Hirdetés
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 5. nap: Dark and Darker:: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
- Bleach: Rebirth of Souls - Középpontban Shinji Hirako
Aktív témák
-
veterán
-
nagyúr
Nekem úgy rémlett, hogy a 3.6 a legújabb, pedig nekem is a 3.8-as van meg, csak akkor vettem észre mikor írtál.
Amúgy nekem is az audigy4-hez."Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
veterán
Huuu, mit szivtam ma Reinstall lett belole.
Szoval: "The User Profile Service failed the logon. User profile cannot be loaded" Kiirt nekem egy ilyet a W7. A kerdesem az lenne hogy ez igazabol mitol van? Nem csinaltam semmit a geppel. Tegnap kikapcsoltam, mqa meg be.Kozben talaltam egy ilyet, de az oka meg mindig erdekelne.
-
TRob1
veterán
válasz Sub-ZeRo #47593 üzenetére
Akkor már az újabbat, nem? (Nekem egyébként ez van audigy-vel, és tökéletesen müxik)
(#47595) hunfatal : Lehet, bocsi . De nem azt próbálta eleve? (Illetve én úgy értettem a leírásból, hogy Live 24bithez nem jó, ez meg Audigy. De nem vitatkozom )
[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
chizow
tag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni! Nagyon sokáig Win XP-t használtam, de úgy döntöttem lecserélem Win 7-re. Minden teljesen simán ment (driverek is) kivéve a hangkártya feltelepítése. Egy Sound Blaster Audigy 24 bit-ről lenne szó (?) nem vagyok túl jártas a témekörben. Megpróbáltam leszedni a legújabb drivert a Creative honalpjáról, de ahányszor fel próbálom telepíteni újra és újra azt írja, hogy nincs hangkimeneti eszköz telepítve. Az eszközkezelőben meg egy kis sárga háromszög jelenik meg az SB Audigy-nél. Csatolok pár képet a problémáról. Elolvastam 1.hsz-t és le is tölöttem a 2.7-es verzióját a Support Pack-nek, de hogy őszinte legyek nem tudom mit kezdjek vele, kicsomagoltam és innentől elakadtam. Bocsánat a bénáskodásom miatt és előre is köszönöm a segítséget!Take it, Hold it, Love it ! < Samsung Wave S8500 Ebony Black Bada 1.2 JL2 >
-
nagyúr
Szerintem keresztet vethetsz neki, olyan mintha törölték volna a partíciót, nem formázták. Hát így nem fog vissza jönni az adat.
Itt volt már szó ilyen vissza állító programokról, esetleg ha van ilyen topik, nézz utána, kérdezősködj ott, hátha."Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
VGYke
addikt
Sziasztok! Lehet kicsit off itt a kérdésem, de azért bepróbálkozom, elnézést. Tanács: haveri sörözés után irány az ágy, nem a PC
Szóval, egy külső HDD betűjelét szerettem volna megváltoztatni, de valamit mellé nyomtam. Szerintem töröltem a kötetet (formázást, stb.nem csináltam). Most a számítógép-kezelésben így néz ki a külső lemezem. Tele van évek óta mentegetett adattal, tehát fontos lenne azokat visszaszerezni. Mit tanácsoltok? Ez most tényleg SOS!
(Kb. ismerem a GetDataBack programot, de egyrészt most nincs meg, másrészt mindég elkavarodtam benne, harmadrészt hátha van egyszerűbb win7-es vagy más ingyenes megoldás)kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni
-
Lenry
félisten
válasz <MZ/X> #47584 üzenetére
az a kékhalál ami magával vitte az SSD-t, akkor valami komoly áramingadozás, vagy hasonló miatt lehetett, simán lehet, hogy meghalt a hangkártya is.
mindenképp a garanciát javaslom.
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
<MZ/X>
őstag
Üdv,
még mindig fennáll a nincs hang problémám sajnos. Összefoglalva: nem user error, legújabb realtek driver (ASRock p67 fatal1ty alaplap), fejhallgató működik, más OS-el sem jó, egy kék halál után az SSD meghalt, miután egy HDD-re felraktam a 7-est, nem volt hang, a mixerben látszódik, hogy megy a zene, vezérlőpultban is működőnek írja le, alaplapon sincs letiltva.
Valami ötlet van, vagy gariztassam az alaplapot?Köszi!
Original's never fit - Socket 370
-
Воланд
titán
válasz Freddy TNT #47581 üzenetére
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
david9999999
tag
válasz Freddy TNT #47577 üzenetére
Nincs hozzá egér és semmi más sem csatlakoztatva, teljesen tanácstalan vagyok...
-
Lenry
félisten
válasz Freddy TNT #47576 üzenetére
na azt ne mondd, hogy eddig neked fogalmad se volt arról, hogy csak egy gépre lehet föltenni, mert nem hiszem el...
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
Воланд
titán
válasz Freddy TNT #47576 üzenetére
"Ezt most komolyan gondolták, hogy a család minden egyes gépére vegyek windowst ??"
Igen.
"Akkor meg mi van ha havonta cserélek gépet ?"
Semmi. Fel kell hívni az ms-t és beaktiválják az oem licencel rendelkező windows-t (pl alaplaphibára kell hivatkozni). A dobozosnál meg nincs ilyen "probléma".
Nem tudom, hogy azt miből gondoltad, hogy egyetlen egy licencet fogsz használni több gépen.
[ Szerkesztve ]
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Freddy TNT
őstag
válasz david9999999 #47575 üzenetére
Nekem volt egy olyan optikai egerem ami az egérpad egyes helyein rezegtette a kis nyilat.
Na ez produkált ilyen problémát mint a tiéd. Letettem alvó módba de azonnal fel is keltette. -
Freddy TNT
őstag
válasz Psychonaut #47573 üzenetére
Ezt most komolyan gondolták, hogy a család minden egyes gépére vegyek windowst ??
Akkor meg mi van ha havonta cserélek gépet ? Honnan tudják ezt a májkrosztoftnál ?
-
david9999999
tag
Sziasztok!
A következő gondom lenne: Win 7 professional-om van egy Hp probook 6555b-n és mikor leteszem alvóba a gép az azonnal felkel. Van valami ötletetek mi lehet a gond?
[ Szerkesztve ]
-
fatal`
titán
válasz Freddy TNT #47572 üzenetére
Egyszerre egy példányt egy gépen használhatsz. Azt is furcsállom, hogy a második gépre sikerült bekativálnod.
-
Psychonaut
veterán
válasz Freddy TNT #47572 üzenetére
Ooo, talan az, hogy egy licenszet vasaroltal, ami egy gepre ervenyes.
-
Freddy TNT
őstag
Hello mindenki !
Adott egy eredeti windows 7 Ultimate x64. Két gépre fel is települt normálisan, be is lehetett aktiválni.
Van azonban a házban még 3 további gép amikre feltelepül ugyan,de nem aktiválható be. Azt írja próbáljam meg beütni a kódot és majd akkor. De nem sikerül.Ketyeg a 28- nap van hátra számláló és nem tudok mit tenni.
Mi a megoldás és mi a baj ?
-
Fr@nkieWilde
senior tag
válasz polonic #47570 üzenetére
A torrentet hagytam, az adobe-okat kikapcsoltam, meg a realtek-et is, meg a goggle-t is.
Azt nem tudom, hogy mihez kell/kellett a google frissítésMajd kíváncsi leszek, hogy a folyamatos frissítések után is fog-e még lassulni induláskor, mert akkor azt most engedélyezem neki, hátha ki tudom szűrni a "kártevőt".
Végül is ha már felállt a vindóz, utána már megy minden rendben.
Nem lehet nékem nagyobb tolvajom, mint aki az én időmet eltolvajolja!
-
polonic
félisten
válasz Fr@nkieWilde #47569 üzenetére
Mondjuk ez tényleg nem sok cucc.
Mondjuk a realteket kilőheted, torrentet is.
Google frissítés mihez van? Melyik google programhoz? Fontos az?
Aztán az acrobat cuccok is. -
-
Lenry
félisten
válasz fatal` #47562 üzenetére
a fórumok tapasztalatából indultam ki.
kár volt, mert nettó baromságok. egyszer véletlenül valamelyik hülye marketinges kiejtette a száján, hogy ezek korlátozottan írhatók, azóta ettől hangos a szakma, holott ezren, ezerszer bizonyították és számolták ki, hogy 27x fogod nagyjából kidobni az SSD-t, mert öreg lesz és kicsi, mire tönkremenne, plusz én még nem találkoztam olyan fórummal, ahol konkrétan olyan lennének, akiknek ténylegesen elfáradt volna az SSD-jük, mindenhol csak szóbeszéd van, meg flame
5 HDD-m van, ebből az egyik hibátlan. most akkor?
[ Szerkesztve ]
-
-
Mampa
csendes tag
válasz fatal` #47564 üzenetére
Szerintem magánügy, miért nyúzom a negyedik SSD-m, ezenkívűl senki nem állította, hogy eladtam őket. Két gépben folymataosan működnek.
Az SSD gyártók egyre több év garit adnak a termékeikre, ami talán jelent valamit. Az Intel öt évnél tart. Hogy HDD-ből többet adnak el? Hmm, mintha a HDD-s, Get Data Back-es, stb. topikokban sokkal-sokkal több HDD halálról olvasnék, mint SSD-ről. Nagyságrendekkel többet...Ismétlem, kérünk az állításod alátámasztására hivatalos, megbízható adatokat! Addig csak az egész felesleges szócséplés, rémhírterjesztés.
[ Szerkesztve ]
-
Mampa
csendes tag
válasz fatal` #47559 üzenetére
"Ehhez képest az az általános tapasztalat, hogy kevesebbet bírnak, mint a HDD-k."
Igazold ezt kérlek, ha lehet, akkor hiteles forrásokból eredő adatokkal!A negyedik SSD-m nyúzom, s egyik sem ment még tönkre, sőt, mindenféle diagnosztikai progik szerint 100 százalékosak a mai napig. Ellenben az elmúlt fél évben vettem három 1 TB-s vinyót, különböző márkájút, belőlük jelenleg egy maradt 100 százalékos (a legfiatalabb), az egyik 94, míg a második legfiatalbb mindössze 70 százalékos, s már a HDSentinel szerint megvannak számlálva a napjai.
Szerintem légből kapott infók alapján, illetve abból, hogy az SSD-s topikban írnak egy-két SSD hibáról, elhalálozásról (ezért van a topik többek között) ne állítsunk ilyen sületlenségeket. A HDD-s topikokban legalább ennyi HDD halálról lehet olvasni. Tehát felejtsük el a kettős mércét, kolléga!
-
-
fatal`
titán
válasz polonic #47557 üzenetére
"A ph-n van egy írás, amiben ki lett számolva, hogy napi sok gb írással is tizenév az ssd élettartama."
Ehhez képest az az általános tapasztalat, hogy kevesebbet bírnak, mint a HDD-k.
Szóval, ami ki lett számolva az elméletben nagyon jó, csak a gyakorlat még a pendriveoknál sem igazolja.
Persze nem feltétlenül a sok írástól mennek tönkre.
[ Szerkesztve ]
-
undertaker87
csendes tag
válasz Fire/SOUL/CD #47556 üzenetére
Működik, köszönöm a gyors segítséget!
-
polonic
félisten
válasz undertaker87 #47555 üzenetére
Azért van az az ssd, hogy használd. Nem fog az tönkremenni, mert rajta van a temp mappa.
Előbb fogod eladni vagy lecserélni egész gépestül.
A ph-n van egy írás, amiben ki lett számolva, hogy napi sok gb írással is tizenév az ssd élettartama.
Úgyhogy fölösleges minden ilyen dolgot áthelyezni.
Egyedül a töredezettségmentesítést (bár ez alapból is megtörténik) és a hibernálást kell kikapcsolni.[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz undertaker87 #47553 üzenetére
Létrehozod a kívánt mappát (amit a TEMP-nek szánsz) pl D:\MYtemp néven, majd ahogy írtad is, a környezeti változóknál szerkeszted a TEMP bejegyzést, majd leokézod, ezután szerkeszted a TMP bejegyzést és megint leokézod. Mindkét esetben simán D:\MYtemp-re írod át a Változóértéke mezőben lévő elérést, ami alapban %USERPROFILE%\AppData\Local\Temp
Végig okézni és gép restart, ez fontos.Szerk
RAM disk nem túl jó ötlet, mert vannak/kerülhetnek a temp-be olyan dolgok, amiket ugyan le lehet kézzel is törölni, de pl majd az okozza, hogy egy adott progit nem fogsz tudni eltávolítani a későbbiekben... Szóval inkább egy másik vinyó-ra/partíciójára helyezd át...[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
polonic
félisten
válasz undertaker87 #47552 üzenetére
És milyen okból kifolyólag akarod áthelyezni?
-
undertaker87
csendes tag
Azt tudom, hogy a környezeti változóknál kell, de azt nem, hogy pontosan hogy kell beírni az új elérési útvonalat..
-
undertaker87
csendes tag
Sziasztok!
Valaki el tudná mondani szájbarágósan, hogy a Windows 7 Temp mappáját hogyan lehetne átállítani úgy, hogy másik meghajtón legyen?
Köszönöm a segítséget előre is!!
Üdv
-
félisten
-
Moonwolf
senior tag
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni hogy az mitől lehet hogy néha egy villanásra fekete lesz a kép.
Win7 HomePremium 64bit es oprendszerem van nemrég vettem. Minden driverből a legújabb van fent.
A segítséget előre is köszönöm!
Üdv.
=Privát üzenetre illik válaszolni!= \...Az élet értelme nem a létezés, hanem a létezés által megtett út...\
-
Lenry
félisten
válasz Fr@nkieWilde #47547 üzenetére
RAM kihasználtság?
-
polonic
félisten
válasz Fr@nkieWilde #47547 üzenetére
Tegyél be egy képet róla.
-
ricsi99
addikt
válasz Fire/SOUL/CD #47545 üzenetére
Thx ez kell nekem
a lemeznek kutya baja oda- vissza 3x is leellenöriztem
örök hálaEgy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen...
-
félisten
-
polonic
félisten
válasz Fr@nkieWilde #47543 üzenetére
Talán az felpakolt programok beették magukat az automatikusan indulók közé. Irány msconfig, aztán irtani.
-
Fr@nkieWilde
senior tag
válasz Воланд #47541 üzenetére
Gép bekapcsoláskor van ez, rendkívül lassan és nehezen áll fel a vindóz, de utána, már megy minden rendesen. a feladatkezelőben nincs semmi eltérés, nem mutat semmi rendellenes dolgot, ami miatt ezt kellene a gépnek csinálnia.
Minél több holmit töltött le annál lassabban állt fel a gép induláskor, nincs agyon pakolva a vincseszter mindenféle felesleges programokkal, tényleg csak a legfontosabbak vannak fenn.
És már vindóz telepítés után és az első frissítések után észlelhető ez a lassúság.
Driverekből mindig a legfrissebbek vannak fenn.
-
Воланд
titán
válasz Fr@nkieWilde #47540 üzenetére
Mit jelent az, hogy belassul? Feladatkezelőt nézted?
-
Fr@nkieWilde
senior tag
válasz Psychonaut #47539 üzenetére
Akkor mitől lassulhat be a vindóz 2 órával a telepítés után, mikor alig rakok fel egy-két programot illetve drivert?
Csak azért gondoltam a frissítésekre, mert ezt mástól is hallottam már.
-
Psychonaut
veterán
válasz Fr@nkieWilde #47538 üzenetére
Nem valoszinu, hogy attol lassul be, de ime: Windows Update-->Change settings (bal oldalon a harmadik)-->Never check for updates
-
Fr@nkieWilde
senior tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy hol és hogyan lehet kikapcsolni win7nél a frissítések letöltését és telepítését, mert nagyon belassul a windózom tőle.
Már mindent kikapcsoltam a műveletközpontban, de folyamatosan letölt és telepíti is a letöltéseket.
Nos?
Köszönöm.
-
Psychonaut
veterán
válasz Fire/SOUL/CD #47532 üzenetére
-70%-os, a HDD, teljesitmenye elvileg 100% (csak athelyezni akart szektorokat, de azok hibatlanok voltak)
-laptop, nincs huzva
-lasd fentebb
-MBAM PRO van, de nem talalt semmit (mar neztem).Koszi azert, hogy probalsz segiteni
-
creed30
aktív tag
válasz Fire/SOUL/CD #47531 üzenetére
A monitor volt a hunyó.Volt egy tartalék kisebb crt-m,ezen már minden jó.
crt-nek már nincs értéke,szóval szervízbe nemigen fogom vinni,valahogy vennem kellene egy tft monitort.
Hálás köszönetem mester!
Érdekes "akármelyik" fórumra megyek te mindenhol ott vagy
Sokat lehetsz a gép előtt
Mégegyszer köszi![ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz Psychonaut #47514 üzenetére
Bocs, megfeledkeztem Rólad...
Ha tünögetnek el a fájlok, azt több hiba is okozhatja# döglődik a HDD
# húzva van a gép
# nem a W7 AHCI driver-ét használod, hanem felpakoltad az alaplaphoz adottad, ami esetleg nem kóser.
# vírus - Tudom írtad, hogy legális a W7, meg frissen telepített, de sokan elkövetik azt a hibát, hogy megszokásból felpakolják az általuk használt utility-ket, még a víruskergető telepítése előtt... MBAM Free-t futtass le azért.Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
félisten
válasz creed30 #47530 üzenetére
Azért, biztos ami biztos elv alapján, egy másik monitort is dugj a gépre(persze hangfalakat messzebb tenni), így biztosan azonosítható, hogy a monitor okozza a jelenséget(szvsz az), avagy pl a videokari...(bár kérdeztem, hogy az a fehér csík is látszik nálad vagy sem)
Ha ténylegesen nem a képcső(katódsugárcső hivatalosan) ment tönkre, akkor szervizben vissza lehet varázsolni az eredeti állapotot, mert "csak" a képcső szűk végén kell az rgb "arányokat" beállítani (általában crt monitorokban erre van lehetőség)
Igazából ezt Magad is megteheted, DE nem javasolom, mert bekapcsolt állapotban lehet ezt "kalibrálni" és ott több tízezer volt feszültség repked... Úgy hogy inkább szerviz, mint hogy úgy megvágjon, hogy a dédunokád is dadogva fog beszélni avagy Te is bezöldüljél
Komolyra fordítva a szót: Életveszélyes a monitorba matatni!
(Teljes áramtalanítás után is marad még egy ideig benne annyi "kóboráram", ami percekkel a kikapcsolás(és 220-ból való dugeszkihúzás) után is, súlyos sérülést okozhat!)[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
creed30
aktív tag
válasz Fire/SOUL/CD #47529 üzenetére
Szia!
Igen van két oldalt logitech hangfal.Több mint 2 hónapja használom még nem volt vele gond.
Akkor valószínű menthetetlen ugye? -
félisten
válasz creed30 #47528 üzenetére
Mivel a képedet megnézve nem látszik semmiféle "zöldülés" (A Kaspersky gadget-jén kívül) ezért a monitoroddal lesz a gond.
Én egy függőleges fehér, "szaggatott" csíkot látok középen-fent, a teljesítmény gadget mellett. Azt Te is látod a monitoron?Nem tettél mellé(túl közel) véletlenül hangfalat/erősítőt stb, ami mágneses teret hozhat létre? Mert azok meg tudják húzni a monitort rendesen.
[ Szerkesztve ]
-
creed30
aktív tag
Sziasztok!
A gép bekapcsolása után a következő kép fogadott:Úgy látom nem jelenitődik meg a feltett képen hogy a kép szélei elzöldültek,de ez a probléma és elment a kontraszt is.
crt monitorom van (samsung SyncMaster 900 nf)
Szerintetek monitorom ment tönkre vagy videokártya gondom van?[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz Kakashi356 #47523 üzenetére
Telepítés előtt a BIOS-ban a SATA üzemmódot tedd AHCI-re. Ez különösen fontos SSD ill. nagyobb kapacitású HDD-k esetén (1Tbyte-ot meghaladó).
Ha jelenleg AHCI-n van, akkor tedd IDE-re, ha úgy menne a telepítés, akkor szakítsd meg és azt kell tenned, amit kraftxld az előbb javasolt.(Mondjuk gyakorlatban elvétve találkoztam olyan hdd-vel, amihez külön AHCI drivert kellett beadagolni, W7 telepítésekor)
És igen, jó lenne, ha legalább az alaplapod pontos típusát megadnád, avagy feltüntetnéd az adatlapodon...
[ Szerkesztve ]
-
Lenry
félisten
milyen alaplapod van?
-
kraftxld
félisten
Milyen alaplapod/laptopod van?
Telepítéskor be kell neki adagolni a megfelelő drivert, hogy lássa.| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
Kakashi356
csendes tag
Hali! Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy a win7 telepítő, miért nem látja a sata winyómat? egyszer már sikerült telepítenem rá, csak nem tudom, már, hogy-hogy.
-
dethroner
veterán
válasz fatal` #47519 üzenetére
Lehet valami félreérthető volt. Volt először w7, majd utána tettem fel xp-t. Ekkor kellett az easybcd. Aztán 1 hete kimúlt a w7, xp használható maradt. w7 újratelepítve, ekkor ugye az xp volt hamarabb, tehát meg kellett volna csinálnia a boot menüt. Vagy nem?
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
fatal`
titán
válasz Fire/SOUL/CD #47502 üzenetére
De csinál boot menüt. De ha beletúrkáltál easybcdvel, akkor nem. Ilyenkor újra kell easybcd.
(#47500) 30z.Samu: Ugye jobb click -> futtatás rendszergazdaként (az intézőn vagy a total commanderen) próbálsz hozzáférni a mappákhoz?
(#47507) 30z.Samu: A tulajdonos fülön állítsd.
[ Szerkesztve ]
-
dethroner
veterán
válasz Fire/SOUL/CD #47502 üzenetére
1 vinyón, 2 külön partíción van a 2 oprendszer, mégsem csinálta meg
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
ricsi99
addikt
Üdv
Tudja valaki hogy hogy kell a s.m.a.r.t. ellenörzést kikapcsolni a win 7 alatt? elöbb raktam be egy 2tb-os wincsit s leesett rola a sata táp kábel ,erre amikor visszaraktam a tápot a hd sentilel sikitozott hogy lemez felpörgési gondok vannak (jah 10 perc üzemidö után) , ezután biosban kilöttem a smartot mert az is sikitott de win alatt szabályos idöközönként bejön az ablak hogy a wincsi kuka mentsek stb stb....Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen...
-
Воланд
titán
válasz 30z.Samu #47507 üzenetére
Hmm.. pedig ahogy én látom ez alapján jónak kellett volna lennie, de örülök neki, hogy közben megoldódott.
-
Krystal_s
addikt
válasz Fire/SOUL/CD #47453 üzenetére
eszközkezelőből próbáltam frissíteni miután kibontottam a Management Engine Driver csomagot és bárhogyan próbáltam azt írta ki, h az eszköz illesztőprogramja naprakész...lehetséges, h az a driver verzió ua, mint ami a Toshiba oldalán is fent van ?
ami most telepítve van az 6.0.0.1179. a Toshiba oldalán 6.0.0.1184-nek írja. mégis miután telepítem a csomagot, marad 6.0.0.1179.
telepítésnél is mikor kibontja látni h abban is 6.0.0.1179 az a driveramúgy ennek az LMS service-nek mi szerepe ? én nem vettem észre a rendszeren működési hibát.
"The HECI driver and LMS are needed whenever you may need to do anything locally on the AMT machine ( such as storage, agent presence, and general info)." mire jó az AMT ? (Active Management Technology )[ Szerkesztve ]
-
Psychonaut
veterán
válasz Fire/SOUL/CD #47512 üzenetére
Vagy nem.
Mondom, az a gond, hogy fizikailag eltuntek a fajlok az Installer mappabol, es nem tudom, miert. -
30z.Samu
félisten
-
félisten
válasz Psychonaut #47509 üzenetére
Minden progit zárj be, feledatkezelőben gyilkold le (állítsd le) az explorer.exe-t(ekkor minden "leakad", csak a csupasz asztal fog látszódni, de az így is van jól), majd rögtön ezt követően a feladatkezelő fájlmenü/új feladat segítségével újra elindítod az explorer.exe-t...
Vagy segít, vagy nem...
30z.Samu
Gondolom az már nem akkora "probléma"... (amúgy meg ott is kell, hogy legyen a lakat )[ Szerkesztve ]
-
30z.Samu
félisten
válasz Fire/SOUL/CD #47508 üzenetére
Na most az állt elő, hogy ott van ugyan a lakat az említett fájlokon, meg mappákon, mégis tudom használni őket.
Sic Parvis Magna
-
jeni
félisten
Szia
Mitől van,hogy a Win7 64 bites pro op.rendszerem minden bekacsolás után (a két bekapcsolás közt kb 5 óra telik el) a live messengerem nem indul el,pedig automatikusan van beállítva,hogy a rendszer felállás után automatikusan kapcsolódjon fel a messenger a netre.
Mindig abban az állásban van mintha arra vár ,hogy egy működő internet kapcsolat esetén indítsam el a Live Messenger progit. Pedig ott az indító ablakban hibába jelölőm de az automatikus indítás kis pipával kijelölve,még a eszközök/beállítások/bejelentkezésnél is ott is szerepel a pipa.A következő gép bekapcsolásnál elfelejti az előző állapotot.
-
Psychonaut
veterán
válasz Psychonaut #47481 üzenetére
-
félisten
válasz 30z.Samu #47505 üzenetére
Na akkor egy utolsó "elkeseredett" kísérlet, parancssoros (hogy ne kelljen a GUI-val tökörészni), de hatékony...
Indítsd el a parancssort, admin-ként, aztán 2 lehetőséged van
takeown /F c:\xyz_mappa /R
ezzel a paranccsal az aktuális, de rendszergazdaként bejelentkezett user lesz a tulajdonosa a c:\xyz_mappának, minden almappájával együtt
takeown /F c: \xyz_mappa /R /A
ezzel a paranccsal a rendszergazda csoport lesz a tulajdonosa a c:\xyz_mappának, minden almappájával együttHa így sem lesz jó, akkor kampeca és lesz kapsz...
[ Szerkesztve ]
-
30z.Samu
félisten
-
Воланд
titán
válasz 30z.Samu #47505 üzenetére
Tudnál képet csinálni, úgy, hogy látszik a biztonsági fülön belül a speciális, engedélyek fül, plusz a tulajdonos (persze, ez csak másik képre fér rá).
-
Воланд
titán
válasz 30z.Samu #47503 üzenetére
Intéző, jobb klikk az adott meghajtón, tulajdonságok, biztonság, speciális, tulajdonos, szerkesztés, saját felhasználó kiválaszt, alul pipa a jelölőnégyzetbe, majd
oké, inkább alkalmaz, úgy a biztos.[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz dethroner #47396 üzenetére
Csak akkor foglakozik a W7 a boot menüvel, ha 1 vinyón van(értelem szerűen 2 külön partíción) a 2 OS. Ha 2 külön hdd-n vannak az OS-ek, akkor nem csinál boot menüt...
Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Digitális Állampolgárság Program
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Tesla topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest