Aktív témák
-
félisten
válasz semetka #15298 üzenetére
Hali!
Speciel már az is furcsa, hogy egyáltalán megjelenik a Feladatkezelő ott(Task Manager, ha kevernéd véletlenül valamivel)
Valami spéci edition esetleg? Ha igen, akkor az a baj, ha meg nem, akkor passzolom a kérdést..Fire.
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
hejesírásó
senior tag
válasz Morden24 #15293 üzenetére
viszont azt tapasztaltam h nem annyira idióta biztos mint az xp-m volt (bár még nincs befrissítve).
volt már olyan szitu aminél nem találta magát és csak a reset segített.karcos lemeznél megakadt, cancel a másolásnak a lemezről, cancel és másolás not responding-> megszüntetem feladatkezelőből és ennyi, a gép nem ment onnantól egy lépést se sehová.
off:
Intel Centrino Duo T4300 2.1Ghz
3Gb
15,6" wide
320 Gb
nVidia GeForce GT 240131 ért...messze sokkal többért lehet csak ilyesmi tudásu gépet kapni. szval ha kerítek használtan hozzá op-t még akkor is nagyon occsó volt.
én mindentől ódzkodom ami nem a jó öreg xp-m, ami meg még csak nem is win attól meg pláne. biztos bennem van a hiba h szeretem a megszokott dolgokat.
[ Szerkesztve ]
-
semetka
őstag
Azt meg tudjátok mondani hogy miért nincs feladatkezelőm. Az asztalon jobb gombot nyomok és ott a feladatkezelő de nem lehet rákattintani. Ötlet?
==Gigabyte Z170X Gaming 3 Core i5-6600 2x4GB DDR4 2666MHz Kingston HyperX Fury with Intel HD Graphics 530==
-
bobsys
veterán
nem kene modositattni az elso hszt valahol, valami moderatorral?
en szivesen updatelnem, hogy egy bsod-kor mit hogy nezzen meg az ember es utanna lehet feltenni a kerdeseket, ugy latom sokan nemtudjak mit kell csinalni, szar leirni mindig ugyanazt
+ meg ha van otlet mi keruljon bele azt is leiromEnterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel
-
pzstm
titán
kékhalál miatt....vagy hardverhibád van komoly, vagy valami nagyon rossz driver esetleg 3rd party app garázdálkodik a gépeden
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
senior tag
Sziasztok!
Tapasztaltatok olyat windows 7 kapcsán, hogy néha magától újraindul?
RC verzióval nem csinálta, de mióta végleges jogtiszta Ultimate van rajta, néha magától újraindul és induláskor egy bluescreen.exe-re hivatkozik.Van valami ötletetek, hogy mitől lehet ez?
Köszönöm
-
félisten
válasz hejesírásó #15292 üzenetére
Én tudok neked jóárasított fukar serialokat adni, ha kell, attól eredetivé változik. Két sörért adok hármat.
(csak vicc)
Amúgy, az ilyen jó ár/érték arányú win nélküli gépekre linux való.
Jó pénzért azt is tudok szerezni.[ Szerkesztve ]
Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
Morden24
nagyúr
válasz hejesírásó #15292 üzenetére
nem volt hozzá OP, mert jó ár/érték arányban volt.
Ami valójában nem igaz, mert ha 30K-ért veszel hozzá egy OS-t, az jóval több, mint amennyi beépül egy OS-el értékesített példány árába
Egyébként szívesen
Sectumsempra - For Enemies
-
hejesírásó
senior tag
válasz Morden24 #15291 üzenetére
nem volt hozzá OP, mert jó ár/érték arányban volt.
Xp-hez nem jó a 240m hez az nvidia driver(benne is van a leírásban h kivéve fujitsu notik), a gyártó oldalán meg csak vistához és win 7 hez van.
otthon volt legális pista, de az az istenért nem ment fel, most win 7 van rajta, de nem eredeti, de szeretnék rá eredetit. azért kérdeztem, mert totál nem foglalkoztam xp utáni op-kkel, mert nem volt muszáj...ennek sajnos most vége. emlékeztem rá régebbről h vhogy ingyenes volt a 7, de akkor ezek szerint csak egy darabig. köszönöm a választ!
ollie: nem, nem paródia volt.
[ Szerkesztve ]
-
Morden24
nagyúr
válasz hejesírásó #15288 üzenetére
Nem ingyenes.
A Release Candidate (kiadásra jelölt verzió) volt ingyenesen kipróbálható a tesztidőszak alatt.
Ennek a tesztidőszaknak a teljes értékű szakasza a tegnapi nappal járt le.Meg kell vásárolni a szoftvert, aminek számodra 3 lehetséges kiadása van: Home Premium, Professional illetve Ultimate verzió (balról jobbra drágulva).
Notebookra OEM verzió tökéletesen elegendő, ami egy Home Premium esetében itthon uscve 30K (példa).
Más kérdés, hogy más is felmegy arra a notebookra. A Vista egészen biztos. Drivertől függő, de valszeg az XP is. Mivel vetted egyébként a notebookot? Mert ezek szerint nem Win7-el, de valami csak van rajta, ami mégis megy vele
szerk. (#15290) ollie: A kérdés bizony jogos
[ Szerkesztve ]
-
Ez most valami hsz paródia akar lenni?
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
sfdrakex
nagyúr
Nem ingyenes a Win7, meg kell vásárolni. Olyan meg nincs hogy csak az menjen fel a notira, bár lehet hogy xp-s drivereket már nehéz vadászni hozzá, de a chipset gyártó oldalán azért legtöbbször még van, ha konkrétan a laptop gyártó oldalán nem is találsz.
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
hejesírásó
senior tag
Sziasztok!
a win 7 ingyenes jól értem, nem nagyon vagyok képben de a notira csak ez megy fel, és totál nem vágom win 7-et
előre is köszi.
1es hsz-t elolvastam, de okosabb nem lettem.
-
-
Morden24
nagyúr
válasz Mr.Grincs #15284 üzenetére
Pl. a Task Manager "Performance" (vagy Teljesítmény, ha magyar) füle elég jó megoldás erre
Egyébként ha nincsen valami hardveres hibád, akkor használva van a két magod. Feltéve, hogy szükség van rá, illetve az adott program kihasználja a többszáló futás lehetőségét.
Természetesen a Win7 és már a Vista is kihasználja a több magot.
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Grincs
veterán
Hali
Honnan tudom meg, milyen progival hogy megy a mindkét mag a procimban mert szerintem csak az egyik megy. Bár lehet tévedek. Nem lassú a gép csak kíváncsi vagyok./ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
-
félisten
Sziasztok!
Hogy tudom kideríteni egy win7-ről, hogy milyen serial van neki megadva?
Köszi!
Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
Dooby
tag
Hd 4500 vga (chipset)-hez frissítés érhető el. Update.
Kifordítva, minden ember rózsaszín! Utálom az olasz bort!
-
törölt tag
Az mitől lehet, hogy ha magárahagyom a gépet, kb fél órára, és miután visszajövök eltűnik a tálca, de a Start gomb megmarad?
-
bobsys
veterán
a halokartyas errorodnak nincs koze hpgy huzva van a gep, attol inkas a kekhalalt kapod, nem kavar be csak alapbol felrakja az IPv6 protokollt, mivel nem hasznalod otthon (hiszen kapod a hibauzeneteket) ezert ki lehet kapcsolni, otthonra eleg az IPv4
Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel
-
bobsys
veterán
válasz Fejes Péter #15265 üzenetére
win 7 dvdbe, startup repair kivalaszt
Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel
-
válasz Fejes Péter #15265 üzenetére
XP volt rajta, és win7 lett rátelepítve, majd törölve az xp? Akkor ez a megoldás.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Fejes Péter
tag
Sziasztok!
Tudnátok nekem segíteni olyan ügyben hogy bátyómnak a gépén amin win7 van feltéve nem bootol be neki és grube error 22 ír ki neki hogy van rá valami gyors +oldás hogy ujra elinduljon az oprendszer.Bocs ha rossz helyre írtam de sürgős a dolog.
by Peti007
-
pk2
tag
Kösz. Hálókártyán hogy/hol tudom kikapcsolni az ipv6 -ot? Az kavarhat amúgy hogy húzva van a gép? (egyértelmű mi?)
[ Szerkesztve ]
-
bobsys
veterán
a 0x0000007f STOP uzenet az alabbiakra utal:
Memoria
Nem passzolo memoria modulok
Alaplap hibaA számítógéphez nincs hálózati cím rendelve (a DHCP-kiszolgáló által) a(z) 0x001D7D9A5951 hálózati címmel rendelkező hálózati kártyán. A következő hiba történt: 0x79. A számítógép megkísérel önállóan hálózati címet kérni a hálózati címkiszolgálótól (DHCP).
kapcsold ki az ipv6 supportot a halokartyan
[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
válasz polonic #15260 üzenetére
"Aszondja, hogy a lényeg, ne installáljuk fel a flasht. "
De akkor ki fogja megetetni fácsebúkon a kislibákat az Online TSZ keretein belül?
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
pk2
tag
Ilyen hibaüzenetek szerepelnek az eseménynaplóban. Van valakinek ötlete, mi lehet a gond?
A számítógéphez nincs hálózati cím rendelve (a DHCP-kiszolgáló által) a(z) 0x001D7D9A5951 hálózati címmel rendelkező hálózati kártyán. A következő hiba történt: 0x79. A számítógép megkísérel önállóan hálózati címet kérni a hálózati címkiszolgálótól (DHCP).
A rendszer minden alkalmazáshoz betölti az egyéni dinamikus kötésű kódtárakat. A rendszergazdának ajánlott áttekinteni a kódtárak listáját, hogy meggyőződjön arról, mind megbízható alkalmazáshoz tartozik.
Valamint már másodjára kékhalálozik 1-2 héten belűl ezzel a hibával
Az operációs rendszer hibaellenőrzés céljából újraindította a számítógépet. A művelet a következő volt: 0x0000007f (0x00000008, 0x807c6750, 0x00000000, 0x00000000). A memóriakép mentve a következő fájlba: C:\Windows\MEMORY.DMP. Jelentés azonosítója: .
Ez előtt szerepel egy ilyen
Nem lehetett tömörített memóriaképfájlt létrehozni a teljes memóriaképfájlból. -
Laccoss
addikt
De lehetséges hogy még csak az OEM verzióhoz került fel a WATU.
-
bobsys
veterán
válasz Morden24 #15239 üzenetére
ha meg utanna szeretne a bitlockert hasznalni/kiprobalni es nem lesz hely a gepen akkor megint megy a picsogas, szarfoswindowsmsmondjonle
a wat ugy latszik senkinek nem jott meg meg winupdaten, vagy figyeltek es nem raktak fel? pedig en varom, lehet vicces lesz
[ Szerkesztve ]
-
Dooby
tag
válasz bobsys #15171 üzenetére
Sziasztok! Nekem éppen ez a problémám.
Xp-vel particionáltam és nem tett a particiók elé-mőgé 100mb-os kistestvért.
Amire választ várnék:
Mi a szerepe a 100 mb-nak?
Hogyan lehetne létrehozni újra telepítés nélkül?A vinyón kihagytam 15 gb-nyi helyet hátha kell vmire (linux, xp stb.)
Hozzá akarom csapni valamelyik particióhoz. Ott viszont csak a partíció zsugorítását engedi a bővítését nem (pedig ott van elhalványítva). Mit kellene tennem? Természetesen telepítés nélkül?Előre is köszi!!
Kifordítva, minden ember rózsaszín! Utálom az olasz bort!
-
bobsys
veterán
válasz Zoltánka #15236 üzenetére
logout-on van rola cikk,
a lenyeg, hogy ha nyelvet cserelhetsz a telepito median, de nem lehet egynel tobb nyelv, vagyis vagy angolul tud csak vagy magyarul, ha mar felraktad nem valthatsz nyelvetEnterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel
-
nagyúr
válasz McKane #15242 üzenetére
2-őt rákattintasz és elindítod a programot. Az indulásnál típusánál meg adod hogy induljon el.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
Morden24
nagyúr
Jaj tényleg, kora reggeli kis hír Charlie Miller véleményéről - főleg azoknak a bohócoknak ajánlva meleg szívvel, akik még mindig benyalják a nem biztonságos Internet Explorer dumát, és betonszilárd meggyőződéssel hangot is adnak a hülyégüknek
-
negyedes
addikt
válasz katt777 #15232 üzenetére
Aki kepes azon a 100 megan lovagolni, hogy hova lett es nem akarja felfogni se, hogy miert van, az meg is erdemli. Maskulomben figyelmeztet telepiteskor, hogy letre fogja hozni a rendszernek. Irtam megoldast is neki, hogy mit csinaljon, ha el akarja tuntetni.
Három dolog biztos az életben: az adó, a halál és az adatvesztés. - Baráth Gábor
-
Morden24
nagyúr
válasz katt777 #15238 üzenetére
Nekem 8, de hogy valaki 100 megán problémázzon úgy, hogy utána sem néz, mire való, az azért számomra picit száni.hu kategória.
Az, hogy téged rohadtul idegesít, a te dolgod. Ha utánanéztél, és nincsen szükséged rá, akkor lelked rajta, hogy hányszor csinálsz clean install-t. De utánanézés nélkül itt picsogni, na az tényleg értelmetlen hsz-gyarapítás.Arra még senki semmit, hogy stick modem miért lesz mindig újabb hálózat, amikor letiltottam az aut. új hálózat felismerést?
Nekem azon kívül, hogy gagyi lehet a pgsm stick-je, nincs ötletem. Tés stick-el nem volt gond, haver vodása sem generálja sorozatban a kontaktokat. Passz.
[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
válasz Morden24 #15234 üzenetére
Én is megtettem, mert engem is rohadtul idegesített! Nekem csak azok a partíciók legyenek a gépemen, amelyeket én csináltam! Ha az ember igényes, azért meg kell dolgozni.
OK, torkollja le, ha vmi nem tetszik, de akkor javasoljon megoldást is, különben csak hsz-gyarapítás az egész.
Arra még senki semmit, hogy stick modem miért lesz mindig újabb hálózat, amikor letiltottam az aut. új hálózat felismerést?
[ Szerkesztve ]
Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
Zoltánka
tag
válasz Morden24 #15233 üzenetére
Nagyon köszönöm a kimerítő választ!
A bankkártya típusa mindegy? (Maestro..egyéb..stb.)
A legális magyarítás ( ezen a magyarítás - magyarosítás dolgon mindig vacillálok ha nem Win Update-ről történik, akkor honnan? A multilang használatának ugrása annyit jelent, hogy nem tudom majd arabul, dél-jemeniül használni? Erről le tudok mondani...
Z
xxx
-
Morden24
nagyúr
válasz katt777 #15232 üzenetére
Na igen, azért a 100 megáért megéri felrúgni a jelenlegi telepítést, és elölről kezdeni...
és ne torkollj le másokat, mert nem tetszik nekik a W7 vmelyik marhasága a sok közül
Ha azt sem tudja, mire való, és felfogni sem akarja, akkor jár a torkolás.
-
Morden24
nagyúr
válasz Zoltánka #15231 üzenetére
Naszóval, az árad 3 komponensből fog összetevődni.
A rendelési ktg-ből, a hozzáadott értékadóból (nálunk áfának hívják az ilyet, UK-ban meg VAT), valamint a rendelési költségedből. A lényeg, hogy a végösszeged olyan 33K körül lesz, ha jól gondolom, de nem számoltam ki pontosan.
A menete a rendelésnek az, hogy létrehozol egy accountot, ahol megadod a lényeges adataidat, a vásárlásnál meg egy érvényes bankkártyát, amin van megfelelő mennyiségű fedezet. A küldéskor levonják az összeget, good bye pénz, welcome Win7. Uscve 2 hetet írnak postázásra, nekem kijött kevesebb, mint egy alatt (de ez ne legyen garancia semmire).
Egyébként ugyan ezen terméket rendeltem még anno én is, pont innen. Természetesen megbízható, baja nincsen - ez nem OEM, hanem Retail, tehát dobozos verzió.Amúgy lehet legálisan magyarítani (magyarosítani is lehet legálisan, bajuszt festesz rá, meg karikás ostort adsz a kezébe, és máris elég magyaros lesz ), csak nem a Windows Update-ről, és nem lehet multilang-ot használni.
[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
válasz BeLucZ #15164 üzenetére
Már írtam: telepítés előtt le kell formázni az egész W7-re tervezett partíciót, és akkor nem lesz ott. Én megértelek!
bobsys: Már csak azért is roppant idegesítő, hogy 100MB.
negyedes: Ha már nem tudod a megoldást, ne írj hülyeséget, és ne torkollj le másokat, mert nem tetszik nekik a W7 vmelyik marhasága a sok közül.
Imy: A legtöbb gyártó mellékel ilyet az alaplaphoz!
Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
Zoltánka
tag
Sziasztok!
Win7 vásárlása előtt állok. Valamelyik hozzászólásban találtam egy linket ami Amazon-os vásárlásra mutat és azt írták róla, hogy megbízható forrás, nem OEM a portéka.
A link:
A kérdésem az lenne, hogy egy ilyen külföldről történő vásárlás esetén van-e extra költségem a postaköltségen kívül? Illetve a rendelés menetéről kéne egy kis segítség azoktól, akik rendeltek már erről az oldalról, mert nekem nem világos a dolog.
Köszi előre is!
Z
xxx
-
nagyúr
[ Szerkesztve ]
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
nagyúr
Ez?
Sry ez vga.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz chesterboy #15218 üzenetére
És ha simán letiltod az nem jó? Itt nincs olyan, hogy a letiltott hálozatot ne lehessen látni?!
-
nagyúr
válasz lala42 #15217 üzenetére
Nm. Hát azt neked kell tudnod, hogy milyen programokat telepítesz fel.
Szerintem ott állított el valamit."Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
félisten
válasz Kephamos #15221 üzenetére
Hali!
És mi a STOP code/Bug Check code? Pont az lenne a lényeg. De azt már a kékhalál topic-ba tedd be. Vagy nézz utána itt
Fire.
[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
Morden24
nagyúr
válasz Kephamos #15221 üzenetére
Zárójelben jegyzem meg, hogy eddig ez volt a legszimpatikusabb windows, de rá kellett ébrebdnem, hogy ez sem mondható túlzottan stabilnak.
És miből gondolod, hogy ez a Windows hibája?
Az én gépemen (no gányolás, tuning és egyéb baromság) pl. egy darab BSOD-ot nem dob.Ha pl. van tuning a gépen, kezdheted azzal, hogy azt vissza is veszed. Egyébként a memtest (stb.) tesztprogramok egyáltalán nem tévedhetetlenek, simán lehet hibád attól, hogy nem mond semmit.
[ Szerkesztve ]
-
Kephamos
addikt
válasz Fire/SOUL/CD #15209 üzenetére
ntoskrnl.exe ntoskrnl.exe+1174a3 0x8280f000 0x82c0f000 0x00400000 0x4b1e0907 2009.12.08. 9:06:31 Microsoft® Windows® Operating System NT Kernel & System 6.1.7600.16481 (win7_gdr.091207-1941) Microsoft Corporation C:\Windows\system32\ntoskrnl.exe
A program szerint ez volt a ludas. Nem találtam meg, hogy egyértelműen mit is csinál ez a program.
Memóriára gyanakodtam, de memtest után kiderült, hogy annak semmi baja.Morden24 Ja, ok, sokadszorra, csak tudod nem azzal kezdtem, hogy debug beállításokat keresek. Gondoltam, ha pénzt kérnek érte, akkor minden a paraszt szájíze szerint működik. Zárójelben jegyzem meg, hogy eddig ez volt a legszimpatikusabb windows, de rá kellett ébrebdnem, hogy ez sem mondható túlzottan stabilnak. (Másik gépen és ezen is voltak más jellegű problémáim is) Biztos bennem van a hiba.
Clemi Nyugodtan mondj bármit, bármikor. Ne tartsd magadban.
Másik probléma: Hajtja a CPU-t, mint állat, ráadásul teljesen indokolatlanul. A task manager szerint nem fut semmi különös, mégis sokszor a 90% körüli a terheltség, maximális órajelen. C2D T7100
-
chesterboy
aktív tag
Abban tudnátok segíteni hogy ezt, hogy lehet eltávolítani?: Microsoft virtuális WiFi miniport - adapter
Hiába torlom minden újra indításnál visszajön.
-
-
Imy
veterán
Milyen program van (ami free!) ami az óra mellé kiírja a CPU hőmérsékletét?(esetleg méga GPU-ét, alaplapét stb.)
Persze win7 kompatibilis legyen.[ Szerkesztve ]
-
gabor85
őstag
kashuk: nem a tulajdonságai mások hanem az eszközazonosítói. A hardverek összességéből generál egy azonosítót amit összeköt a szériaszámmal. ezt minden windows update esetén ellenőrzi. (ezért kell újraaktiválni 3 napon belül ha változik a konfigurációd...
[ Szerkesztve ]
-
Morden24
nagyúr
válasz Kephamos #15207 üzenetére
Sokadszorra: advanced system settings-ben a Startup and recovery-ben az automatikus újraindítás elől ki kéne venni a pipát, akkor el lehet olvasni a BSOD-ot.
Egyébként szerintem addig nem kéne élből fosozni, ameddig fingod nincsen róla, hogy mi a kékhalál oka. Már csak azért sem, mert a BSOD 99%-ban hibásan működő hardver, ami vagy rossz hardvert, rosszul beállított hardvert vagy rossz drivert jelent, és a Windows azért "zárja le" a gépet a BSOD-dal, hogy a hibás múködés ne okozhasson további működési hibát vagy konkrétan fizikai sérülést. Ennyit a fosról.
-
Kephamos
addikt
Tegnap raktam fel a notira ezt az újabb remek mákrofost terméket és kb 20 óráig bírta. Kékhalál. Kb. 5 másodpercig láthattam, aztán újraindult. Van rá esély, hogy valahonnan megtudjam mit írt ki ez a remekül működő stabil tárgyahalmaz?
-
polonic
félisten
válasz kashuk #15205 üzenetére
De ő nem ezt kérdezte.
(#15204) EarL 007
Ezt nem tudom, hogy OEM licensz-e az msdnaa. De ha igen, akkor sincs nagy gond. Fel kell hívni a microsoftot és beaktiválják ők. Legalábbis lehetett ilyet olvasni itt a fórumban. Pár embernek ez volt a tapasztalata.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
[link] Valaki tud valami biztosat erről?
-
nagyúr
válasz lala42 #15190 üzenetére
Akkor az ie8-at állítsd valahogy vissza gyári beállíátásokra. Én is azt használom és nem így jelenik meg nekem a link ha beakarok szúrni egyet.
-
kashuk
csendes tag
válasz fireproof #15199 üzenetére
én megnéztem az én gépemen amit írtal a dll-re.Nálam fent van.Lehet nem jó a flashed.Jártam már én is így aztán átküldték azt az egy fájl ami hiányzot es jó lett. ha kell a dll fájl átküldöm msnben es oda beilleszted amit ide kiírt utvonalnak.de a telepitést folytasd annélkü.Nekem igy oldotot meg.
Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Microsoft Outlook topic
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- TCL LCD és LED TV-k
- Háztartási gépek
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GeForce Now
- További aktív témák...
- World of Warcraft Mists of Pandaria Collector s edition
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- EREDETI JÁTÉK KULCSOK - STEAM, EA, UBISOFT, EPIC GAMES - LEGJOBB ÁRON
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- World of Warcraft Burning Crusade Collector's edition bontatlan