-
PROHARDVER!
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bugizozi
őstag
"Maga a passthrough enabled lett host reboot után, de a bekapcsoláskor a fenti hibaüzenetet kaptad?"
Igen.
"A kártyára direktben van kötve"
Igen.
Kósza tippet próbáltam, már mindent mindenhogy újraindítani. Volt már kártya reseat, másik PCI slotba is raktuk, másik kábel, másik sfp. Amúgy a VM-hez hozzá tudom rendelni a kártyát, de nyilván nem látja a Tape-t, mert nincs link. Rányomok, hogy Toggle Passthrough, reboot és egyből van újra link.
Tegnap eljutottam oda, hogy az ESXi dobott egy PSOD-t, és hibaüzenet is megjelent az xClarity logban, Lenovo-nál bejelentettem, most várjuk az úgy kártyát, hátha hardver hiba. Ha nem akkor VMware support lesz belőle. (korábban amúgy egy Dell szerver üzemelt SAS kártyával, SAS drive-val ugyanígy odaadva a Veeam VM-nek és működött)
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-32Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest