Hirdetés
Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
egyre jobban gyülölöm a win7-et, állandóan van vmi hiba az eseménynaplóban. a többséggel megbarátkoztam ,elfogadtam mivel kiderült h azok másnál is jelentkeznek...
de ma megint jött egy újabb mégpedig a zsír új pendrive-ommal van vmi baja, Kingston DT 410 szépen működik ha jóól látom, de néha csatlakoztatásnál Disk error-okat látok. (id 11 ) miszerint a vezérlővel van vmi baja. már le is formáztam ,de ua. Xp alatt semmi gondja.
usb-s külső vinyó is ok és a másik pendrive is. kivéve h másolás közben egyszer csak nem láttade annál hibát nem írt. így aztán nagyon megbízható, ha lemezképet akarok rámásolni ,vagy éppen a rendszert akarom majd újra rakni
(több usb kiementen is néztem ua )
Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Autós kamerák
- Autós topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Mobil flották
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Robot fűnyírók
- Milyen videókártyát?
- Ismét elérhető a One UI 7 a Galaxy S24-re
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 3600MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS Pro WS X570-ACE X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, EliteDesk 800 G3 i3-6100T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest