Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Nintendo Switch
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Mandragora: Whispers of the Witch Tree teszt
- PlayStation 5
- RoadCraft - Akár négyen is játszhatunk a teljes változattal
- Nintendo Switch 2
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Polgári repülőgép-szimulátorok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ezekiel.
tag
Igen tudom, a biznisz az megy mindig nálam, amit írtál a maroos bazaros megoldás tényleg jó lehet azt kipróbálom majd, hogy bevásárolok aztán eladom majd őket platért, most amúgy majd próbálok szerezni egy rubico vagy lanka riven-t csak jó drága
ui: mastery rankkal nem vagyok gondba mr17 vagyok.
-
Ezekiel.
tag
@.Z.
Gondolom te már jártas vagy az eidolon huntban, mostanában eléggé rámentem erre a dologra és baromira élvezem :D
A kérdésem az lenne, hogy te milyen passzív focus képességeket használsz madurai iskolához? persze eidolon huntra értem. Jelenleg még én a void flow-ot használom, kövinek az enduring tides (hogy legyen HP-ja az operátornak) és utána mit kéne vagy mi lenne a jó szerinted?
Köszi a választ.
-
Ezekiel.
tag
Szia!
Tudom nagyon sok videó van fent a YT-n, hogy-hogyan is kell gyorsan focust szerezni csak az a probléma, hogy nagyon sok a régi videó és már azok a módszerek nem működnek. De remélem még az equinox-os altatásos módszer működik, nem szívom be úgy mint a Volt-al mert az már nem nagyon működik.
-
Ezekiel.
tag
Valaki tudja hogyan müködik Equinoxal a focus farm? Úgy halottam, hogy nagyon gyorsan lehet vele begyűjteni a napi limitet. Valaki részletesen leírná, hogy hová kell menni vele, milyen builddal, mit kell csinálni és hogy mennyi focus jön 1 mission alatt.
UI: Saryn -t próbáltam ESO-ba de 1 wave alatt csak ~8k jött bár az se rossz.
Köszi a segítséger.
-
-
Ezekiel.
tag
válasz
#04430080 #5566 üzenetére
Lehet rosszul tettem fel a kérdést, nem az a problémám, hogy a repu pontokat lassan szedem össze hanem az a daily limit, hogy csak napi kb. 17k reput tudok beadni, tudom MR szinttel ez nő de hát akkor is :/ Tehát a kérdés, daily limit elérése után van még valami repu szerzési lehetőség?
-
Ezekiel.
tag
Az Ostron Standingot ki hogy húzza/húzta ki? Én most úgy probálkozok, hogy veszek halat platért vagy halászok és beadom repuért, csak sajnos a daily limit miatt elég lassú a haladás, valami jó taktika vagy ötlet van erre?
Solaris Unitednél is hasonló a helyzet.
-
Ezekiel.
tag
Rhino is nagyon jó tank szerintem ha megfelelően van buildelve. Amúgy Rhino kettes képessége csak egyszer manaköltséges és az nem fogyasztja tovább, elég csak akkor benyomni (sőt csak akkor is lehet) ha lefogy a shieldje.
Carrier Prime után amúgy szerintem próbáld ki a Helios Prime-t ha van kedved nagyon jó az is, automatán scannel
-
Ezekiel.
tag
Igen, ha meghívod a klánba akkor csatlakozik, és a foundry-ba megjelenik neki egy Clan Key amit ha legyárt ami 24 óra utána be tud menni a Clan Dojo-ba. Amúgy tradelni a Maroo's Bazar-nál is tud, de ha jól tudom akkor van egy Trade Tax amit a klán határoz meg ha Dojo-ban megy a trade, bár a Maroo-nál is van.
-
Ezekiel.
tag
Én is most tértem vissza a játékra nemrég, régen nem volt a warframe.market oldalon ilyen lehetőség
Köszi, hogy megemlítetted.
Valaki amúgy nem tud valamiféle olyan oldalt ahol vannak fent különböző szín összeállítások a warframekhez? Lusta vagyok egymagam megcsinálni, hogy jól nézzenek ki a cuccaim.
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- BestBuy ruhás topik
- Nyaralás topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Politika
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Riasztó topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Spirit of Gamer ELITE K70 Gaming Billentyűzet
- LG UltraGear 27GP850-B GAMING IPS Monitor! 2560x1440 / 165Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync
- FÓLIÁS! LG UltraWide 34WP75CP-B VA Monitor! 3440x1440 / 160Hz / 1ms / FreeSync
- ThinkPad T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Remek áron dobozos új Hp Envy x360 garanciával /2in1/i7-1355U 16GB 1 TB SSD FHD IPS Touch 15.6"
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i7-7G I 16GB I 512GB SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest