Hirdetés
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 5. nap: Dark and Darker:: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
- Bleach: Rebirth of Souls - Középpontban Shinji Hirako
Aktív témák
-
Atticus85
tag
Köszi,de ez a Gamer Lite amit az előbb írtam,az mit jelent?Szükségem van nekem erre?
Én egy gyors és stabil verziót keresek -
Воланд
titán
válasz Atticus85 #45497 üzenetére
Boltban kapható megfelelő Windows 7 Ultimate.
Ajánlom figyelmedbe az oldal szabályzatát és a topic címét.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Atticus85
tag
Valaki tudna ajánlani a gépemhez,egy gyors és stabil windows 7 ultimate-et?
Ez a Gamer lite milyen?Csak játékokhoz van?Mert én nem játszom soha -
westcoastog
veterán
válasz westcoastog #45494 üzenetére
Bohóckodtam a kalibrálással és jó lett. Köszönöm a segítségeket.
-
canniball
nagyúr
válasz Fire/SOUL/CD #45493 üzenetére
Egy mitx rendszer simán elfér a hónod alatt.
https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
westcoastog
veterán
válasz Morden24 #45492 üzenetére
Bár ma a wu-n volt elérhető egy dell driver a mostani monitoromhoz, feltettem nem lehet hogy azt csinálta ezt?
Ahogy törölném a profilokat nem engedi mert hogy nincsen jogom hozzá.
In the “Profiles associated with this device” section, remove all the color profiles by selecting to highlight them and click Remove button.
(#45493) Fire/SOUL/CD
ezek vannak beállítva.[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz Morden24 #45488 üzenetére
Hát van még éppen "pár" darab driver abban a könyvtárban, azokat ég végigpróbálhatod, de ha egyikkel sem szűnik meg a "hiba", akkor marad a support...
westcoastog
Színkezelő-t indítsd el\speciális fül és erre állítsd vissza
Ha ez nem segít, akkor ugyanott megtalálod a kalibrációt is.canniball
Hát az túl nagy luxus lenne, ha valahol gépet telepítek, akkor még egy gép kellene hozzá...Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
Morden24
nagyúr
-
canniball
nagyúr
válasz Fire/SOUL/CD #45477 üzenetére
A partíció eltolással (ha jól tudom) nincs gond ha egy másik, már működő W7 alól formázza az ember. Így pedig ki lehet hagyni a 100MB-s partíciót.
A több partíciós problémáról nem tudok nyilatkozni, nekem egy 30GB-s és egy 40GB-s van, azoknál nem merült fel ennek az igénye.https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
Morden24
nagyúr
válasz Fire/SOUL/CD #45483 üzenetére
Nos, ez a driver nem támogatódik az én hardveremen... majd még megnézek egy másikat, de szerintem inkább írok a Dellnek meg az IDT-nek
Sectumsempra - For Enemies
-
-
Core2duo6600
veterán
HEllo
Egy olyan bajom van, hogy egyszercsak egyik másikra elnémult a windowsom.
Van a gépben másik hdd amin van rendszer, ott van hang, tehát nem hardverhibaSárga felkiáltójeles eszköz nincs, P55 ös a chipset, .A hangszoró ikon mellett, egy piros X van, ha rákattintok, egy varázsló próbálja a hibát megoldani, de eredménytelenül.
Ha bedugom a drótot érzékeli, kérdezi, hogy mit dugtam be a zöldbe .
Ha a hangtölcsér felé tartom, kiírja,hogy nincs hangkimeneti eszköz telepítve
Gyártótól leszedett hangkártya driver, hiba nélkül feltelepült.
Alaplapi hangkeltő ről van szó.
A lap típusa : Gigabyte P55A , benne egy Core I5, több gép is van a hálózaton, ahol ez előjött,
WSUS al osztjuk szét a lan on a frissitésket. (vagy 80 gép)
Van még win 7 es rendszer, és ott nem jelentkezett ez a gond.Ha van valami használható 5let szívesen venném, mert nem akarom csak emaitt ujratelepíteni a rendszer-t.
Olyanokat kérem ne írjatok, hogy frissitsem a drivert, frissitsem a windowst, ezen túl vagyok..
Gigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
-
zso73
veterán
Egy pár érdekes hiba.
A kívánt könyvtár már nem használható. Saját képek
Ugyanez a hiba a többi saját/zene,képek,videók könyvtár. Ez mi?
Micrososft wireless confort keyboard, amit nem ismer a saját OSAkinek van tippje ne tartsa vissza !! teljesen full legális win7 64 bit.
[ Szerkesztve ]
"A mosoly olyan, mint egy ablakban felgyúló fény, amellyel a lélek jelzi, hogy a szív otthon van."
-
Morden24
nagyúr
válasz Fire/SOUL/CD #45482 üzenetére
Megtettem már az Alienware-es kört, szintén zenész
(#45483) Fire/SOUL/CD: Hopszli, ezt viszont nem. Meglesem
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz Morden24 #45481 üzenetére
Hüle fejemmel pont arra nem gondoltam, amire máskor alapból lecsapok , szóval a "jó öreg" ftp szerverek. [link]
IDT_92HDXXX-HD-AUDIO_A02_R293712.exe. Ez pl 2011 márciusban kiadott driver, ami szintén jó lehet, remélem segít valamelyik.Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
félisten
válasz Morden24 #45481 üzenetére
Szerintem elsőre driver vadászattal kellene kezdeni, mert ha a gyári oldalról szedted le, akkor a jelenlegi drivered 2010 áprilisi. Most "hirtelen" rákeresve meg találtam egy 2010 november 22.-ei változatot is... Megpróbálhatod másik gép ugyanilyen típusú driverével is, mert pl az AlienWare-en is ilyen van... Az a lényeg, hogy IDT 92HD73C1 Audio Driver-t keress
[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
Morden24
nagyúr
válasz Fire/SOUL/CD #45480 üzenetére
A Win7 energiabeállaításai között nem kofigolható, az IDT szoftveres felületén szintén nem, és az eszközkezelőből sem.
Viszont tuti, hogy a driver adja hozzá ezt a remek funkciót/értéket, mert driver nélkü is van hang, akkor ezt nem csinálja, csak úgy egyéb hiányosságok adódnak, tehát jelenleg vagy cicceg, vagy nem működik teljesértékűen.
Bármilyen letölthető gyári buheraszoftvert nem találtam.A dolog pikantériája, hogy a Dell supporton majdnem sírva fakadt a hölgy, amikor végigmondtam a mondókámat, és gyorsan átirányított a HRP-hez, akik meg azt ajánlották, hogy fórumozzak
Ha máshogy nem megy, akkor elkezdek bányászni, meg írok egy mailt a Dell-nek meg az IDT-nek is, csak ismerve ezeknek a sebességét addigra megtalálom magam isSectumsempra - For Enemies
-
félisten
válasz Morden24 #45478 üzenetére
Ööö, ezt hogy kell érteni, a W7-ben nem tudod konfigolni az energiasémákat vagy ott ez nem kivitelezhető? A laposhoz nincs valami gyári app vagy tools, ami esetleg pont ilyen "buherához" megfelelne?
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
d@minator
addikt
válasz Fire/SOUL/CD #45469 üzenetére
EASUS megoldotta. Big THX!
Neked és Viktor77-nek is köszönöm a segítséget! -
Morden24
nagyúr
Háj
Rövid leírás a problémámról: Kérdésem a következő lenne: adott egy Dell Studio XPS 1647-es gép, ami egy IDT HD audió cuccal van szerelve. A problémám ehhez, azaz ennek a driveréhez kapcsolódik.
Ennek az eszköznek van egy olyan remek tulajdonsága, hogy 30 másodperc nem-használat után lekapcsolja magát, ami nem is lenne gond, csakhogy ilyenkor illetve visszakapcsoláskor egy igen halk, "ciccenő" hangot ad ki magából a hangfal/füles, ami - bár lehet, hogy csak én vagyok hisztis - ROHADT IDEGESÍTŐ.
A rendszer Win7 x64, a driver az, amit a dell honlapjáról - egyedüliként - le lehet tölteni. Driver nélkül nem csinálja, de úgy meg egyéb bajaim vannak. Sem a szoftveres kezelőfelületből, sem a driver beállításai között nincsen lehetőség ennek az elcseszett energiatakarékos marhaságnak a megoldására.
Namármost, nyilván beállítás UI-ból nem lehetséges, másik driver sincsen, tehát csináld magad mozgalmat indítok. Mivel ennek a szarnak van egy értéke, feltételezem, hogy registry-ben módosítható. Még ha nem is lehet kikapcsolni, esetleg módosíthatnám az energiaspórolós szemétkedés életbe lépésének idejét, mondjuk 20.000 földi évre. Tud valaki segíteni, hogy hol kéne megtalálnom ezt a kis dögöt? Mert nem mondom, hogy világtalan vagyok, de azért ilyen jellegű regeditben valaki esetleg megfoghatná kicsit a kezemet
-
félisten
válasz canniball #45474 üzenetére
Hát az egyik, amiről írtam(partíció eltolás), a másik meg hogy egyes SSD-ken a W7 telepítésekor nem lehet több partíció, azaz egyben kell lenni az egész partíciónak az SSD-n(nyilván kis kapacitású SSD-ken ez nem fordul elő, hisz direkt csak a rendszer számára használják, egyben az egészet), ellenkező esetben a W7 telepítő BSOD-val leáll/leállhat, az XP óta már jól ismert hal.dll hibával. Szerencsére ez elég ritka, a mai napig nem jöttem rá, hogy ezt mi okozhatja, mert gyártótól függetlenül előjöhet(pl ugyanazon gyártó 10 termékből 1-en jelentkezik/jelentkezhet)
[ Szerkesztve ]
-
RootRulez
félisten
vàáááá megin dupla (opera mini)
[ Szerkesztve ]
═════════════════════════════════════════
-
RootRulez
félisten
akkor nekem, mint HP usernek felesleges... elősször nem volt utána 2. telepítéskor volt. amikor nem volt se volt gáz, de gondoltam megkérdezem...
köszi!
-
canniball
nagyúr
válasz RootRulez #45472 üzenetére
Nálam nem volt ebből gond (ha jól emlékszem néhány "extra" funkcióhoz kell, pl. BitLocker).
Mod. Lassú voltam és ráadásul kevés.Fire!
"SSD-nél más játékszabályok érvényesek"
Milyen "játékszabályok"?[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz RootRulez #45472 üzenetére
Ennyire kell a 100mbyte-os partíció
Ha előparticionálod a vinyót és létrehozol 2 elsődleges NTFS partíciót, akkor biztosan nem hozza létre. (SSD-nél más játékszabályok érvényesek, mármint ami a particionálást illeti, mert ott már számít, hogy olyan szoftvert használj, ami partícióeltolást (alignment) is lekezeli/megoldja)[ Szerkesztve ]
-
RootRulez
félisten
dupla...
[ Szerkesztve ]
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Mennyire kell a win7nek az a 100 MBos partíció? gáz az, ha előre megparticionált vinyóra teszem, amin nincs?═════════════════════════════════════════
-
sladka_pani
senior tag
válasz sladka_pani #45458 üzenetére
Na egyelőre megoldotta az is a problémát, hogy kivettem az automatikus indításokból, elindítja akkor is. Érdekes. A Feladatütemezővel nem indította, kiírta nem találja az exe-t.
...nem mondtuk el, nem hangzott el, mit jelent az Oi! Oi! Oi!...
-
félisten
válasz d@minator #45468 üzenetére
EASEUS Partition Master Home Edition
Ingyenes, egyszerűen megfogod a D-t és az elejéből elveszel, majd a C végét meg megnöveled a többit meg a progi megoldja. (persze a D azért ne legyen totál tele )[ Szerkesztve ]
-
d@minator
addikt
válasz Viktor77 #45430 üzenetére
A helyzet a következő: D-t lementettem. Lecsippentettem belőle 15GB-t a C-t meg akartam növelni és hibaüzeneteket kaptam. Másik próbálkozás. Merge-vel össze akartam vonni a C-t a lecsippentett partícióval de az NTFS verziószámok (3.0 és 3.1) különböznek így nem hajtotta végre. Ezeket nem win alatt csináltam. Van ötleted?
-
canniball
nagyúr
válasz Fire/SOUL/CD #45466 üzenetére
Semmiféle RSS-t nem állítottam be; megint egy olyan dolog amire igazán rákérdezhetne a telepítés során.
Akkor megy a levesbe, köszi!https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
félisten
válasz canniball #45465 üzenetére
IE RSS hírcsatornák frissítéséhez kapcsolódik, esetleg valamilyen RSS gadget-hez. Ha zavar, törölheted a feladatütemezőből.
(ha újra engedélyezni szeretnéd esetleg, akkor meg adminként futatott parancssorba kiadod ezt a parancsot: msfeedssync enable
[ Szerkesztve ]
-
canniball
nagyúr
A Feladatütemezőben van olyanom hogy User_Feed_Synchronization-{66099A72-C566-47C4-8FA7-EE7F373566DF} ... Leírás: Frissíti a lejárt rendszer-hírcsatornákat. - ezmiez?
-
félisten
válasz Atticus85 #45461 üzenetére
Ha nem naprakészek a frissítések, akkor "normális"(bár nem olyan hibákkal van tele a lista, ami erre utalna). Ha frissítettél WU-ról és azután is ennyi hiba van az eseménynaplóban, az már érdekesebb, bár a hibák alapját az képezi, hogy nem tud kiosztani IP-t a DHCP szerver az adott eszköznek.
[ Szerkesztve ]
-
VGYke
addikt
Persze megértem ezen problémámmal nem vagyok a központban, de azért csak erőlködnék egy kérdéssel, ami win7, vista alatt is aktuális lehet: USB-n PC-re kötött mobiltelefont (mint telefon modemet) hogyan lehet beállítani úgy hogy a win indulásakor induljon és "tárcsázzon" és csatlakozzon a netre- feltéve ha csatlakoztatva van a mobil???
[ Szerkesztve ]
kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni
-
lostprophet
aktív tag
válasz lostprophet #45459 üzenetére
Nos, úgy tűnik ez az EasyBCD 2.0.2-es verziójának exkluzív bugja, ugyanis a 2.0.3 bétával már indul mindkettő rendszer. Fene se érti.
[ http://lostprophet.hu ] Játék és számítógépes programfordításaim oldala
-
fatal`
titán
válasz lostprophet #45445 üzenetére
Minek easybcd?
XP fel, reboot, win7 dvd be, win7 fel kész ott a menü. Ha mégsincs menü akkor ott valami más probléma lesz (pl. hogy valamelyik lemez buherált), és valószínű ugyanezért nem működik most sem.
[ Szerkesztve ]
-
lostprophet
aktív tag
válasz Воланд #45452 üzenetére
Egy 320 gigás merevlemez van csak.
Előbb XP-t telepítettem, utána Win 7-et, értelemszerűen különböző partíciókra.
Eddig mindig működött elsőre, de most már pár órája szopok és nem tudok rájönni, mi lehet a gond, mikor mindent kottra ugyanúgy csináltam, mint szoktam.[ http://lostprophet.hu ] Játék és számítógépes programfordításaim oldala
-
Воланд
titán
válasz sladka_pani #45454 üzenetére
Igen, erre gondolok.
Nem kell túlbonyolítani.
Create new task --> general fülön megadod a feladat nevét, security optionsál a te felhasználónevedet --> triggersnél at log on, vagy at start up, ezt neked kell kitesztelni, hogy hogyan jobb, advanced settingsnél meg a késleltetést beállítod annyira, amennyire akarod --> actions fülön new, ott pedig start a program, katt a browse gombra és kikeresed az exe-t és asszem ennyi.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Воланд
titán
válasz lostprophet #45445 üzenetére
Lemezek eredetiek?
Win7 telepítésnél az xp-t tartalmazó merevlemez csatlakoztatva volt (vagy fizikálisan csak egy merevlemez van)?
-
Воланд
titán
válasz M4R1NE #45448 üzenetére
Sok mindentől függ. 32 vagy 64 bit, mennyi memória van a gépben (virtuális memória miatt), hibernálás lesz, vagy sem, mekkora programokat akarsz telepíteni (most így hirtelen ennyi jutott eszembe)?
De amúgy igen, 30GB átlagfelhasználás mellett, rendszeres karbantartással (ideiglenes fájlok törlése, pl) elég szokott lenni.
-
M4R1NE
tag
Sziasztok!
Mennyi helyet érdemes adni egy Windows 7-es rendszerpartíciónak? 30 Gb megteszi neki? -
Воланд
titán
válasz sladka_pani #45446 üzenetére
Task Scheduler (Feladatütemező) kell neked. Csak kezd el begépelni a start menü futtatás részébe.
-
sladka_pani
senior tag
Sziasztok!
Kerestem már a google-n sokat, de konkrétan az én problémámra nem találtam választ, amit amatőrködve is megcsinálhatok.
A problémám az, hogy szeretnék késleltetni egy automatikusan induló programot, mert a ClockGen-ről van szó, és szegény laptopom elég sok mindent indít egyszerre, így őt is, és a hirtelen FSB változástól 5-ből 1x biztos kifagy. az msconfig parancsot elindítva automatikusan ott van a listában, de ott nem találok semmi delay kifejezést, ami a késleltetésre szolgálna. Úgy szeretném, hogy indítás után mondjuk 50-60 másodperccel fusson fel a tuning program, addig úgyis betöltődik minden más. Sajna azért nem mertem neki állni a létrehozásnak, mert ha sima .exe-t berakok az Indítópultba vagy találtam egy ilyen leírást: katt ide, merthogy ez valóban csak egy exe file, és ha ezt elindítom az magában nemjó, mert akkor a beállítások indulnak el. Ennek a programnak magától van valami háttérben induló része, ami megőrzi a beállításokat, és valahogy így szól az automatikus indításban az elérési útvonal:
C:\ClockGen\Clockgen.exe -i p=0 -> tehát erről sejtettem, hogy itt van valami, de nem tudom hogy lehetne ezen segíteni, Ötlet valakinek?
Köszönöm!...nem mondtuk el, nem hangzott el, mit jelent az Oi! Oi! Oi!...
-
lostprophet
aktív tag
A következő a probléma (dualboot elérés a cél):
1. Telepítettem egy friss Win XP SP3-at az E: meghajtóra.
2.Ezután telepítettem egy friss Win 7 32 bit Professionalt a C: meghajtóra.
3. EasyBCD-vel hozzáadtam a Windows XP-t a bootmenühöz, elmentettem (hagytam, hogy az EasyBCD maga válassza ki az XP partícióját, de próbáltam enélkül is).
4. Gép újraindít, bootmenü bejön, XP-t kiválasztva "NTDETECT failed", Win 7 viszont működik.Rengetegszer csináltam már ilyen sorrendben és mindig működött, de ma valahogy megmakacsolta magát és az istennek se akarja a jót.
Megköszönném, ha valaki a segítségemre sietne. Nálam Win 7 nem csinált alapból bootmenüt sosem.
[ http://lostprophet.hu ] Játék és számítógépes programfordításaim oldala
-
Воланд
titán
válasz noblem1983 #45443 üzenetére
Ja, az szvsz mendemonda, semmi több.
A hiba leírás alapján ez első körben driver probléma, szóval tegyél fel egy régebbit. Avasttól sem ártana megszabadulni, az is be tud néha kavarni.
-
noblem1983
senior tag
válasz Sub-ZeRo #45442 üzenetére
AVG-m nincs,Ati driver 11.2 szóval az sem régi.Avast van de pár nap múlva lejár(csendes/játék üzemmódban van).
Hallottam viszont olyan mendemondákat,hogy chipset drivert nem szabad telepíteni mert a Win7-es a lejobb.MSI honlapjáról viszont én felraktam a legfrissebbet.[ Szerkesztve ]
Lamborghini fan Uplay/Origin-noblem1983, PSN: noblem1983_2
-
nagyúr
válasz noblem1983 #45439 üzenetére
Ati + AVG probléma. Ha van AVG akkor töröld. De még csatlakozhat vírus is hozzá.
Ja és a kugli meg a bang a barátunk meg a barátnőnk.[ Szerkesztve ]
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
VGYke
addikt
sűrű és nagyon nagy elnézést egy olyan kérdésért, ami nem win7, hanem Vista! Na de kérdésem tárgyának megoldása biztosan nagyon hasonlít a két rendszernél egymáshoz, úgy hogy először itt próbálkozom be. És hát ha win7 felhasználóknál is jelentkezik ez a probléma, így válaszaitok nem csak nekem lesz hasznos.
Szóval, elutazom pár hétre és feladva a stabil otthoni win7-es asztali PC-m biztonságát, a munkahelyi Vistás laptopom jön velem, de net nélkül nem élet az élet, így mobil-pc kapcsolattal szeretnék netezni. Eddig is csináltam ilyet a Nokia PCSzütty segítsgével, de most nem akarom telepíteni ezen alkalmazást, úgyhogy levadásztam ezen Nokia (modem) drivert. Minden szép és jó azon túl, hogy néha csatlakozik, néha nem (amikor nem: "számítógép azonosítása a hálózaton"-kérdésnél akad el) de nem ez a fő kérdésem.
Fő kérdésem: hogyan tudom a modemes kapcsolatot automatizálni: tehát laptop bekapcsolásnál induljon és ha nem kapcsolódik addig próbálkozzon, amég nem sikerül?
Kérdésem bonyolítja, hogy van 1 "Főnök" admin fiók (aki nem játszik, nem internetezik csak telepít: szóval én) és 2 korlátozott, aki mindent csinál, főleg én.
Utoljára win98 alatt volt modemem, öregszem, butulok[ Szerkesztve ]
kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni
-
noblem1983
senior tag
Gyakran előfordul nálam kék halál ezért leírom mindegyik félét
atikmdag.sys, afd.sys, aswTdi.sys, ntoskrnl.exe(utóbbi elsődleges hibaként és másodlagosként is szerepel).Ezek mind a Blue Screen View nevű programban szerepelnek a driver okozta problémák oszlopban.
A válaszokat előre is köszönöm.[ Szerkesztve ]
Lamborghini fan Uplay/Origin-noblem1983, PSN: noblem1983_2
-
nagyúr
válasz Irvkhf #45436 üzenetére
Akkor nincs hozzá driver. Vagy veszel hozzá egy audigy-t és kb 5k-ból megúszod, vagy xp.
A válasz gombot nyugodtan használhatod.[ Szerkesztve ]
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
Irvkhf
aktív tag
Köszi a választ de bocsánat én nem látok hozzá Window 7 drivert ez lehetséges vagy csak én nem találok.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Psychonaut #45432 üzenetére
Akkor az i3-ban van a vga is?
(#45433) Irvkhf:Hát elég régi géppel akarod hasznáni, a 7-et. Ha találsz hozzá vista drivert akkor gond egy szál se. De ha nincs, akkor inkább xp, bár nem tudom, milyen konfiggal tolod, mert nincs kitöltve az adatlapod.
[ Szerkesztve ]
-
Irvkhf
aktív tag
Sziasztok valaki tudja miért nem állítja be a Windows 7 az alaplapi hangkártya drivert az Asus A7v266-c tipusu alaplapon ? Valaki tudna nekem hozzá alaplapi hangkártya drivert Windows 7 hez.
[ Szerkesztve ]
-
Psychonaut
veterán
-
nagyúr
válasz Psychonaut #45423 üzenetére
Nekem igen, de nem a reklámokkal van a gubanc, hanem pl a youtube videókkal. Egyszerűen akadnak. 64 bites flas + ie9 alatt nincs ilyen gond.
De múltkor már írtam ide és úgynézki hogy az ati kártya kombóval van rossz kapcsolatban. Talán Fire írta hogy nv alatt nincs gond."Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
Viktor77
titán
válasz d@minator #45429 üzenetére
Én is most tettem fel a 7-est, nekem is volt dolgom a particíókkal.
1. Én a Hiren's Booot cd-n lévő GParted progival csináltam. Ez elindít egy komplett oprendszert ahogy láttam, szóval amíg dolgozik, addig sem maradsz pl. net nélkül.
Amit nagyon észben kell tartanod, hogy ha a C:-t piszkálod, nincs az a program ami garantálja, hogy utána is el tudod majd indítani a géped. Win alól ugye meg sem próbáljuk, ez alap.2. Már XP alatt sem nagyon kellett, igaz nehezebben áll fel, és kell jópár újraindítás, de magához tér. Egy újratelepítés javallott, de nem feltétlenül szükséges.
Csinálni kell. Kész. Pont.
-
d@minator
addikt
Sziasztok! Két dologban kérek segítséget.
1. Van nálam egy gép 25GB-os C rendszerpartícióval amire win7 lett rakva és már csak pár 10MB szabad hely található. Mivel tudnám a partíció méretét növelni úgy, hogy sem a C sem a D meghajtó adatállománya ne sérüljön. A D-n van még szabad hely. Ha nem lehet annyit tudok tenni, hogy a D-n lévő adatokat külső vinyóra mentem. A leggyorsabb megoldást keresem.
2. Alaplap proci és RAM lett cserélve a gépben a win7 leszedte a drivereket. Az első indítás utáni lassulás elmúlt, tesztprogikkal a gép normális sebességet mutat. Már második eset, hogy nem kell a win7-et újra telepíteni lapcserénél. Ti is úgy tudjátok, hogy a win7 alaplapcsere után nem igényel újratelepítést?
-
hoffman_
nagyúr
-
Psychonaut
veterán
válasz hoffman_ #45425 üzenetére
MPC-HC: Media Player Classic Home Cinema
Amugy a WMP12 nem ismeri az mkv formatumot, ezert nem jatssza le. Ha mindenkeppen azzal akarod lejatszani, akkor javaslom a Shark007-fele kodekpakkot.
-
Psychonaut
veterán
Masnal is gondok vannak az uj flash playerrel? Nekem ma telepult fel, a hirdetesek ossze-vissza helyezkednek el, csomo oldal szet van esve, vagy villog a hirdetes (hol eltunik, hol megjelenik)...egyszeruen nem lehet bongeszni rendesen.
Home Premium x64 es IE9.
-
hoffman_
nagyúr
Üdv,
Tudnátok segíteni? Media Player problémám van. VLC-t használok akármit nézek, mert minden buhera és sallang nélkül azonnal játszik mindent. Viszont van, hogy 2 videót kell párhuzamosan játszanom, ezt egy alkalmazással(VLC-vel legalábbis) nem tudom megtenni. Ezért nyúlnék a MP-hez. Vele viszont sokszor baj van. Adott például a PH! tesztcsomagja. VLC mindent lejátszik, gyönyörűen. Media Player viszont az mkv-khoz hozzá se nyúl, illetve például az 1080p mov-ot is elszemeteli - a VLC nem. Tudnátok tanácsot adni, hogy mi a teendő? Valami kodek pakk, vagy ilyesmi létezik?
Illetve még egy kérdés. Adott a tesztcsomagban az a bizonyos killa sample. Na azt még én se tudtam lejátszani, pedig 5870 van bent és core2duo 1,86ghz. Mivel lehet lejátszani azt a videót? Hardveres, vagy szoftveres kritériummal lehet a baj? Esetleg csak beállítás kérdése, és user-error?
[ Szerkesztve ]
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
Steelmanus
addikt
válasz canniball #45413 üzenetére
Sziasztok!
En mar ezt regebben kiprobaltam egy 40 Gb-os IDE laptop vincsivel hogy radugtam egy atalakitoval az USB portra de nekem sem allt le meg a registry modositasaval sem.
A konfig az adatlapomnal, W7 32 / 64 bit alatt sem mukodott a regbuhera. A vincsit a W7 levalasztja, de a motor forog tovabb.(#45419) localhostadm Milyen kapcsolattal lepsz ki a netre, PPPoE?
[ Szerkesztve ]
-
localhostadm
tag
Sziasztok!
Felvázolnék egy problémát, hátha tudtok segíteni, végigtúrtam a Google-t már miatta.
Felhasználónévvel és jelszóval rendelkező internetkapcsolatot használ a Win7es rendszer, csatlakozás után random időközönként (mindegy hogy van e tétlenség vagy nincs, aktiv internethasználat esetén is előfordul) rákérdez hogy bonthatja e a kapcsolatot és vagy bontja vagy nem automatikusan, ez a metódus is random.
Mindenféle olyan opciót kikapcsoltam a Win7be ami esetlegesen tétlenségi időkorlátot szabhat, meg ilyenek... Frissen telepitett rendszer, virus és kártevő mentes.
Ötletek?
"I try to find in Google before I ask dumb questions!" --> Google a barátod!
-
morfondőr
őstag
Üdv!
Egy olyan problémám van, hogy android telefonnal sikerült összehoznom azt, hogy wake-on-lan-al be tudjam kapcsolni távolról a gépem, utána egy remote desktop progival hozzáférjek. Viszont ahhoz, hogy be tudjak lépni távoli asztalon keresztül a gépemre, jelszó megadása kell. De ha megadom a jelszót, akkor ha távolról felébresztem, nem fog bejelentkezni, hogy elinduljon a kliensprogram, és használni tudjam.
Kérdésem az lenne, hogyan tudom megoldani, hogy a gép ne kérje a jelszót induláskor, de az "megmaradjon", hogy tudjam használni a távoli asztal progit.
Előre is köszi!Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714
-
törölt tag
válasz Fire/SOUL/CD #45415 üzenetére
Köszi Ezt észre nem vettem volna
Mielőtt átneveztem volna megtaláltam a párbeszédpanelen az összefésülés vagy törlés részt, ahol aztán lemészároltam a felesleges nem használt hálózatokat.
Valamiért egyébként a kisebbik gépemen a nyilvános hálózat-ot állította be a Windows , ezt korrigáltam otthonira. Mindig odafigyeltem Windows telepítéskor, hogy az otthoni legyen kiválasztva, gondolom a router csereberéléskor állítotódott el, biztonsági kockázatot egyébként a nyilvános sem rejt ha jól gondolom.
-
félisten
válasz #41133696 #45414 üzenetére
Ööö, tehát az lenne a "gond", hogy ott Hálózat 4 van kiírva?
Ha igen, akkor katt az ikonra és írd át a nevét.De pöpecül néz ki a a szerkesztés most Megint hegesztik a PH!-t?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Helló !
Az lenne a gondom, hogy a Windows 7 mind a két gépen több hálózatot tart számon számozás alapján mint amennyi valójában van.
Két hálózat név ment el két routerrel melyek már nincsenek és nem is lesznek használatban, így jön ki a hálózat négy mivel van egy bluetooth és egy új router kapcsolat. Hgyan lehetne a két nem használt router hálózatot törölni ? Mert csak az aktív hálózatokat jelzi ki.
-
canniball
nagyúr
válasz longwild #45412 üzenetére
W7 ficsúr, próbáld meg ezt (és légy szíves jelezz vissza hogy sikerült-e)!
-
longwild
aktív tag
Sziasztok!
Freeagent GO 320G
Régi gépen, Win Xp alatt leválasztva ~20 sec alatt leállt a vinyó, lámpái kialudtak.
Új gép, windows 7-el: leválasztás után a Win ugyan már nem látja, de a vinyó végtelen ideig pörög és világít.
Mostanában így használom, hogy pörgés közben lehúzom USB-ről, de nem hiszem, hogy használ neki...
Hol keressem a hibát?
Köszönöm előre is!
szoftver szakmabeli && Beverly250
-
gabipaci
őstag
Sziasztok!
Hol lehet azt beállítani, hogy alvó állapotból az egérrel ne lehessen visszahozni a gépet, csak a billentyűzettel?
ThxLogitech hardware tester
-
Immy
őstag
Win7 egyszerre csak 4 gpu-t tud lekezelni?
Apró: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/immy/index.html
-
csƵ
addikt
Köszi!
Aktív témák
Hirdetés
- Delta Force (2024)
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Filmvilág
- Szólánc.
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Digitális Állampolgárság Program
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest