Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tothjani81
senior tag
Hát nem tudom mi kehetett a bajom a telepítéssel de hoztam egy másik gépet hibátlanul felmet a win 10 rá mint a laposomra. Mindenkinek köszönöm a segítséget. Kisebb agybaj után és további kp elégetése után minden ok.
Ha tudsz segíts, ha tudok segítek de amihez nem értek nem szólok
-
tothjani81
senior tag
válasz King Unique #113390 üzenetére
Hát feladtam. Vagy elviszem szervízbe vagy lehet veszek másik gépet. De köszönöm neked is és mindenkinek aki segíteni próbált
-
tothjani81
senior tag
válasz tothjani81 #113369 üzenetére
Na itt megáll és ennyi sehova tovább. Telepítés után működik. Ha újraindítom szépen betölt. Ha kikapvsolom és bekapcsolom ennyi. Idáig megy és kész.
-
tothjani81
senior tag
válasz Fire/SOUL/CD #113347 üzenetére
Köszönöm a válaszod. Szerintem így már menni fog. Szerintem az advanced módban kell beállítanom, hogy az ssd-t használja. Vagy esetleg van amire még oda kell figyelni az advanced módon belül. Felmerült az is egy hsz ben, hogy melyik portba van dugva az ssd. Mindenképpen van elsődleges port vagy azt is be tudom állítani.
-
tothjani81
senior tag
válasz Doky586 #113342 üzenetére
Na ettől van herótom. Tanácsot kérek és kioktatást kapok. Ez egy win fórum és nem nyelvtani. De köszönöm, hogy mindig mindenki a helyesírással foglalkozik. Asztalos vagyok nem kocka meg nem programozó. Egy telepítés nem is igényel nagy szakértelmet. A lapost én vettem mindig én telepítettem az enyémet is meg a gyerekét is. Mindketző szűz gép volt csak én nyúltam hozzá. Amit vettem ez egy használt ki tudja hány kézen átment kacathalom. Kb fogom az egészet és lezúzom és veszek egy újat. Új termékkel még sosem volt bajom. A használttal és ebből adódóan a fórumozással már igen. Összefoglalva köszönöm, hogy segítettetek megoldani a problémát.
-
tothjani81
senior tag
válasz Doky586 #113335 üzenetére
Igen tudom. De ha nem csinálok semmit akor se tölt be meg va előre állítom a z ssd t akkor se.. Viszonyt én a oendrive ot nem így csin@ltam ahogy neked le ven írva. A ms oldalán a windows beszerzésénél ban egy rész ahol nem kel letölteni semmit betolod a pendrive ot és vwgig mész a lépéseken és megccsinálja. A notebookon müködött felment szépen a z asztalin meg nem. Amit felraktam képet a biosról az annyi nem több. Régen telepítgettem de lényegesen több opció volt a biosban.
-
tothjani81
senior tag
válasz King Unique #113325 üzenetére
A notebookon is így csináltam ugyan az a wint 10 ugyan az a pendrive az jó ez meg nem.
-
tothjani81
senior tag
válasz tothjani81 #113326 üzenetére
-
tothjani81
senior tag
F2 nyomva ide hoz. Van valami mss menü is amit nem tudok elővarázsolni?
-
tothjani81
senior tag
válasz King Unique #113289 üzenetére
Na. Mindent a leírás szerint csinálok. Sőt ugyan így csináltam egy laposon is az hibátlan. Most annyit elértem higy nem tölti a 7 est mert letöröltem a telepítőből. A rendszer az ssd n. De semmi nem tölti be a windowst
[ Szerkesztve ]
-
tothjani81
senior tag
Ok. Kihúzom a hdd t. Narad az ssd. És a hdd vel mit kezdjek. Firmatáljam?
-
tothjani81
senior tag
Na gyerekek van baj nem kevés. Vettem egy w 10 est. Felraktam ms oldalról pendrive ra feltolba. Hibstlanul ment. A kapott termékkulcs rendbe. Duókhoz regisztrslva.
A gépben van egy 256 ssd és egy 1tb hdd. A hdd n vokt egy 7 ultimate. Vagyis még van is. Beállítom higy ssd ről butoljon de a 7 est tölti be. Oedig az a hdd n van.Ha tudsz segíts, ha tudok segítek de amihez nem értek nem szólok
-
tothjani81
senior tag
Hálás köszönet.
-
tothjani81
senior tag
Hol tudok win 10 et venni? Olyat ami nem géphez kötött?
-
tothjani81
senior tag
Üdv. Szeretnék win 10 venni milyet honnan?
Ezt néztem pl
https://www.foxmobil.eu/szoftverek/windows-10-home
Ha jól értem ez 1 gépre telepíthető fiókhoz kötött így nem géphez vagyis letörlöm rárakom másikra és kész. Vagy nem?
Olyan kéne ami nem géphez kötött
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 1190 Ft-tól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
- Adobe Creative Cloud - 2024. 04. 05 - 2025. 04. 05-ig
- Eredeti játékkulcsok Steamre, Xbox-ra és Playstationre!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest