020 üzenetére
Értem, ötlet esetleg? Akkor nálam mégis miért?
Most elkezdtem szivatni az Edge-t, elmentem a laptoppal olyan messze ahol már gyengébb a wifi jele de még így is használhatóbb mint az IE.
Explorerben úgy összességében szinte szánalmas a böngészés "élménye".Sokan most váltanak Windows 10-re, pedig nekem már a 98 is megvan.
-
Lacess
tag
Egy apró ám nagyon bosszantó apróságra lettem figyelmes:
Böngészéshez Explorert használnék, viszont nagyon bosszantó hogy egy oldal betöltése közben, amíg meg nem jelent az adott weboldal minden eleme addig az Explorer konkrétan halott. Nem tudok lejjebb görgetni, szinte moccanni sem az adott oldalon. Ez főleg olyan oldalaknál jellemző(bb) amelyeknél sok a kisebb szövegdoboz, reklám, mozgókép, etc. Pl. a Logout Fórum oldala hibátlan. Miután egy oldal betőltődott teljesen már működik hibátlanul.
Edge esetén viszont nincs ilyen gond, szinte semmi nincs még betöltve az adott oldalból de már le is tudok görgetni a végére.Megtennétek hogy kipróbáljátok esetleg? Nálam aminél nagyon most észrevettem, és itt szakadt el a cérna igazán, az a köpönyeg.hu időjárásos oldal. De persze próbáljátok minél többel ha lehet.
Még annyit hogy az Explorerben nálam semmilyen bővítmény nincs telepítve, a módosítás az alapokhoz képest talán annyi hogy a Google lett az alapértelmezett kereső.
-
Lacess
tag
& vond
Jah, ha megy akkor nem ezért fog menni. Ez csak egy apróság, ha csak ez lenne akkor maradhatna.
Ennél sokkal komolyabb bajaim vannak vele. HP EliteBook-om van és amit eddig megszoktam Win7-en abból semmi nincs. Se SoftPaq, se Connection Manager etc. Meg egy rakat apróság ami csak gyűlik amióta használom.
Még megvárom a "nagy augusztusi frissítést", addig barátkozhatunk. Bár jelenleg még én is meglepődöm hogy milyen "megértő vagyok"...
-
Lacess
tag
TC-ben kijelölve a mappában lévő összeset és Entert nyomva is ugyan ez a helyzet. Nem tudok lapozni, diavetítést nyomva is csak az első képet "vetítgeti".
Fájlkezelőből minden teljesen normális.Egyre kevésbé akar a gépemen maradni a Win10, lehet szeretné visszaadni a helyét a jó Win7-nek...
Azért köszönöm!
-
Lacess
tag
Sziasztok!
Csak egy apróság(a millióból): ugye fájlkezelőben ha megnyitok egy mappát amiben képek vannak, akkor az a Fényképek alkalmazással lesz látható, majd -logikusan- lapozni tudok a képek között amik az adott mappában vannak. (nincsenek beállítva albumok meg mappák a Fényképek alkalmazásban)
Viszont ha TotalCommanderrel (csak ezt használom fájlkezelésre) nyitok egy képet egy mappában amiben több is van akkor már nem tudok lapozni köztük. Minden egyes képet egyesével kell(-ene) nyitnom.Valaki kipróbálná hogy ez nála is így van-e?
Esetleg van megoldás rá hogy ez normálisan működjön?Csak ezért nem tennék fel valami képnézegetőt, amire kell arra ez is elég(lenne). A régi Windows képnézegető (ami pl. Win7-ben is volt) pedig a 10-ből eltűnt ahogy látom.
-
Lacess
tag
Ez érdekes, mivel azt ki tudtam választani hogy 64bites legyen csak a verzót nem. Pro-hoz tartozó kulcshoz Pro jár úgy tudom. Ezért gondolom az is fog felmenni, bár ehhez akkor az kellne hogy a termékkulcsot még telepítéskor beírom nemde?
-
Lacess
tag
válasz netpeti98 #41525 üzenetére
Köszönöm!
Még egy apróság: A Media Creation Tool nem kérdezte meg hogy milyen verzót óhajtok a pendrivera. Csak nyelvet és azt hogy 32/64 bit. Így most mit fogok kapni? Ugye Pro-t kellene...
Továbbá Microsoft fiók nélkül mi van az alapból telepített Áruházas (csempés ) alkalmazásokkal? Használhatóak? Frissülnek?Sokan most váltanak Windows 10-re, pedig nekem már a 98 is megvan.
-
Lacess
tag
Windows 10 telepítésre készülök, tiszta telepítésre, Windows 7 Pro után egy HP laptopon. Media Creation Tool-lal készített pendriveról.
A kérdésem csak annyi hogy van/lesz bármilyen különbség a között, hogy a Windows 7 termékkulcsot a telepítés során írom be, illetve a között, hogy a termékkulcsot a telepítés végeztével adom meg?
Talán az is lehetne a kérdés hogy: Hol jobb mgadni a termékkulcsot?Továbbá a rendszert Helyi fókkal használnám Microsoft fiók nélkül (van fiókom, de nem kell a mindenféle szinkronizálás etc.). Milyen "hátrányokkal" jár az ilyen használat? Áruház gondolom nem lesz elérhető így számomra. Ezen kívül?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Adobe Creative Cloud - 2024. 04. 05 - 2025. 04. 05-ig
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
- Védje meg számítógépét a vírusoktól!
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Diablo IV! Battlenet GIFT! + Vessels of Hatred
- Surfshark Starter VPN 1 év / Végtelen eszköz / Előfizetés hosszabbításra is alkalnas Kupon
- Surfshark Starter VPN 3 hónap / Végtelen eszköz / Előfizetés hosszabbításra is alkalnas Kupon
- Indiana Jones and the Great Circle Prémium edition - GeForce RTX 40xx
- Xbox Game Pass Ultimate 3 hónap
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest