Új hozzászólás Aktív témák
-
Mercutio_
félisten
-
smiti
veterán
válasz Bjørgersson #21288 üzenetére
Lehet most kellene eladnom a kölök R7 260X-ét ?
-
Bjørgersson
félisten
Persze, kíváncsi vagyok a Maxwell felsőházra. Venni úgysem fogok semmit, főleg így, hogy - ahogy te is írod - megint csak emelkednek az árak. Lassan minden annyiba kerül már, mint megjelenéskor.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
embe
nagyúr
válasz Bjørgersson #21285 üzenetére
Nagyon várod.
Én meg csak lesek, hogy a valuta árfolyam miatt hogy emelkednek most az árak.Arcam AVR5 felső kategóriás házimozi erősítő, új állapotú, eladó
-
smiti
veterán
Sziasztok!
Tudnátok gyorsban segíteni ?
Egy G3220 procinak mi lenne a TJ.max amit be kellene állítani a Core tempben hogy a valósághoz közelítsen az eredmény?
Az Itt található TCASE 72°C lenne?
-
Bjørgersson
félisten
Mikor mutatják be az új GTX-eket?
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz radi8tor #21283 üzenetére
Ez már a tulaj feladata lesz..most már csak abban bízok, hogy a beszámolt VGAra szüksége lesz, mert akkor legalább ennyivel beljebb vagyok az utódkeresésben..csak tudnám, mi a tökömre tegyem fel az ACX/760 hűtést..még 1 760at ilyen áron nem fogok találni mostanában vagy az is döglött lesz
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz Vigneau #21280 üzenetére
A beszámolt VGA a másik félnél hibátlanul, ez itt teszten..pénz még nem mozgott, így volt megbeszélve. Meg üzleteltünk már..csak nem ezt vártam..nem volt benne a pakliban, hogy egy relatíve új motyónál erre számíthatok..ezért sem érdekelt a garitéma..de így esélyes, hogy vissza az egész lesz..aminek nagyon nem örülök.
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz radi8tor #21276 üzenetére
Én még a 85+os bronze megoldásokkal is bőven elvagyok..jelenleg egy SS Stridert hajtok félgázon, hangja semmi..és fillérekért vettem
A tervezett GTX760 OEM viszont úgy tűnik döglött Most pakoltam be, friss WHQL, 2Dben el-elszálló illesztő, HWgyorsítással böngészőben krikszkrakszok, 3Dben totál kuka, pöttyözés-csíkozás, minden van..roppantmód szomorú, még egy EVGA ACX hűtőt is vettem előre, ezek szerint a polcra
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Mercutio_ #21275 üzenetére
80 Plus Titanium-ról még nem tudok nyilatkozni. Talán az nem olyan, mint Platinum, de lehet még rosszabb.
Amúgy a boltban, ahol vettem a Seasonic-ot azt mondták nem a táp hibája, hanem az alaplapgyártók nem fordítanak elegendő energiát az alaplapok zavarszűrésére. Ettől az érzékenyebb tápok zenélnek.
Hogy ez mennyire igaz azt nem tudom, mivel kikapcsolt állapotban is ciceregtek a tápjaim (más hangon, halkabban).
80 Plus Gold is bőven elég.
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
Mercutio_
félisten
válasz radi8tor #21274 üzenetére
Akkor a bestbuy kérdésemet kiegészíteném azzal, hogy nem platinum, és moduláris, vagy a lehető legrövidebb kábelekkel szerelt
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Mercutio_
félisten
válasz radi8tor #21272 üzenetére
A félpasszívak (x% terhelés/hőfok fölött kapcsol be csak a venti) eszerint jobb választás.
Van valami bestbuy abból, vagy csak a drága és még drágább?Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz Törzsúr #21269 üzenetére
Hovatovább, a gyártó felé azért megérne egy kommunikációs próbát a dolog..mert az rájuk sem vet jó fényt, hogy ismert/elismert problémával sem foglalkoznak garancián belül, miközben alaposan megkérik a termék árát..
Azt meg nekem ne mondja senki, hogy egy passzív tápnál nem alapvető/elvárható műszaki/működési feltétel a néma üzem Ez nonszensz. -
Törzsúr
senior tag
válasz philoxenia #21268 üzenetére
De ez nem cicereg, hanem zizeg. Borzasztó!
Olyan mint egy "Tesla Coil"Steam: szedibatta | EA, Battlenet: Szedi90
-
Törzsúr
senior tag
válasz philoxenia #21264 üzenetére
A ventilátor megoldást jelenthet a problémára?
Steam: szedibatta | EA, Battlenet: Szedi90
-
Mercutio_
félisten
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Törzsúr #21253 üzenetére
Nem biztos hogy a tápból jön a hang egyébként egy házban össze-vissza verődik a hang ami becsapós lehet.
Az oka azok a kis szürke/fekete téglák valamelyike (vrm), amelyekben a tekercs van rosszul elhelyezve, vagy kiöntés nélkül (vagy nem tökéletesen van kiöntve/szigetelve). Így néz ki kibontva:
A lapon könnyen tudod ellenőrizni a kis kockákat, egy fa vagy műagyag pálcikával a tetejüket nyomkodva. A hang megváltozik vagy megszűnik arra az időre amíg nyomva tartod (de ne izomból nyomkodd!!!).
Azzal, hogy megnyomod őket változik a rezonancia számuk így a hang megszűnik vagy frekvenciát vált. Ha jól van szigetelve akkor is rezeg csak akkor az ember számára nem érzékelhető frekvenciatartományba esik.[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
smiti
veterán
Lenovo T420 laposról esetleg tudtok valamit? Közel 3 évesen 128 GB SSD-vel I5 procival megér 45k-t? Elvileg 6 hó gari is van, dokkoló, táska egérrel?
-
-
Törzsúr
senior tag
Sajnos valószínű nem cserélik a tápomat, arra hivatkozva, hogy nem hibás, csak zizeg. Linkeltek is emailben egy PH!-s olvasmányt, amiben leírják, hogy nincsen semmi baja csak hangos!
Kell valakinek egy zizegő 400W-os Seasonic táp? Full passzív!- Nincs hangja
[ Szerkesztve ]
Steam: szedibatta | EA, Battlenet: Szedi90
-
Vigneau
félisten
A szombati pekingi Formula E közvetítéséről van valakinek információja? Online TV - link -, időpontok, stb.?
Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
Bjørgersson
félisten
válasz F e Z o #21238 üzenetére
Nem is a pénz, hanem a lustaság, meg az előző házban még éppen elfértek egymás alatt. Na de a héten legkésőbb pénteken úgyis kell mennem Debrecenbe, aztán veszek majd, 500 Ft körül van darabja. Gondolom tökmindegy milyen márka van ráírva (DeLock, Equip), különbség nem igazán lehet köztük.
-
radi8tor
MODERÁTOR
⭐ Stella
-
Vigneau
félisten
Milyen az az LGA1150-es CPU, ami Costa Rica magos? Ezeknek nem Haswell a gyűjtőneve?
Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
F e Z o
veterán
válasz Bjørgersson #21236 üzenetére
200-300 magyar forint egy egyenes-egyenes sata kábel.
H2O über alles!
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Bjørgersson #21236 üzenetére
HDD a lényeg, ssd-nek nem árt a meleg, az bírja akár 75 fokig is lazán.
#nincsbennetarcsi
-
Bjørgersson
félisten
Átpakoltam már azóta legalulra, így viszont az SSD csak legfelülre fér be, mert ilyen idióta L-végű kábelt adtak az alaplaphoz és nem tudom őket egymás fölé rakni. Vennem kellene két egyenesvégű kábelt, aztán meg lenne oldva a probléma.
Így egyébként az SSD 29°C, a HDD pedig 32°C, valamivel jobb.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Bjørgersson #21226 üzenetére
A kép tanúsága szerint pont nem a venti keltette légáramban van a hdd ami melegszik. Oda tedd ahol a ventimotor nem takarja ki a légáramlatot.
#nincsbennetarcsi
-
föccer
nagyúr
Helló!
Nem tudna valaki péntekre kölcsön adni nekem egy elektromos kézifűrészt? Opcionálisan elektromos láncos is jól jönni. Némi 1000 éves, száraz fát kellene feldarabolni vele, hogy beférjen a kocsiba.
Előre is ezer hála.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
embe
nagyúr
válasz Bjørgersson #21230 üzenetére
Én már rendeltem 2 darabot.
Arcam AVR5 felső kategóriás házimozi erősítő, új állapotú, eladó
-
Bjørgersson
félisten
-
-
Bjørgersson
félisten
Legalulra raktam pedig, meg az SSD alatt is kihagytam egy helyet, mint a Corsairben.
-
Qru
MODERÁTOR
-
Bjørgersson
félisten
Érdekes egyébként, az SSD 26°C (28-29 helyett), a HDD viszont 34°C (szintén 28-29 helyett).
-
Qru
MODERÁTOR
-
Bjørgersson
félisten
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
Bjørgersson
félisten
Az asztalon kicsit szűkösen férek el, de a héten elvileg az is kész lesz.
(#21213) sephi: Sajnos nincs most itthon.
(#21214) embe: Lassan át kellene nevezni a topikot, kezdünk többségben lenni.
(#21215) smiti: Ne tedd, butaságot csinálsz!
-
smiti
veterán
válasz Bjørgersson #21210 üzenetére
Na ha már mindenkinek ilyen van akkor el kell gondolkodnom a ház cserén .
-
embe
nagyúr
Jó kis ház, jó választás.
-
Cheesy
őstag
Szép házikó, kedvem lenne lecserélni az Ostrogot.
Úristen már több mint 1 éve nem költöttem a gépre semmit!www.vakbelmutet.hu
-
Qru
MODERÁTOR
Unrar és úgy is tolj fotót. Így nem hisszük el, hogy van is benne vmi.
#nincsbennetarcsi
-
Bjørgersson
félisten
-
föccer
nagyúr
válasz F e Z o #21207 üzenetére
Ex megtette. 42k-ért gyári fóliás, hibátlan, 500GB laptopot vett.
A gyári fólia az celux volt, az 500 GB a 160 GB-os HDD elnevezése volt (de az intézőben jól mutatott), a hibátlan meg khh. Szóval zörgött, ha megráztad. Amikor a szeretője ránézett, hogy kipucolja, a tft-je meghalt meg ilyenek.
Persze ezért is én voltam a hibás, de mindegy.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
F e Z o
veterán
válasz Bjørgersson #21204 üzenetére
Ez még mindig az olx.hu-s hírdetés? Nincs az a pénz, amiért onnan vagy hasonló oldalakról vásárolnék hardvert.
H2O über alles!
-
embe
nagyúr
válasz Bjørgersson #21204 üzenetére
Én is kérdeztem a nyíregyi átvételt, de elzárkózott előle. Ha esetleg tudok vele valamit egyezkedni, akkor rád írok.
-
Bjørgersson
félisten
válasz radi8tor #21202 üzenetére
Igen, ezt próbáltam én is kifejezni.
Írtam neki, hogy akkor juttassa el valahogy Nyíregyházára vagy Debrecenbe és átveszem személyesen, látta is, de válaszolni már nem nagyon akar. Lehet jobb is így.
[ Szerkesztve ]
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
Akkor 750/750TI/660..amire lesz keret..utóbbi párosnál az ár ~azonos, inkább az a dilemma, mit értékel az ember..+20% tempót vagy -80W fogyasztást. Ha csak játékra kell és nem melóra, a 750TI jó kis kari lett szvsz.
Részemről az OEM 760al kapcsolatban vagyok bizakodó..igaz, hogy 1.5GB, de azon kívül teljesértékű..már szereztem is hozzá egy EVGA ACX hűtőt, kiütöm a TDP limitet belőle és meg sem állok 1200/7000+ig
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Bjørgersson #21201 üzenetére
Utánvétnél meg kaphatsz egy téglával tömött dobozt.
Tényleg semmitől nem véd meg.⭐ Stella
-
Bjørgersson
félisten
Mert mondjuk előreutalásnál nincs garantálva, hogy kapok is valamit a pénzemért cserébe, itt meg ha más nem, egy baromi drága téglát biztos hoz a postás. Vagy semmit, de akkor legalább nem is lesz oda a pénzem.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest