Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tuninger
Topikgazda
válasz hszilard666 #8005 üzenetére
Én egy 2012-es retina Macbook Prot használtam egy évig, és mikor éreztem hogy kezd kevés lenni a teljesítmény akkor építettem rengeteg utánaolvasás után a hackintosht. így 3 év után azt mondhatom: ugyanaz a stabilitás mint a gyári. Én munkára is használom, kifogástalan. Mountain Lion-tól kezdtem.
Ráadásul ma már sokkal egyszerűbb az OSX telepítés is mint régen volt.
-
MrChris
nagyúr
válasz hszilard666 #8005 üzenetére
Legalább egyenes volt, sokkal gázabb, a tutibiztos viszem, jegeld már le nekem holnap után kiskeddenre... ja bocs, pelenkára kellett a pénz.
Azé a cucc aki virítja a lóvét Nem alkudozom olyan játékra ami túlmutat a kereteimen. -
Tuninger
Topikgazda
válasz hszilard666 #7998 üzenetére
Én mostmár 3 éve használok hackintosht, és a megfelelő eszközökből építkezve szerintem kifogástalan. Nekem nincs bajom a stabilitással.
-
hibavissza
veterán
válasz hszilard666 #7998 üzenetére
Azért szépen körülírtam az eladó Macbookodat. Ha a kolléga veszi meg, 10%-ot kidobhatsz nekem
-
MrChris
nagyúr
válasz hszilard666 #6833 üzenetére
Ezt nem ismerem, csak a 'hangját' hallom, hogy elég jó. Én utólag össze szinkronizálnám.
-
MrChris
nagyúr
válasz hszilard666 #6831 üzenetére
31e-ből már a Tascam dr01 is kijön.
-
taranis
addikt
válasz hszilard666 #6829 üzenetére
Az a baj hogy vagy olyan mic kell, amiben van egy normális preamp, ez szerintem nem működik 30-ból, vagy kell egy preamp és egy mic. Van ez a preamp: [link] Nem DSLR-hez készült, de fel lehet rá hekkelni: [link] Talán egy 10-esből megvan. És akkor kell egy olcsó XLR outos shotgun mikrofon, amire 20 maradna. Itt megint gondban vagyunk.
Azt mindenképp hozzátenném, hogy az audio cuccokon nem érdemes spórolni, sokkal tovább kiszolgál, mint egy váz. Nekem egy kategória az állvánnyal.
[ Szerkesztve ]
colorizer.net
-
taranis
addikt
válasz hszilard666 #6827 üzenetére
Akkor neked egy Videomic Pro kéne, amivel 20dB-vel meg tudod tolni a jelet, hogy ne a Canon preampja erősítse, mert a régebbi Canon vázakban az igen gyatra minőségű. Az újabbakról fogalmam sincs.
Szerk: feltéve, hogy nem pont ilyen Rode mikid volt De gyanítom nem.[ Szerkesztve ]
colorizer.net
-
.DLL
veterán
válasz hszilard666 #6095 üzenetére
*Monopodot keresel (egy oszloppal), három kisebb tappanccsal? A trájpod eleve megáll, ha elengeded.
[ Szerkesztve ]
(P.H.)
-
hibavissza
veterán
válasz hszilard666 #5933 üzenetére
Ez csak Gopro-hoz lett építve. Egy tükröshöz orbitális nagy kellene. Ha óvodában használod, vigyázni kell, mert seperc alatt széthordják.
[ Szerkesztve ]
-
MrChris
nagyúr
válasz hszilard666 #5927 üzenetére
Mert hogy 5 ft-al feljebb ment az euró? Valszeg köze sincs ehhez. Akkor már inkább ez. Meg a forint őár napi leheletnyi gyengülése miért befolyásolná a világpiaci ár alakulását?
De annó a memória gyár leégésekből is szépen profitáltak a memória gyártók, évekig erre hivatkoztak és stagnált, emelkedett az ár miközben szerte délázsiában épültek a gyárak és szárnyaltak a részvények. -
jjeahh
nagyúr
válasz hszilard666 #5924 üzenetére
Az a7s nagyon állat gépecske, pár hiányosságát leszámítva nekem is tetszik csak drááágaa Főleg most, amikor már lassan a 4k alap ficsőrnek számít. Mondjuk az is igaz, hogy az a7s fullhd-ben annyira brutálisan éles, mintha 4k-ból konvertáltad volna le, ha kimentesz egy képkockát kb. olyan mintha fotó lenne. Nagyon frankó az is, hogy nem csak miki, hanem fejhallgató csati is van rajta, így bármikor tudod a mikit ellenőrizni akár felvétel közben is, a panáimban b*romira zavar, hogy nincs, így mindíg lőnöm kell egy próbafelvételt, majd pc-ről ellenőrizni, ha nem jó, akkor újabb felvételt lőni, majd újra ellenőrizni stb, ami meló közben nem a legpraktikusabb, nagyon frusztáló Talán az a7s-en egyedül a videógombot k*rták el nagyon, nagyon rossz helyen van, szerintem megszokhatatlan.
[ Szerkesztve ]
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
.DLL
veterán
válasz hszilard666 #5793 üzenetére
Mikrosat-nál pl. rengeteg féle led panel van. Ha nem a gépre akarod feltűzni, akkor olyat is nézhetsz ami külső tápcsatlakozós, tehát csak egy drót megy fel. A derót másik végén pedig lóghat bármi, pl. elemtartó is AA akkuknak, vagy ha 12V-os akkor motor akksi (12V 7Ah)
(P.H.)
-
*Ropi*
félisten
-
.DLL
veterán
válasz hszilard666 #5787 üzenetére
Szvsz vagy személyesen vegyél ilyet boltból, vidd ki napfényre és azt válaszd amelyiknek nincs rózsaszínes vagy zöldes beütése, és nincs túl "halott" fénye sem (pl. bőrre világítva, az ne tűnjön szürkének...)
Vagy ha netről rendelsz, akkor valami olyan márkát ami nem teljesen noname, és lehet tudni hogy ők már normális ledeket pakolnak bele.
(P.H.)
-
orko
tag
válasz hszilard666 #5787 üzenetére
[link]
Nekem valami ilyesmi van és tök jól működik.Igaz én akkuval használom,de lehet AA elemmel is. -
*Ropi*
félisten
válasz hszilard666 #5634 üzenetére
A C10 csak egy sebességosztályt jelöl, nem valódi sebességet: attól még lehet lassú.
PC-n, teljes formázással csináld először (minden alapértelmezett értéken legyen, kivéve a fájlrendszert: az exFAT), aztán ha kész a vázon is (az már csak gyorsformáz)!
Weboldalam: http://karpatisandor.hu
-
.DLL
veterán
válasz hszilard666 #5632 üzenetére
Formázd le a kártyát a vázban, ha utána is leállogat, akkor egyszerűen nem elég gyors a kártya. :c
(P.H.)
-
csibész35
tag
válasz hszilard666 #5622 üzenetére
Köszi! Röpke 3 hónap alatt sikerült Jó, mondjuk volt ezer más dolgom, nem kapkodtam el..
-
.DLL
veterán
válasz hszilard666 #5515 üzenetére
Szerintem egy mikrofon erősítő kellene neked ami felpumpálja kicsit a hasznos jelszintet, hogy az kiemelkedjen a zajból.
Vagy esetleg egy dicktafon amin van mikrofon bemenet. Az a baj, hogy ezek között is a 10k alatti kategória hiányos szolgáltatásokban: vagy szar bitrátával vesz fel, vagy nincs rajta kártya slot, vagy nincs sem ez, sem pedig USB csati (!!!) , csak fülhallgató nyílás szolgál kimenetként, szóval borzasztó mik vannak. 15k-tól fölfelé már lehet olyan diktafont kapni háromból kettőt legalább tud (pl. Sony PX240-ünk van).
[ Szerkesztve ]
(P.H.)
-
taranis
addikt
válasz hszilard666 #5513 üzenetére
Akkor a használtpiac jöhet csak szóba, bár nem tudom, hogy vannak ott az árak. Ezek a mobil rögzítők 30-tól indulnak a Tascam DR-5-el, ill. kicsivel többért a Zoom H1-el, nem láttam olcsóbbat még.
colorizer.net
-
taranis
addikt
válasz hszilard666 #5367 üzenetére
Gondolom egetverő minőségbeli különbségre azért nem kell számítani, de a highpass filterrel ki lehet szűrni a nemkívánatos alacsony frekis zajokat (80Hz-nél vágja ez a mic), a padding meg arra van, hogy csökkentsd a hangerőt (-10, -20dB beállításokat tud), koncertnél hasznos lehet.
colorizer.net
-
hszilard666
veterán
válasz hszilard666 #5358 üzenetére
Számván kúd hölp mí?
Merrí krösszmasz!
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
Új hozzászólás Aktív témák
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Házi hangfal építés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Politika
- Milyen egeret válasszak?
- World of Tanks - MMO
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- Azonnali játékos kérdések órája
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest