Hirdetés
- Xbox Series X|S
- EAFC 25
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Mandragora: Whispers of the Witch Tree teszt
- EA Sports WRC '23
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- PlayStation 3
- Marathon (2025)
- Red Dead Redemption 2 (PC)
Új hozzászólás Aktív témák
-
HunVideo90
újonc
"Mi lett ezzel az RTL-es Discord csatornával végül is? Átverés volt vagy én léptem ki a szerverről mert nem látom."
Végül úgy döntött a zárt csoport, hogy ne legyen. Amúgy sem volt rá igény és biztonsági kockázat is volt. Akiknek nagyon kellett a program, azok megszerezték. Megbízható, kedves, jófej csapat jött össze. A népszerűbb műsorok meg úgyis letölthetőek torrentről.
-
lkristóf
senior tag
Valami informatikus lefejlesztette a scriptet amivel le lehetett tölteni az új drm védett tartalmakat. Ezt meg lehetett vásárolni 7-10 ezer Ft-ért, már nem tudom, ezt egy kisebb csoport összedobta, használták, majd talán volt még1 csoport akik megvették. Aztán átalakult a discord, hogy linkenként 100 Ft-ért letöltik neked amit feltöltenek valahova ahonnan x napig van lehetőséged letölteni. Gondolom nem jött be aztán szó nélkül törölték. Aztán szerintem most használják csak azok akiknek megvan a script.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest