Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anulu79
addikt
Sziasztok!
Az mitől lehet, hogy némely feltelepített alkalmazás nem látszik az alkalmazások között?
-
Anulu79
addikt
Sziasztok!
Módosítottam a windows fiókhoz tartozó email címemet. Van olyan opció ahol meg lehet nézni, hogy a régi email címemet mihez használtam? Arra gondolok, hogy milyen helyekre jelentkeztem/regisztráltam vele. Törölni szeretném de nem akarok magamnak kellemetlen meglepetést okozni emiatt.
-
Anulu79
addikt
Sziasztok!
Mitől lehet az, hogy ha teljesképernyős módban nézek valamit (filmet, streamet...) akkor időközönként megjelenik a tálca és nem is tűnik el magától?
-
Anulu79
addikt
Sziasztok!
Maga a windows10 képes megjeleníteni az FPS-t? Vagy ha windows akkor csak az Xbox alkalmazás? Persze az egyéb külsős szoftvereket leszámítva.
-
Anulu79
addikt
Hello!
Ha jól emlékszem akkor a win7-ben volt olyan fileok mentésekor, hogy korábban mentett helyek vagy valami hasonló. A win10-ben is van ilyen mentéskor?
-
Anulu79
addikt
Sziasztok!
Azt vettem észre a napokban, hogy miután rögzítettem a játékomat laggolas nélkül utána a visszanézés során akadozott a felvétel lejátszása. VLC és a windows media player is ezt produkálta. Van tippetek, hogy mire kéne ránéznem? Win10 PRO (retail) rendszer van fent a gépen amit pár hónapja vásároltam.
-
Anulu79
addikt
Sziasztok!
PC-re megvásároltam a Forza Horizon 4-et a Microsoft store-ból. Az a problémám, hogy nem akarja letölteni a játékot. Kn. 6-8 mp-enként megszakítja a letöltést. Tegnap este kezdtem el. Ma lefrissítettem a rendszert. utána kb. letöltött egyben megszakítás nélkül kb. 50 Gb-ot majd megint elkezdte, hogy pár másodpercenként megszakítja a letöltést. Volna valakinek ötlete, hogy mitől lehet? Vagy ilyen gáz a store?
-
Anulu79
addikt
Sziasztok!
A PC-m össze van kötve a Samsung TV-vel HDMI kábellel. Korábban gond nélkül ki tudtam lőni a PC képét a TV-re. Viszont a múltkoraban újra kellett telepítenem a windowst. Azóta egyszerűen nem tudom a PC-t párosítani a TV-vel. Nem látja a gép, hogy össze van kötve. Tudnátok tanácsot adni a probléma megoldására?
-
Anulu79
addikt
Ezt mi okozhatja? Most cseréltem ramot a gépben lehet összefüggés vele vagy csak a rendszerrel van valami szerintetek?
-
Anulu79
addikt
Van a win10-ben gyárilag valami cleaner program? Vagy érdemes valamit felrakni erre a célra?
-
Anulu79
addikt
Azt hol találom meg ahol ki lehet kapcsolni, hogy a HDD-t ne tegye alvó módba a rendszer?
-
Anulu79
addikt
válasz Cs1csó #88947 üzenetére
- Pontos windowsról nem tudok nyilatkozni (melóban vagyok).
- Igen, tiszta telepítéssel ment fel a windows (lemezes verzió). Minden új volt telepítéskor.
- Gigabyte GTX 1080-as VGA-m van.
- Csak azt a drivert engedi felrakni ami a gyártó oldalán van. Ez már eléggé öreg. Vannak is vele bajok játék közben. (Időközönként elsösétül a kép pár másodpercre majd vissza jön) Az nVidia már sokszor dobta fel, hogy van frissebb driver de egyikkel se jártam sikerrel.
- Már a DDU-t is próbáltam korábban és sajnos ez sem segített. -
Anulu79
addikt
Szerintetek az lehet a windows hibája, hogy a VGA drivert nem tudom telepíteni? Semmi hibát nem ír ki. Végig fut a telepítő majd a végén az ablakban ahol felsorolja, hogy mely összetevők telepítése hogyan végződött mindhez azt írja, hogy sikertelen. Csak azért kérdezem, hogy ne telepítsem potyára a rendszert, hogy ha ez nem lehet ok.
[ Szerkesztve ]
-
Anulu79
addikt
Sziasztok!
Vettem win10-et és teljes Office-t is hozzá. Újra kéne tennem a rendszert mert arra gyanakszom, hogy azzal lehet a baj. Az lenne a kérdésem, hogy újratelepítés után az Office-t újra kell aktiválnom vagy a windows fiókom alapján felismeri és nem kell aktiválni azt sem?
-
Anulu79
addikt
Sziasztok!
Lemezről hogyan érdemes feltenni dvd formátumú videókat? Lejátszásra is mondhattok jóféle programot.
Köszi!
-
Anulu79
addikt
Van rá mód, hogy a számítógépről a játékot kábel nélkül átküldjem a TV-re? Egy Samsung okostévéről lenne szó. Létezik erre valami program windows 10-re?
-
Anulu79
addikt
Tudnátok ajánlani valami jóféle zene lejátszót?
-
Anulu79
addikt
Sziasztok?
Tudnátok olyan programot ajánlani amivel meglévő videókból tudok kivágni részeket és ezeket a kivágott részeket plusz képekkek megspékelve egy új videóba tudnám össue tenni? Az lenne a lényeg, hogy win10 64 biten jól fusson. Vagy az áruházban található ilyen alkalmazás?
-
Anulu79
addikt
Ha jól értem akkor a 3 Tb-ból mindenféleképpen csak 2.7 Tb-ot tudok használni? Vagy ha átkonvertálom akkor megy több mint 200 Gb a "veszendőbe"? Amúgy nincs rajta semmi. Nem rég rendeltem boltból újonnan.
-
Anulu79
addikt
Sziasztok!
Felraktam a win10-et egy 250-es ssd-re. Aztán rádugtam a gépre egy zsír új 3 terrás vinyót. A baj, hogy valamiért a.3 terrából csak 2-t tudok életre kelteni. Vagy egy "partíció" ami több mint 700 Gb és azzal nem tudok mit kezdeni. Meg lehet ezt oldani valahogy?
-
Anulu79
addikt
Sziasztok!
Úton van egy 3 Tb-os vinyó. az lenne a kérdésem, hogy muszáj felszabdalni vagy gond nélkül lehet ez is 1 db partíció?
-
Anulu79
addikt
Ezt az oldalt ismeri valaki? Mi lehet a különbség az elektronikus licenc és a fizikai matrica között? Azért kérdezem mert mind a kettőnél azt írja, hogy átvihetó licensz (gondolm ez azt jelenti, hogy ha lecserélem a gépem akkor az újra is feltehetem).
-
Anulu79
addikt
Sziasztok!
Win10-et szeretnék vásárolni. Ami követelményem van, hogy 64bit-es és dobozos legyen. Honnan érdemes ilyet beszerezni aminek nincs az egekben az ára?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest