Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mercutio_
félisten
-
Mercutio_
félisten
Át kell gondolni mit akarsz bele tenni, és az ott, abban a méretben "működik-e", a várható hőfokok számodra elfogadhatóak-e.
Konkrét hw-elemek megadása és méret/zaj elképzelés, pénzügyi keret megadása mellett a MiniITX topicban fognak tudni ezekre a kérdésekre válaszolni, javaslatot tenni házra, hűtőre, vagy leírják miben kell kompromisszumot kötnöd.Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
-
Cheesy
őstag
Nálam ez most kivételesen design kérdése: jövő héten végre megérkezik a széép nagy asztallapom és felkerül a gép az asztalra a padlóról. Ezért nem árt ha kisebb, HALKnak KELL lennie és hogy tudjak belerakni porszűrőt. Jön még majd utána két szép hangszóró is az asztalra és akkor már mutatós lesz.
www.vakbelmutet.hu
-
ST05
őstag
green sem hiszem, hogy zajosabb lenne ( varázsszó a zajnál az, hogy 1 tányéros legyen )
máskülönben megfontoltam volna én is egy 2TB-ost ,de az már ugye 2 tányéros, na meg elég is nekem 1TB.
sokak szerint is a green/red zajban verhetetlen, ugye a néma alá menni nehézkes is lenne
Igen, az van nekem , Red 3,5" -bol ez az egy típus van tudtommal . 18k volt durván. Green lett volna 2k-val olcsóbb, de szerintem az már a +1 év gari végett is megéri. De hallottam olyat is, hogy valaki szerint a red még a green-nél is halkabb, de erről nem vagyok meggyőződve.. szerintem ugyanaz a mechanika és elektronikájuk.. suly, foggyasztás, minden paraméterben megegyeznek...
elméletben a red 24/7 -re van inkább kitalálva, hogy ez miben nyilvánul meg nemtudom . -
Speed®
HARDVERAPRÓD
Legális módon tudod használni itthon, elérhető hazai térképpel?
Amíg ez nem változik, tehát nem lesz lokalizált verzió, tiltottF34R
Ne csináljunk mod topikot, de warez/trágárság okán kaptál eddig csak figyelmeztetést, jogosan. Nem értem az összefüggést a színvonallal[ Szerkesztve ]
-
F e Z o
veterán
Power Data Recovery-vel már mentettem vissza cuccot pendrive-ról, memkariról és hdd-ről is.
H2O über alles!
-
Bjørgersson
félisten
Ha rendesen meg vannak írva az ID3 tagek (előadó, album, stb.), akkor szerintem max egy óra alatt vissza lehet rendezni az egészet.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Mercutio_
félisten
Mivel az a tábla tűnik el ami többek között a könyvtár szerkezetet írja le ez egy ilyen történet.
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Bjørgersson
félisten
Én is az előbb találkoztam vele először.
(#13761) radi8tor1: Én már az előzőt is utáltam, idegesítő volt az állandóan felugráló oldalsó menü, ahogy véletlen arra jártam az egérrel.
(#13762) föccer: Igen, pedig van egy-két nagyon szép ház, de olyan áraik vannak. Pedig szívesen lecserélném már a mostanit.
[ Szerkesztve ]
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Bjørgersson
félisten
-
Bjørgersson
félisten
+
"ÁSZF 3.4.§ Amennyiben a Szolgáltató minden gondossága ellenére hibás ár kerül a Webáruház felületére, különös tekintettel a nyilvánvalóan téves, pl. a termék közismert, általánosan elfogadott vagy becsült árától jelentősen eltérő, esetleg rendszerhiba miatt megjelenő "0" Ft-os vagy "1" Ft-os árra, akkor a Szolgáltató nem köteles a terméket hibás áron szállítani, hanem felajánlhatja a helyes áron történő szállítást, amelynek ismeretében az Ügyfél elállhat vásárlási szándékától."
-
Bjørgersson
félisten
Engem annyira nem izgat, mert nem házhoz szállítással rendeltem, az e-mail címemen kívül pedig semmilyen infót nem adtam meg az oldalon.
-
embe
nagyúr
Lesz ami lesz alapon visszavittem a papírt a MM-ba. Szó nélkül visszavették, adtak egy utalványt, amit levásároltam egy csomag Epson papírra. Arra szó nélkül nyomtatott, minden rendben ment. Így X akta lett.
Csak az előző papír 125db/2000 Ft. ez az Epson papír meg 70db/3000 Ft.Arcam AVR5 felső kategóriás házimozi erősítő, új állapotú, eladó
-
föccer
nagyúr
-
Bjørgersson
félisten
Pont ettől tartok én is, mert az 520 még kevés lenne nekem, a 620 kifutó modell, a 625 meg akkora, mint gofri. Néha már a Blade III is nagy nekem, ezért lenne jó egy 620.
(#13475) sephi: Én nem bánom, két hónap alatt megutálom az Androidot.
-
F e Z o
veterán
Szerintem már a Nokia is bánja, hogy összeszűrte a levet a Microsoft-tal. Az iOS és az Android jókora darabot leszakít a mobiltelók piacából. Pedig szívesen megnéznék egy androidos nokiát, kár, hogy valószínűleg hamarabb utazok 5-ös metróval, mintsem ilyet egyszer is a kezemben fogjak.
H2O über alles!
-
smiti
veterán
19:21-kor írt nekem privit ebben a témában. Te szóltál neki?? Vagy a hangkártyás totyikban látta a bejegyzésemet. Ismered egyébként a tagot?
Ami miatt kétségeim vannak a kártyával kapcsolatban az a Jumbo fórumtárs hozzászólása a hangkaris totyikban.Ezek után nem biztos, hogy be merném vállalni.
mod.:
(#13462) kovy29 - Ha úgy alakul akkor megköszönném a segítséget.
[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
Ezt mondjuk személyesen át tudom venni, hogy minden rendben menjen, aztán postán meg elküldöm.
-
smiti
veterán
Még nincs konkrét jelölt, próbálom előkészíteni a talajt egy VGA cserére, ha az összejönne akkor ne a táp legyen az akadálya.
Minimum XFX Pro 550W kellene, de legalább egy ilyen minőségi, esetleg moduláris Gold lenne jó mint ez a Be Quiet!, de sajnos ezek már nem olcsó játékszerek. -
föccer
nagyúr
Így mindjárt érthetőbb számomra is.
Akkor sajna nem tudok segíteni.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
föccer
nagyúr
Sikerült olyan jól használnod a vesszőket, hogy fogalmam sincs, hogy hogy értsem amit írtál.
Feketére még mindig le lehet fújni a Noctuát is. Pontos típusszámot is megnézem neked, ha mégis érdeke, de valami ilyesmi a színséma, mint az összes Noctuánál.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
föccer
nagyúr
Csak ilyen jó? Noctuából porosodik itt vagy 2-3 darab 120/25-ös.
Üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
Linkeld a képet a HDS topikjában.
A fejlesztő is gyakran jár oda fel, biztos meg tudják mondani a tutit.
üdv, föccer
-
Mercutio_
félisten
Valami tesztelést ráküldenék ami megnyaggatja, ha nem nőnek a smart értékek, akkor ez valszeg egyszeri dolog, ha emelkedik valami, akkor inkább hanyagolnám, vagy csak nagyon aprópénzért vállalnám a kockázatot.
Az az 55 alkalmas szöveg meg nekem s-ata kábel problémát vet fel
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
szasanyi
félisten
Nem KELL állítani, ez a lényeg, ezt nem tudom megértetni érti ST05-el sem. Lehet, dehogy már kelljen, mert másképpen nem működik jól, vagy túlmelegszik. Ha így van, akkor az INTEL elkúrta és kész, nekem tökmind1 mit mondd. Alapon, gyári beállításokkal kell kifogástalanul, normális hőfokon működnie és pont. Szvsz régen rossz, ha a BIOS-t kell turkálni meg állítgatni ahhoz, hogy ez megoldható legyen alapértelmezés helyett. Nem tudom Te érted-e miről beszélek, mert a hozzáértők nem igazán.
Amúgy a lapok szenzora nem teljesen egyforma, tehát vannak minimális mérési eltérések.radi8tor1: én azért lájtosan megnéztem azt is, mert mi lehet rosszabb? Erre jobb lett.
[ Szerkesztve ]
-
Mercutio_
félisten
Beza, üzleti gépeknél a lehetőleg halk működés és a minél stabilabb és hosszabb üzemidő a cél
Tegnap összeraktam az új drágaszágomat , majd dobok fel pár képet, elöljáróban: Intel G1620 proci, 1 SSD, 1 HDD (by radi) alapjáraton 21W-ot eszik konnektorból
-
F e Z o
veterán
Bocsi, nem grando-ra gondoltam, hanem aprod.hu-ra...
Persze én is vásároltam már vaterán, de nem 100k-ért, hanem csak 5k alatt ruhát.
Mondjuk lehet én munkatársamból indulok ki, van neki van 4 accountja vaterán, 200+ pozítív üzelttel, amit saját magának hozott össze, meg 30-40 negatívval, amit inkább nem részleteznék, hogy milyen dolgokat ad el néha.(#12451) kovy29 : Mi az az iphone5?
(#12453) Qru : Nem mai trükk, de látod mai napig beválik.
Egyébként ma nyertem 21 ember közül egy Sleeping Dogs játékot Bluegift-en. 4 hét alatt ez a 7. nyert játékom.
[ Szerkesztve ]
H2O über alles!
-
Bjørgersson
félisten
Édesapám meg 45.
Szarni bele, az csak egy szám, nem kell vele foglalkozni.
[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
Akkor viszont jól tippeltem. Valamelyik nap írtad, hogy még csak nemrég múltál 40, nem?
-
Bjørgersson
félisten
Én sose hallottam róla sokat, szüleim korában volt népszerű előadó szerintem (?).
-
F e Z o
veterán
MPL-es postacsomag 2 kg-ig 1190, 5kg-ig 1290.- és 50000 ft értékbiztosítható.
(#12379) szasanyi : Két 150-175W TDP-s vga kártya simán belefér, s bőven marad még a cpu-nak is kraft.
(#12385) kovy29 : Nem tudom, nemrég adtam fel egy procit ami 234gr-ba belefért 50k-s értékbiztosítással az meg csak egy ezres volt. Vagy lehet ennyire szeret engem a kétpói postáscsajszi.
[ Szerkesztve ]
H2O über alles!
-
szasanyi
félisten
Érdemes megfontolni ezt is - igaz, nem moduláris, de olyan Seasonic belsővel szerelt, 5 év garral igen jó vétel. Kivételesen jó, ha figyelembe vesszük a MH árait.
sephi: nem nagyon, esetleg a 2x8 lehet indokolt. 2db jobb VGA mellé úgyis kevés, egyhez meg még sok is, de legalábbis bőségesen elég minden körülmények között. Nagyon jó táp, gyakorlatilag nincs hangja, a Seasonic belső és az 5 éves gari nagy biztonságot ad.
[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
PWR_FAN1-be volt dugva eddig, nem tudom miért. 3 pines, szerintem ezeket sehogy sem lehet szabályozni. Bios visszaállítást meg nem tudok csinálni, mert nem reagál rá, ahogy az előbb is írtam. Nem tudom mi a gondja.
-
föccer
nagyúr
Engedélyt kérsz és ha megkapod, akkor cseréltetsz.
ua a menete, mint az elsőnél.
üdv, föccer
-
Bjørgersson
félisten
-
eszakas
senior tag
Nekem cicergett a HD7950 ezzel a táppal. Kicseréltem a tápomat, nem volt cicergés. Tegye fel a gépet az asztalra és hallgassa meg honnan jön. Sajnos elég macerás de ez van.
Asus rog strix x570‑e gaming alaplap ,AMD Ryzen 7 3800X ,SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XT Vapor-X 20G,G.SKILL Ripjaws V 32GB (2x16GB) DDR4 3600MHz, Corsair HX1200i Köszönöm szépen. Üdv. eszakas :)
-
Vigneau
félisten
Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
Ilyen feltételezésbe felesleges belemenni..csak rossz gondolatokat szül. Egyébként olyat még nem tapasztalt senki, hogy OCtól elkezdett sípolni valami..
Ha annyira zavarja a dolog, a legtisztább az lenne, ha visszacserélnétek..bár már első körben is az lett volna a nyerő, ha személyesen intézitek, próbával.. -
-
szasanyi
félisten
Nem kell ezt túllihegni szvsz... a VGA jó, kipróbálta és van hivatalos, papíros garija is. Hozzátéve, hogy egyébként ez ügyben arra nemigen számíthat, mert erre akkor sem szokták cserélni ha eljátssza Bethoven IV szimfóniáját úgy, hogy közben más hibajelenség nincs. HA egyáltalán előjön a hiba a szervizes tesztelés során, mert mint mondtam ennek csak VGA lehet az oka.
[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
-
Bjørgersson
félisten
-
szasanyi
félisten
Akitől vetted azt megkérdezted-e, hogy erről a jelenségről mit tud? Mert ha nála semmi hasonló nem volt, akkor tuti nálad van vmi szoftveres hiba, amit végső esetben a Win7 re-install megold. Sok 5letem nincs rá, legfeljebb annyi, hogy az utolsó WHQL driverrel is próbáld meg (ha még nem volt).
-
Mercutio_
félisten
-
Mercutio_
félisten
A másiknak elvileg az átlagnál jobb antenna lenne az előnye, ez viszon N-es, tehát ha jó a vétel jobb sebességet lehet vele elérni, meglátjuk a gyakorlatban hogy muzsikál
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Vezetékes FÜLhallgatók
- DIGI kábel TV
- Samsung Unpacked: második generációs okosgyűrű és AR-szemüveg is jöhet
- PlayStation 5
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Autós kamerák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest