Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz Gargouille #170 üzenetére
Ez sajnos egy nagy probléma. Mióta van Zen, azóta kicsit fázom ettől az AMD-nél, habár sosem volt problémám belőle, azóta sokkal jobb lett a support.
Mondjuk pár hónapja AMD-ről váltva épp az Intellel szívtam. Alder Lake (12850HX) alatt a VMware (Windows 11 Hyper-V-t használja) bugos, mert a virtuális gépen az input irdatlanul szaggat linux alatt, majd kifagy, pontosabban nem vesz többet inputot. Arra tippeltem, hogy az effiency magok miatt csinálja, de hiába tiltottam le a BIOS-ban, még a HT letiltást is kipróbáltam, de nem lett jobb. A megoldás az lett, hogy a Virtualize IOMMU-t be kell kapcsolni, és a VM-nek 1, 4, 6 vagy 12 magot szabad adni, más magszámmal bugzik. Viszont így se tökéletes, mert az affinitás az effiency magokra rak default mindtent, azt is kézzel kellett belőni, hogy az erős magokat használja. Mondjuk legalább így működik.
[ Szerkesztve ]
Thinkpad P16 eladó: 16(24) mag(szál), 96 GB RAM! | Make Asia Great Again!
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Háztartási gépek
- Facebook és Messenger
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Kapja az ívet az új Spider-Manben a DirectStorage, pedig csak teszi a dolgát
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- általános iskolai rendszergazda
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- LEGO klub
- További aktív témák...
- 7db 14TB Seagate Exos X16 SATA3 kisker garis
- Újszerű - WESTERN DIGITAL 1TB WD10EZEX 3.5" 7200rpm 64MB SATA HDD merevlemez
- BONTATLAN! Seagate IronWolf Pro 3.5 10TB 7200rpm 256MB SATA3 ST10000NE0004 HDD!
- NVME/SATA SSD külső ház + 256GB - ORICO M.2 NVMe Cloner Dual Külső SSD dokkoló és klónozó állomás
- Új, bontatlan Sandisk Extreme Pro Portable külső SSD 2TB 2000 MB/s
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest