Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akelaus
senior tag
Jó reggelt!
Szeretnék egy kis segítséget kérni. Friss telepítésű win7-es gépen tapasztalom a következő dolgot. Az első bekapcsolás után, az ablakok kerete mellett színes csíkok jelennek meg. Minden drájver fenn van, a videokártyáét a win tette fel, nincs is frissebb annál. A telepítés előtt is win7 volt a gépen, azzal nem volt ilyen probléma.
Csináltam két képet, nem túl nagyok, remélem lehet látni a hibát.
Csináltam teljes drájver eltávolítást, feltettem a gyártóoldaláról ami ott volt, eredmény ugyanez. Felrakta a win az általa talált legfrissebbet, szintén ez fogad minden nap az első indításnál. :S
Ha valakinek van valami ötlete, azt megköszönném!
Új hozzászólás Aktív témák
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Formula-1
- PlayStation 4
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Ukrajnai háború
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- bambano: Bambanő háza tája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Samsung M5 Smart - 27" VA - Beépített WiFi & Bluetooth - Apple Airplay - HDR10 - sRGB 99%
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FHD - i5-1335U - 8GB - 512GB SSD - Win 11 - 3év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest