Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
válasz petakpa1 #23648 üzenetére
Én csak a magam módján fejeztem ki azt, hogy már rég minden infót megkaptál, ideje lenne a tettek mezejére lépni, bár tudom (mert átolvastam a nem kevés eszmecserét), hogy 250 km-re van a másik vas. Poénnak szántam, nem másnak.
Jó pár emberke válaszolt, a legkülönbözőbb megoldásokat javasolták (kvázi kivesézték a lehetőségeket) és többször is javasolták, elmagyarázták ugyanazt.
A legegyszerűbb megoldásoktól (sima telepítés pendrive-ról, legacy-ban stb) a (leg)összetettebb megoldásokig (adk, dism, reagentc stb) kb. mindent.
Válaszd azt a megoldást, amiről úgy érzed, hogy meg tudod csinálni és hajrá, ha majd ott leszel a vas előtt.
Egy olyan alaplapon szeretnél emulálni dolgokat, ami -technológia szempontból- fényévekkel előrébb jár, mint a másik, régebbi alaplap. Ennyi erővel virtuális gép alatt is gyakorolhatnál (legacy telepítés, mbr-gpt konverzió), mert pont annyira van vagy nincs értelme, mint két ennyire eltérő deszka esetében.Viszont azt gondolom, hogy kulturált hangnemben kérdezni és segítséget kérni itt a W11 topicban nem bűn...
Nem is állítottam az ellenkezőjét, csak arra figyelj, hogy figyelmesen olvasd el a válaszokat, mert többször előfordult, hogy egyértelmű választ kaptál, mégis a következő kérdésed meg arról tanúskodott, hogy az mégsem ment át...[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Láncfűrész topik
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Ukrajnai háború
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Microsoft Excel topic
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen processzort vegyek?
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest