Új hozzászólás Aktív témák

  • tildy

    nagyúr

    válasz kymco #2639 üzenetére

    a ez igaz lenne, akkor elég nevetséges lenne az isten,
    Hát számomra az is:U Mivel a tapasztalataim igencsak mást mutatnak:U
    Isten létét még nem tapasztaltam, de amit a jógában is átélnek, azt már igen. Innentől fogva számomra kevésbé hiteles az, amit a keresztények mondanak, ámbár elfogadom, hogy ők ebben a hitben (és nem a megtapasztalásban élnek)

    Tudom erre lehet azt mondani, hogy miért vagyok biztos benne, hogy a tapasztalatom valós.
    A megtapasztalás az valós volt, ez biztos, persze lehetséges az, hogy a tapasztalat illuzió volt, ez is benne van a pakliban, de mint írtam, mást még nem tapasztaltam meg. Majd ha esetleg más vallás /hit "istenét" sikerül megtapasztalnom, hogy létezik, no majd akkor ráérek "eldönteni" , kitalálni, hogy melyik is "valódi".
    Egyelőre viszont úgy néz kia helyzet , hogy ISten létezése nem bizonyított (Ahogyan nemlétezeése szintén nem bizonyított , de ez most részletkérdés)

    Egyébként nem kell sajnálnod , mióta végre küzdök a dolgokért, nem akarattal, hanem inkább szívvel-lélekkel, mióta kevésbé adom fel a dolgokat, összejönnek a dolgaim. Lelkileg pl. sokkal jobban vagyok, mint egy éve, és ehhez nem ISten segítsége kellett, hanem döntés. Itt , a fejemben.

    [ Szerkesztve ]

    "Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

Új hozzászólás Aktív témák