Új hozzászólás Aktív témák
-
vond
MODERÁTOR
válasz kovsol #25507 üzenetére
Nem, de fogom. A Sigma 10-20-at eddig még nem használtam vele, de úgy tippelem én is, hogy ott már lesz vignettálás ekv. 14 mm-en. De akkor picit belerántok, bőven jó, és elég széles nekem még a 16-18 mm is.
A szombati esküvőn végig (vagyis a vacsora kezdetéig) a 12-35 II-n volt, csak azzal használtam, és így végig f/2.8-on tudtam menni. Vettem hozzá Aliexpress-ről pár fém step-up gyűrűt. Picit hülyén néz ki az 58 millis szűrőmeneten a 82 millis VND, de így legalább elég volt egy filtert vennem. Jó lesz a 77-es UWA-hoz, meg ha váltok Szotyira, akkor a 67-es Tamron-okhoz is.
Teasüti: Sokat agyaltam rajta, és végül ezt találtam a legjobb méretnek. Most 58 és 77 mm-es obijaim vannak, de vettem 67-es átalakítót is. Leginkább azért 82, hogy a 77-esen is legyen még egy kis lauf a széles látószög miatt.
_______________________Nagyjából végignéztem a szombati nyerseket. Lesz azért jó anyag bőven. Ráhúztam a 10 bites V-Log L 1080p50-re Taranis LUT-jai közül az alacsony kontrasztos Classic Chrome-ot, meg adtam neki egy kis szaturációt, és álomszépek a színek, természetesek a bőrszínek, van dinamika is bőven, szóval ilyen szempontból nagyon elégedett vagyok. Csak azt az autofókuszt tudnám feledni.
[ Szerkesztve ]
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
Új hozzászólás Aktív témák
- FEELWORLD WPC215 Hordozható rendezői monitor 1000nit fényerővel + SmallRig VB212 V mount akku.
- Sony DSC-RX100M VI prémiumkategóriás 20.1 MP digitális fényképezőgép
- Canon EF 100-400mm f/4.5-5.6L II IS USM + UV szűrő -Megkímélt-
- Canon EOS 90D + 18-135mm + 50mm f/1.4
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest